Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

271 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      17
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      19
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      23
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      59
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      57
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      50
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      4
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      3
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      5
    • iPhone 17 Air - Space Black
      3
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      4
    • iPhone 17 - Mist Blue
      5
    • iPhone 17 - White
      6
    • iPhone 17 - Black
      14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vesouvious είπε

Πες εντυπώσεις σε σχέση με το 16PM. Να προχωρήσω ή να ακυρώσω;  Μόνο για το αλουμίνιο ξενερωνω. Με τιτάνιο αν και έχει φάει 2 τούμπες είναι όπως ήταν τη πρώτη ημέρα και η μπαταρία 100%.

Ρίξε τα φώτα σου! Τιτάνιο ή αλουμίνιο;;;;

IMG_9912.png.0b0e1338037b509f863a1821e359725a.png

κατσε εκει που εισαι. εκτος αν το ζοριζεις πολυ το μηχανημα αν και θα το ειχες καταλαβει. μονο και μονο ο δισγαγμος σου φανερωνει οτι δεν σε ψηνει και σε τσαμπα εξοδα θα μπεις.

η ινδοι παντως δεν τα καταφεραν καλα για πρωτη φορα.

• Super Moderators
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Εγώ δεν καταλαβαίνω την κουβέντα για γρατζουνιές αφού δεν έχω γνωρίσει στη ζωή μου άνθρωπο που να το έχει χωρίς θήκη. Κατανοώ ότι στους 10 1 θα θέλει να το έχει γυμνό αλλά είναι τόσο πολύ μικρό ποσοστό που στην πράξη δε βλέπω νόημα.

Κ εγώ έχω το 16pm με θήκη από την πρώτη μέρα που έχει τιτάνιο. Τώρα θα πάρω το 17 που είναι αλουμίνιο. Και στις δύο περιπτώσεις το πλαστικό της θήκης πιάνω, οπότε….. Το μόνο που με νοιάζει είναι η θήκη να είναι διάφανη για να φαίνεται το χρώμα. 
Μα τί μακακία έκανε η apple που έβγαλε clear case με άσπρη πλάτη;;;; Ειλικρινά !!!! 

Κι ενώ κάθε χρόνο έπαιρνα την spigen ultra hybrid, τώρα ούτε αυτή είναι επιλογή γιατί δεν ευθυγραμμίζεται σωστά το μήλο πίσω. 

Οπότε ποια διάφανη θήκη παίρνουμε οεο;;;

Εγώ δεν καταλαβαίνω την απαίτηση να μη γρατζουνιστεί μια συσκευή που κρατάς συνεχώς στα χέρια σου κλπ! Προφανώς το κάθε υλικό έχει τα δικά του χαρακτηριστικά αλλά κάπου έλεος λες και ανακαλύψαμε φέτος πρώτη φορά τα κινητά με αλουμίνιο! Εν τω μεταξύ ένα search για «iPhone 16 pro scratches» θα εμφανίσει αντίστοιχες εξυπνάδες της εποχής… 

Αν και το θέμα μου δεν είναι αυτό. Το θέμα μου είναι με τα σαχλά συμπεράσματα πως οι συσκευές θα αποκτούν σημάδια για πλάκα και μόνο που θα τις κοιτάς! Δεν ξέρω τα όρια της (τεχνολογικής) βλακείας, αλλά εδώ πάμε για χρυσό βραβείο! 

Εν τω μεταξύ ο όλος πανικός προέρχεται από άτομα που δεν σκοπεύουν να απολαύσουν τις συσκευές τους (ακόμη και με σημάδια χρήσης μετά από καιρό, που είναι και αυτο μέρος της όλης ιστορίας), αλλά θέλουν απλά να κάνουν το κομμάτι τους για κάνα χρόνο και ανησυχούν μην πέσει η αξία της συσκευής και δεν θα μπορούν να την πουλήσουν μετά σε καλή τιμή… :) 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εν τω μεταξύ ο όλος πανικός προέρχεται από άτομα που δεν σκοπεύουν να απολαύσουν τις συσκευές τους (ακόμη και με σημάδια χρήσης μετά από καιρό, που είναι και αυτο μέρος της όλης ιστορίας), αλλά θέλουν απλά να κάνουν το κομμάτι τους για κάνα χρόνο και ανησυχούν μην πέσει η αξία της συσκευής και δεν θα μπορούν να την πουλήσουν μετά σε καλή τιμή… :) 

δεν ειναι πανικός και σιγουρα δεν απολαμβάνω να εχω σκασει 1500€ για να φευγει το χρωμμα, ενω είδη εχει μαθει απο τα λαθη της.

