Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

270 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      17
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      19
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      23
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      59
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      57
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      49
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      4
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      3
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      5
    • iPhone 17 Air - Space Black
      3
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      4
    • iPhone 17 - Mist Blue
      5
    • iPhone 17 - White
      6
    • iPhone 17 - Black
      14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Είπε, έκανε το κομμάτι του και έτρεξε να αγοράσει! 😛 

Όχι δεν κάνεις πουθενά ξανά login πέρα από κάποιες εφαρμογές τραπεζών (και πάλι όχι όλες, η Εθνική τα ζήτησε ξανά, η Πειραιώς όχι) κλπ.

Επισης δεν θυμάμαι αν το έκανε και παλιότερα, αλλά αυτή τη φορά όταν άνοιξα το νέο τηλέφωνο και ξεκίνησα τη μεταφορά από το παλιό, με ρώτησε αν θέλω να τα φέρει όλα από το iCloud backup ή να τα τραβήξει απευθείας με p2p σύνδεση από το άλλο τηλέφωνο. Διάλεξα το δεύτερο, αποσυνδέθηκαν από το WiFi και τα 2 τηλέφωνα και μέσα σε μισή ώρα είχε φέρει τα πάντα εκτός από κάποιες εφαρμογές που έπρεπε να τις επιλέξω για να αρχίσουν να κατεβαίνουν. 

Σωστά είχε δύο επιλογές μεταφοράς δεδομένων. Μια με iCloud και μια δεύτερη από κάτω. Πάτησα τη δεύτερη αλλά έφαγε σκάλωμα και δεν προχωρούσε με τίποτα και δοκίμασα μετά μέσω iCloud όπου και τα πέρασε όλα, αλλά μου ζήτησαν log in σχεδόν όλες οι εφαρμογές και μου έκανε εντύπωση. 

Επεξ/σία από Sherlock_7
Δημοσ.

Πονούσε η καρδιά μου όση ώρα περίμενα στην istorm και έβλεπα χρήστες να παραλαμβάνουν τα νέα τηλέφωνα, να τα ανοίγουν όπως όπως επι τόπου και να τα παραδίνουν στον υπάλληλο για να τους περάσει τζαμάκι… Ήθελα να πάω και να τους χαστουκίσω όλους μαζί! 😛 

Σορρυ αλλα γιατι οχι στο τζαμακι ;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, σαν παρατήρηση μου αφού το άνοιξα από το κουτί και το περιεργάστηκα.

Το 17 Pro Max σε σχέση με το 16 Pro max, είναι πιο κάτω σε αίσθηση premium, το 16 φοβόσουν να το ακουμπήσεις, το καλό όμως που έχει είναι ότι δεν κάνει δαχτυλιές και δεν λερώνει όπως όλα τα προηγούμενα Pro Max από το 12 και μετά που είτε με stainless steel είτε με τιτάνιο, ήταν μαγνήτης σε δαχτυλιές.

Εντωμεταξύ για κάποιο λόγο μου φαίνεται "ανθεκτικό" δεν έχεις το φόβο που είχες με τα προηγούμενα σαν αίσθηση, δεν ξέρω αν όντως είναι έτσι κ αλλιώς μπήκε σε θήκη.

Μέχρι στιγμής αυτό.

Επεξ/σία από G10rgos
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ritualistic είπε

Σορρυ αλλα γιατι οχι στο τζαμακι ;;

Γιατί τα περισσότερα είναι άθλια στην εφαρμογή και αφήνουν έστω και ελάχιστα κενά περιμετρικά ή γύρω από το Face ID και μετά γίνονται χάλια μαζεύοντας σκόνη, τριχούλες κλπ. Επίσης αλλάζει εντελώς η αισθητή του «γλιστρήματος» του δαχτύλου πάνω στην oleophobic οθόνη του τηλεφώνου. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Γιατί τα περισσότερα είναι άθλια στην εφαρμογή και αφήνουν έστω και ελάχιστα κενά περιμετρικά ή γύρω από το Face ID και μετά γίνονται χάλια μαζεύοντας σκόνη, τριχούλες κλπ. Επίσης αλλάζει εντελώς η αισθητή του «γλιστρήματος» του δαχτύλου πάνω στην oleophobic οθόνη του τηλεφώνου. 

δοκιμασε ενα τζαμακι της FLOLAB δεν ειναι φυσικα οπως ειναι το naked αλλα βγαζουν μαλλον τα ποιο κορυφαια τζαμάκια. το oleophobic δεν μενει παντα φυσικα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ναι το ακουω αλλα ο κινδυνος να σπασεις την οθονη σε πτωση δε νομιζεις οτι υπερισχύει;;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kapsala είπε

Εν τω μεταξύ το public ακόμα και σήμερα δείχνει ότι θα παραλάβω εχτές. inception φάσηimage.png.ea28c18ee98ef031ac5610afdabef2d2.png

Με μια κοπελα από την υποστήριξη που μίλησα μου είπε ότι θα έρθει ειδοποίηση και θα αλλάξει ημερομηνία. Σε όσους έχει αλλάξει ήδη η ημερομηνία που της εμφανίζει το σύστημα είναι 25-26 Σεπτεμβρίου. Και μου είπε ότι τότε εκτιμάει ότι θα παραλάβω. 
βέβαια ξέρουμε πόσο ακρίβεια έχουν αυτές οι εκτιμήσεις αλλά ας μείνουμε αισιόδοξοι. 

Δημοσ.

