Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

270 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      17
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      19
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      23
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      59
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      57
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      49
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      4
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      3
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      5
    • iPhone 17 Air - Space Black
      3
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      4
    • iPhone 17 - Mist Blue
      5
    • iPhone 17 - White
      6
    • iPhone 17 - Black
      14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ramarg είπε

Εδώ και μέρες διαβάζω σχόλια αλλά βαριόμουν να γράψω.. Σε αυτό δεν άντεξα.. Δεν έχω συμφωνήσει περισσότερο με σχόλιο εδώ και χρόνια στο forum... Οι περισσότεροι έρχονται ήδη από iPhone (και όχι από πολύ παλιά μοντέλα ώστε να δικαιολογηθεί τέτοιος ενθουσιασμός). Εντάξει καταλαβαίνω αγοράζεις κάτι Premium, δικαίωμα σου να το χαρείς όπως νομίζεις ωστόσο λίγη εγκράτεια δεν βλάπτει... Τα ίδια κάνουν και στα Apple Store, ανοίγουν τα κουτιά κυριολεκτικά στο πόδι με μία κίνηση, τους πέφτει, και γίνονται viral λόγω βλακείας.. Η ευχαρίστηση του σημερινού καταναλωτή έχει γίνει συνώνυμη της ταχύτητας... Το θέλω, το αποκτώ τώρα, άρον άρον το ανοίγω, δίνω άλλον να το φτιάξει όπως νομίζει καλύτερα για μένα, τζαμάκι & έφυγα γρήγορα εκτός μαγαζιού για να μπω Instagram (όπως έκανα 2 λεπτά πριν με το παλιό). Καλώς ή κακώς πρόκειται για ξεκάθαρη βιασύνη, νεοπλουτισμό, μανία επίδειξης και ασχετοσύνη (όλα μαζί σε έναν άνθρωπο). 

Αν δεν πάρεις το iPhone στο σπίτι, να το ανοίξεις με την ησυχία σου, να βιώσεις την εμπειρία του Unboxing (γιατί για ιεροτελεστία πρόκειται), αν χάσεις αυτή την υπέροχη αίσθηση & τον ήχο της ζελατίνας (νυν χαρτιού) που ξεκολλάει και σου αποκαλύπτει την οθόνη, αν δεν δεις το κινητό σου να σε καλοσορίζει, αν δεν καθήσεις βήμα βήμα να το σετάρεις και να το φέρεις στα μέτρα σου κοκ...

Ας ακουστώ υπερβολικός αλλά η καταναλωτική μανία της GenZ έχει μετατρέψει τα πάντα σε εμπειρία κρεοπωλείου... Όλα έχουν την μαγεία τους, η παρουσίαση, το ψάξιμο, το πάντρεμα θήκης, η παραγγελία, ακόμα και η εκνευριστική αναμονή, ο δρόμος προς το κατάστημα, η αναμονή στην ουρά, η αναμονή μέχρι να γυρίσεις σπίτι... Ο μακρύς δρόμος προς την Ιθάκη καθιστά την Ιθάκη ποθητό προορισμό (και το marketing παίζει ρόλο ακριβώς εδώ). Δεν θα πάθει κάτι το κινητό αν πας σπίτι, το φτιάξεις, και τους το πας την άλλη μέρα για προστατευτικό (το οποίο μεταξύ μας μπορεί πολύ εύκολα να μπει και στο σπίτι αν είσαι λίγο προσεκτικός).

Και σε τελική ανάλυση το να το ανοίγεις αμέσως μετά την πληρωμή στο ταμείο (ενώ ήδη έχεις κινητό που σε εξυπηρετεί) εμένα προσωπικά μου βγάζει μία ανεξήγητη - μη δικαιολογημένη ''λύσσα'' για το καινούριο. Είναι σαν να μπαίνει κάποιος πχ. σε ζαχαροπλαστείο και ξεκινά να καταναλώνει (ή μάλλον τελειώνει) την πάστα πριν φτάσει στο ταμείο, λες και αν περίμενε να περάσει την πόρτα της εξόδου θα έχανε το γλυκό. Ή αντίστοιχα σαν να πηγαίνεις για αγορές ρούχων (χωρίς να είσαι άσχημα ντυμένος) και μετά το ταμείο τρέχεις & αλλάζεις ρούχα επί τόπου. 

