Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

269 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      17
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      19
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      23
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      59
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      57
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      49
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      4
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      3
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      5
    • iPhone 17 Air - Space Black
      3
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      4
    • iPhone 17 - Mist Blue
      5
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

παντως απο εμενα εφυγε μια καταγγελια στον συνηγορο του πολιτη με ολο το documentation και τη ψευδη προκαταβολη που ζηταν για να εχεις Day .

Σημερα αυτοματα μου ηρθε ενα μνμ οτι καποιος Ανελαβε τι περιπτωση μου. Θα δουμε δευτέρα πως θα παει αλλα σιγουρα θα καταληξουμε να του ευχομαι καρκινο στα πεθαμενα του γιατι δεν γουσταρω να με πετανε απο μπαλακι δεξια και αριστερα.

πες δεν το εχω. και πες μου μια ημερομηνια να ξερω τι θα κανω. οχι τρέλες.

Εδω ειναι και το ολο προβλημα. Ζητανε χρηματα χωρις να ξερουν ουτε ποτε θα παραλαβουν και σε αφήνουν μετα στο περίμενε. Οτι χειρότερο πραγματικα! Τουλαχιστον iStorm μπορει φετος να μην τα πηγανε καλα, αλλα δεν σε υποχρεωνε να προπληρωσεις.

• Like 5
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα πήγα στο Πλαίσιο Αργυρουπολης καθώς έχω 2 tracking από αυτούς αλλά κανένα σεν βγάζει δεδομένα στο site. Ο ψεύτης υπάλληλος που μου έκανε την παραγγελία είπε επι λέξη : Μέχρι στιγμής έχουμε παραλάβει και παραδώσει 6-7 κινητά και κανένα από αυτά δεν είναι Pro Max … 

Χωρίς σχόλιο 🤷🏼🤷🏼🤷🏼

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Bill1622 είπε

Πάντως όλο κ περισσότερο γίνεται θέμα για τις γρατζουνιές 

από ότι φαίνεται μαύρο δεν κυκλοφόρησε για τον προφανή λόγο 

Αν αυτό που λέει ο φίλος ισχύει σημάνει ότι οι πρώτες παρτίδες είναι ελαττωματικές δεν ξεβάφει έτσι απλά το χρώμα. Πράγμα που έχει γίνει πολλές φορές με τα iPhone με πολλά μικρό κουσούρια που έχει στα πρώτα κομμάτια του, και συνήθως ότι έρχεται σε επόμενες παρτίδες πχ από το τέλος του έτους αρχές του επόμενου είναι πάντα καλύτερο σε θέματα quality control.  

classic apple 🍎 

(και ένα pro tip, για αυτούς που αγοράζουν μεταχειρισμένα πχ εγώ προτιμώ πάντα iPhone που απέχουν 3-4 μήνες από την ημερομηνία κυκλοφορίας)

Επεξ/σία από farcry33
Δημοσ.
7 hours ago, billdanos said:

Δε λες που γλιτώσαμε εδώ και χρόνια από το εφιαλτικό «να το ανοίξουμε εδώ μπροστά σας για να δούμε πως όλα είναι οκ», που γινόταν για όλες σχεδόν τις συσκευές; Έχω παίξει σχεδόν ξύλο σε καταστήματα που επέμεναν να κάνουμε κάτι τέτοιο! 

Φέτος, όπως κάθε χρονιά, γύρισα σπίτι με το κουτί, το ακούμπησα στο τραπέζι, πήγα στο μπάνιο και σαπούνισα τα χέρια μου, γύρισα στον καναπέ και σηκώθηκα κάνα τρίωρο μετά που είχα τελειώσει με το unboxing, το μύρισμα του κουτιού και όλα τα σεταρισματα και τις δοκιμές! :) 

Εγώ να σου πω την αλήθεια , αυτή η τακτική θα με ερωζε από μια ταλαιπωρία με μια οθόνη που πήρα από Κωτσόβολο.

ηρθα σπίτι την άνοιξα και ήταν σπασμένη ακριβώς στην μέση. 3 μήνες περίμενα για επιβεβαίωση ότι δν το εκανα εγώ και να μου την Αλλάξουν 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, teol20 είπε

Εδω ειναι και το ολο προβλημα. Ζητανε χρηματα χωρις να ξερουν ουτε ποτε θα παραλαβουν και σε αφήνουν μετα στο περίμενε. Οτι χειρότερο πραγματικα! Τουλαχιστον iStorm μπορει φετος να μην τα πηγανε καλα, αλλα δεν σε υποχρεωνε να προπληρωσεις.

