Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

270 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      17
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      19
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      23
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      59
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      57
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      49
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      4
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      3
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      5
    • iPhone 17 Air - Space Black
      3
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      4
    • iPhone 17 - Mist Blue
      5
    • iPhone 17 - White
      6
    • iPhone 17 - Black
      14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, tania2110 είπε

Εγώ έχω προπληρώσει ένα iPhone 17 pro silver 128 και ακόμα δεν έχω καμία ενημέρωση. Βέβαια την προπαραγγελία την έκανα Κυριακή 

εσυ αργεις ακομα, χαχαχα εμεις 10 προπαραγγελια ντουκου ολο το ποσο. και μειναμε με το γυαλι στο χερι.

το ξαναλεω αλλη μια iStorm και Κωτσο οσο ξερω, υπηρξε προβλημα διαθεσιμοτητας στο ασημενιο. γι αυτο διοχετευθηκαν τοσα πολλα μπλε και περτικαλι στην αγωρα.

καταλλα πηγε πολυ ομαλα το day 1 κατεμε οπως το ειδα. οι περισσοτεροι εδω φτιαχτηκανε.

Επεξ/σία από digitalarchive
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tania2110 είπε

Εγώ έχω προπληρώσει ένα iPhone 17 pro silver 128 και ακόμα δεν έχω καμία ενημέρωση. Βέβαια την προπαραγγελία την έκανα Κυριακή 

Μια απτα ιδια και εδω..Με εξαιρεση το μηνυμα στο viber την Παρασκευη οτι τo iphone 17 κυκλοφορησε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, freestyoler93 είπε

Φταιει και οτι μεγαλωσαμε σιγουρα..Αλλα τοτε ηταν ολα πιο περιπλοκα και ειχε πιο πολυ ενδιαφερον

Κάθε άλλο, επειδή είμαστε γενιά (προ της έξαρσης της τεχνολογικής ανάπτυξης) θεωρητικά έχουμε το άλλοθι για να υποστηρίζουμε μία λογική παππούδων και απόρριψης της τεχνολογίας. Εμείς όμως δεν σκεφτόμαστε κοντόφθαλμα. Αναγνωρίζουμε και γνωρίζουμε περισσότερο από τον καθένα τα οφέλη της τεχνολογίας γιατί είμαστε μάρτυρες της εξέλιξης της τεχνολογίας αλλά και της δικής μας εξέλιξης γνώσεων παράλληλα. Μεγαλώσαμε υγιώς με ένα εξαφανισμένο (ίσως) πρότυπο ζωής με αναμνήσεις ζωής ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την εισβολή όλου αυτού του tech στη ζωή μας. Πειραματιστήκαμε, γελάσαμε σε λογικά πλαίσια χωρίς να κάνουμε χοντράδες, χωρίς χυδαιότητες, χαλάσαμε και hardware αλλά όχι από απληστία, αποκτήσαμε από πολύ νωρίς τεχνολογική ωριμότητα, αντίληψη, φιλοσοφία ορθής χρήσης, φιλοσοφία επίλυσης απλών και σύνθετων προβλημάτων κοκ. Όλα αυτά χωρίς να εγκαταλείψουμε την φυσιολογική ζωή εκτός οθόνης..

Όλα αυτά ακούγονται ψιλά γράμματα για το σύστημα σήμερα, ή μπορεί σε ορισμένους να ακούγονται ως ένα παραλήρημα μιας γενιάς που γερνά, αλλά σκεφτείτε λίγο σφαιρικά... Σε τί βαθμό έχουν αυξηθεί τα προβλήματα, οι ευπάθειες, τα περιστατικά απάτης, οι κινδύνοι πάσης φύσεως εντός διαδικτύου κλπ.  Όλες αυτές οι εκστρατείες ενημέρωσης για απάτες, κινδύνους, ασφάλεια συναλλαγών κοκ πού αποσκοπούν.? Στο να φέρουν τους χρήστες στο δικό μας επίπεδο αντίληψης & χρήσης (επίπεδο γνώσης/χρήστης το οποίο δεν είναι δεδομένο και μάλιστα ιδανικά θα έπρεπε να αποκτήσουν όλοι). 