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ δεν ειχα απολαυσει να σκασω 3Κ για macbook pro με καινουργεια butterfly πληκτρολογια που κολουσαν τα κουμπια της ή ο i9 να ειναι συνεχεια με bottleneck λόγω παλι σχεδιαστικης μαλακυνσης (πως παθαν και μαθαν και στα μ1 εγινε σοβαρο redesign)

ΟΠΩΣ επισης δεν απολαυσα να βλεπω μια μερα το κινητο μυ να ειναι BEND

ναι ακουμπαω το κινητο στο γραφειο και αυτα μου δειχνουν οτι το κινητο ειναι οχι απλα οκ να γρατσουνιστει μαλλον ειναι πανευκολο λογω του ΥΛΙΚΟY. αλλα ξεχασα δημιουργουμε πανικο μπας και το πουλησουμε του χρονου κανα 100αρι πανω. φυγε απο εδω ρε μπρο. κατι τετοιοi χαλασαν το οικοσύστημα της Apple.

αρα ποιος πανικος; το 15/16αρι μου ειναι κουκλι. Οπως και τα Pixel 8/9

αντε βγαλε τις παροπιδες επιτελους να προχωρησουμε και να συνομιλήσουμε. ολοι ανησηχουσαμε για το αλουμινιο εξαρχης. ε παρτα και δες τα χαλια τους.

Επεξ/σία από digitalarchive
Δημοσ.

Ερώτηση: Άνοιξα το νέο τηλέφωνο και έφερα όλα τα δεδομένα μου από το iCloud. Πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις χρειαζόταν να κάνουμε log in από την αρχή παντού στις εφαρμογές μας ή έκανα κάτι λάθος; Την τελευταία φορά που άλλαξα κινητό το είχα στήσει από την αρχή από επιλογή. 

Δημοσ.

Top θήκη παιδιά , την είδα σε βίντεο πως κάθεται και είναι τρομερή !! Δεν χαλάει καθόλου η εμφάνιση Του κινητού !

https://www.spigen.com/products/iphone-17-series-case-ultra-hybrid-t-magfit?variant=44454258966575

το βίντεο

https://vm.tiktok.com/ZNdpmhkgJ/

• Super Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

Πες εντυπώσεις σε σχέση με το 16PM. Να προχωρήσω ή να ακυρώσω;  Μόνο για το αλουμίνιο ξενερωνω. Με τιτάνιο αν και έχει φάει 2 τούμπες είναι όπως ήταν τη πρώτη ημέρα και η μπαταρία 100%.

Ρίξε τα φώτα σου! Τιτάνιο ή αλουμίνιο;;;;

Στο χέρι το 17pro είναι πολύ καλύτερο από το 16pro! Διαφορετικό κράτημα και παραδόξως πιο premium αίσθηση. Επειδή το σασί πλέον είναι ενιαίο και όχι απλά frame γύρω γύρω με ένα γυαλί κολλημένο σε όλη την πλάτη όπως ήταν το τιτάνιο, έχει πιο απαλές γωνίες και κάθεται καλύτερα! Οι θερμοκρασίες που αναπτύσσει επίσης το 17pro έχουν τρελές διαφορές με το 16. Και το 17 ζεσταίνεται αλλά κατανέμει άμεσα τη θερμοκρασία σε όλη την πλάτη και όχι σε ένα σημείο όπως στο 16pro που συχνά κατέβαζε φωτεινότητα ή σταματούσε τη φόρτιση στο 80% μέχρι να πέσει η θερμοκρασία. Οι κάμερες έχουν αρκετές διαφορές αλλά μόνο αν σε ενδιαφέρουν αυτά! Πολύ λιγότερος θόρυβος στις φωτό σε χαμηλό φωτισμό σε σχέση με το 16, πιο γρήγορο focus και μια νέα selfie κάμερα με νέο αισθητήρα που πραγματικά ελπίζω να τον υιοθετήσουν όλοι οι κατασκευαστές. 

