Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

269 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      17
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      19
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      23
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      59
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      57
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      49
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      4
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      3
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      5
    • iPhone 17 Air - Space Black
      3
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      4
    • iPhone 17 - Mist Blue
      5
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, avacan23 είπε

Έκατσα 1 ώρα για να ρυθμίσω το iOS 26 … ότι χειρότερο για την μπαταρία όπως είναι αρρύθμιστο… έκανα κι ένα benchmark 

IMG_0930.jpeg

IMG_0929.jpeg

Με Apple intelligence και όλα ανοιχτά.. Το βίντεο μην το πολύ ακολουθείτε κατά γράμμα λέει ο τυπάς να βάλουν limit frame rate σε καινούριο τηλέφωνο και ειναι ότι πιο χαζό έχω ακούσει

IMG_0011.png

edit: με 17 pro όχι pro max που είναι λίγο πιο ψηλά χρονισμένος ο επεξεργαστής

Επεξ/σία από TiPsY4
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επειδη ξαναρωτησα πως τα παει το Apple Intelligence τωρα που εχει dedicated chip? ενω παλια συνδεοταν με το ιντερνετ για πληροφοριες.

εχετε παρατηρησει καποια διαφορα χρησιμοτητα;

Δημοσ.

Για μπαταρία είναι νωρίς να το δω αλλά τα νούμερα δείχνουν αρκετά καλά.

Χωρις να έχω πειράξει κάτι στο iOS 26.

η θερμοκρασία περιβάλλοντος παίζει τον πρώτο και πιο σημαντικό ρόλο.

IMG_0026.png

IMG_0027.png

IMG_0028.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

USB 2 speeds στο iPhone air είναι λόγος απορρίψεις χωρίς καμία σκέψη δεν το γνώριζα τώρα το διάβασα τραγικό.

Αν είναι δυνατός αυτή η Apple ποσό σκατα κοστίζει να βάλεις usb 3 αντί για 2 τι σκατα δλδ

Επεξ/σία από farcry33
Δημοσ.
Μόλις τώρα, farcry33 είπε

USB 2 speeds στο iPhone air είναι λόγος απορρίψεις χωρίς καμία σκέψη δεν το γνώριζα τώρα το διάβασα τραγικό.

δλδ που σε επηρεαζει πρωσοπικα εσενα; δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που επρεπε να μεταφερω κατι. ολα ειναι στο cloud η μεταφορα με Airdrop.

Μόλις τώρα, Vesouvious είπε

χαλβαδιαζα καμία ώρα το air ενος φίλου. Πόσο τέλειο έκαναν το τιτάνιο στο Air απλά  πανέμορφο, κόσμημα!!!

αν θελουν μια χαρα τα κανουν ομορφα.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, farcry33 είπε

Αν είναι δυνατός αυτή η Apple ποσό σκατα κοστίζει να βάλεις usb 3 αντί για 2 τι σκατα δλδ

για το 90% τον χρηστών είναι άχρηστο ποιος μεταφέρει δεδομένα με usb σήμερα... αν το θεσ μόνο επαγγελματικά το χιάζεσαι  

• Haha 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

χαλβαδιαζα καμία ώρα το air ενος φίλου. Πόσο τέλειο έκαναν το τιτάνιο στο Air απλά  πανέμορφο, κόσμημα!!!

Όντως κόσμημα.

πρεπει να αγαπήσεις πολύ το πόσο λεπτό είναι για να ξεχάσεις μπαταρία κάμερες και ήχο.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε λέτε να βγάλει καμιά σφήνα έκδοση μαύρο τιτάνιο και μας το κρατάει έκπληξη;;; 🙏🙏

δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτό ήταν το 17PM 🥲

• Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vesouvious είπε

Ρε λέτε να βγάλει καμιά σφήνα έκδοση μαύρο τιτάνιο και μας το κρατάει έκπληξη;;; 🙏🙏

δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτό ήταν το 17PM 🥲

φιλε μου νομιζω το αναλυσαμε αρκετα καλα γιατι δεν βγηκε μαυρο μετα απο 18 χρονια.