Επομένως παρά τα όσα νομίζει η GenZ για τους Millenials (και πίσω), η δική μας δυσαρέσκεια μαζί τους δεν είναι ηλικιακή αλλά πρόκειται για ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΓΚΡΙΝΙΑ (απέναντι στην άγνοια γενικότερα). Πρόκειται για γκρίνια απέναντι σε μία γενιά που νομίζει ότι τα ξέρει όλα επειδή βρήκε ένα έτοιμο περιβάλλον (τελειοποιημένα λειτουργικά συστήματα που η δική μας εμπειρία & feedback έχτισαν) με μασημένη τροφή (έτοιμες εφαρμογές παντός φύσης εμπλουτισμένες με ΑΙ) και νομίζει ότι κατέκτησε τα υψηλότερα επίπεδα διάνοιας πριν κάνει τελειώσει το σχολείο (επειδή έμαθε να κάνει Live μετάδοση σε παρακμιακό κοινό με καρδούλες & να μαζεύει αυτοκόλλητα στο tiktok αντί πραγματικής εργασίας). Κανείς δεν θα ήθελε να είναι έτσι, και αν θέλει σίγουρα δεν καταλαβαίνει για ποιο πράγμα μιλάμε.. Μεγάλη κουβέντα.

19 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

καλα εκει γινονταν νταχτιρντι με το πειραγμα της συσκεης, ποιο jalibreak να περασεις, ωχ μου γινε η συσκευη brick.αλλη φαση ρε παιδια τι συζηταμε τωρα. ισως και μεγαλωσαμε και ολα αυτα μας φενονται υπεραπλα.

Yellow Screen of Death.. Κλασσική στο jailbreak της εποχής.. Ωραία χρόνια...

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, ramarg είπε

Άψογος.!! Συμπλήρωσες αυτό που ξέχασα. Το πλύσιμο των χεριών & το κατεξοχήν μύρισμα του κουτιού που σε ταξιδεύει απευθείας στην καθαρότητα της ίδιας της Apple.! 

Τραγικό αυτό όντως με το άνοιγμα κατόπιν προτροπής του καταστήματος. Ένα μικρό κατάστημα της γειτονιάς καταλαβαίνω να το κάνει μιας και δίνει μικρό αριθμό συσκευών και θέλει να αποφύγει ενδεχόμενα DOA, αλλά σε μεγάλες αλυσίδες που εισάγουν επίσημα τεράστιες ποσότητες δεν έχει νόημα. Εκτός αν και προτρέπουν τον πελάτη να το ανοίξει εκεί επί τόπου, ώστε να το δει ευάλωτο και πάνω στη φοβία σου για το νέο απόκτημα να σου πουλήσουν και το δήθεν καλό τζαμάκι στα 30 ευρώ 😂 Για να μην ξεχάσω και την προτροπή τους να αγοράζεις 3rd party θήκες καθόλου ποιοτικές, που κανείς δεν αγοράζει γιατί μόνο σε αυτές έχουν καλή κερδοφορία... Από τη μία λυπάμαι αυτούς που καλοπροαίρετα τους εμπιστεύονται γιατί περιμένουν έναν άνθρωπο να τους βοηθήσει. Από την άλλη δεν οφελεί να τους λυπάσαι και να φεύγεις, εγώ πολλές φορές παρεμβαίνω και όταν ακούω ανακρίβειες ενημερώνω τον διπλανό μου επί τόπου πώς έχουν τα πράγματα. Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να βρίσκεσαι σε μία δουλειά όντας άσχετος με το αντικείμενο που πραγματεύεσαι, όμως εδώ μιλάμε για την Apple. Μιλάμε για μια εταιρία με σταθερή παρουσία, προϊόντα που μοιράζονται μία συγκεκριμένη λογική και ευκολία εκμάθησης των βασικών (πρόκειται για μία πεπατημένοι που όλοι μάθαμε κάποτε και την εφαρμόζουμε μέχρι σήμερα). Είναι τιμιότερο να μην προτείνεις τίποτα αν δεν έχεις ιδέα παρά να οδηγήσεις κάποιον σε λάθος αγορά. 

