Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

270 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      17
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      19
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      23
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      59
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      57
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      49
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      4
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      3
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      5
    • iPhone 17 Air - Space Black
      3
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      4
    • iPhone 17 - Mist Blue
      5
    • iPhone 17 - White
      6
    • iPhone 17 - Black
      14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, giannisww είπε

Αυτες οι TechWoven θηκες αξίζουν ?

Εγώ πήρα την καφέ γιατί δεν εντυπωσιάστηκα με αυτές που βγάλανε οι 3rd party vendors και είναι μια χαρά και στην αίσθηση και στην χρήση. Το κινητό δε χωροπηδάει όπως στα προηγούμενα μοντέλα (duh) Αν και με την spigen που χρησιμοποιούσα είχε bumps και το ισοσταθμούσε. Τα κουμπιά είναι πολύ ωραία στο πάτημα. Περιμένω οκτώβρη-νοέμβρη για καινούριες αλλιώς θα πάρω και την μπλε

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ ηρεμία. Όλοι παρέλαβαν;;; 

Μου κάνει εντύπωση που η dbrand φέτος για πρώτη φορά «ντύνει» και το τμήμα των καμερών….

Φοβερή η παρακάτω: 

IMG_9918.jpeg.6f6b4db4b8ec1073036b1ee0f8994cc7.jpeg

Επεξ/σία από Vesouvious
Δημοσ.

Εγώ σε μπλε πήρα τη σιλικόνη της apple γιατί δεν μου άρεσε η αίσθηση της τεχνητής με τις κλωστες που βρήκα μόνο σε καφέ χρώμα κιόλας..περιμένω την pitaka βέβαια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

εγώ ακόμη περιμένω, έκανα προπαραγγελία Δευτέρα 15 για pro max silver 256GB από iStorm Θεσσαλονίκη, το πλήρωσα και δεν είχα καμία ενημέρωση ακόμη, πίστευα ότι τουλάχιστον τις προπληρωμένες παραγγελίες θα τις εξυπηρετήσουν άμεσα αλλά μάλλον όλοι έπεσαν με τα μούτρα στο ασημί (είχα μια ελπίδα πως όλοι θα πάρουν μπλε/πορτοκαλί)

Επεξ/σία από x8diesel
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, x8diesel είπε

εγώ ακόμη περιμένω, έκανα προπαραγγελία Δευτέρα 15 για pro max silver 256GB από iStorm Θεσσαλονίκη, το πλήρωσα και δεν είχα καμία ενημέρωση ακόμη, πίστευα ότι τουλάχιστον τις προπληρωμένες παραγγελίες θα τις εξυπηρετήσουν άμεσα αλλά μάλλον όλοι έπεσαν με τα μούτρα στο ασημί (είχα μια ελπίδα πως όλοι θα πάρουν μπλε/πορτοκαλί)

το ασημι παντου εχει θεμα με το προμηθευτη. η αγωρα γεμισε μονο με πορτοκαλι και μπλε και ελαχιστα ασημενια.

και εγω πρωπληρωσα ολους να μας εξυπηρετησουν θελουν αλλα υπαρχει θεμα με το συγκεκριμενο χρωμμα και το quantity. 

αναμονη και θα παραλαβουμε. πρωσοπικα δεν θα ξανατολμησω day1. με κουρασε ψυχολογικα το να μην με ενημερωνουν σωστα. κλαιν το ποτε θα παραλαβω.

θηκες nomad (γαμανε) και pitaka ηρθαν. δευτέρα και γυαλι από Flolab.

μου καναν δωρο από flolab κατι lense protect σε χρωμμα ασημι οποιος ενδιαφερεται Π.Μ

20 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

Μου κάνει εντύπωση που η dbrand φέτος για πρώτη φορά «ντύνει» και το τμήμα των καμερών….

IMG_9916.jpeg.472bd1f6b0a0fe6c2089b5929cde8d24.jpeg

νομιζω ακολουθησε τη φυλα τα ρουχα σου να εχεις τα αλουμινια σου καθαρα χαχαχα

Επεξ/σία από digitalarchive
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το Νοέμβριο αν βρω ασημένιο θα δώσω το μπλε… δυστυχώς όπως λένε και στο χωριo μου beggars can’t be choosers..

IMG_0924.jpeg

IMG_0923.jpeg

Επεξ/σία από avacan23
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, avacan23 είπε

Εγώ το Νοέμβριο αν βρω ασημένιο θα δώσω το μπλε… δυστυχώς όπως λένε και στο χωριo μου beggars can’t be choosers..

