Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά στην κατάσταση παραγγελίας σας στον Κωτσόβολο όποιος έχει βάλει προκαταβολή, τι σας λέει; Έτσι από περιέργεια.

Εμένα πάντως δεν έχει δει καν το σύστημα ότι έχω βάλει προκαταβολή και μου λέει πληρωμή σε αναμονή και ποσό σε εκκρεμότητα 100€.

Δημοσ.
27 minutes ago, G10rgos said:

Παιδιά στην κατάσταση παραγγελίας σας στον Κωτσόβολο όποιος έχει βάλει προκαταβολή, τι σας λέει; Έτσι από περιέργεια.

Εμένα πάντως δεν έχει δει καν το σύστημα ότι έχω βάλει προκαταβολή και μου λέει πληρωμή σε αναμονή και ποσό σε εκκρεμότητα 100€.

Θυμάμαι πως, πέρσι τουλάχιστον, το μήνυμα αυτό έφευγε μόνο με την προ πληρωμή όλου του πόσου. Δεν χάνεις κάτι να τους πάρεις ένα τηλέφωνο αύριο πάντως.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, andreoulios είπε

Έχουν βγει τιμές;

https://www.istorm.gr/products/iphone-17-pro-256gb-deep-blue-mg8j4ql-a

2 ώρες πριν, aler45 είπε

Το καλό με την Amazon είναι ότι αν και συνήθως ανοίγει pre order μόνο στην ίδια την χώρα, έχει πολλούς προμηθευτές σε όλη την Ευρώπη οπότε έχει συνεχόμενη ροή 

Τελικά επειδή ο γνωστός μου δεν μπορεί να με βολέψει, θα δοκιμάσω αύριο προπαραγγελία σε Apple ή istorm, όπου φτάσω στο checkout πιο γρηγορα.

Άλλη κλάση το ευρωπαϊκό αμαζόν περισσότερες επιλογές/προμηθευτές κλπ καλύτερη ενημέρωση real time σε στοκ κλπ

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, aler45 είπε

Θυμάμαι πως, πέρσι τουλάχιστον, το μήνυμα αυτό έφευγε μόνο με την προ πληρωμή όλου του πόσου. Δεν χάνεις κάτι να τους πάρεις ένα τηλέφωνο αύριο πάντως.

Θα τους πάρω ένα τηλέφωνο γιατί πέρυσι όταν έκανα την πληρωμή της προκαταβολής, μου έλεγε αναμονή για διαθεσιμότητα, όχι ότι εκκρεμεί να τους πληρώσω την προκαταβολή.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, aler45 είπε

Τους πήρα τηλέφωνο εχει περαστει κανονικα η προκαταβολή και εμενα φαινεται σε αναμονη για προκαταβολη και σαλταρα απο χθες Χαχαχαχαχαχ 

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Με το που έγινε η κατάθεση σε δευτερόλεπτα φάνηκε στο σύστημα σε μένα, αν δεν φανεί μου είπε ότι δεν μπαίνεις σε θέση προτεραιότητας κάτι τέτοια χαζά μου έλεγε η τυπισσα στο τηλ. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, iioannou1988 είπε

Τους πήρα τηλέφωνο εχει περαστει κανονικα η προκαταβολή και εμενα φαινεται σε αναμονη για προκαταβολη και σαλταρα απο χθες Χαχαχαχαχαχ 

Α είναι και σε άλλους έτσι δηλαδή, από περιέργεια θα πατήσω πληρωμή να πληρώσω άλλα 100€ να δω αν θα φύγει το μήνυμα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε

Δν αλλάζει τίποτα η πλήρης εξόφληση. Στην παραγγελία σου λέει αναμονή παραλαβής για αποστολή λογικά το οποίο λέει σε όλους 

Κι όμως όχι , στην παραγγελία μου λέει : θα έχεις την συσκευή στα χέρια σου αμέσως την ημερομηνία κυκλοφορίας.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nikosp97 είπε

Κι όμως όχι , στην παραγγελία μου λέει : θα έχεις την συσκευή στα χέρια σου αμέσως την ημερομηνία κυκλοφορίας.

screenshot plz

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, digitalarchive είπε

screenshot plz

Ορίστε φίλε , κωτσοβολος , δύο 17 pro max 256gb Silver , για τους δύσπιστους , παραγγελία 10 το πρωί 10/9 με πλήρη εξόφληση , παραλαβή day 1 όπως και Πέρυσι και πρόπερσι 

IMG_9093.jpeg

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, nikosp97 είπε

Ορίστε φίλε , κωτσοβολος , δύο 17 pro max 256gb Silver , για τους δύσπιστους , παραγγελία 10 το πρωί 10/9 με πλήρη εξόφληση , παραλαβή day 1 όπως και Πέρυσι και πρόπερσι 

IMG_9093.jpeg

Ναι αδερφέ, αυτό μου έλεγε και εμένα πέρυσι με προκαταβολή που είχα βάλει πριν ανοίξουν οι προπαραγγελίες όπως τώρα, κανονικά έτσι έπρεπε να λέει και σε εμάς.

Tώρα βγάζει αυτό:

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-09-11, 11.28.15 μμ.png

Επεξ/σία από G10rgos
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, G10rgos είπε

Ναι αδερφέ, αυτό μου έλεγε και εμένα πέρυσι με προκαταβολή που είχα βάλει πριν ανοίξουν οι προπαραγγελίες όπως τώρα, κανονικά έτσι έπρεπε να λέει και σε εμάς.

Εμένα αδερφέ 3 χρόνια μου το λέει day 1 παραλαμβάνω κανονικά , και οι ίδιοι μου το επιβεβαίωσαν και τηλεφωνικά , μακάρι να παραλάβουν όλοι σύντομα φέτος .

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, G10rgos said:

Στη φίλη μου τις γράφει σε διαδικασία αποστολής σε κατάστημα και από πάνω, πληρωμή σε αναμονή. Με ρώταγε σήμερα αν είναι νορμάλ, πήρε τηλέφωνο και της έδωσαν και ένα payment conf. Της είπαν οτι κολλάει αν δεν έχεις κάνει εξόφληση όλο το ποσό. 

Κάνε όμως για σίγουρα ένα τηλέφωνο, μην έχεις τίποτα εκπλήξεις, που δεν νομίζω.

Επεξ/σία από aler45
  • Like 1
Δημοσ.

Ίσως παίζει ρόλο που εγώ το έχω βάλει παραλαβή από κατάστημα; Σκέφτομαι εγώ τώρα... αν και πέρυσι το είχα βάλει παραλαβή από κατάστημα και μου έλεγε ότι λέει και στον φίλο πιο πάνω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...