Δε λες που γλιτώσαμε εδώ και χρόνια από το εφιαλτικό «να το ανοίξουμε εδώ μπροστά σας για να δούμε πως όλα είναι οκ», που γινόταν για όλες σχεδόν τις συσκευές; Έχω παίξει σχεδόν ξύλο σε καταστήματα που επέμεναν να κάνουμε κάτι τέτοιο! 

Φέτος, όπως κάθε χρονιά, γύρισα σπίτι με το κουτί, το ακούμπησα στο τραπέζι, πήγα στο μπάνιο και σαπούνισα τα χέρια μου, γύρισα στον καναπέ και σηκώθηκα κάνα τρίωρο μετά που είχα τελειώσει με το unboxing, το μύρισμα του κουτιού και όλα τα σεταρισματα και τις δοκιμές! :) 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ελα και το περτικαλι φτανει το κλασσικο ασημενιο, ανατροπη πο υδεν την περιμενα στον ελληνα.

τελικα το φλασι πουλαει και εδω. η μας εφαγε το τικ τοκ 

εγώ μονοχνοτος επαιξα εδω κλασσικα, τα apple silicon cases παρα τα βρισκω στικι, και αυτες της νεο-woolf cases με carbon αποτυπωματα και δεν συμαζευεται μου βγαλαν λιγο κατι ασχημο.

Screenshot 2025-09-20 at 11.17.03 PM.jpg

Επεξ/σία από digitalarchive
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

σιγουρα καποιος θα παρελαβε φιλε. φιλικη συμβουλη σε ολους μας να το ξεχασουμε και οταν ειναι θα ερθει μνμ.

δυστηχως κυνηγησα το Day 1 με παθος και εμεινα και χωρις κινητο. 

Ευτηχώς το macbook pro παιρνει καποιες εφαρμογες από iPhone / iPad και με κατι ετοιμους αυτοματισμους ολα δουλευουν στο σπιτι. εκτως απο μια πατατα που εκανα με τα φωτα του γραφειου.

Αδερφε θελω να το ξεχασω αλλα δεν μπορω γιατι θελω να πουλησω το προηγουμενο κινητο και δεν μπορω..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Δε λες που γλιτώσαμε εδώ και χρόνια από το εφιαλτικό «να το ανοίξουμε εδώ μπροστά σας για να δούμε πως όλα είναι οκ», που γινόταν για όλες σχεδόν τις συσκευές; Έχω παίξει σχεδόν ξύλο σε καταστήματα που επέμεναν να κάνουμε κάτι τέτοιο! 

Φέτος, όπως κάθε χρονιά, γύρισα σπίτι με το κουτί, το ακούμπησα στο τραπέζι, πήγα στο μπάνιο και σαπούνισα τα χέρια μου, γύρισα στον καναπέ και σηκώθηκα κάνα τρίωρο μετά που είχα τελειώσει με το unboxing, το μύρισμα του κουτιού και όλα τα σεταρισματα και τις δοκιμές! :) 

Άψογος.!! Συμπλήρωσες αυτό που ξέχασα. Το πλύσιμο των χεριών & το κατεξοχήν μύρισμα του κουτιού που σε ταξιδεύει απευθείας στην καθαρότητα της ίδιας της Apple.! 

