Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

270 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      17
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      19
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      23
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      59
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      57
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      49
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      4
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      3
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      5
    • iPhone 17 Air - Space Black
      3
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      4
    • iPhone 17 - Mist Blue
      5
    • iPhone 17 - White
      6
    • iPhone 17 - Black
      14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Bill1622 είπε

Συμφωνώ εν μέρη αν δεν έβλεπα το δακτυλίδι που κάνει το MagSafe charger 

εκεί προσπαθώ ακόμα να καταλάβω πως γίνεται αυτό .αν είδες το βίντεο 

προφανώς κ θα πάθει γρατζουνιές μια συσκευή αλουμινίου αλλά άλλο το ένα κ άλλο το άλλο 

To δαχτυλίδι εμφανίστηκε όχι γιατί έχει φθαρεί το γυαλί. Αλλά το Plastic Cover του magsafe είναι χαμηλότερης σκληρότητας από το Glass Cover και αφήνει material print (απλή αντίληψη της κλίμακας mohs). Ως γνωστόν στις βιτρίνες των καταστημάτων όλα τα κινητά είναι σε Magsafe Stands. Ένα κινητό βιτρίνας σε κεντρικό AppleStore με χιλιάδες πελάτες ημερησίως (οι οποίοι τρέχουν να το πιάσουν στα χέρια τους ΟΛΟΙ), έχει τέτοιο wear & tear σε εκείνο το σημείο από το βγάλε/βάλε, όσο εσείς δεν πρόκειται να κάνετε σε 10 χρόνια φορτίσεων με MagSafe. Η τριβή είναι τριβή, και τα υλικά ανταποκρίνονται σε αυτήν πάντοτε. Επίσης μην ξεχνάμε ότι πολλοί πάνε και κάνουν απαράδεκτα test στα demo (που δε θα έκαναν ποτέ στο δικό τους) μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν την περιέργεια τους... Ένα σημαδιακό Demo δεν είναι ποτέ κριτήριο για την ποιότητα του προϊόντος, ούτε για την αντοχή του. Ο τελικός χρήστης κάνει τη διαφορά πάντα.

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 1
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Bill1622 είπε

Συμφωνώ εν μέρη αν δεν έβλεπα το δακτυλίδι που κάνει το MagSafe charger 

εκεί προσπαθώ ακόμα να καταλάβω πως γίνεται αυτό .αν είδες το βίντεο 

προφανώς κ θα πάθει γρατζουνιές μια συσκευή αλουμινίου αλλά άλλο το ένα κ άλλο το άλλο 

Το δαχτυλίδι του MagSafe συνήθως είναι βρώμα που φεύγει με καθάρισμα. Παρόλα αυτά παρατήρησα πως οι μαγνήτες στο 17 είναι από πιο δυνατοί σε σχέση με το 16. 

9 λεπτά πριν, ramarg είπε

Χρωματικά το πορτοκαλί του είναι κοντά στο πορτοκαλί του AWU2 action button.?

Ναι είναι σχεδόν ίδιο. 

• Like 1
Δημοσ.

Το κινητό το βράδυ κ όσο μπορώ προσωπικά το φορτίζω σε MagSafe charger για λόγους ευκολίας 

το ακουμπάω τελειώνω 

αυτά που βλέπετε στο βίντεο έγιναν σε μια μέρα .οχι σε εκατοντάδες δεκάδες ή δεν ξέρω 

κ δεν φαίνεται σαν βρώμα αλλά φαίνονται γρατζουνιές 

Just saying 

Το κινητό προφανώς κ το έχω παραγγείλει απλά όλα αυτά μου φαίνονται περίεργα τόσο σύντομα και σε ένα υλικό διαφημισμενο( Ceramic Shield) 

είναι θέμα βαφής ξες καθαρά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα που η κουβέντα πήγε στο MagSafe, θα βγω λίγο offtopic να ρωτήσω αν περνάει ακόμα από το μυαλό σας το καημένο AirPower που δεν κυκλοφόρησε ποτέ... Καλή και η ευελιξία του MagSafe με το τέλειο alignment αλλά θυμηθείτε πόσο όμορφο charging mat ήταν, πόσο τέλειο θα ήταν να τα φορτίζουμε ΟΛΑ (iPhone AW Airpods) σε ένα mat με high charging speed, με εντελώς πρόχειρο placement στη βάση, και με εκείνα τα τέλεια animation που μας έδειξαν στο iOS για ενοποιημένη εμπειρία/πληροφόρηση φόρτισης... @billdanos είμαι σίγουρος ότι θα αγόραζες 2-3 για το σπίτι αν κυκλοφορούσε.!

