Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

269 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      17
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      19
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      23
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      59
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      57
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      49
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      4
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      3
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      5
    • iPhone 17 Air - Space Black
      3
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      4
    • iPhone 17 - Mist Blue
      5
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, panosk111178 είπε

αν δεις την χρήση που κανει ο μεσος χρήστης μπορεί να μην σε ενδιαφέρουν οι κάμερες και το ηχείο 

εγώ δεν θα το εκανα 

Μα για αυτό έβαλα πρώτα μπαταρία.

Αυτός είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας να σκεφτείς αν ζαχαρώνεις το air.

Λένε ότι έχει την αυτονομία του περσινού 16 pro οπότε μπορείς να δεις αν σου φτάνει να βγάλεις την μέρα.

Επεξ/σία από jonis
  • Like 1
Δημοσ.

παιδια μια χαρα βγαζει τη μερα μην λεμε οτι νανε.

γι ανθρωπους που δεν καιγωνται στο τηλεφωνο τους ειναι καταπληκτικο

θα πει κανεις για το Apple Intelligence πως συμπεριφερεται ;

• Like 1
Δημοσ.
23 minutes ago, digitalarchive said:

και το ηχειο παιδια δεν ειναι ασχημο μια χαρα αποδίδει. εγω πιστευω η εταιρια θα μας παει σιγα σιγα σε Air καλουπια και θα κρατησει μια Ultra σειρά... 

Περίμενε, συγκρίνουμε στέρεο ηχεία που κάναμε αμάν και πως να αποκτήσουμε με το iPhone 7 το plus αν δεν κάνω λάθος, με μόνο; 

Ας μείνουμε στο ότι το Air είναι απλά πανέμορφο, μέχρι εκεί.

Το τί χρήση κάνει ή δεν κάνει ο κάθε ένας είναι άλλο θέμα.

Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ καλό που έχει το Air είναι το design του, στο σύνολο του (εμφάνιση, βάρος, μέγεθος κλπ).

Το «δεν χρειάζομαι παραπάνω επεξεργαστική ισχύ, δε χρειάζομαι στερεό ηχεία, δε χρειάζομαι κάμερες» είναι απλά για να χρυσωθεί το χάπι.

• Like 5
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, jonis είπε

Μα για αυτό έβαλα πρώτα μπαταρία.

Αυτός είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας να σκεφτείς αν ζαχαρώνεις το air.

Λένε ότι έχει την αυτονομία του περσινού 16 pro οπότε μπορείς να δεις αν σου φτάνει να βγάλεις την μέρα.

Εγώ το τσίμπησα και το περιμένω από Δευτέρα μαζί με το mag safe. Προέρχομαι από 15 pro max και από κοντά που το είδα μου άρεσε και για την χρήση που κάνω μου είναι αρκετό. Δεν παίζω ποτέ παιχνίδια με το τηλέφωνο και μιλάω κατά 90% από τα air pods όπως και όταν θέλω να παρακολουθήσω κάτι φοράω τα air pods. 

• Like 1
Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση αν ξερει καποιος?

Φετος η προ σειρα εχει οπως ειδαμε οντως καλυτερη ψυξη.Αλλα αυτο ισχυει και οταν το κινητο εχει θηκη? Ή θα ζεσταινεται οπως τα προηγουμενα μοντελα?

ΑΠλα ειναι μια θεωρια που σκεφτηκα 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, freestyoler93 είπε

Φετος η προ σειρα εχει οπως ειδαμε οντως καλυτερη ψυξη.Αλλα αυτο ισχυει και οταν το κινητο εχει θηκη? Ή θα ζεσταινεται οπως τα προηγουμενα μοντελα?

προφανως η θηκη εγκλοβιζει θερμοτητα.

αλλα γενικα η διαφορα στη θερμοκρασια φετος ειναι θεαματικη. αρα και με θηκη καλυτερη θερμοκρασια θα εχει.

το ενα δεν αναιρει το αλλο

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, polaki είπε

Περίμενε, συγκρίνουμε στέρεο ηχεία που κάναμε αμάν και πως να αποκτήσουμε με το iPhone 7 το plus αν δεν κάνω λάθος, με μόνο; 

Ας μείνουμε στο ότι το Air είναι απλά πανέμορφο, μέχρι εκεί.

Το τί χρήση κάνει ή δεν κάνει ο κάθε ένας είναι άλλο θέμα.

Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ καλό που έχει το Air είναι το design του, στο σύνολο του (εμφάνιση, βάρος, μέγεθος κλπ).

Το «δεν χρειάζομαι παραπάνω επεξεργαστική ισχύ, δε χρειάζομαι στερεό ηχεία, δε χρειάζομαι κάμερες» είναι απλά για να χρυσωθεί το χάπι.

Γιατί χρειάζεσαι παραπάνω επεξεργαστικη ισχύ ; ο αδερφός μου εργάζεται με iphone 12 και δεν έχει κανένα πρόβλημα και εμάς δεν μας φτάνει η επεξεργαστικη σε εμάς που κάνουνε μια νορμάλ χρήση! Το ανέφερα και παραπάνω  το pro σημαίνει professional  οπότε αν δεν κάνεις κάτι που να σου χρειάζονται η παραπάνω δυνατότητες τον pro μοντέλων απλά πετάς τα χρήματα σου χωρίς λόγο. Και τον στερεοφωνικό ήχο αν δεν ακούς ταινίες η videos από το τηλέφωνο δεν θα καταλάβεις τίποτα.