Τραγικό αυτό όντως με το άνοιγμα κατόπιν προτροπής του καταστήματος. Ένα μικρό κατάστημα της γειτονιάς καταλαβαίνω να το κάνει μιας και δίνει μικρό αριθμό συσκευών και θέλει να αποφύγει ενδεχόμενα DOA, αλλά σε μεγάλες αλυσίδες που εισάγουν επίσημα τεράστιες ποσότητες δεν έχει νόημα. Εκτός αν και προτρέπουν τον πελάτη να το ανοίξει εκεί επί τόπου, ώστε να το δει ευάλωτο και πάνω στη φοβία σου για το νέο απόκτημα να σου πουλήσουν και το δήθεν καλό τζαμάκι στα 30 ευρώ 😂 Για να μην ξεχάσω και την προτροπή τους να αγοράζεις 3rd party θήκες καθόλου ποιοτικές, που κανείς δεν αγοράζει γιατί μόνο σε αυτές έχουν καλή κερδοφορία... Από τη μία λυπάμαι αυτούς που καλοπροαίρετα τους εμπιστεύονται γιατί περιμένουν έναν άνθρωπο να τους βοηθήσει. Από την άλλη δεν οφελεί να τους λυπάσαι και να φεύγεις, εγώ πολλές φορές παρεμβαίνω και όταν ακούω ανακρίβειες ενημερώνω τον διπλανό μου επί τόπου πώς έχουν τα πράγματα. Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να βρίσκεσαι σε μία δουλειά όντας άσχετος με το αντικείμενο που πραγματεύεσαι, όμως εδώ μιλάμε για την Apple. Μιλάμε για μια εταιρία με σταθερή παρουσία, προϊόντα που μοιράζονται μία συγκεκριμένη λογική και ευκολία εκμάθησης των βασικών (πρόκειται για μία πεπατημένοι που όλοι μάθαμε κάποτε και την εφαρμόζουμε μέχρι σήμερα). Είναι τιμιότερο να μην προτείνεις τίποτα αν δεν έχεις ιδέα παρά να οδηγήσεις κάποιον σε λάθος αγορά. 

Σε κάθε περίπτωση καλορίζικο Bill σε σένα και σε όλους όσους το πήραν ήδη στα χέρια τους.! 
Κάνε μου ένα sum ποιο διάλεξες γιατί βαριέμαι να γυρίσω πίσω τις σελίδες.

Εξοικειώθηκα λίγο με τον σχεδιασμό του 17ProMax γιατί το GlassCutOut το έχω συνδέσει στο μυαλό μου με τις ένδοξες εποχές του 5/5S (με διχρωμία & συνύπαρξη διαφορετικών υλικών στην πλάτη = επομένως έχω δώσει αυτή την εξήγηση στον εαυτό μου για να το ανεχτώ παρά το offset logo). Με θάμπωσε ο σχεδιασμός του Air με Glossy Τιτάνιο αλλά απορρίπτεται λόγω μπαταρίας & μονής κάμερας. Επομένως κατέληξα σε Pro Max πάλι (όχι γιατί με τρέλανε η επιστροφή στο αλουμίνιο την οποία θεωρώ μείον και βλέπω ήδη αναφορές για αποχρωματισμούς) αλλά γιατί οι ανάγκες σε hardware ξεπερνούν την ανάγκη για όμορφο design (AIR).

Το θέμα μου τώρα είναι, πορτοκαλί ή μπλέ.? 
Πορτοκαλί στην αρχή είπα ΟΧΙ. Εν συνεχεία είδα το action button & τις πορτοκαλί λεπτομέρειες στο Digital Crown του Ultra 2 και λέω ΙΣΩΣ. Όσο το έβλεπα το αναθεωρούσα περισσότερο αλλά δε ξέρω αν πρόκειται για hype/ενθουσιασμό που θα μου περάσει. Από την άλλη τώρα είμαι σε 15ProMax Blue Titanium (το οποίο λατρεύω ως χρώμα και θα διάλεγα πάλι μπλέ γιατί κλασσικά είμαι εκεί). Πες μια γνώμη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, freestyoler93 είπε

Αδερφε θελω να το ξεχασω αλλα δεν μπορω γιατι θελω να πουλησω το προηγουμενο κινητο και δεν μπορω..

γι αυτο πρεπει να εχουμε καβατζα κανα RealMe ή OnePlus φτηνιαρικο για να τα σπρωχνουμε απο πριν.

δεν ξανακυνηγαω day 1 πραγματικα οι τυποι με καρκινωσαν

Άψογος.!! Συμπλήρωσες αυτό που ξέχασα. Το πλύσιμο των χεριών & το κατεξοχήν μύρισμα του κουτιού που σε ταξιδεύει απευθείας στην καθαρότητα της ίδιας της Apple.! 