Σε κάθε περίπτωση καλορίζικο Bill σε σένα και σε όλους όσους το πήραν ήδη στα χέρια τους.! 
Κάνε μου ένα sum ποιο διάλεξες γιατί βαριέμαι να γυρίσω πίσω τις σελίδες.

Εξοικειώθηκα λίγο με τον σχεδιασμό του 17ProMax γιατί το GlassCutOut το έχω συνδέσει στο μυαλό μου με τις ένδοξες εποχές του 5/5S (με διχρωμία & συνύπαρξη διαφορετικών υλικών στην πλάτη = επομένως έχω δώσει αυτή την εξήγηση στον εαυτό μου για να το ανεχτώ παρά το offset logo). Με θάμπωσε ο σχεδιασμός του Air με Glossy Τιτάνιο αλλά απορρίπτεται λόγω μπαταρίας & μονής κάμερας. Επομένως κατέληξα σε Pro Max πάλι (όχι γιατί με τρέλανε η επιστροφή στο αλουμίνιο την οποία θεωρώ μείον και βλέπω ήδη αναφορές για αποχρωματισμούς) αλλά γιατί οι ανάγκες σε hardware ξεπερνούν την ανάγκη για όμορφο design (AIR).

Το θέμα μου τώρα είναι, πορτοκαλί ή μπλέ.? 
Πορτοκαλί στην αρχή είπα ΟΧΙ. Εν συνεχεία είδα το action button & τις πορτοκαλί λεπτομέρειες στο Digital Crown του Ultra 2 και λέω ΙΣΩΣ. Όσο το έβλεπα το αναθεωρούσα περισσότερο αλλά δε ξέρω αν πρόκειται για hype/ενθουσιασμό που θα μου περάσει. Από την άλλη τώρα είμαι σε 15ProMax Blue Titanium (το οποίο λατρεύω ως χρώμα και θα διάλεγα πάλι μπλέ γιατί κλασσικά είμαι εκεί). Πες μια γνώμη...

Και έρχομαι από Natural Titanium 16pro που ενώ ήταν άψογο, χωρίς το παραμικρό σημάδι πουθενά (μόνο σε θήκη πουγκί έμπαινε όταν το κρατούσα έξω στο χέρι) και 99% μπαταρία σήμερα  από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, μου φαινόταν «βαρετό» σαν design και χρώμα  από την πρώτη στιγμή που το κράτησα στα χέρια μου. 

IMG_0552.jpeg

Δημοσ.

Ασημένιο γενικά έχει θέμα όλη η εφοδιαστικη και Ελλάδα και στο εξωτερικό. Υπάρχουν θέματα στην παραγωγή. Τι φάση; Δεν έκαναν σωστή πρόβλεψη ζήτησης; 😂

Εντωμεταξύ παίζει να μουν ο μόνος στην Ελλάδα πού το πήρε από τους πρώτους (10:05) την Παρασκευή το 17 ΡΜ blue για να το παραδώσω απλά σε άλλον και να κάνω εξυπηρέτηση 🤣

Btw ήμουν και ο πρώτος που παρέλαβε από iStorm Τσιμισκή. Ο κύριος μπροστά μου ήταν για σέρβις 😆. Δεν λέω νταξ καλή φάση, αλλά σαν το experience του Apple Store δεν έχει. Είναι μία ολιστικη εμπειρία και για αυτό και φέτος θα πάρω το πορτοκαλί μου από εκεί. Μαύρο, μπλε, ασημί κινητά είχα. Πορτοκαλί ποτέ 😎

Επίσης για όσους είναι σε αναμονή, έκανε καί ένας φίλος προπαραγγελια από Πλαίσιο για παράδοση (17 ΡΜ blue 256) εδώ Θεσσαλονίκη σε κατάστημα και τελικά το τσιμπησε Day 1 απο Γερμανία. Δεν ακυρώσε. Του είπα άμα τον ενημερώσουν και το θέλει κανένας από εδώ να δώσουμε την προτεραιότητα.

