Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

271 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      17
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      19
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      23
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      59
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      57
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      50
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      4
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      3
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      5
    • iPhone 17 Air - Space Black
      3
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      4
    • iPhone 17 - Mist Blue
      5
    • iPhone 17 - White
      6
    • iPhone 17 - Black
      14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

πολυ σκληρο ρε παιδια Day 2 τετοια κατασταση... προφανως μιλαμε για πολυ κακη φτηνη βαφη του αλουμινιου

Το αλουμίνιο είναι «μαλακό» σαν υλικό δεν έπρεπε να γυρίσει σ’ αυτό! Ας ήταν πιο ακριβό στην τελική. Ας ελπίσουμε να είναι κάτι λάθος για τη συγκεκριμένη παραγωγή 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

Το αλουμίνιο είναι «μαλακό» σαν υλικό δεν έπρεπε να γυρίσει σ’ αυτό! Ας ήταν πιο ακριβό στην τελική. Ας ελπίσουμε να είναι κάτι λάθος για τη συγκεκριμένη παραγωγή 

κανενα λαθος τα προβλεψαμε απο την αρχη απο οταν γυρησε στο αλουμινιο. δεν ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιει αλουμινιο. θυμαμαι και τα iPhone 5 τι καζουρα ειχανε φαει.

καλως δεχθηκαμε το premium προιον των 1500€...

εδω σε ποιο στατικα αντικειμενα οπως macbook απο αλουμινια ξερουμε τι συμπεριφορα εχουν.

ενα κινητο που ειναι σε επαφη με τα παντα με σκληρο τροπο τι αποτελεσμα να ειχε; 

πραγματικα εχω το 16άρι naked 1 χρονοα και δεν εχει παθει τιποτα. και εχει φαει και τις τουμπες του.

Επεξ/σία από digitalarchive
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

κανενα λαθος τα προβλεψαμε απο την αρχη απο οταν γυρησε στο αλουμινιο. δεν ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιει αλουμινιο. θυμαμαι και τα iPhone 5 τι καζουρα ειχανε φαει.

καλως δεχθηκαμε το premium προιον των 1500€...

εδω σε ποιο στατικα αντικειμενα οπως macbook απο αλουμινια ξερουμε τι συμπεριφορα εχουν.

ενα κινητο που ειναι σε επαφη με τα παντα με σκληρο τροπο τι αποτελεσμα να ειχε; 

Κρατάω μια πισινή γιατί έχει και haters, δεν θα μου έκανε εντύπωση να πηγαίνουν σε καταστήματα να τα τρίβουν με κλειδιά κλπ και να βγάζουν φωτογραφίες για να κράξουν μετά.

θα φανεί η αλήθεια τις επόμενες ημέρες / εβδομάδες. Αν πράγματι είναι τόσο επιρρεπή σε γρατζουνιές μιλάμε για μεγάλη αστοχία. Ευτυχώς το παράγγειλα από Amazon και θα μπορώ να το επιστρέψω μετά από 30 ημέρες και θα γυρίσω στο 16PM

Επεξ/σία από Vesouvious
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

Κρατάω μια πισινή γιατί έχει και haters, δεν θα μου έκανε εντύπωση να πηγαίνουν σε καταστήματα να τα τρίβουν με κλειδιά κλπ και να βγάζουν φωτογραφίες για να κράξουν μετά.

θα φανεί η αλήθεια τις επόμενες ημέρες / εβδομάδες. Αν πράγματι είναι τόσο επιρρεπή σε γρατζουνιές μιλάμε για φάουλ. Ευτυχώς το παράγγειλα από Amazon και θα μπορώ να το επιστρέψω μετά από 30 ημέρες 

φιλε μου ο χρονος εχει δειξει και τα θετικα και τα αρνητικα του αλουμινιου. υποτιθεται εχει γινει ενα material cycle για να εχουμε καποια απτελεσματα.

δεν ειναι haters. η αληθεια ειναι οτι το αλουμινιο ειναι πολυ επηρεπη και στα χτυπηματα και στη βαφη του. 5S δες και θα καταλαβεις

δεν ειναι τυχαιο οτι αποφασησε μετα απο 18 χρονια να σταματησει τη παραγωγη μαυρου κινητού.

δεν ειναι τυχαιο με την αυξηση των tarrifs εκανε degrade το ιδιο της το προιον.

δεν ειναι τυχαιο που και σχεδιαστικα το αφησε στα μισα και στη τυχη του.

αλλαγη θέματος.

το silver στα poll ηταν πρωτο με ποσοστα 23-26% ,ε δευτερο το πορτοκαλι στα 13-15% και ανεβηξε.

εχετε επιβαιωσει και εσεις οτι υπαρχει θεμα με τη διαθεσιμότητα των Silver? Πως και αυξηθηκε ετσι το περτικαλι

@aler45 εσυ τελικα τι εκανες με τι περιπτωση σου; τι αγωρασες και απο που το πηρες; απο την iStorm σου ειπανε κατι;

Δημοσ.

Το είπα και ποιο πριν δεν μπορείς να συγκρίνεις τιτάνιο με αλουμίνιο από πολλές απόψεις επίσης το ένα αφήνει permanent σημάδια με το παραμικρό το άλλο δύσκολα.

Τώρα αν τρώτε την παπατζα οκ πάσο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, farcry33 είπε

Το είπα και ποιο πριν δεν μπορείς να συγκρίνεις τιτάνιο με αλουμίνιο από πολλές απόψεις επίσης το ένα αφήνει permanent σημάδια με το παραμικρό το άλλο δύσκολα.

Τώρα αν τρώτε την παπατζα οκ πάσο.

δυστηχως εχει αρκετο κοσμο που τη τρωει και μας βγαζουνε μετα και ψέκες εδω μεσα...