δεν το αφηνεις ετσι το μαυρο ευκολα. ειναι μια πολυ safe λύση.

οι γρατσουνιες και η απωλεια χρωμματος στο σασι ειναι δεδομενες. ακομα και οι φανσι youtubers προτρεπουν τον κοσμακι να πάρει θηκες.

γιατι μου θυμιζει εποχες φασης "δεν το κρατατε καλα" και δεν εχει σημα;

ε ετσι και τωρα δεν το προστατευεται και εχει γρατσουνιστει.

Μόλις τώρα, Sakm είπε

Εγώ πάντως ψήνομαι να δώσω fold 7 για το air..

τελωεις αλλες κατηγοριες μεταξυ τους. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jonis είπε

Όντως κόσμημα.

πρεπει να αγαπήσεις πολύ το πόσο λεπτό είναι για να ξεχάσεις μπαταρία κάμερες και ήχο.

αν δεις την χρήση που κανει ο μεσος χρήστης μπορεί να μην σε ενδιαφέρουν οι κάμερες και το ηχείο 

3 λεπτά πριν, Sakm είπε

Εγώ πάντως ψήνομαι να δώσω fold 7 για το air..

εγώ δεν θα το εκανα 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panosk111178 είπε

αν δεις την χρήση που κανει ο μεσος χρήστης μπορεί να μην σε ενδιαφέρουν οι κάμερες και το ηχείο 

Ναι ρε έτσι όπως το πας τον μέσο χρήστη τον ενδιαφέρει απλά να έχει το μήλο πίσω καρφωμένο ας το κυλήσουν πάνω σε ένα αλκατελ χαχαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Ναι ρε έτσι όπως το πας τον μέσο χρήστη τον ενδιαφέρει απλά να έχει το μήλο πίσω καρφωμένο ας το κυλήσουν πάνω σε ένα αλκατελ χαχαχαχαχα

Πόσοι είναι οι χρήστες που θα χρησιμοποιήσουν τησ κάμερες στο έπακρο η πόσοι θα το δουλέψουν στο έπακρο σαν τηλέφωνο. Το μεγαλύτερο ποσοστό το παίρνει για να λέει ότι έχει το καλύτερο μοντέλο όχι γιατί του χρειάζονται η επαγγελματίες λειτουργίες του που σου προσφέρει. Ενασ χρήστης που δεν παίζει παιχνίδια δεν κάνει κάποια ιδιαίτερη φωτογράφηση δεν νομίζω ότι δεν τον καλύπτουν τα άλλα τηλέφωνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, panosk111178 είπε

Πόσοι είναι οι χρήστες που θα χρησιμοποιήσουν τησ κάμερες στο έπακρο η πόσοι θα το δουλέψουν στο έπακρο σαν τηλέφωνο. Το μεγαλύτερο ποσοστό το παίρνει για να λέει ότι έχει το καλύτερο μοντέλο όχι γιατί του χρειάζονται η επαγγελματίες λειτουργίες του που σου προσφέρει. Ενασ χρήστης που δεν παίζει παιχνίδια δεν κάνει κάποια ιδιαίτερη φωτογράφηση δεν νομίζω ότι δεν τον καλύπτουν τα άλλα τηλέφωνα.

αν δεν σε ενδιαφέρει Lidar η επεξεργαστικη υσχη η video content η μεγάλη οθονη το Air γαμάει.

το 95% των χρηστων δεν χρειαζεται τιποτα απο τα παραπανω.

και το ηχειο παιδια δεν ειναι ασχημο μια χαρα αποδίδει. εγω πιστευω η εταιρια θα μας παει σιγα σιγα σε Air καλουπια και θα κρατησει μια Ultra σειρά... 

Επεξ/σία από digitalarchive
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...