Τραγικό αυτό όντως με το άνοιγμα κατόπιν προτροπής του καταστήματος. Ένα μικρό κατάστημα της γειτονιάς καταλαβαίνω να το κάνει μιας και δίνει μικρό αριθμό συσκευών και θέλει να αποφύγει ενδεχόμενα DOA, αλλά σε μεγάλες αλυσίδες που εισάγουν επίσημα τεράστιες ποσότητες δεν έχει νόημα. Εκτός αν και προτρέπουν τον πελάτη να το ανοίξει εκεί επί τόπου, ώστε να το δει ευάλωτο και πάνω στη φοβία σου για το νέο απόκτημα να σου πουλήσουν και το δήθεν καλό τζαμάκι στα 30 ευρώ 😂 Για να μην ξεχάσω και την προτροπή τους να αγοράζεις 3rd party θήκες καθόλου ποιοτικές, που κανείς δεν αγοράζει γιατί μόνο σε αυτές έχουν καλή κερδοφορία... Από τη μία λυπάμαι αυτούς που καλοπροαίρετα τους εμπιστεύονται γιατί περιμένουν έναν άνθρωπο να τους βοηθήσει. Από την άλλη δεν οφελεί να τους λυπάσαι και να φεύγεις, εγώ πολλές φορές παρεμβαίνω και όταν ακούω ανακρίβειες ενημερώνω τον διπλανό μου επί τόπου πώς έχουν τα πράγματα. Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να βρίσκεσαι σε μία δουλειά όντας άσχετος με το αντικείμενο που πραγματεύεσαι, όμως εδώ μιλάμε για την Apple. Μιλάμε για μια εταιρία με σταθερή παρουσία, προϊόντα που μοιράζονται μία συγκεκριμένη λογική και ευκολία εκμάθησης των βασικών (πρόκειται για μία πεπατημένοι που όλοι μάθαμε κάποτε και την εφαρμόζουμε μέχρι σήμερα). Είναι τιμιότερο να μην προτείνεις τίποτα αν δεν έχεις ιδέα παρά να οδηγήσεις κάποιον σε λάθος αγορά. 

Σε κάθε περίπτωση καλορίζικο Bill σε σένα και σε όλους όσους το πήραν ήδη στα χέρια τους.! 
Κάνε μου ένα sum ποιο διάλεξες γιατί βαριέμαι να γυρίσω πίσω τις σελίδες.

Εξοικειώθηκα λίγο με τον σχεδιασμό του 17ProMax γιατί το GlassCutOut το έχω συνδέσει στο μυαλό μου με τις ένδοξες εποχές του 5/5S (με διχρωμία & συνύπαρξη διαφορετικών υλικών στην πλάτη = επομένως έχω δώσει αυτή την εξήγηση στον εαυτό μου για να το ανεχτώ παρά το offset logo). Με θάμπωσε ο σχεδιασμός του Air με Glossy Τιτάνιο αλλά απορρίπτεται λόγω μπαταρίας & μονής κάμερας. Επομένως κατέληξα σε Pro Max πάλι (όχι γιατί με τρέλανε η επιστροφή στο αλουμίνιο την οποία θεωρώ μείον και βλέπω ήδη αναφορές για αποχρωματισμούς) αλλά γιατί οι ανάγκες σε hardware ξεπερνούν την ανάγκη για όμορφο design (AIR).

Το θέμα μου τώρα είναι, πορτοκαλί ή μπλέ.? 
Πορτοκαλί στην αρχή είπα ΟΧΙ. Εν συνεχεία είδα το action button & τις πορτοκαλί λεπτομέρειες στο Digital Crown του Ultra 2 και λέω ΙΣΩΣ. Όσο το έβλεπα το αναθεωρούσα περισσότερο αλλά δε ξέρω αν πρόκειται για hype/ενθουσιασμό που θα μου περάσει. Από την άλλη τώρα είμαι σε 15ProMax Blue Titanium (το οποίο λατρεύω ως χρώμα και θα διάλεγα πάλι μπλέ γιατί κλασσικά είμαι εκεί). Πες μια γνώμη...

φιλε εχουν παραδειξει το 17αρι πορτοκαλι και μας ερχετεαι καλυτερο σαν εικονα, πρωσοπικα πιστευω πολυς κοσμος θα το βαρεθει μετα απο 1-2 μηνες. αλλα αν δεν δοκιμασεις δεν θα μαθεις. μπορει να γουσταρεις να κανεις αλλαγη.