IMG_0924.jpeg

IMG_0923.jpeg

φιλε και εγω αυτο ειχα στο μυαλο. λεω μαυρο δεν εχει το μπλε ειναι αμφιβολο λες θα ηθελα μαυρο ας παμε all way ασημι back to basics.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικές εντυπώσεις σήμερα , που είδα από κοντά τα νέα τηλέφωνα.

Γενικά είχα εντυπωσιαστεί με το iPhone air και το ίδιο εντυπωσιακό μου φάνηκε από κοντά. Μακάρι να μπορέσουν κάποια στιγμή να φτιάξουν ένα pro  σε λεπτότητα και στο βάρος του air, με καλή μπαταρία και κάμερες. Νομίζω το μέλλον είναι εκεί και όχι στα τούβλα που κάθε χρόνο μεγαλώνουν…

Ειδικά το άσπρο air που είδα και το πίσω μέρος αλλά και το βάρος του αλλά και το πόσο λεπτό είναι  , εντυπωσιακό . Ακόμα και το bump που έχει  στην πίσω κάμερα , στο άσπρο τουλάχιστον δεν είναι ενοχλητικό.

Τα pro μοντέλα , ακόμα και το max δείχνουν σαν να είναι μικρότερα και ελαφρύτερα από το 16 pro, οι καμπύλες και το ζύγισμα του κινητού έχουν βελτιωθεί

Το silver pro αν και δείχνει να έχει τις περισσότερες πωλήσεις,  το πίσω μέρος του , η διχρωμία που κάνει το πλατό ,πραγματικά μπορεί να είναι και χειρότερη από το πορτοκάλι…..

Είναι δύσκολο να βάλεις ακόμα και διάφανη θήκη στο silver pro , μοιάζει σαν να έχει ένα λευκό χαρτί στο μισό μέρος.

Η πιο safe επιλογή είναι το blue,  σχετικά με την εμφάνιση του ακόμα και στο πίσω μέρος.

Αυτά για τα εμφανισιακά θέματα.

Επεξ/σία από Costaskokk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαλακες εσβησα τα φωτα δεν εχω κινητο και μπηκα από android emulator να τα σιαξω...

α ρε κωτσοβολε τι μας εκανες

Screenshot 2025-09-20 at 10.57.55 PM.jpg

4 λεπτά πριν, Costaskokk είπε

Μερικές εντυπώσεις σήμερα , που είδα από κοντά τα νέα τηλέφωνα.

Γενικά είχα εντυπωσιαστεί με το iPhone air και το ίδιο εντυπωσιακό μου φάνηκε από κοντά. Μακάρι να μπορέσουν κάποια στιγμή να φτιάξουν ένα pro  σε λεπτότητα και στο βάρος του air, με καλή μπαταρία και κάμερες. Νομίζω το μέλλον είναι εκεί και όχι στα τούβλα που κάθε χρόνο μεγαλώνουν…

Ειδικά το άσπρο air που είδα και το πίσω μέρος αλλά και το βάρος του αλλά και το πόσο λεπτό είναι  , εντυπωσιακό . Ακόμα και το bump που έχει  στην πίσω κάμερα , στο άσπρο τουλάχιστον δεν είναι ενοχλητικό.

Τα pro μοντέλα , ακόμα και το max δείχνουν σαν να είναι μικρότερα και ελαφρύτερα από το 16 pro, οι καμπύλες και το ζύγισμα του κινητού έχουν βελτιωθεί

Το άσπρο  pro αν και δείχνει να έχει τις περισσότερες πωλήσεις,  το πίσω μέρος του η διχρωμία που κάνει το πλατό πραγματικά μπορεί να είναι και χειρότερη από το πορτοκάλι…..

Είναι δύσκολο να βάλεις ακόμα και διάφανη θήκη στο silver pro μοιάζει σα να έχει ένα λευκό χαρτί στο μισό μέρος.

Η πιο safe επιλογή είναι το μπλε προ,  σχετικά με την εμφάνιση του ακόμα και στο πίσω μέρος.

το ασημι φιλε ομως κανει τους καλυτερους συνδιασμους και τους ποιο κλασσικους με θηκες.

το μπλε μονο αν το εχεις fully naked. οντως το ασπρο γυαλι ειναι απαισιο.