Για την αυτονομία του δεν έχω πλήρη εικόνα μιας και έκανε μόνο μια φόρτιση και το σκαλίζω αρκετά αυτές τις μέρες. Εκτιμώ όμως πως όπως συμπεριφέρεται μέχρι τώρα πως θα έχω ένα 20% καλύτερη αυτονομία και κατανάλωση σε διάφορα tasks.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το πλαίσιο για τα AirPods Pro 3 καμία ενημέρωση. Έρχομαι σήμερα mall και μου λένε στην Vodafone ότι έχουν ετοιμοπαράδοτα και φυσικά τα πήρα.

Γενικά το πλαίσιο δεν ξέρω τι κάνει κάθε χρόνο με τις προπαραγγελίες και καταφέρνει να φέρνει ελάχιστα. 

• Super Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

δεν ειναι πανικός και σιγουρα δεν απολαμβάνω να εχω σκασει 1500€ για να φευγει το χρωμμα, ενω είδη εχει μαθει απο τα λαθη της.

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ δεν ειχα απολαυσει να σκασω 3Κ για macbook pro με καινουργεια butterfly πληκτρολογια που κολουσαν τα κουμπια της ή ο i9 να ειναι συνεχεια με bottleneck λόγω παλι σχεδιαστικης μαλακυνσης (πως παθαν και μαθαν και στα μ1 εγινε σοβαρο redesign)

ΟΠΩΣ επισης δεν απολαυσα να βλεπω μια μερα το κινητο μυ να ειναι BEND

ναι ακουμπαω το κινητο στο γραφειο και αυτα μου δειχνουν οτι το κινητο ειναι οχι απλα οκ να γρατσουνιστει μαλλον ειναι πανευκολο λογω του ΥΛΙΚΟY. αλλα ξεχασα δημιουργουμε πανικο μπας και το πουλησουμε του χρονου κανα 100αρι πανω. φυγε απο εδω ρε μπρο. κατι τετοιοi χαλασαν το οικοσύστημα της Apple.

αρα ποιος πανικος; το 15/16αρι μου ειναι κουκλι. Οπως και τα Pixel 8/9

αντε βγαλε τις παροπιδες επιτελους να προχωρησουμε και να συνομιλήσουμε. ολοι ανησηχουσαμε για το αλουμινιο εξαρχης. ε παρτα και δες τα χαλια τους.

Είπε, έκανε το κομμάτι του και έτρεξε να αγοράσει! 😛 

6 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε

Ερώτηση: Άνοιξα το νέο τηλέφωνο και έφερα όλα τα δεδομένα μου από το iCloud. Πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις χρειαζόταν να κάνουμε log in από την αρχή παντού στις εφαρμογές μας ή έκανα κάτι λάθος; Την τελευταία φορά που άλλαξα κινητό το είχα στήσει από την αρχή από επιλογή. 

Όχι δεν κάνεις πουθενά ξανά login πέρα από κάποιες εφαρμογές τραπεζών (και πάλι όχι όλες, η Εθνική τα ζήτησε ξανά, η Πειραιώς όχι) κλπ.

Επισης δεν θυμάμαι αν το έκανε και παλιότερα, αλλά αυτή τη φορά όταν άνοιξα το νέο τηλέφωνο και ξεκίνησα τη μεταφορά από το παλιό, με ρώτησε αν θέλω να τα φέρει όλα από το iCloud backup ή να τα τραβήξει απευθείας με p2p σύνδεση από το άλλο τηλέφωνο. Διάλεξα το δεύτερο, αποσυνδέθηκαν από το WiFi και τα 2 τηλέφωνα και μέσα σε μισή ώρα είχε φέρει τα πάντα εκτός από κάποιες εφαρμογές που έπρεπε να τις επιλέξω για να αρχίσουν να κατεβαίνουν. 