Επεξ/σία από ramarg
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ramarg είπε

Τώρα που η κουβέντα πήγε στο MagSafe, θα βγω λίγο offtopic να ρωτήσω αν περνάει ακόμα από το μυαλό σας το καημένο AirPower που δεν κυκλοφόρησε ποτέ... Καλή και η ευελιξία του MagSafe με το τέλειο alignment αλλά θυμηθείτε πόσο όμορφο charging mat ήταν, πόσο τέλειο θα ήταν να τα φορτίζουμε όλα (iPhone AW Airpods) σε ένα mat, με εντελώς πρόχειρο placement στη βάση, και με εκείνα τα τέλεια animation που μας έδειξαν στο iOS... @billdanos είμαι σίγουρος ότι θα αγόραζες 2-3 για το σπίτι αν κυκλοφορούσε.!

Ε οκ. Και αυτό που έχω μια χαρά τα φορτίζει όλα μαζί (κινητό, ρολόι και AirPods). 

IMG_0572.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ε οκ. Και αυτό που έχω μια χαρά τα φορτίζει όλα μαζί (κινητό, ρολόι και AirPods). 

IMG_0572.jpeg

Όμορφο αρκετά & ωραίο που έχει θέσεις σαν δέντρο με κλαδιά (ξεκάθαρες θέσεις φόρτισης). Το AirPower βέβαια θα είχε την τέλεια προχειρότητα γιατί τα έβαζες τυχαία πάνω στο mat κατάλαβες. Και νομίζω ήταν το μόνο που θα ξεκλείδωνε την δυνατότητα του AW να φορτίζει με Qi τότε (νομίζω είχε ενσωματωθεί ειδικά στο Series 3 για να λειτουργήσει η φόρτιση με το mat αλλά έκτοτε δεν ξαναέγινε κουβέντα και για το ρολόι είμαστε κάπως κλειδωμένοι στην φόρτιση σε approved λύσεις).

Ευτυχώς πλέον με το Ultra2 έχω τρομερή αυτονομία και δε χρειάζομαι φόρτιση εκτός, αλλά είναι κρίμα να πρέπει να κουβαλάς και το ειδικό καλώδιο μαζί γι'αυτό το σκοπό... Θα μπορούσαν μέσα στον υπάρχοντα Magsafe φορτιστή να έχει έναν υπο-φορτιστή με λακούβα για το ρολόι (2 σε 1).

Βιάστηκαν να το ανακοινώσουν και οι ίδιοι από ενθουσιασμό για το όραμα.. Είμαι σίγουρος ότι το έκοψαν γιατί θα ανέβασε μερικούς βαθμούς παραπάνω θερμοκρασία από τα τέλεια standards που είχαν θέσει 😂

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ.

Καλησπέρα! Είναι πρώτη φορά που γράφω σε φόρουμ οπότε ζητώ συγνώμη αν κάνω κάποιο λάθος. Αν μπορεί κάποιος να μου πει εμπειρικα, 12/9 προπαρηγγειλα και προπλήρωσα μέσω istorm το 17 pro max 512 silver. To έκανα 11:52 το βράδυ 🥲 εννοείται πως άλλο από το email της παραγγελίας δεν έχω λάβει ως ενημέρωση. Λέτε να με πάνε για κανένα Νοέμβρη; Ζω σε νησί οπότε το να πάω σε κατάστημα δεν είναι εφικτό. Ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί και απαντήσει :) 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Blueneo είπε

Καλησπέρα! Είναι πρώτη φορά που γράφω σε φόρουμ οπότε ζητώ συγνώμη αν κάνω κάποιο λάθος. Αν μπορεί κάποιος να μου πει εμπειρικα, 12/9 προπαρηγγειλα και προπλήρωσα μέσω istorm το 17 pro max 512 silver. To έκανα 11:52 το βράδυ 🥲 εννοείται πως άλλο από το email της παραγγελίας δεν έχω λάβει ως ενημέρωση. Λέτε να με πάνε για κανένα Νοέμβρη; Ζω σε νησί οπότε το να πάω σε κατάστημα δεν είναι εφικτό. Ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί και απαντήσει :) 

Το ασημι ειναι δυσκολο σαν χρωμα. Βεβαια πηρες και 512 που δεν θα προτιμησουν τοσοι πολλοι. Θεωρω μεχρι τα μέσα Οκτωβριου (δηλαδή μαξ ενα μηνα ) θα έχεις εξυπηρετηθεί. Δεν νομίζω να δημιουργηθει τοσο μεγάλο backlog σε παραγγελίες. Αν ομως το βιαζεσαι, θα δεις οτι μπορεις να το παρεις και σε λιγες μερες απο το Αμαζον (Γερμανιας) κανονικα με δυο χρονια εγγυηση και σε ίδια πάνω κάτω τιμη. Προφανως δεν ισχυουν διευκολυνσεις με δοσεις κλπ αλλα είναι το ίδιο πράγμα. Ελπίζω να βοήθησα!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, digitalarchive είπε

ποιος μας καταραστηκε...