εγω που παρα ειμαι inlove με μαυρο αυτη τη φορα δεν εδωσα ουτε προσπαθεια στο μπλε. πηγα στο ασιμι με τη μια. η αυγα η πουλια δεν εχει.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

καλα τα λες φιλε. αλλα τι ψαχνεις εδω αν δεν το παρουνε να το ανοιξουν να το βγαλουν στορυ τους χαλαει η μιση μαγκία. και η αλλη μιση μαγκια πως θα παρεκλινουν απο το συστημα με τετραπλες παραγκελιες και απειρο refresh στο broswer.

αν και να σου πω την ποιο γλυκια ανμανηση την ειχα στην οξφορδη 18 χρονων να παρω το πρωτο iPhone.

μια μικρη σειρά, αβεβαιως αν θα μου δωσουν κινητό λογου οτι ειμουν φοιτητης, το πήρα το ανοιξα στην εστια μου και το εβαλα διπλα στο ipod. ουτε web μνμ δεν μπορουσες να στειλειςκ εκεινη την εποχή. απλα το χαζευες. επαιζες με το calculator και τις θολες εικόνες απο τη κάμερα. 

παρέα σε ενα ibook που κυριολεκτικα σερνοταν στον core2duo υπολογιστη. αρχιτεκτονικο προγραμμα ουτε γεια αστειο εκεινην εποχη. ολα ηταν στο μεταιχμιο τεχνολογικα με την Apple.

φυσικα και πολυ δαιφορετικο community με γνωστες και παλιους λατρεις αυτης της εταιριας.

οταν ηρθα ελλαδα δεκεμβριο για διακοπες ολοι το χαζυεαν, τηλεφωνο δεν μπορουσα να παρω.

αξεπεραστο feeling μιας συσκευης που αλλαξε τα νερα.

πιστευω πως τεχνολογικα πλεον τπτ δεν μας κανει εντυπωση γι αυτο και αυτος ο καταναλωτισμος και τα χιλια μοντέλα.

τι να μας πει τωρα το 15-16-17 προ μαξ θα γκρινιαζουμε για μαλακιες. α το κανε ετσι α γιατι. μονοχνωτη κουβεντα και γκρινια για κατι κινητα 1500€

η πικρη αληθεικα ειναι οι μισοι απο εδω μεσα κανουμε τη δουλεια μας και με ενα καλο Android των 400€.

Βλέπεις φίλε μου... Εμείς που το ζήσαμε θυμόμαστε ότι η ευτυχία τότε δεν ερχόταν στην ποσότητα και στην τιμή... Υπήρχε λαχτάρα, προσμονή, σεβασμός, ευγνωμοσύνη, και η τεχνολογία ερχόταν σαν επιστέγασμα ευτυχίας σε ανθρώπους που ήταν ευτυχισμένοι έτσι κι αλλιώς (σε πολύ ωραίες εποχές) και απλώς αποκτούσαν το hype όχι για προβολή αλλά για πειραματισμό με την επανάσταση της τεχνολογίας... Ποτέ δε θα καταλάβουν αυτό το αίσθημα οι επόμενες γενιές..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

γι αυτο πρεπει να εχουμε καβατζα κανα RealMe ή OnePlus φτηνιαρικο για να τα σπρωχνουμε απο πριν.

φιλε εχουν παραδειξει το 17αρι πορτοκαλι και μας ερχετεαι καλυτερο σαν εικονα, πρωσοπικα πιστευω πολυς κοσμος θα το βαρεθει μετα απο 1-2 μηνες. αλλα αν δεν δοκιμασεις δεν θα μαθεις. μπορει να γουσταρεις να κανεις αλλαγη.

Πιστευω το πορτοκαλι σου τραβαει το ενδιαφερον στην αρχη αλλα το μπλε θα ωριμασει πιο καλα με το χρονο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

εγω που παρα ειμαι inlove με μαυρο αυτη τη φορα δεν εδωσα ουτε προσπαθεια στο μπλε. πηγα στο ασιμι με τη μια. η αυγα η πουλια δεν εχει.