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω την κουβέντα για γρατζουνιές αφού δεν έχω γνωρίσει στη ζωή μου άνθρωπο που να το έχει χωρίς θήκη. Κατανοώ ότι στους 10 1 θα θέλει να το έχει γυμνό αλλά είναι τόσο πολύ μικρό ποσοστό που στην πράξη δε βλέπω νόημα.

Κ εγώ έχω το 16pm με θήκη από την πρώτη μέρα που έχει τιτάνιο. Τώρα θα πάρω το 17 που είναι αλουμίνιο. Και στις δύο περιπτώσεις το πλαστικό της θήκης πιάνω, οπότε….. Το μόνο που με νοιάζει είναι η θήκη να είναι διάφανη για να φαίνεται το χρώμα. 
Μα τί μακακία έκανε η apple που έβγαλε clear case με άσπρη πλάτη;;;; Ειλικρινά !!!! 

Κι ενώ κάθε χρόνο έπαιρνα την spigen ultra hybrid, τώρα ούτε αυτή είναι επιλογή γιατί δεν ευθυγραμμίζεται σωστά το μήλο πίσω. 

Οπότε ποια διάφανη θήκη παίρνουμε οεο;;;

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Εγώ δεν καταλαβαίνω την κουβέντα για γρατζουνιές αφού δεν έχω γνωρίσει στη ζωή μου άνθρωπο που να το έχει χωρίς θήκη. Κατανοώ ότι στους 10 1 θα θέλει να το έχει γυμνό αλλά είναι τόσο πολύ μικρό ποσοστό που στην πράξη δε βλέπω νόημα.

Κ εγώ έχω το 16pm με θήκη από την πρώτη μέρα που έχει τιτάνιο. Τώρα θα πάρω το 17 που είναι αλουμίνιο. Και στις δύο περιπτώσεις το πλαστικό της θήκης πιάνω, οπότε….. Το μόνο που με νοιάζει είναι η θήκη να είναι διάφανη για να φαίνεται το χρώμα. 
Μα τί μακακία έκανε η apple που έβγαλε clear case με άσπρη πλάτη;;;; Ειλικρινά !!!! 

Κι ενώ κάθε χρόνο έπαιρνα την spigen ultra hybrid, τώρα ούτε αυτή είναι επιλογή γιατί δεν ευθυγραμμίζεται σωστά το μήλο πίσω. 

εξωτειρκο που ο κοσμος δεν μετραει τα διφραγκα για να παρει κινητο + το apple care τα κυκλοφορουνε χωρις θηκες. οχι εδω στα βαλκανια που βαζουν και τριποντες

καμια γιατι ολες κιτρινιζουν. το θεμα ειναι να φτιαξουν ενα προιον που θα αντεχει. το που θα το βαλεις εσυ ειναι δικο σου θεμα αλλα να κανουν τετοια πισωκολια για το κοστολογιο ειναι απαραδεκτο.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, margaritagr είπε

clear case της apple ή dbrand ghost 2.0 (θεϊκή)

το πρόβλημα με αλουμίνιο είναι ότι αν μπει μέσα στη θήκη κοκος σκονης ή άμμου πολύ πιθανό με την τριβή να γίνει χειρότερα από το να το έχεις χωρίς θήκη..

είναι η πρώτη φορά φέτος που κάνω δεύτερες σκέψεις και η αιτία είναι αποκλειστικά το αλουμίνιο… :@

15 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

καμια γιατι ολες κιτρινιζουν.

Της apple και της dbrand δεν κιτρινίζουν. Δοκιμασμένες χρόνια. Η clear της apple φέτος είναι παρωδία πράγματι. Πάντα την αγόραζα μαζί με το κινητό. Με βόλευε απίστευτα!

• Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, digitalarchive είπε

δικο σου; ειμουν κακος τελικα που ελεγα για ξεφλουδισματα απο οταν ανοιξε το τοπικ

Πάλι κουβά? 😛 

Η επόμενη σου διαπίστωση θα είναι: άμα σου πέσει κάτω μπορεί να σπάσει! Ντροπή σου ρε apple! 

• Like 2
  • Haha 3
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Εγώ επέλεξα ESR Clear Halolock που έχει κόψιμο να φαίνεται το μήλο 

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Στείλε βιογραφικό στην Apple!

καθε χρονο και χειροτερα παμε. το ξεστράτισμα ξεκινησε απο εποχές snow leopard. μετα jobs εποχη μονο λαθη.

εδω εχουμε λιγη υγρασια στο air. χωρις βεβαια να ξερω πως προκληθηκε. 

υποτεύομαι μιας και χωσαν ολο το Motherboard εκει πέρα λόγο διαφοράς θερμότητας να δημιουργηθηκε και ενα ειδος υγρασιας.

απλα αυτο φανταζομαι αλλα δεν ξερεις τωρα σε τι συνθηκες το ειχε ο χρηστης.

548320825_762041413369615_4723757535956375204_n.jpg.a582ff165920f3b24df607eabf4a4f94.jpg

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Πάλι κουβά? 😛 

Η επόμενη σου διαπίστωση θα είναι: άμα σου πέσει κάτω μπορεί να σπάσει! Ντροπή σου ρε apple! 

Πες εντυπώσεις σε σχέση με το 16PM. Να προχωρήσω ή να ακυρώσω;  Μόνο για το αλουμίνιο ξενερωνω. Με τιτάνιο αν και έχει φάει 2 τούμπες είναι όπως ήταν τη πρώτη ημέρα και η μπαταρία 100%.

Ρίξε τα φώτα σου! Τιτάνιο ή αλουμίνιο;;;;

IMG_9912.png.0b0e1338037b509f863a1821e359725a.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...