πραγματικα λες και το κανε επειτηδες μπας και παρουμε τα περτικαλι και τα μωβ

Στο Αμαζον Γερμανιας δεν δινει καν πιθανη ημερομηνια παραδοσης στα ασημι 17 προ μαξ :P 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, teol20 είπε

Το ασημι ειναι δυσκολο σαν χρωμα. Βεβαια πηρες και 512 που δεν θα προτιμησουν τοσοι πολλοι. Θεωρω μεχρι τα μέσα Οκτωβριου (δηλαδή μαξ ενα μηνα ) θα έχεις εξυπηρετηθεί. Δεν νομίζω να δημιουργηθει τοσο μεγάλο backlog σε παραγγελίες. Αν ομως το βιαζεσαι, θα δεις οτι μπορεις να το παρεις και σε λιγες μερες απο το Αμαζον (Γερμανιας) κανονικα με δυο χρονια εγγυηση και σε ίδια πάνω κάτω τιμη. Προφανως δεν ισχυουν διευκολυνσεις με δοσεις κλπ αλλα είναι το ίδιο πράγμα. Ελπίζω να βοήθησα!

Ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι πληρώθηκε κανονικά όλο το ποσό μέσω της επαγγελματικής μου κάρτας και με τιμολόγιο. Οπότε θα είναι διαδικασία τύπου να το ακύρωνα και να ξανά έψαχνα από την αρχή. Ελπίζω μόνο να μην πάει νοεμβρης γιατί δεν θα είμαι καν Ελλάδα βασικά δεν θα είμαι σε αυτό το ημισφαίριο 😂. Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί. Αλλά τι λένε τότε για προπαραγγελίες; Αν δεν έχω στοκ και εξυπηρετούν με τα δευτερόλεπτα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Blueneo είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι πληρώθηκε κανονικά όλο το ποσό μέσω της επαγγελματικής μου κάρτας και με τιμολόγιο. Οπότε θα είναι διαδικασία τύπου να το ακύρωνα και να ξανά έψαχνα από την αρχή. Ελπίζω μόνο να μην πάει νοεμβρης γιατί δεν θα είμαι καν Ελλάδα βασικά δεν θα είμαι σε αυτό το ημισφαίριο 😂. Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί. Αλλά τι λένε τότε για προπαραγγελίες; Αν δεν έχω στοκ και εξυπηρετούν με τα δευτερόλεπτα;

φιλε μου δυστηχως δεν εχουμε official Apple store. δυστηχως φετος εκατσες στη περιπτωση με ελειπη στοκ στο συγκεκριμενο χρωμμα. βολευομαστε με τι θα φερει η infoquest και ο κοτσοβωολος απο ιρλανδια.

αλλα μην νομιζεις καθε χρονο υπαρχουν παρατραγουδα. φετος αν και πηγε καλα η εξυπηρετηση το ασημι ηταν το αρνητικο σημειο στο day1 και μαλλον θα μαρτυρησουμε τον επόμενο μηνα.

εχουμε λιγες ελπιδες αυτη τη βδομαδα απο δευτερα απο ακυρωσεις απο εξυπνους τυπους που κανανε 10 παραγκελιες σε καθε καταστημα ε και μετα με το δευτερο κυμα 26-30 αντε και αρχες οκτώμβρη.

παρολαυτα πιστευω εξυπηρετηθηκε καλα ο κοσμος φετος και πολλοι πηρανε αυτο ποιυ θελανε.

3 λεπτά πριν, teol20 είπε

Στο Αμαζον Γερμανιας δεν δινει καν πιθανη ημερομηνια παραδοσης στα ασημι 17 προ μαξ :P 

ασε φιλε μετα τις υποψιες μου με το μαυρο και τις γρατσουνιες πλεον εχω και υποψιες οτι θελουν να πρωοθησουην τα αλλα χχρωματα.

οι περισσοτεροι youtubers αυτα τα χρωματα τους δώσανε. α ρε δεν βγαλαν μαυρο να γινει νταχτιρντι με το ξεφλουδισμα να γελανε και οι πετρες.. λες και δεν μάθαμε απο το 5/5S τα χάλια του.

Επεξ/σία από digitalarchive
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

φιλε μου δυστηχως δεν εχουμε official Apple store. δυστηχως φετος εκατσες στη περιπτωση με ελειπη στοκ στο συγκεκριμενο χρωμμα. βολευομαστε με τι θα φερει η infoquest και ο κοτσοβωολος απο ιρλανδια.

αλλα μην νομιζεις καθε χρονο υπαρχουν παρατραγουδα. φετος αν και πηγε καλα το ασημι ηταν το αρνητικο σημειο. 

ασε φιλε μετα τις υποψιες μου με το μαυρο και τις γρατσουνιες πλεον εχω και υποψιες οτι θελουν να πρωοθησουην τα αλλα χχρωματα.