Και μιας κ είμαστε αρκετοί παλιοί από iphonehellas μου χει λείψει η κλασική ερώτηση του ForceF αν θυμάμαι σωστά,για το πόσο κρατάει η μπαταρία τελικά;😂😂

• Haha 1
Δημοσ.

τι έγινε με αυτό το forum? Κρίμα που σταμάτησε γιατι στο παρελθόν με έιχε βοηθήσει πολύ. Ειμαι ενθουσιασμένος μετα από καιρό με μήλο! Απο το πιο απλό το κράτημα στο χέρι που ειναι πολυ καλύτερο από το 16 μέχρι τις κάμερες και το εκπληκτικό βίντεο αλλα κυριώς την οθόνη στον ήλιο που μπορεις να τη δεις πια. για μπαταρία ειναι πολύ νωρίς αλλά από το πρωί στις 9 εχω τώρα 36%. Οσοι μπορείτε αναβαθμίστε αξίζει! 

Γνωστός πήρε από κοτσοβολο 256αρι πορτοκαλί χωρίς προπαραγγελία. Οποτε προσπαθήστε εκέι με το F5 - ανανέωση όσοι ενδιαφέρεστε.. 

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, avacan23 είπε

τι έγινε με αυτό το forum? Κρίμα που σταμάτησε γιατι στο παρελθόν με έιχε βοηθήσει πολύ. Ειμαι ενθουσιασμένος μετα από καιρό με μήλο! Απο το πιο απλό το κράτημα στο χέρι που ειναι πολυ καλύτερο από το 16 μέχρι τις κάμερες και το εκπληκτικό βίντεο αλλα κυριώς την οθόνη στον ήλιο που μπορεις να τη δεις πια. για μπαταρία ειναι πολύ νωρίς αλλά από το πρωί στις 9 εχω τώρα 36%. Οσοι μπορείτε αναβαθμίστε αξίζει! 

Γνωστός πήρε από κοτσοβολο 256αρι πορτοκαλί χωρίς προπαραγγελία. Οποτε προσπαθήστε εκέι με το F5 - ανανέωση όσοι ενδιαφέρεστε.. 

16PM εννοείς; Γιατί σε κάμερες και βίντεο δεν βλέπω ιδιαίτερες διαφορές. 

για διαφώτισε μας με λεπτομέρειες 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, avacan23 είπε

τι έγινε με αυτό το forum? Κρίμα που σταμάτησε γιατι στο παρελθόν με έιχε βοηθήσει πολύ.

Το πουλησαν και το παρατησαν, αλλα το φορουμ παραμενει ενεργο. Εχει εναν ρομαντικο admin που το τρεχει.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, hriso είπε

Ορίστε μια λύση για τις γρατζουνιές βάλε και μια θήκη από πάνω και όλα καλά https://vm.tiktok.com/ZNdpurPvE/

Νομίζω μοιάζει σκέτος μπελάς στην τοποθέτηση . Λες και ντυνω βιβλίο για το σχολείο 😂Τι θυμήθηκα γω τώρα 😅

Μια λάθος κίνηση και χαλάει το feeling με καμία ζαρα /φουσκαλα κλπ 

Και εγώ 15PM και 16PM χωρίς τζάμι. Άλλη αίσθηση εννοείται. Αλλά σε 1 χρόνο έφυγε η επίστρωση oleophobic και δεν δείχνει τόσο...shiny 😂😇

4 ώρες πριν, farcry33 είπε

Αλήθεια γιατί να δώσεις τέτοιο ποσό για θήκη και να μην είναι και γνήσια δεν καταλαβαίνω βάλε ασφάλεια και απόλαυσε το κινητό σου.

60 ευρώ για spigen αστείο !

Για μένα τα τελευταία δύο χρόνια Torras και ξερό ψωμί. Είναι η μόνη που δεν μου κιτρινιζει στην διαφανη. Έβαλα μια esr πριν κάνα δίμηνο έτσι για αλλαγή και ήδη κιτρινισε🥹

Δημοσ.

Εχει αρκετό ενδιαφερον το poll, αν και μικρό δείγμα φαινεται μια σαφης προτιμηση στα pro (κυριως max) που επιβεβαιωνεται καιναπο τα σχολια. Και το air περναει αδιαφορο.

επισης οι χρωματικες επιλογες της apple ειναι επισης αδιαφορες εκτος των κλασσικων ασπρο μαυρο. 

Δημοσ.

Καλύτερο κράτημα και αίσθηση στο χέρι.

ζεσταίνεται δεν βράζει όπως το 16 μαξ 

μεγάλη διαφορά στις selfie

Καλύτερη οθόνη πιο φωτεινή και σε αντανακλάσεις στον ήλιο μπορείς να διαβάσεις 

καλυτερο μικρόφωνο σε μπάσο και πιο καθαρός ήχος 

Λίγο καλύτερο σήμα σε 5g 

στις φωτογραφίες δεν είδα διαφορά με πέρσι αλλά δεν το δούλεψα βράδυ για να δω 

είδα λίγο διαφορά στο μοτίβο φωτεινό 

Γενικά αν έχεις το 15 και το 16 μαξ δεν θα τρελαθείς αλλά σε σχέση με πέρυσι κάτι ο νέος σχεδιασμός κάτι το νέο λειτουργικό έχω την αίσθηση ότι φέτος πήρα κάτι καλύτερο από πέρσι που δεν είχα πέρυσι στην αλλαγή από το 15 στο 16. 

τώρα για διαθεσιμότητα η απάντηση στα μαγαζιά ήταν δεν ξέρουμε…

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...