Το πρόβλημα δεν είναι ότι ζητάνε χρήματα, είναι εσείς που τους τα δίνετε ενώ ξέρετε πως έχουν τα πράγματα...

Και για να μην παρεξηγηθώ όταν λέω εσείς δεν εννοώ εσένα προσωπικά...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, digitalarchive είπε

το ασημι φιλε ομως κανει τους καλυτερους συνδιασμους και τους ποιο κλασσικους με θηκες.

το μπλε μονο αν το εχεις fully naked. οντως το ασπρο γυαλι ειναι απαισιο.

το μπλε για μενα ειναι η μεσωβεζικη στεναχωρη κατασταση δεν ειχε μαυρο και πηρα το μπλε που καπως μωβιζει και ολας. και θα σε χτυπαει μεχρι να αλλαξεις κινητο. τουλαχιστον εμενα θα με ειχε τρελανει χαχαχα

Σε αυτό έχεις δίκιο το silver κάνει τους καλύτερους και περισσότερους συνδυασμούς , με πολλά χρώματα θηκών, από τα υπόλοιπα 17 pro….

Απο προηγούμενα λευκά / silver iPhone, το φετινό  είναι για μένα όχι το καλύτερο να βάλεις πλέον διάφανη θήκη… γούστα είναι αυτά βέβαια…

9 ώρες πριν, ramarg είπε

Εδώ και μέρες διαβάζω σχόλια αλλά βαριόμουν να γράψω.. Σε αυτό δεν άντεξα.. Δεν έχω συμφωνήσει περισσότερο με σχόλιο εδώ και χρόνια στο forum... Οι περισσότεροι έρχονται ήδη από iPhone (και όχι από πολύ παλιά μοντέλα ώστε να δικαιολογηθεί τέτοιος ενθουσιασμός). Εντάξει καταλαβαίνω αγοράζεις κάτι Premium, δικαίωμα σου να το χαρείς όπως νομίζεις ωστόσο λίγη εγκράτεια δεν βλάπτει... Τα ίδια κάνουν και στα Apple Store, ανοίγουν τα κουτιά κυριολεκτικά στο πόδι με μία κίνηση, τους πέφτει, και γίνονται viral λόγω βλακείας..  Αν δεν πάρεις το iPhone στο σπίτι, να το ανοίξεις με την ησυχία σου, να βιώσεις την εμπειρία του Unboxing (γιατί για ιεροτελεστία πρόκειται), αν χάσεις αυτή την υπέροχη αίσθηση & τον ήχο της ζελατίνας (νυν χαρτιού) που ξεκολλάει και σου αποκαλύπτει την οθόνη, αν δεν δεις το κινητό σου να σε καλοσορίζει, αν δεν καθήσεις βήμα βήμα να το σετάρεις και να το φέρεις στα μέτρα σου κοκ...

Όλα έχουν την μαγεία τους, η παρουσίαση, το ψάξιμο, το πάντρεμα θήκης, η παραγγελία, ακόμα και η εκνευριστική αναμονή, ο δρόμος προς το κατάστημα, η αναμονή στην ουρά, η αναμονή μέχρι να γυρίσεις σπίτι... Ο μακρύς δρόμος προς την Ιθάκη καθιστά την Ιθάκη ποθητό προορισμό (και το marketing παίζει ρόλο ακριβώς εδώ). Δεν θα πάθει κάτι το κινητό αν πας σπίτι, το φτιάξεις, και τους το πας την άλλη μέρα για προστατευτικό (το οποίο μεταξύ μας μπορεί πολύ εύκολα να μπει και στο σπίτι αν είσαι λίγο προσεκτικός).

Ας ακουστώ υπερβολικός αλλά η καταναλωτική μανία της GenZ έχει μετατρέψει τα πάντα σε εμπειρία κρεοπωλείου... Και σε τελική ανάλυση το να το ανοίγεις αμέσως μετά την πληρωμή στο ταμείο (ενώ ήδη έχεις κινητό που σε εξυπηρετεί) εμένα προσωπικά μου βγάζει μία ανεξήγητη - μη δικαιολογημένη ''λύσσα'' για το καινούριο. Είναι σαν να μπαίνει κάποιος πχ. σε ζαχαροπλαστείο και ξεκινά να καταναλώνει (ή μάλλον τελειώνει) την πάστα πριν φτάσει στο ταμείο, λες και αν περίμενε να περάσει την πόρτα της εξόδου θα έχανε το γλυκό. Ή αντίστοιχα σαν να πηγαίνεις για αγορές ρούχων (χωρίς να είσαι άσχημα ντυμένος) και μετά το ταμείο τρέχεις & αλλάζεις ρούχα επί τόπου. 