• Like 3
Δημοσ.
35 minutes ago, billdanos said:

Εγώ δεν καταλαβαίνω την απαίτηση να μη γρατζουνιστεί μια συσκευή που κρατάς συνεχώς στα χέρια σου κλπ! Προφανώς το κάθε υλικό έχει τα δικά του χαρακτηριστικά αλλά κάπου έλεος λες και ανακαλύψαμε φέτος πρώτη φορά τα κινητά με αλουμίνιο! Εν τω μεταξύ ένα search για «iPhone 16 pro scratches» θα εμφανίσει αντίστοιχες εξυπνάδες της εποχής… 

Δεν καταλαβαίνω το λόγο της υπεράσπισης της επιλογής της Apple να χρησιμοποιήσει αλουμίνιο. Τί ακριβώς προσπαθείς να πετύχεις;

Με ένα ναι ή ένα όχι, είναι ή δεν είναι κατώτερο υλικό το αλουμίνιο για λόγους που έχουμε ζήσει στο παρελθόν;

Δε μιλάμε για θεωρία, για πράξη μιλάμε. Και η πράξη λέει ότι ακόμα και μικρές τούμπες να φάει το τιτάνιο, δε μασάει. Το αλουμίνιο η πράξη λέει ότι είναι πολύ πιο ευαίσθητο.

Το οτι θα το πάρουμε θα το πάρουμε γιατί δε μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, θα μας κατσικωθεί και για τις επόμενες γενιές σίγουρα. Οπότε και να μείνει κάποιος στο 16 φέτος, του χρόνου του παραχρόνου θα αναγκαστεί να πάει σε αλουμίνιο.

Αλλά  με το στανιό να προσπαθούμε να βγάλουμε λάδι την αγαπημένη μας apple είναι γραφικό πλέον.

Προχωραμε.

31 minutes ago, billdanos said:

Οι θερμοκρασίες που αναπτύσσει επίσης το 17pro έχουν τρελές διαφορές με το 16. Και το 17 ζεσταίνεται αλλά κατανέμει άμεσα τη θερμοκρασία σε όλη την πλάτη και όχι σε ένα σημείο όπως στο 16pro που συχνά κατέβαζε φωτεινότητα ή σταματούσε τη φόρτιση στο 80% μέχρι να πέσει η θερμοκρασία.

Αν έχεις drone, μπορείς να το πετάξεις λίγο κάτω απ’τον ήλιο να δούμε αν χαμηλώνει η φωτεινότητα; Η αλήθεια είναι ότι στα προηγούμενα όλα από εποχές iPhone 7 ήταν σχεδόν αδύνατον να πετάξεις drone το καλοκαίρι στην Ελλάδα και να περιμένεις να βλέπεις τί κάνεις.

Ας είναι αυτό η μία και μοναδική θετική είδηση για το αλουμίνιο…

Δημοσ.

Έχει κανείς εμπειρία από public ποσό καιρό κάνει να φέρει κομμάτια ; Μου έχει έρθει για παραλαβή από άλλη αλυσίδα αλλά το θέλω από εκεί λόγο δωροεπιταγής. 

• Super Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, polaki είπε

Δεν καταλαβαίνω το λόγο της υπεράσπισης της επιλογής της Apple να χρησιμοποιήσει αλουμίνιο. Τί ακριβώς προσπαθείς να πετύχεις;

Με ένα ναι ή ένα όχι, είναι ή δεν είναι κατώτερο υλικό το αλουμίνιο για λόγους που έχουμε ζήσει στο παρελθόν;

Δε μιλάμε για θεωρία, για πράξη μιλάμε. Και η πράξη λέει ότι ακόμα και μικρές τούμπες να φάει το τιτάνιο, δε μασάει. Το αλουμίνιο η πράξη λέει ότι είναι πολύ πιο ευαίσθητο.