το μπλε για μενα ειναι η μεσωβεζικη στεναχωρη κατασταση δεν ειχε μαυρο και πηρα το μπλε που καπως μωβιζει και ολας. και θα σε χτυπαει μεχρι να αλλαξεις κινητο. τουλαχιστον εμενα θα με ειχε τρελανει χαχαχα

• Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, freestyoler93 είπε

Υπάρχει έστω και ένας εδω που παρέλαβε απο πλαίσιο? Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση και άμα τους ρωτήσεις όλο λένε δεν ξέρω...

σιγουρα καποιος θα παρελαβε φιλε. φιλικη συμβουλη σε ολους μας να το ξεχασουμε και οταν ειναι θα ερθει μνμ.

δυστηχως κυνηγησα το Day 1 με παθος και εμεινα και χωρις κινητο. 

Ευτηχώς το macbook pro παιρνει καποιες εφαρμογες από iPhone / iPad και με κατι ετοιμους αυτοματισμους ολα δουλευουν στο σπιτι. εκτως απο μια πατατα που εκανα με τα φωτα του γραφειου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, billdanos είπε

Πονούσε η καρδιά μου όση ώρα περίμενα στην istorm και έβλεπα χρήστες να παραλαμβάνουν τα νέα τηλέφωνα, να τα ανοίγουν όπως όπως επι τόπου και να τα παραδίνουν στον υπάλληλο για να τους περάσει τζαμάκι… Ήθελα να πάω και να τους χαστουκίσω όλους μαζί! 😛 

Εδώ και μέρες διαβάζω σχόλια αλλά βαριόμουν να γράψω.. Σε αυτό δεν άντεξα.. Δεν έχω συμφωνήσει περισσότερο με σχόλιο εδώ και χρόνια στο forum... Οι περισσότεροι έρχονται ήδη από iPhone (και όχι από πολύ παλιά μοντέλα ώστε να δικαιολογηθεί τέτοιος ενθουσιασμός). Εντάξει καταλαβαίνω αγοράζεις κάτι Premium, δικαίωμα σου να το χαρείς όπως νομίζεις ωστόσο λίγη εγκράτεια δεν βλάπτει... Τα ίδια κάνουν και στα Apple Store, ανοίγουν τα κουτιά κυριολεκτικά στο πόδι με μία κίνηση, τους πέφτει, και γίνονται viral λόγω βλακείας..  Αν δεν πάρεις το iPhone στο σπίτι, να το ανοίξεις με την ησυχία σου, να βιώσεις την εμπειρία του Unboxing (γιατί για ιεροτελεστία πρόκειται), αν χάσεις αυτή την υπέροχη αίσθηση & τον ήχο της ζελατίνας (νυν χαρτιού) που ξεκολλάει και σου αποκαλύπτει την οθόνη, αν δεν δεις το κινητό σου να σε καλοσορίζει, αν δεν καθήσεις βήμα βήμα να το σετάρεις και να το φέρεις στα μέτρα σου κοκ...

Όλα έχουν την μαγεία τους, η παρουσίαση, το ψάξιμο, το πάντρεμα θήκης, η παραγγελία, ακόμα και η εκνευριστική αναμονή, ο δρόμος προς το κατάστημα, η αναμονή στην ουρά, η αναμονή μέχρι να γυρίσεις σπίτι... Ο μακρύς δρόμος προς την Ιθάκη καθιστά την Ιθάκη ποθητό προορισμό (και το marketing παίζει ρόλο ακριβώς εδώ). Δεν θα πάθει κάτι το κινητό αν πας σπίτι, το φτιάξεις, και τους το πας την άλλη μέρα για προστατευτικό (το οποίο μεταξύ μας μπορεί πολύ εύκολα να μπει και στο σπίτι αν είσαι λίγο προσεκτικός).

Ας ακουστώ υπερβολικός αλλά η καταναλωτική μανία της GenZ έχει μετατρέψει τα πάντα σε εμπειρία κρεοπωλείου... Και σε τελική ανάλυση το να το ανοίγεις αμέσως μετά την πληρωμή στο ταμείο (ενώ ήδη έχεις κινητό που σε εξυπηρετεί) εμένα προσωπικά μου βγάζει μία ανεξήγητη - μη δικαιολογημένη ''λύσσα'' για το καινούριο. Είναι σαν να μπαίνει κάποιος πχ. σε ζαχαροπλαστείο και ξεκινά να καταναλώνει (ή μάλλον τελειώνει) την πάστα πριν φτάσει στο ταμείο, λες και αν περίμενε να περάσει την πόρτα της εξόδου θα έχανε το γλυκό. Ή αντίστοιχα σαν να πηγαίνεις για αγορές ρούχων (χωρίς να είσαι άσχημα ντυμένος) και μετά το ταμείο τρέχεις & αλλάζεις ρούχα επί τόπου. 

