Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

274 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      17
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      19
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      23
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      61
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      58
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      50
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      4
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      3
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      5
    • iPhone 17 Air - Space Black
      3
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      4
    • iPhone 17 - Mist Blue
      5
    • iPhone 17 - White
      6
    • iPhone 17 - Black
      14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το πρόβλημα δεν είναι στη συσκευή… 😛 

Επίσης από ποια συσκευή γράφεις και μας έχεις τυφλώσει τόσο καιρό? Ένα auto correction δεν έχει? 

Ευτυχώς είναι μόνο γνώμη σου! 

Το εργαλείο στη φωτό που το γρατζουνάει ξέρεις τι είναι? 

ασε το εργαλειο στη τελευταια να ι ξερω τι ειναι. οπως ξερω οτι αν εισαι ατυχος μπορει να φας μια τετοια γρατσουνια.

στις προηγουμενες φωτο πες μου αν οντως απο τοσο early on υπαρχουν θεματα με τη βαφη.

επισης δεν απαντας γιατι ολες οι εταιριες ενω ειχανε μοκ απς μαυρου τελικα δεν βγηκε στη παραγαωγη.

εσενα δεν σου φενονται περιεργα ολα αυτα; 

• Super Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

ασε το εργαλειο στη τελευταια να ι ξερω τι ειναι. οπως ξερω οτι αν εισαι ατυχος μπορει να φας μια τετοια γρατσουνια.

στις προηγουμενες φωτο πες μου αν οντως απο τοσο early on υπαρχουν θεματα με τη βαφη.

επισης δεν απαντας γιατι ολες οι εταιριες ενω ειχανε μοκ απς μαυρου τελικα δεν βγηκε στη παραγαωγη.

εσενα δεν σου φενονται περιεργα ολα αυτα; 

Καμία εταιρεία δεν είχε mockups από την apple με χρώματα. Είχαν μόνο τα σχέδια από το σασί με τις διαστάσεις. Υπέθεταν πως θα είχε μαύρο. Απλό? 

Οι φωτό από τα εκθεσιακά είναι από ζώα που πήγαν εκεί για να κάνουν το κομμάτι τους με κλειδιά και κατσαβίδια… Επίσης οι στρογγυλές στάμπες από το MagSafe είναι από τη λίγδα όσων τα χουφτώνουν και μετά τα ξαναβαζουν στο dock. Με ένα πανάκι φεύγουν. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, panosk111178 είπε

καλα μην τρελενεσται δεν ξέρουμε πως έγιναν η γρατσουνιές εχει τόσους που ακόμη και στα εκθεσιακά χρησιμοποιούν διάφορα αντικείμενα για να δουν αν φθείρετε το χρώμα. αλλωστε ετσι έλεγαν και για το τιτάνιο και εχω ακόμη το 15 προ μπλε και δεν εχει πάθει το παραμικρο 2 χρονια. χαρείτε τα τηλεφωνά σας στο τέλος θα δείτε οτι τα περισσότερα είναι  μουφα απο αυτά που ανεβάζουν 

Στο 15 έλεγαν ΟΧΙ ότι κάνει γρατζουνιές αλλά ότι με το άγγιγμα έκανε κάποιες διχρωμίες το χρώμα. Είχε βγάλει και ανακοίνωση η apple πώς το καθαρίζουμε! Δεν θυμάμαι κάτι για γρατζουνιές ούτε είχα κάποια στο 15 ούτε στο 16… εδώ θυμίζει εποχές κλασικού αλουμινίου που έμπαινε ένας κοκος από άμμο στη θήκη και γινόταν όλογρατζουνιστο. Ας ελπίσουμε να μην ισχύει…

Επεξ/σία από Vesouvious
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

Στο 15 έλεγαν ΟΧΙ ότι κάνει γρατζουνιές αλλά ότι με το άγγιγμα έκανε κάποιες διχρωμίες το χρώμα. Είχε βγάλει και ανακοίνωση η apple πώς το καθαρίζουμε! Δεν θυμάμαι κάτι για γρατζουνιές ούτε είχα κάποια στο 15 ούτε στο 16… εδώ θυμίζει εποχές κλασικού αλουμινίου που έμπαινε ένας κοκος από άμμο στη θήκη και γινόταν όλογρατζουνιστο. Ας ελπίσουμε να μην ισχύει…

πιστευω αυτα εχει το αλουμινιο και οτι αφτο δεν αλλαζει. ειδαμε και ολας πρωτη μερα ποσο επιρεπή ειναι σε τετοια θεματα. μακαρι να βγω ψευτης αλλα το ειχα φανταστει και πηρα το ασημενιο.

οπως ειχα πει και στη παρουσιασει οτι δεν βγηκε μαυρο το πιο πιθανο ειναι με θεμα στη παραγωγη (πρωτη φορα ινδία, διαφορετικη χρωματικη επεξεργασία, επιστροφή στα backflows του αλουμινιου)

Επεξ/σία από digitalarchive
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τους παλαιοτερους σε κάθε μοντέλο που έχει βγάλει το μήλο , υπάρχουν θέματα όχι σε σημαντικό βαθμό,  αλλά πάντα υπάρχει κάποιο…

Μερικά:

Υπερθερμανη,

Bendgate

screen background colour

Bandgate

Αποχρωματισμοι

Screen touch issue

…….….….…

i……..

