Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

271 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      17
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      19
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      23
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      59
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      57
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      50
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      4
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      3
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      5
    • iPhone 17 Air - Space Black
      3
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      4
    • iPhone 17 - Mist Blue
      5
    • iPhone 17 - White
      6
    • iPhone 17 - Black
      14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, polaki είπε

.

Αν έχεις drone, μπορείς να το πετάξεις λίγο κάτω απ’τον ήλιο να δούμε αν χαμηλώνει η φωτεινότητα; Η αλήθεια είναι ότι στα προηγούμενα όλα από εποχές iPhone 7 ήταν σχεδόν αδύνατον να πετάξεις drone το καλοκαίρι στην Ελλάδα και να περιμένεις να βλέπεις τί κάνεις.

Ας είναι αυτό η μία και μοναδική θετική είδηση για το αλουμίνιο…

Κάτω από τον ήλιο για ώρα όλες οι συσκευές κάποια στιγμή θα ψηθούν και θα ρίξουν τη φωτεινότητα. Ακόμη και το remote με τη δική του οθόνη της DJI που έχω στο drone το κάνει, αν και αυτό εξακολουθεί να έχει αρκετή φωτεινότητα και μετά από τη μείωση αν ζεσταθεί! 

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

θα δειξει ο χρόνος. εμενα δεν με εντουπισιασαν. αλλα ειναι της τακτικης της αυτο του neo-recyclment που εμενα με αφηνει αδιαφορο

Μεχρι τωρα ειχα τις spigen στο 14 δεν ειχα θεματα μονο κατι σαν απρα dots στο frame ενω ειχα την θηκη , θα δω αν θα παρω αυτη της apple αυτη φορα αν παρω το 17

• Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, digitalarchive είπε

ρε μπιλι δεν ειπαμε οτι ειναι σκανδαλο απλα δεν ειναι και ωραιο να γυρναμε πισω στα λαθη μας. 

προφανως το εκανε για το κοστος οχι για το ινοβέιτον. ποσα χρονια ειχε τους χρηστες της τους απλους στα 60χερτζ?

ολα για τα φραγκα γινονται.

Έχεις δημιουργήσει έναν αχταρμά σχολίων μπλέκοντας μαζί marketing, r&d, innovation, μηχανική, αντοχή υλικών, κλπ κλπ κλπ… Και στο τέλος λαϊκίζουμε και με το «όλα για τα φράγκα» λες και μια εταιρεία σαν την apple είναι ΜΚΟ…

1 λεπτό πριν, giannisww είπε

Μεχρι τωρα ειχα τις spigen στο 14 δεν ειχα θεματα μονο κατι σαν απρα dots στο frame ενω ειχα την θηκη , θα δω αν θα παρω αυτη της apple αυτη φορα αν παρω το 17

Μέχρι τώρα καλή  μου φαίνεται η tech woven (σίγουρα πολύ καλύτερη από τις σιλικόνης) αν και δεν θα τη χρησιμοποιώ συστηματικά μιας και όλες οι θήκες καταστρέφουν την αρχική αίσθηση της συσκευής και των υλικών της όταν την κρατάς στο χέρι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, jonis είπε

Το refresh είναι εδώ ενωμένο δυνατό. :D

IMG_0345.png

IMG_0346.jpeg

μεγεια.

καλα παιδια ασημενια ουτε με κυαλι

5 λεπτά πριν, giannisww είπε

Ειμαι αναμεσα στη μπλε ή μαυρη θηκη τσαμακι χρειαζεται το 17?

τι χρωμμα κινητο εχεις ρε φιλε.

αν εισαι θαραλεος δεν βαζεις αν εισαι απροσεκτος βαλε ενα τζαμακι :)

Update με τη φαση μου με φουλ προπληρωμη στον κοτσο (ασιμενιο pro max)

δεν εχω παρλαβει, ειναι τελειως ανοργάνωτοι και τα παιδια στο customer service δουλευουν απο το σπιτι χωρις καμια επικοινωνια με την αποθηκη μετα απο πολλες προσπαθειες αλλα και χριστοπαναγιες καταφεραν να μου ανοιξουν αίτημα. 