Η ευχαρίστηση του σημερινού καταναλωτή έχει γίνει συνώνυμη της ταχύτητας... Το θέλω, το αποκτώ τώρα, άρον άρον το ανοίγω, το δίνω σε άλλον να το φτιάξει όπως νομίζει καλύτερα για μένα (μαζί με όλους τους σοβαρούς κωδικούς εν λευκώ), τζαμάκι & έφυγα γρήγορα εκτός μαγαζιού για να μπω Instagram (όπως έκανα 2 λεπτά πριν με το παλιό). Καλώς ή κακώς πρόκειται για ξεκάθαρη βιασύνη, νεοπλουτισμό, μανία επίδειξης και ασχετοσύνη (όλα μαζί σε έναν άνθρωπο). 

Χαίρομαι που είναι στην σωστή πλευρά της ιστορίας και αγοράζουν iPhone αλλά τέτοιες συμπεριφορές με κάνουν να ντρέπομαι (γιατί ο wannabe νεοπλουτισμός έχει εισέλθει σε όλους τους χώρους με τον χειρότερο τρόπο). Και αν μπορούμε να πούμε ότι εμείς είμαστε τα αρχαιότερα μέλη της Apple κοινότητα (πολύ πριν γίνει μόδα το μήλο) ξέρουμε καλά ότι αυτή η κοινότητα είχε μόνο συνειδητοποιημένους χρήστες και λάτρεις/γνώστες της τεχνολογίας (οι οποίοι πάντοτε ήξεραν πολύ καλά τί αγοράζουν χωρίς επιρροή από μόδα/tiktok trends/influencers).

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 4
  • Thanks 6
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ktsak είπε

Όντως πολυ καλή. Αλλά από που να την παραγγείλουμε σε πορτοκαλί για 17 Pro Max ?

Λογικά από το επίσημο της Spigen αλλιώς περίμενε να βγει στο Spaceboy.io ! Και εγώ πορτοκαλί ΠΜ περιμένω από Κωτσό !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ramarg είπε

Εδώ και μέρες διαβάζω σχόλια αλλά βαριόμουν να γράψω.. Σε αυτό δεν άντεξα.. Δεν έχω συμφωνήσει περισσότερο με σχόλιο εδώ και χρόνια στο forum... Οι περισσότεροι έρχονται ήδη από iPhone (και όχι από πολύ παλιά μοντέλα ώστε να δικαιολογηθεί τέτοιος ενθουσιασμός). Εντάξει καταλαβαίνω αγοράζεις κάτι Premium, δικαίωμα σου να το χαρείς όπως νομίζεις ωστόσο λίγη εγκράτεια δεν βλάπτει... Τα ίδια κάνουν και στα Apple Store, ανοίγουν τα κουτιά κυριολεκτικά στο πόδι με μία κίνηση, τους πέφτει, και γίνονται viral λόγω βλακείας.. Η ευχαρίστηση του σημερινού καταναλωτή έχει γίνει συνώνυμη της ταχύτητας... Το θέλω, το αποκτώ τώρα, άρον άρον το ανοίγω, δίνω άλλον να το φτιάξει όπως νομίζει καλύτερα για μένα, τζαμάκι & έφυγα γρήγορα εκτός μαγαζιού για να μπω Instagram (όπως έκανα 2 λεπτά πριν με το παλιό). Καλώς ή κακώς πρόκειται για ξεκάθαρη βιασύνη, νεοπλουτισμό, μανία επίδειξης και ασχετοσύνη (όλα μαζί σε έναν άνθρωπο). 

Αν δεν πάρεις το iPhone στο σπίτι, να το ανοίξεις με την ησυχία σου, να βιώσεις την εμπειρία του Unboxing (γιατί για ιεροτελεστία πρόκειται), αν χάσεις αυτή την υπέροχη αίσθηση & τον ήχο της ζελατίνας (νυν χαρτιού) που ξεκολλάει και σου αποκαλύπτει την οθόνη, αν δεν δεις το κινητό σου να σε καλοσορίζει, αν δεν καθήσεις βήμα βήμα να το σετάρεις και να το φέρεις στα μέτρα σου κοκ...

