Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

269 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      17
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      19
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      23
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      59
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      57
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      49
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      4
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      3
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      5
    • iPhone 17 Air - Space Black
      3
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      4
    • iPhone 17 - Mist Blue
      5
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς κ δεν μιλάμε για χτύπημα 

μιλάμε για τσέπη 

κλειδιά νομίσματα 

στο bump της κάμερας είναι εμφανή τα σημάδια κ το βίντεο είναι αναλυτικό γιατί κ πως 

Κ αναλύει κιολας ότι η apple για όποιον λόγο δεν ακολούθησε τα guidelines 

τουλάχιστον η πλάτη φαίνεται να είναι κομπλέ για τα MagSafe 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kostasmath23 είπε

ρε παιδες αυτο που μερικοι αναμενουν πανω απο κωτσο με f5 τι νοημα εχει;

εγω μπηκα day1 τυχαια μια φορα ειδα αμεσα διαθεσιμο ενα κομματι το χτυπησα και μολις πηρα τηλ να ρωτησω αν οντως αυτο που αγορασα θα μου παραδοθει αμεσα γελουσαν..ειπαν πρωτα φευγουν οι αναμονες/προπαραγγελιες και μετα οποιος αγοραζει μετα τη day1 (παροτι το συστημα τους μου εβγαζε οτι την επομενη μερα θα παραλαβει η courier, στο δικο τους συστημα εδειχνε οτι δεν υπαρχει stock τιποτα)

μπορει απο καμια ακυρωση σε καταστημα να βρεις ποτε δνε ξερεις. φυσικα δεν το κανω. δουλεια δεν εχω σαν αμεας θα παταω cmd r ολη την ωρα για ενα κινητο

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

εχω αρχησει και βλεπω μια ανοδο στα ασημενια εξωτερικο και στα media λετε να ξεστουμπωσε το εργοστασιο και να εστειλε και να παραλαβαν.

για να δουμε τι θα γινει αυριο με κοτσο.

Αδερφέ όταν θα έχεις πάρει το ασημένιο σου θα έχουν ήδη βγει τα βίντεο με το 18 pro max 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Αδερφέ όταν θα έχεις πάρει το ασημένιο σου θα έχουν ήδη βγει τα βίντεο με το 18 pro max 😂

θα δωσω 2 βδομαδες. ειμαι απο τις 10 με προπληρωμη δεν γινεται. ποσ πισω να ειμαι

θα περιμενω δεν καιγομαι. ειμαι με ενα dumphone βεβαια αλλα εχω ολες τις εφαρμογες του iPhone στο μακ αρα δεν με στρεσαρει και πολυ.

περισσοτερο με ενοχλει οτι δεν γνωριζω ποτε θα ειναι η παρλααβει καταλλα ολα καλα.

αυριο πιστευω θα γινει αλλο ενα καλο γιουρουσι με τις ακυρωσεις και πιστευω θα εχουν παραλαβη μετα τα ασημενια. εχουν πολλες τρυπες να καλυψουν.

οι ανυπομονοι σιγουρα θα πηγαν στο μπλε.

Επεξ/σία από digitalarchive
  • Super Moderators
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Bill1622 είπε

Προφανώς κ δεν μιλάμε για χτύπημα 

μιλάμε για τσέπη 

κλειδιά νομίσματα 

στο bump της κάμερας είναι εμφανή τα σημάδια κ το βίντεο είναι αναλυτικό γιατί κ πως 

Κ αναλύει κιολας ότι η apple για όποιον λόγο δεν ακολούθησε τα guidelines 

τουλάχιστον η πλάτη φαίνεται να είναι κομπλέ για τα MagSafe 

Θα βάλεις ένα iPhone pro γυμνό μέσα σε τσέπες μαζί με κλειδιά και νομίσματα; 

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδιά, μην μαλώνεστε· προφανώς ο κάθε χρήστης έχει τα δικά του κουσούρια. Ο billdanos από τη μια το βάζει σε ένα πουγκί όταν το μεταφέρει, το βγάζει και το έχει γυμνό (ταλαιπωρία για εμένα; ναι. Με ενδιαφέρει; όχι).

Ο άλλος το βάζει γυμνό στη τσέπη; Θα έχει σημάδια; Ναι.

Τι να λέμε τώρα.

Αλουμίνιο είναι, θέλει περισσότερη προσοχή. Έκανε μαλακία; Ναι, κατ’ εμέ.

Θέλει περισσότερη προσοχή, και ακόμα και στο camera bump μπορεί να γρατσουνιστεί.

Ο καθένας ας κάνει ό,τι χρήση γουστάρει. Αναφέραμε τις ευπάθειες, ο καθένας ας πάρει τα μέτρα του.

Βάλτε του πουγκί, θήκη ή πετάξτε το από το παράθυρο· δικό σας κινητό είναι. Να μαλώνουμε εδώ δεν βγάζει πουθενά.

Θα δείξει το επόμενο τρίμηνο τι resistance έχει στην καθημερινή χρήση.

Απλά όλοι ξενέρωσαν, πιστεύω, με τα χερώματα, τις διχρωμίες και έτσι τα ρίχνουν και στο αλουμίνιο.

Αλλά είναι απαράδεκτο μια εταιρεία με τέτοια εμπειρία σε τέτοια υλικά να συνεχίζει τα ανόητά της λάθη όσον αφορά τη μεθοδολογία και τη βαφή.

Η εταιρια τα εχει σκατωσει με χειροτερες καταστασεις. μεσα στο παιχνιδι ειναι ολα

Λύσεις υπάρχουν: δεν σας αρέσει; iPhone 16 Pro Max.