2 κυριες επίσης απο τις 18/19 μου ανέφεραν ψευδως πως ηταν ετοιμο για παραδωση και περιμενα δυστηχως το tracking number.

προπαραγγελία θαρρώ απο τους πρώτους. επομενη χρονια ενδοκοινωτικες και amazon.de

κωτσοβολο μονο κανα κλιματιστικο και πλυντηριο.

Screenshot 2025-09-20 at 4.09.42 PM.jpg

Επεξ/σία από digitalarchive
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πονούσε η καρδιά μου όση ώρα περίμενα στην istorm και έβλεπα χρήστες να παραλαμβάνουν τα νέα τηλέφωνα, να τα ανοίγουν όπως όπως επι τόπου και να τα παραδίνουν στον υπάλληλο για να τους περάσει τζαμάκι… Ήθελα να πάω και να τους χαστουκίσω όλους μαζί! 😛 

• Thanks 1
  • Haha 6
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Πονούσε η καρδιά μου όση ώρα περίμενα στην istorm και έβλεπα χρήστες να παραλαμβάνουν τα νέα τηλέφωνα, να τα ανοίγουν όπως όπως επι τόπου και να τα παραδίνουν στον υπάλληλο για να τους περάσει τζαμάκι… Ήθελα να πάω και να τους χαστουκίσω όλους μαζί! 😛 

ο καθενας με τα γουστα του και τις απροσεξιες του :P εχει γινει παντως στην ελλαδα εθιμυπιπικο να σου παιρναν το τζαμακι στην εκαστοτε αλυσιδα (βγαζουν καλο μεροκαματο)

το χειροτερο ειναι τα protective lenses που δημιουργουν και προβλημα στο focus 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

τι χρωμμα κινητο εχεις ρε φιλε.

αν εισια θαραλεος δεν βαζεις αν εισαι απροσεκτος βαλε ενα τζαμακι :)

Μπλε λεω να παρω οταν εχουν stock εδω μαλλον θα βαλλω just to be sure

Δημοσ.

Σημερα πήγα στο istorm στο river west να τσεκαρω τα χρωματα , λογο οτι ημουν προκατειλημμένος με τις γρατζουνιές εψαξα και τα τρια να δω αν εχουν σημάδια απο την χρηση αλλα δεν βρηκα σε κανενα τιποτα , τωρα για τα χρωματα το μπλε και το πορτοκαλί μου εκατσαν καλύτερα στο ματι , ρωτησα για ποτε θα τα εχουν και μου ειπαν οτι τωρα περνουν αυτοι που παράγγειλαν παρα 5 :P οι μετα της 3 μετα απο 1-2 εβδομαδες :) 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, darkman είπε

Σημερα πήγα στο istorm στο river west να τσεκαρω τα χρωματα , λογο οτι ημουν προκατειλημμένος με τις γρατζουνιές εψαξα και τα τρια να δω αν εχουν σημάδια απο την χρηση αλλα δεν βρηκα σε κανενα τιποτα , τωρα για τα χρωματα το μπλε και το πορτοκαλί μου εκατσαν καλύτερα στο ματι , ρωτησα για ποτε θα τα εχουν και μου ειπαν οτι τωρα περνουν αυτοι που παράγγειλαν παρα 5 :P οι μετα της 3 μετα απο 1-2 εβδομαδες :) 

απο απορια ειχε ασημενιο στο display?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, farcry33 είπε

Σε όλα τα χρώματα τα έχει το Istorm

αν και λατρης ανεκαθεν μαυρου βρισκω το ασημενιο το ποιο κοντα στα Apple Products διαχρονικα. αλλα ολα καλα να ειναι και να παραλαβω επιτελους...

Screenshot 2025-09-20 at 4.22.07 PM.jpg

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

απο απορια ειχε ασημενιο στο display?

Ναι τα ειχε και σε pro και promax αλλα δεν ξερω μου εβγαζε πολυ πλαστικο οχι οτι τα αλλα βγαζουν κατι ποιο premium αλλα το silver για εμενα ηταν οπως κατι παλια ραδιοφωνάκια που ειχα :P .  

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...