Η ευχαρίστηση του σημερινού καταναλωτή έχει γίνει συνώνυμη της ταχύτητας... Το θέλω, το αποκτώ τώρα, άρον άρον το ανοίγω, το δίνω σε άλλον να το φτιάξει όπως νομίζει καλύτερα για μένα (μαζί με όλους τους σοβαρούς κωδικούς εν λευκώ), τζαμάκι & έφυγα γρήγορα εκτός μαγαζιού για να μπω Instagram (όπως έκανα 2 λεπτά πριν με το παλιό). Καλώς ή κακώς πρόκειται για ξεκάθαρη βιασύνη, νεοπλουτισμό, μανία επίδειξης και ασχετοσύνη (όλα μαζί σε έναν άνθρωπο). 

Χαίρομαι που είναι στην σωστή πλευρά της ιστορίας και αγοράζουν iPhone αλλά τέτοιες συμπεριφορές με κάνουν να ντρέπομαι (γιατί ο wannabe νεοπλουτισμός έχει εισέλθει σε όλους τους χώρους με τον χειρότερο τρόπο). Και αν μπορούμε να πούμε ότι εμείς είμαστε τα αρχαιότερα μέλη της Apple κοινότητα (πολύ πριν γίνει μόδα το μήλο) ξέρουμε καλά ότι αυτή η κοινότητα είχε μόνο συνειδητοποιημένους χρήστες και λάτρεις/γνώστες της τεχνολογίας (οι οποίοι πάντοτε ήξεραν πολύ καλά τί αγοράζουν χωρίς επιρροή από μόδα/tiktok trends/influencers).

Δεν θα συμφωνήσω σε όλα , αλλά θα συμφωνήσω σίγουρα ότι η εποχή μας δυστυχώς είναι καταναλωτική σε όλα , όχι μόνο στα αντικείμενα , αλλά σε ανθρώπους,  καταστάσεις,  συναισθήματα….

ΔΥΣΤΗΧΩΣ….…

8 ώρες πριν, ramarg είπε

Βλέπεις φίλε μου... Εμείς που το ζήσαμε θυμόμαστε ότι η ευτυχία τότε δεν ερχόταν στην ποσότητα και στην τιμή... Υπήρχε λαχτάρα, προσμονή, σεβασμός, ευγνωμοσύνη, και η τεχνολογία ερχόταν σαν επιστέγασμα ευτυχίας σε ανθρώπους που ήταν ευτυχισμένοι έτσι κι αλλιώς (σε πολύ ωραίες εποχές) και απλώς αποκτούσαν το hype όχι για προβολή αλλά για πειραματισμό με την επανάσταση της τεχνολογίας... Ποτέ δε θα καταλάβουν αυτό το αίσθημα οι επόμενες γενιές..

Να μην ξεχνάμε όμως ότι πλέον και οι εταιρείες για τις οποίες είχαμε την προσμονή για κάτι καινούργιο εμφανισιακά και τεχνολογικά πλέον δεν υπάρχει…

Μας βλέπουνε μόνο ως δολάριο /ευρώ….

Επεξ/σία από Costaskokk
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, farcry33 είπε

Αν αυτό που λέει ο φίλος ισχύει σημάνει ότι οι πρώτες παρτίδες είναι ελαττωματικές δεν ξεβάφει έτσι απλά το χρώμα. Πράγμα που έχει γίνει πολλές φορές με τα iPhone με πολλά μικρό κουσούρια που έχει στα πρώτα κομμάτια του, και συνήθως ότι έρχεται σε επόμενες παρτίδες πχ από το τέλος του έτους αρχές του επόμενου είναι πάντα καλύτερο σε θέματα quality control.  

classic apple 🍎 

(και ένα pro tip, για αυτούς που αγοράζουν μεταχειρισμένα πχ εγώ προτιμώ πάντα iPhone που απέχουν 3-4 μήνες από την ημερομηνία κυκλοφορίας)

Έχεις πολλές περιπτώσεις με επιβεβαιωμένες αλλαγές στη διαδικασία παραγωγής ενός προϊόντος της Apple μετά την αρχική του κυκλοφορία? Που να μην έχουν να κάνουν με το software προφανώς! 

Δημοσ.

Στο Amazon εξαντλήθηκε το ασήμι 

9 ώρες πριν, ramarg είπε

Το θέμα μου τώρα είναι, πορτοκαλί ή μπλέ.? 
Πορτοκαλί στην αρχή είπα ΟΧΙ. Εν συνεχεία είδα το action button & τις πορτοκαλί λεπτομέρειες στο Digital Crown του Ultra 2 και λέω ΙΣΩΣ. Όσο το έβλεπα το αναθεωρούσα περισσότερο αλλά δε ξέρω αν πρόκειται για hype/ενθουσιασμό που θα μου περάσει. Από την άλλη τώρα είμαι σε 15ProMax Blue Titanium (το οποίο λατρεύω ως χρώμα και θα διάλεγα πάλι μπλέ γιατί κλασσικά είμαι εκεί). Πες μια γνώμη...