2 λεπτά πριν, freestyoler93 είπε

Κοίταξε να δεις φυσικά και επηρεάζει η θήκη και όσο καλύτερη θήκη πάρεις τόσο καλύτερη θα είναι και η θερμοκρασία που θα πιάνει η συσκευή.

• Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, panosk111178 said:

Γιατί χρειάζεσαι παραπάνω επεξεργαστικη ισχύ ; ο αδερφός μου εργάζεται με iphone 12 και δεν έχει κανένα πρόβλημα και εμάς δεν μας φτάνει η επεξεργαστικη σε εμάς που κάνουνε μια νορμάλ χρήση! Το ανέφερα και παραπάνω  το pro σημαίνει professional  οπότε αν δεν κάνεις κάτι που να σου χρειάζονται η παραπάνω δυνατότητες τον pro μοντέλων απλά πετάς τα χρήματα σου χωρίς λόγο. Και τον στερεοφωνικό ήχο αν δεν ακούς ταινίες η videos από το τηλέφωνο δεν θα καταλάβεις τίποτα.

Δεν είπα ότι χρειάζομαι ισχύ, και είναι και ο λόγος που είμαι στο 14 pro max και ακόμα δεν θα ανέβω, έκανα το «λάθος» να αναβαθμίσω απτο 12 pro max και δεν κατάλαβα καμία διαφορά, εκτός απτις φωτογραφίες που οκ nice to have αλλά δεν είμαι και φωτογράφος. 

Λέω όμως απλά ότι ο μόνος λόγος να πάρει κάποιος το Air είναι το design, μην προσπαθούμε τώρα να χρυσώνουμε το χάπι.

Καλά έκανες και το πήρες by the way, είναι κόσμημα και επιτέλους κάτι διαφορετικό!

• Like 1
Δημοσ.

ξεφύγαμε λίγο από το θέμα θαρρώ, μέχρι και benchmarks βλέπω, μήπως να ανοίξει άλλο thread για τα σχόλια σχετικά με την απόδοση τα χρώματα κτλ;

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, polaki είπε

Δεν είπα ότι χρειάζομαι ισχύ, και είναι και ο λόγος που είμαι στο 14 pro max και ακόμα δεν θα ανέβω, έκανα το «λάθος» να αναβαθμίσω απτο 12 pro max και δεν κατάλαβα καμία διαφορά, εκτός απτις φωτογραφίες που οκ nice to have αλλά δεν είμαι και φωτογράφος. 

Λέω όμως απλά ότι ο μόνος λόγος να πάρει κάποιος το Air είναι το design, μην προσπαθούμε τώρα να χρυσώνουμε το χάπι.

Καλά έκανες και το πήρες by the way, είναι κόσμημα και επιτέλους κάτι διαφορετικό!

Ναι το καταλαβαίνω δεν λέω ότι είναι το καλύτερο. Απλά με τα δικά μου κριτήρια το θεωρό αρκετό. Ενασ λόγος που δεν πήγα και στα pro είναι οτι οπτικά δεν μου άρεσαν δεν με κέρδισε το σχέδιο τους ενώ όταν είχα δει το iphone 15 pro max το οποίο αγόρασα ήταν εντυπωσιακό. Και φυσικά θέλω και κάτι που αγοράζω να μου αρέσει πέρα από τησ δυνατότητες που θα έχει.

• Like 1
Δημοσ.
15 hours ago, billdanos said:

Αν δεν έπαιρνα την καφέ woven θα την έπαιρνα σε σκούρο μπλε. Έκανε πολύ όμορφη αντίθεση με το πορτοκαλί τηλέφωνο μέσα, σε μεγαλύτερο βαθμό από τον ανάποδο συνδυασμό! :) Αν δεν βρω τη μία και μοναδική θήκη που έπαιρνα σχεδόν για κάθε μου iPhone τα τελευταία χρόνια (Senna leather ultra slim pouch) και αναγκαστώ να τη χρησιμοποιώ συχνά τη woven, θα πάρω και άλλη μια σε σκούρο χρώμα, έστω και από άλλη εταιρεία. Η senna έκλεισε ή πουλήθηκε και δεν βγάζει πλέον, και ανακάλυψα έναν κλωνο της στην Αγγλία. https://amzn.eu/d/fANmhOD

Τι μου θυμισες τωρα. Αυτό το πουγκί της Senna είχα και εγώ στο iphone 4, που ήταν και το τελευταίο iphone που πήρα. Θα επιστρέψω τώρα ξανά με το 17.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλουμίνιο VS τιτάνιο.

1 ώρα πριν, freestyoler93 είπε

Για δες 

Επεξ/σία από Vesouvious
  • Like 2
Δημοσ.

τι λετε θα βγαλω καμια ακρη αυριο με Κοτσόβολο; Καμια συμβουλη;

μου εχουν ανοιξει και ενα αιτημα με λινκ αλλα πρωτη φορα το βλεπω αυτο το κόλπο.

Δημοσ.

Ειναι απιστευτο οτι υπαρχουν ολες οι συσκευες εκτος απο τα max στην Ελλαδα παντα τις πρωτες μερες. Κατα τα αλλα δεν εχει λεφτα ο ελληνας και πειναει με την ακριβεια. LOL

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, polakis21 είπε

Ειναι απιστευτο οτι υπαρχουν ολες οι συσκευες εκτος απο τα max στην Ελλαδα παντα τις πρωτες μερες. Κατα τα αλλα δεν εχει λεφτα ο ελληνας και πειναει με την ακριβεια. LOL

φιλε ποσο κοσμο βλεπεις με ενα καινουργειο pro max? το 0.1% των κατοικων; τελειως αστοχο. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...