Το οτι θα το πάρουμε θα το πάρουμε γιατί δε μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, θα μας κατσικωθεί και για τις επόμενες γενιές σίγουρα. Οπότε και να μείνει κάποιος στο 16 φέτος, του χρόνου του παραχρόνου θα αναγκαστεί να πάει σε αλουμίνιο.

Αλλά  με το στανιό να προσπαθούμε να βγάλουμε λάδι την αγαπημένη μας apple είναι γραφικό πλέον.

Προχωραμε.

Δεν ξέρω ποια παρανοϊκή σκέψη στο μυαλό σου σε κάνει να αναρωτιέσαι αν θέλω να πετύχω κάτι. Λέω απλά τη γνώμη μου πως δεν με πειράζει αν η συσκευή θα έχει αλουμίνιο, τιτάνιο ή πλαστικό. Αν κάτι από αυτά με ενοχλεί, πολύ απλά δεν θα την πάρω! Και ταυτόχρονα γελάω με όσους έχουν αναδείξει το «σκάνδαλο» πως το αλουμίνιο γρατζουνιέται, σε σκάνδαλο του αιώνα! Μια εταιρεία έκρινε πως το να γυρίσει σε unibody αλουμίνιο είναι καλύτερο από το να έχει ένα τιτάνιο απλά γύρω γύρω. Χαλαρώστε, είναι γραφικές αυτές οι αντιδράσεις! 😛  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, farcry33 είπε

Έχει κανείς εμπειρία από public ποσό καιρό κάνει να φέρει κομμάτια ; Μου έχει έρθει για παραλαβή από άλλη αλυσίδα αλλά το θέλω από εκεί λόγο δωροεπιταγής. 

λογικα θα παρουμε στο δευτερο κυμα αλλα δεν εχω ιδεα ποτε θα ειναι. υπολογιζω σε 2 εβδομαδες. μετα σιγουρα θα παιξουν και ακυρωσεις απο δευτερα απο κοσμο "ανοητο" που εκανε 2 και 3 προαπραγγελιες σε καθε καταστημα μη χασει την αποκλειστηκοτητα του doomscroll στο ιδιο display

Μόλις τώρα, giannisww είπε

Αυτες οι TechWoven θηκες αξίζουν ?

θα δειξει ο χρόνος. εμενα δεν με εντουπισιασαν. αλλα ειναι της τακτικης της αυτο του neo-recyclment που εμενα με αφηνει αδιαφορο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν ξέρω ποια παρανοϊκή σκέψη στο μυαλό σου σε κάνει να αναρωτιέσαι αν θέλω να πετύχω κάτι. Λέω απλά τη γνώμη μου πως δεν με πειράζει αν η συσκευή θα έχει αλουμίνιο, τιτάνιο ή πλαστικό. Αν κάτι από αυτά με ενοχλεί, πολύ απλά δεν θα την πάρω! Και ταυτόχρονα γελάω με όσους έχουν αναδείξει το «σκάνδαλο» πως το αλουμίνιο γρατζουνιέται, σε σκάνδαλο του αιώνα! Μια εταιρεία έκρινε πως το να γυρίσει σε unibody αλουμίνιο είναι καλύτερο από το να έχει ένα τιτάνιο απλά γύρω γύρω. Χαλαρώστε, είναι γραφικές αυτές οι αντιδράσεις! 😛  

ρε μπιλι δεν ειπαμε οτι ειναι σκανδαλο απλα δεν ειναι και ωραιο να γυρναμε πισω στα λαθη μας. 

προφανως το εκανε για το κοστος οχι για το ινοβέιτον. ποσα χρονια ειχε τους χρηστες της τους απλους στα 60χερτζ?

ολα για τα φραγκα γινονται.

αμα κρινει αυτη σωστο σε 5 χρονια θα μας παρουσιασει και κανα 3D print με τρυπες για καλυτερο εξαερισμο.

παρουσιαζεις ενα premium υλικο κανεις lead ολο το industry και ξαφνικα μειωνεις το ιδιο σου το προιον.

ε πως θες να αντιδρασουμε;

vapor champor exoun kai ta S24/25 αλλα νομιζω και τα 2 εχουν τιτανιο 

Επεξ/σία από digitalarchive

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...