οι περισσοτεροι youtubers αυτα τα χρωματα τους δώσανε. α ρε δεν βγαλαν μαυρο να γινει νταχτιρντι με το ξεφλουδισμα να γελανε και οι πετρες.. λες και δεν μάθαμε απο το 5/5S τα χάλια του.

Έχω περάσει PlayStation 5 με Κωτσόβολο και διάβαζα τα φόρουμ τότε. 😂 εννοείται δεν το πήρα ποτέ 

6 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

αλλα μην νομιζεις καθε χρονο υπαρχουν παρατραγουδα. φετος αν και πηγε καλα η εξυπηρετηση το ασημι ηταν το αρνητικο σημειο στο day1 και μαλλον θα μαρτυρησουμε τον επόμενο μηνα.

εχουμε λιγες ελπιδες αυτη τη βδομαδα απο δευτερα απο ακυρωσεις απο εξυπνους τυπους που κανανε 10 παραγκελιες σε καθε καταστημα ε και μετα με το δευτερο κυμα 26-30 αντε και αρχες οκτώμβρη.

παρολαυτα πιστευω εξυπηρετηθηκε καλα ο κοσμος φετος και πολλοι πηρανε αυτο ποιυ θελανε.

Ερώτηση 

εγώ που έκανα τελευταία στιγμή της πρώτης μέρας όπως είπα λίγο πριν τις δώδεκα το βράδυ, με πιάνει day one? Ή πιάνει όσους έχουν κάνει μέχρι το μεσημέρι πχ. Συγνώμη που ρωτάω αλλά για να καταλάβω πως παίζεται η προπαραγγελια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Blueneo είπε

Έχω περάσει PlayStation 5 με Κωτσόβολο και διάβαζα τα φόρουμ τότε. 😂 εννοείται δεν το πήρα ποτέ 

Ερώτηση 

εγώ που έκανα τελευταία στιγμή της πρώτης μέρας όπως είπα λίγο πριν τις δώδεκα το βράδυ, με πιάνει day one? Ή πιάνει όσους έχουν κάνει μέχρι το μεσημέρι πχ. Συγνώμη που ρωτάω αλλά για να καταλάβω πως παίζεται η προπαραγγελια 

φιλε κανεις δεν ξερει πως ειναι τα logistics τους.

ακομα και με λογικη που το πηραμε εδω μεσα υπηρξε κοσμος που κανανε 3ς παρα 5 παραγγελια δεν παραλαβαν τιποτα. 

δεν ξερει κανεις να σου απαντησει. περισσοτερο πιστευει αν κανει κανα καλο φεγγαρι θα το στειλουν γρηγορα παρα με λογικη και παρακάλια.

τους καλεσα ισα με 30 φορές, η δεν ξερουν οντως η απλα δεν εξυπηρετουν γιατι η κατασταση εειναι χαλια και το ξερουν.

οι περισσοτεροι στα call centers δεν εχουν ιδεα απο αποθηκες restock. δουλευουν απο τα σπιτια τους.

για να καταλαβεις γιατι τα σημειωνα.

μια κυρια Χ μου ειπε πως πεμπτη φευγει το κινητο απο τα κεντρικα στη μαγουλα, φυσικα εξαφανιστηκε μετα

μια κυρια ψ τη παρασκευη μου ειπε οτι οντως φευγει και θα με τηελφωνησει με τρακινγκ ναμπερ

το σαββατο μια κυρια β μου υποσχεθηκε οτι θα το διερευνησει το θεμα και θα καλεσει.

οσες φορες προσπαθησα να τους βαλω να με ξανα μιλησω με αυτες τις κυριες που μου ειπανε ψεματα απλα μου ειπανε πως δεν εχουν τη δυνατοτητα.

παντως απο εμενα εφυγε μια καταγγελια στον συνηγορο του πολιτη με ολο το documentation και τη ψευδη προκαταβολη που ζηταν για να εχεις Day .

Σημερα αυτοματα μου ηρθε ενα μνμ οτι καποιος Ανελαβε τι περιπτωση μου. Θα δουμε δευτέρα πως θα παει αλλα σιγουρα θα καταληξουμε να του ευχομαι καρκινο στα πεθαμενα του γιατι δεν γουσταρω να με πετανε απο μπαλακι δεξια και αριστερα.

πες δεν το εχω. και πες μου μια ημερομηνια να ξερω τι θα κανω. οχι τρέλες.

Επεξ/σία από digitalarchive
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Blueneo είπε

Ερώτηση 

Σε πιάνει αλλά υπάρχουν πολλοί που έκαναν προπαραγγελια με το που άνοιξε οπότε πρέπει να περιμένεις να εξυπηρετηθουν αυτοί πρώτα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...