Αυτά 😌

Δημοσ.

Πάντως όλο κ περισσότερο γίνεται θέμα για τις γρατζουνιές 

από ότι φαίνεται μαύρο δεν κυκλοφόρησε για τον προφανή λόγο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, billdanos είπε

IMG_0552.jpeg

Και έρχομαι από Natural Titanium 16pro που ενώ ήταν άψογο, χωρίς το παραμικρό σημάδι πουθενά (μόνο σε θήκη πουγκί έμπαινε όταν το κρατούσα έξω στο χέρι) και 99% μπαταρία από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, μου φαινόταν «βαρετό» σαν design και χρώμα  από την πρώτη στιγμή που το κράτησα στα χέρια μου. 

Πωω και ήμουν έτοιμος να εγκαταλείψω το Πορτοκαλί γιατί με θεώρησα υπερβολικό 😂
Η TechWoven εξαιρετική και ομολογώ χάρηκα που επανήλθε σε ανθεκτικότερη έκδοση,  γιατί ανήκω στην μειοψηφία που λάτρεψε τις FineWoven, τις φόρεσα με σεβασμό και δεν είδα γρατζουνιές, λάτρεψα την αίσθηση δέρματος AlCantara στο χέρι, και ακόμα περισσότερο λάτρεψα το γεγονός ότι πλένονται και γίνονται σαν καινούριες (το είδα στο youtube, το δοκίμασα σε μία θήκη χαλασμένη όπου δεν είχα κάτι να χάσω και πράγματι είχαν δίκαιο). 

Στο θέμα του Πορτοκαλί/Μπλε, τί κάνουμε όταν μας αρέσουν και τα δύο.? 😂😂

Προσπαθώ να διαλέξω βλέποντας πώς συνδυάζει με τις θήκες πλέον... Σκέφτηκα πως αν το Πορτοκαλί είναι το φετινό GoOn για ProMax, μήπως έβαζα πορτοκαλί θήκη μέχρι να μου περάσει. Έφτιαξα συγκριτικές εικόνες με όλες τους πιθανούς συνδυασμούς orange/blue με θήκες. Ρίξτε μία ματιά έτσι για την ιστορία:

Screenshot 2025-09-12 at 19.35.01.jpg

Επεξ/σία από ramarg
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Bill1622 είπε

Το μαύρο δεν κυκλοφόρησε για να σπρώξει κόσμο και προς το μαύρο air και για να το βγάλει του χρόνου για να ξεχωρίζει από μακρυά πως θα είναι το 18pro. 😛 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bill1622 είπε

Xωρις να ειμαι σιγουρος πιστευω αν βαλεις μια θηκη που την καθαριζεις μια στο τοσο δεν θα εχεις κανενα θεμα με γρατζουνιες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, freestyoler93 είπε

Υπάρχει έστω και ένας εδω που παρέλαβε απο πλαίσιο? Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση και άμα τους ρωτήσεις όλο λένε δεν ξέρω...

Όχι

• Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ramarg είπε

Πωω και ήμουν έτοιμος να εγκαταλείψω το Πορτοκαλί γιατί με θεώρησα υπερβολικό 😂
Η TechWoven εξαιρετική και ομολογώ χάρηκα που επανήλθε σε ανθεκτικότερη έκδοση,  γιατί ανήκω στην μειοψηφία που λάτρεψε τις FineWoven, τις φόρεσα με σεβασμό και δεν είδα γρατζουνιές, λάτρεψα την αίσθηση δέρματος AlCantara στο χέρι, και ακόμα περισσότερο λάτρεψα το γεγονός ότι πλένονται και γίνονται σαν καινούριες (το είδα στο youtube, το δοκίμασα σε μία θήκη χαλασμένη όπου δεν είχα κάτι να χάσω και πράγματι είχαν δίκαιο). 