Το πορτοκαλί είναι το πιο όμορφο τώρα, δεν είναι συνηθισμένο στο μάτι και πέφτει το μάτι πάνω του. Θεωρώ όμως ότι σε 2-3 μήνες θα γίνει βαρετό. Το πιο safe που δεν θα κουράσει και έχουμε εξοικειωθεί στα χρώματα του είναι το silver.

Σε σύγκριση με τα 15/16PM τα 17 εξωτερικά είναι αντικειμενικά άσχημα, με αστοχίες. Δεν φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο όμως εσωτερικά εκεί φαίνεται να υπάρχει μεγάλη αναβάθμιση αφού στην ουσία έχουν αλλάξει πολλά, αν όχι όλα.

Θεωρώ όπως είναι η παγκόσμια οικονομική κατάσταση επέλεξε να κρατήσει την ίδια τελική τιμή επιλέγοντας ένα «σασί» το οποίο απλά είναι μεταβατικό για το επόμενο που σίγουρα δεν θα είναι αλουμίνιο. Φανταστείτε το ενιαίο αυτό «σασί» σε τιτάνιο…… σε συνδιασμο με τις τεράστιες αλλαγές μέσα θα είναι ονειρεμένο!! 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, jonis είπε

Ψάχνοντας να βρω λόγους που έδωσα το 16 pro max μου για το 17. :D

IMG_0366.jpeg

Ποιο Powerbank φοράει από πίσω; 😅

πόσο έδωσες το 16PM?

• Super Moderators
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, jonis είπε

Ψάχνοντας να βρω λόγους που έδωσα το 16 pro max μου για το 17. :D

IMG_0366.jpeg

Το 16 pro από πίσω ήταν μακράν πιο αδιάφορο! 

• Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

Ποιο Powerbank φοράει από πίσω; 😅

πόσο έδωσες το 16PM?

Trade in στον Κωτσόβολο 817€.

18 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το 16 pro από πίσω ήταν μακράν πιο αδιάφορο! 

Το πίσω του 16 pro το τρώμε στην μάπα τόσα χρόνια οπότε μια βαρεμάρα την έχεις.

• Like 3
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Vesouvious είπε

Το αλουμίνιο είναι «μαλακό» σαν υλικό δεν έπρεπε να γυρίσει σ’ αυτό! Ας ήταν πιο ακριβό στην τελική. Ας ελπίσουμε να είναι κάτι λάθος για τη συγκεκριμένη παραγωγή 

κάπου το έχουμε χασει η εταιρεία στο βίντεο γράφει οτι χρησιμοποιεί αεροπορικο αλουμίνιο το οποίο σαν αντοχή πλησιάζει το ατσάλι και χρησιμοποιείτε σε ΟΠΛΑ πολλά χρονια οπότε δεν εχει σχέση η βαφή με την αντοχή αν συμβαίνει κατι είναι λάθος στην επεξεργασία βαφης 

12 ώρες πριν, ashoka21 είπε

Εχει αρκετό ενδιαφερον το poll, αν και μικρό δείγμα φαινεται μια σαφης προτιμηση στα pro (κυριως max) που επιβεβαιωνεται καιναπο τα σχολια. Και το air περναει αδιαφορο.

επισης οι χρωματικες επιλογες της apple ειναι επισης αδιαφορες εκτος των κλασσικων ασπρο μαυρο. 

το AIR πάει πολύ καλα στης πωλήσεις μην βλέπεις την πρώτη μερα οσο κυκλοφορεί τόσο θα ανεβαίνει λογο σχεδιασμού 

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Έχει κανείς εικόνα από που να πάρω το iPhone 17 Black 256 για πιο άμεση παράδοση; Σκέφτομαι you.gr

Είδα πως το amazon.de δίνει παράδοση στις 30/10. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ndunas είπε

Καλημέρα σε όλους. Έχει κανείς εικόνα από που να πάρω το iPhone 17 Black 256 για πιο άμεση παράδοση; Σκέφτομαι you.gr

Είδα πως το amazon.de δίνει παράδοση στις 30/10. 

Βάλε fast delivery είναι περίπου +10 ευρώ, θα το έχεις την επόμενη εβδομάδα ή το αργότερο αρχές του μήνα 

Επεξ/σία από Vesouvious

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...