Ας ακουστώ υπερβολικός αλλά η καταναλωτική μανία της GenZ έχει μετατρέψει τα πάντα σε εμπειρία κρεοπωλείου... Όλα έχουν την μαγεία τους, η παρουσίαση, το ψάξιμο, το πάντρεμα θήκης, η παραγγελία, ακόμα και η εκνευριστική αναμονή, ο δρόμος προς το κατάστημα, η αναμονή στην ουρά, η αναμονή μέχρι να γυρίσεις σπίτι... Ο μακρύς δρόμος προς την Ιθάκη καθιστά την Ιθάκη ποθητό προορισμό (και το marketing παίζει ρόλο ακριβώς εδώ). Δεν θα πάθει κάτι το κινητό αν πας σπίτι, το φτιάξεις, και τους το πας την άλλη μέρα για προστατευτικό (το οποίο μεταξύ μας μπορεί πολύ εύκολα να μπει και στο σπίτι αν είσαι λίγο προσεκτικός).

Και σε τελική ανάλυση το να το ανοίγεις αμέσως μετά την πληρωμή στο ταμείο (ενώ ήδη έχεις κινητό που σε εξυπηρετεί) εμένα προσωπικά μου βγάζει μία ανεξήγητη - μη δικαιολογημένη ''λύσσα'' για το καινούριο. Είναι σαν να μπαίνει κάποιος πχ. σε ζαχαροπλαστείο και ξεκινά να καταναλώνει (ή μάλλον τελειώνει) την πάστα πριν φτάσει στο ταμείο, λες και αν περίμενε να περάσει την πόρτα της εξόδου θα έχανε το γλυκό. Ή αντίστοιχα σαν να πηγαίνεις για αγορές ρούχων (χωρίς να είσαι άσχημα ντυμένος) και μετά το ταμείο τρέχεις & αλλάζεις ρούχα επί τόπου. 

καλα τα λες φιλε. αλλα τι ψαχνεις εδω αν δεν το παρουνε να το ανοιξουν να το βγαλουν στορυ τους χαλαει η μιση μαγκία. και η αλλη μιση μαγκια πως θα παρεκλινουν απο το συστημα με τετραπλες παραγκελιες και απειρο refresh στο broswer.

αν και να σου πω την ποιο γλυκια ανμανηση την ειχα στην οξφορδη 18 χρονων να παρω το πρωτο iPhone.

μια μικρη σειρά, αβεβαιως αν θα μου δωσουν κινητό λογου οτι ειμουν φοιτητης, το πήρα το ανοιξα στην εστια μου και το εβαλα διπλα στο ipod. ουτε web μνμ δεν μπορουσες να στειλειςκ εκεινη την εποχή. απλα το χαζευες. επαιζες με το calculator και τις θολες εικόνες απο τη κάμερα. 

παρέα σε ενα ibook που κυριολεκτικα σερνοταν στον core2duo υπολογιστη. αρχιτεκτονικο προγραμμα ουτε γεια αστειο εκεινην εποχη. ολα ηταν στο μεταιχμιο τεχνολογικα με την Apple.

φυσικα και πολυ δαιφορετικο community με γνωστες και παλιους λατρεις αυτης της εταιριας.

οταν ηρθα ελλαδα δεκεμβριο για διακοπες ολοι το χαζυεαν, τηλεφωνο δεν μπορουσα να παρω.

αξεπεραστο feeling μιας συσκευης που αλλαξε τα νερα.

πιστευω πως τεχνολογικα πλεον τπτ δεν μας κανει εντυπωση γι αυτο και αυτος ο καταναλωτισμος και τα χιλια μοντέλα.

τι να μας πει τωρα το 15-16-17 προ μαξ θα γκρινιαζουμε για μαλακιες. α το κανε ετσι α γιατι. μονοχνωτη κουβεντα και γκρινια για κατι κινητα 1500€

η πικρη αληθεικα ειναι οι μισοι απο εδω μεσα κανουμε τη δουλεια μας και με ενα καλο Android των 400€.

• Like 4
Δημοσ.
6 ώρες πριν, farcry33 είπε

Αλήθεια γιατί να δώσεις τέτοιο ποσό για θήκη και να μην είναι και γνήσια δεν καταλαβαίνω βάλε ασφάλεια και απόλαυσε το κινητό σου.

60 ευρώ για spigen αστείο !

Προσωπικά πάντα Spigen φορούσα και κανένα πρόβλημα και μιλάμε για γερές τούμπες το κινητό ! Τώρα όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι δεν θυμάμαι να σου ζήτησα δανεικά , δικιά μου τσέπη είναι και τα χαλάω όπως θέλω να δώσω 60€ για γνήσια με αυτά τα άθλια χρώματα ; Αισθητικά εάν σου αρέσουν μπορείς να πάρεις ! ή να πάρω την clear case με το άσπρο από πίσω ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...