Στο θέμα του Πορτοκαλί/Μπλε, τί κάνουμε όταν μας αρέσουν και τα δύο.? 😂😂

Προσπαθώ να διαλέξω βλέποντας πώς συνδυάζει με τις θήκες πλέον... Σκέφτηκα πως αν το Πορτοκαλί είναι το φετινό GoOn για ProMax, μήπως έβαζα πορτοκαλί θήκη μέχρι να μου περάσει. Έφτιαξα συγκριτικές εικόνες με όλες τους πιθανούς συνδυασμούς orange/blue με θήκες. Ρίξτε μία ματιά έτσι για την ιστορία:

Screenshot 2025-09-12 at 19.35.01.jpg

Αν δεν έπαιρνα την καφέ woven θα την έπαιρνα σε σκούρο μπλε. Έκανε πολύ όμορφη αντίθεση με το πορτοκαλί τηλέφωνο μέσα, σε μεγαλύτερο βαθμό από τον ανάποδο συνδυασμό! :) Αν δεν βρω τη μία και μοναδική θήκη που έπαιρνα σχεδόν για κάθε μου iPhone τα τελευταία χρόνια (Senna leather ultra slim pouch) και αναγκαστώ να τη χρησιμοποιώ συχνά τη woven, θα πάρω και άλλη μια σε σκούρο χρώμα, έστω και από άλλη εταιρεία. Η senna έκλεισε ή πουλήθηκε και δεν βγάζει πλέον, και ανακάλυψα έναν κλωνο της στην Αγγλία. https://amzn.eu/d/fANmhOD

• Like 1
Δημοσ.

Το μαύρο αν ισχύουν αυτά που φαίνονται στα iPhone βιτρίνας μόνο για αυτό δεν κυκλοφόρησε 

δεν είναι χαζοί να θέλουν να πουλήσουν παραπάνω 

επίσης έστειλαν σε όλους τους YouTubers τα πορτοκαλί κ τα μπλε για να γίνουν hype κ να μείνουν σαν εικόνα στον κανταναλωτη (γνωστά κόλπα)

θήκη προφανώς κ θα μπει το θέμα είναι αν είναι να ξεφτίζει το γύρω γύρω από την κάμερα ή με την παραμικρή επαφή με κέρμα να γίνεται έτσι φέξε μου 

κινητό παίρνεις για να το δουλεύεις όχι για να το προσέχεις σαν κόρη οφθαλμού 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Bill1622 είπε

Πάντως όλο κ περισσότερο γίνεται θέμα για τις γρατζουνιές.

Το πρόβλημα δεν είναι οι γρατζουνιές, αλλά ότι παρουσιάζουν τις γρατζουνιές μετά από βασανισμό του κινητού σε test αντοχής ως γρατζουνιές φυσιολογικής χρήσης... Αν είναι δυνατόν Day1 να έχουν καταντήσει έτσι τα κινητά τους ποιον κοροιδεύουν... Κάθε χρόνια η ίδια καραμέλα με τα προιόντα της Apple. Ας ασχοληθούν με κανένα από τα 100 xiaomi της αγοράς που κοστίζουν χρυσό χωρίς λόγο... Σε λίγο θα θεωρούμε τα βίντεο του JerryRigEverything ως κανονικότητα, τη στιγμή που ο ίδιος παραδέχεται ότι η αντοχή των iPhone κάνει την Apple να νικάει και αναγκαστικά περνάει σε next level heavy machinery για να το δουν οι haters να καταστρέφεται και να πουν ΟΡΙΣΤΕ Η APPLE - ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ..  

2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αν δεν έπαιρνα την καφέ woven θα την έπαιρνα σε σκούρο μπλε. Έκανε πολύ όμορφη αντίθεση με το πορτοκαλί τηλέφωνο μέσα, σε μεγαλύτερο βαθμό από τον ανάποδο συνδυασμό! :) 

Χρωματικά το πορτοκαλί του είναι κοντά στο πορτοκαλί του AWU2 action button.?

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ.

Συμφωνώ εν μέρη αν δεν έβλεπα το δακτυλίδι που κάνει το MagSafe charger 

εκεί προσπαθώ ακόμα να καταλάβω πως γίνεται αυτό .αν είδες το βίντεο 

προφανώς κ θα πάθει γρατζουνιές μια συσκευή αλουμινίου αλλά άλλο το ένα κ άλλο το άλλο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...