Ούτε αυτό σας εντυπωσιάζει; S25 Ultra.

Ούτε αυτό; OnePlus.

Επεξ/σία από digitalarchive
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν μαλώνουμε 

ο καθένας προφανώς κ διαχειρίζεται όπως θέλει αυτό το οποίο αγοράζει 

συμφωνώ απολύτως στο τελευταίο ποστ πάντως 

θα μπορούσαν κ θα έπρεπε όπως φαίνεται να κάνουν καλύτερη δουλειά σε αυτό το κομμάτι 

τπτ παραπάνω 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

θα δωσω 2 βδομαδες. ειμαι απο τις 10 με προπληρωμη δεν γινεται. ποσ πισω να ειμαι

θα περιμενω δεν καιγομαι. ειμαι με ενα dumphone βεβαια αλλα εχω ολες τις εφαρμογες του iPhone στο μακ αρα δεν με στρεσαρει και πολυ.

περισσοτερο με ενοχλει οτι δεν γνωριζω ποτε θα ειναι η παρλααβει καταλλα ολα καλα.

αυριο πιστευω θα γινει αλλο ενα καλο γιουρουσι με τις ακυρωσεις και πιστευω θα εχουν παραλαβη μετα τα ασημενια. εχουν πολλες τρυπες να καλυψουν.

οι ανυπομονοι σιγουρα θα πηγαν στο μπλε.

Και εμεις που πηγαμε στο μπλε απο πλαισιο τιποτα ακομα..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, freestyoler93 είπε

πλαισιο πηρε ελαχιστα κομματια αν καταλαβα καλα.

ο γερμανος ξηγηθηκε καλα.

γενικα εγω εχω την εντυπωση οτι πηγε πολυ ομαλα η διαθεσιμοτητα. οι περισσοτεροι απο εδω μεσα πηραν και ηρεμησαν.

τωρα υπομονη.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, freestyoler93 είπε

Καλύτερα το μπλα είναι τραγικό σου δίνει χρόνο να σωθείς το πλαίσιο 😂

• Haha 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

πλαισιο πηρε ελαχιστα κομματια αν καταλαβα καλα.

ο γερμανος ξηγηθηκε καλα.

γενικα εγω εχω την εντυπωση οτι πηγε πολυ ομαλα η διαθεσιμοτητα. οι περισσοτεροι απο εδω μεσα πηραν και ηρεμησαν.

τωρα υπομονη.

Δες το αντίστοιχο περσινό τι είχε γίνει. Φέτος όλοι Day 1-2 έχουν βγάλει καποια άκρη, εκτός από τους ασημί και αυτούς που δεν έκαναν προπαραγγελια μέσα στα πρώτα λεπτά.

Κατά τα άλλα για αλουμίνιο κλπ χαρείτε τις συσκευές σας όπως θέλει ο καθένας. Μπορεί να κοστίζει 1500 ευρώ αλλα στο τέλος της ημέρας είναι μια συσκευή αναλωσιμη. Πολλοί δεν θα το κρατήσουν και πάνω από ένα χρόνο. Για μένα θήκη και ξερο ψωμί. Τα τελευταία δύο χρόνια ούτε τζαμακι βάζω.

1 λεπτό πριν, farcry33 είπε

Καλύτερα το μπλα είναι τραγικό σου δίνει χρόνο να σωθείς το πλαίσιο 😂

Φαν του πορτοκαλιού; 😌😂

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πριν παραγγειλω ηθελα να το δω απο κοντα, ετσι λοιπον ημουνα στο istorm στο River West κι ομολογω πως απο κοντα το ασημενιο ειναι πιο ωραιο απο οτι περιμενα. Δεν ειναι κι οτι καλυτερο η διχρωμια ομως ολα μου τα κινητα (iphone 6s, iphone 12 pro και οσονουπω iphone 17 pro) ειναι σε θηκες.

Βεβαια, να πω την αληθεια με ψηνει και το iphone 17 αντι του pro καθως πλεον δεν εχει να ζηλεψει τιποτα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, teol20 είπε

Δες το αντίστοιχο περσινό τι είχε γίνει. Φέτος όλοι Day 1-2 έχουν βγάλει καποια άκρη, εκτός από τους ασημί και αυτούς που δεν έκαναν προπαραγγελια μέσα στα πρώτα λεπτά.

Κατά τα άλλα για αλουμίνιο κλπ χαρείτε τις συσκευές σας όπως θέλει ο καθένας. Μπορεί να κοστίζει 1500 ευρώ αλλα στο τέλος της ημέρας είναι μια συσκευή αναλωσιμη. Πολλοί δεν θα το κρατήσουν και πάνω από ένα χρόνο. Για μένα θήκη και ξερο ψωμί. Τα τελευταία δύο χρόνια ούτε τζαμακι βάζω.

Φαν του πορτοκαλιού; 😌😂

Και το ασημένιο και τι πορτοκαλί είναι οκ το μπλε ενώ φαίνεται ωραίο στις φωτό από κοντά είναι πολύ ταμπακης το χρώμα και επίσης πολύ δαχτυλιά 

και μάντεψε ποιο μου ηρθε από το pre order 🥲 

IMG_7280.jpeg

Επεξ/σία από farcry33
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Και το ασημένιο και τι πορτοκαλί είναι οκ το μπλε ενώ φαίνεται ωραίο στις φωτό από κοντά είναι πολύ ταμπακης το χρώμα και επίσης πολύ δαχτυλιά 

και μάντεψε ποιο μου ηρθε από το pre order 🥲 

IMG_7280.jpeg

To μπλε για μενα ειναι το πιο clean απο κοντα που τα ειδα αλλα γουστα ειναι αυτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...