..

Επεξ/σία από Costaskokk
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Costaskokk είπε

Για τους παλαιοτερους σε κάθε μοντέλο που έχει βγάλει το μήλο , υπάρχουν θέματα όχι σε σημαντικό βαθμό,  αλλά πάντα υπάρχει κάποιο…

Μερικά:

Υπερθερμανη,

Bendgate

Bandgate

Αποχρωματισμοι

Screen touch issue

…….….….…

i……..

..

το θεμα ειναι πχ το bendgate το λυσανε, το αλουμινιο και τα γδαρσιματα απο την αλλη τα επαναφερανε..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, digitalarchive είπε

το θεμα ειναι πχ το bendgate το λυσανε, το αλουμινιο και τα γδαρσιματα απο την αλλη τα επαναφερανε..

Δεν αναφερόμουν αν τα λυσσάνε ή όχι τα θέματα.

Αναφέρομαι στο γεγονός ότι ακόμα κι σε ένα  τόσο premium προϊόν που βγάζει η Apple υπάρχουν θέματα κάποιες φορές και αρκετά σημαντικά.

Κάποια από τα πιο σημαντικά είναι μάλιστα θέματα hardware που πολλές φορές προσπαθεί να τα βελτιώσει μέσω  του software.

.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Costaskokk είπε

Δεν αναφερόμουν αν τα λυσσάνε ή όχι τα θέματα.

Αναφέρομαι στο γεγονός ότι ακόμα κι σε ένα  τόσο premium προϊόν που βγάζει η Apple υπάρχουν θέματα κάποιες φορές και αρκετά σημαντικά.

Κάποια από τα πιο σημαντικά είναι μάλιστα θέματα hardware που πολλές φορές προσπαθεί να τα βελτιώσει μέσω  του software.

.

πρωσοπικα ειμαι της αποψης να το ανεβαζε ενα 100άρι και να μην αλλαζε υλικα να παμε στο αλουμινιο. αυτο ειναι μεγάλο πισογυρησμα. πιστευω φτιαχνανε ιδιο champer και με αλλο υλικο απλα διαλεξανε τη φτυνη λυση.

• Like 1
Δημοσ.

sorry για το thread hijack δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχο ... δώστε λίγο τα φώτα... απο Φορτιστή για το απλό τι να πάρει κάποιος? 40w θέλουμε? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαστε σίγουροι ότι κατασκευάζονται στην Ινδία; Γιατί το δικο μου στο κουτί λέει Product of China 

Επεξ/σία από aler45
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε

sorry για το thread hijack δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχο ... δώστε λίγο τα φώτα... απο Φορτιστή για το απλό τι να πάρει κάποιος? 40w θέλουμε? 

ναι 40άρι, εγώ θα επαιρνα 40άρι GaN

εγω εχω βαλει αυτον στο μάτι, μικρος 65αρης, το iPhone θα το ριξει μονο του στα 40W αν δεν απατωμαι

φορτίζει παραληλα και 2 συσκευες 1 με 40W και μια με 20Wat, βεβαια μαρεσει γιατι κραταει και το λαπτοπ ο συγκεκιρμενος

https://www.skroutz.gr/s/40474979/Spigen-Fortistis-CHoris-Kalodio-GaN-me-2-THyres-USB-C-65W-Power-Delivery-Leykos-ArcStation.html

Επεξ/σία από digitalarchive
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

πρωσοπικα ειμαι της αποψης να το ανεβαζε ενα 100άρι και να μην αλλαζε υλικα να παμε στο αλουμινιο. αυτο ειναι μεγάλο πισογυρησμα. πιστευω φτιαχνανε ιδιο champer και με αλλο υλικο απλα διαλεξανε τη φτυνη λυση.

Πήγε στο αλουμίνιο λόγω δασμών. Φυσικά είναι κατώτερο υλικό και φυσικά όταν το επιστρέψουν οι συνθήκες θα γυρίσει ξανά στο τιτάνιο 

Στο νέο της προϊόν το Air κράτησε το τιτάνιο να υπενθυμίσουμε..

Δημοσ.

παιδια θα ζητησω μια χαρη γιατι δεν εχω παρει ακομα συσκευη και εχει γινει συστημικο λαθος.

Εχει παρει κανεις απο κωτσοβολο Silver 256 Pro Max με preorder τη παρασκευη 12 του μηνα;

12 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

Πήγε στο αλουμίνιο λόγω δασμών. Φυσικά είναι κατώτερο υλικό και φυσικά όταν το επιστρέψουν οι συνθήκες θα γυρίσει ξανά στο τιτάνιο 

Στο νέο της προϊόν το Air κράτησε το τιτάνιο να υπενθυμίσουμε..

+ οτι πιστευω σιγα σιγα θελει να σπρωξει κοσμο στο Air (πολυ premium συσκευη) 

τα pro θα τα κανει κάτι σαν Ultra

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σαν να είναι overexposed η κάμερα στο 17. Το lens flare παραμένει το βράδυ… Πότε επιτέλους θα το λύσουν;;;;

Επεξ/σία από Vesouvious
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

σαν να είναι overexposed η κάμερα στο 17. Το lens flare παραμένει το βράδυ… Πότε επιτέλους θα το λύσουν;;;;

οντως ειναι εμενα μαρεσει παντως

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...