Μεγάλο φαουλ η έλλειψη μαύρης επιλογής φέτος στο 17 Pro/Max... Πραγματικά θα το κολάκευε σχεδιαστικά & θα έκρυβε κατά κάποιο τρόπο το μεγάλωμα του Camera Plateu..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 λεπτά πριν, ramarg είπε

Μεγάλο φαουλ η έλλειψη μαύρης επιλογής φέτος στο 17 Pro/Max... Πραγματικά θα το κολάκευε σχεδιαστικά & θα έκρυβε κατά κάποιο τρόπο το μεγάλωμα του Camera Plateu..

να συμπληρωσω στο παιδι απο πανω  και το "ισως" ευαισθητο θεμα με τις γρατσουνιες και το αλουμινιο. μπορει να ειναι hoax και να ειναι ολα μια χαρα. αλλα το αλουμινιο εχει μια φαση να ξεβαφει (δες 5S)

πολυ πιθανο το μαυρο να συνδεεται και με αυτο το προβλημα, γι αυτο το ειδαμε παντου στα pre releases και εξαφανιστηκε μετα απο 18 διαδοχικα χρονια.

Δημοσ.

Βλέπεις φίλε μου... Εμείς που το ζήσαμε θυμόμαστε ότι η ευτυχία τότε δεν ερχόταν στην ποσότητα και στην τιμή... Υπήρχε λαχτάρα, προσμονή, σεβασμός, ευγνωμοσύνη, και η τεχνολογία ερχόταν σαν επιστέγασμα ευτυχίας σε ανθρώπους που ήταν ευτυχισμένοι έτσι κι αλλιώς (σε πολύ ωραίες εποχές) και απλώς αποκτούσαν το hype όχι για προβολή αλλά για πειραματισμό με την επανάσταση της τεχνολογίας... Ποτέ δε θα καταλάβουν αυτό το αίσθημα οι επόμενες γενιές..

Η καλυτερη αναμνηση που εχω ειναι cydia που κατεβαζα το  ibeer Και το εδειχνα στην παρεα 😁

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, freestyoler93 είπε

Η καλυτερη αναμνηση που εχω ειναι cydia που κατεβαζα το  ibeer Και το εδειχνα στην παρεα 😁

καλα εκει γινονταν νταχτιρντι με το πειραγμα της συσκεης, ποιο jalibreak να περασεις, ωχ μου γινε η συσκευη brick.

αλλη φαση ρε παιδια τι συζηταμε τωρα. ισως και μεγαλωσαμε και ολα αυτα μας φενονται υπεραπλα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, digitalarchive είπε

καλα εκει γινονταν νταχτιρντι με το πειραγμα της συσκεης, ποιο jalibreak να περασεις, ωχ μου γινε η συσκευη brick.

αλλη φαση ρε παιδια τι συζηταμε τωρα. ισως και μεγαλωσαμε και ολα αυτα μας φενονται υπεραπλα.

Φταιει και οτι μεγαλωσαμε σιγουρα..Αλλα τοτε ηταν ολα πιο περιπλοκα και ειχε πιο πολυ ενδιαφερον

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ramarg είπε

το καμερα παμπ για μενα δεν ειναι το προβλημα, πιστευω σχεδιαστικα ολο αυτο το γυαλι το χαλασε και οι κακες επιλογες χρωμματων. μπορουσα να τα συνδιασουν ποιο ομορφα.

ακομα και το πορτοκαλι που βλεπω στο ιντερνετ υπο καποιες γωνιες και φωτισμο ασπριζει και αυτο κανονικα.

με εξερεση το blue

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, freestyoler93 είπε

Έχει ένα μήνα που μου πέταξε σχετικό βίντεο στο youtube και πέρα από το νοσταλγικό σοκ, έπαθα και ηλικιακό σοκ όταν είδα πόσα χρόνια πριν ανέβηκε το iBeer promo video στο youtube 😂 ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, freestyoler93 είπε

Υπάρχει έστω και ένας εδω που παρέλαβε απο πλαίσιο? Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση και άμα τους ρωτήσεις όλο λένε δεν ξέρω...

Εγώ έχω προπληρώσει ένα iPhone 17 pro silver 128 και ακόμα δεν έχω καμία ενημέρωση. Βέβαια την προπαραγγελία την έκανα Κυριακή 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...