Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

269 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      17
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      19
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      23
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      59
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      57
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      49
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      4
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      3
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      5
    • iPhone 17 Air - Space Black
      3
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      4
    • iPhone 17 - Mist Blue
      5
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Μισό λεπτό. Σου διαφεύγει και κάτι επίσης βασικό. Ο χρόνος μιας παραγγελίας σε ένα κατάστημα δεν σημαίνει και υποχρεωτικά την ίδια προτεραιότητα στην παραλαβή. Κάθε κατάστημα, εκτός από τις online παραγγελίες έχει και το «κοινό του», δηλαδή μια πιο σταθερή πελατεία που τους εμπιστεύονται χρόνια και γενικότερα εννοώ πως έχουν και loyalty πρόγραμμα/τακτικη που πρέπει αντίστοιχα να καλύψουν. 

Μη ζορίζεσαι. Πάρε ένα 16pro, πέτα το στην τσέπη σου και την τσάντα σου μαζί με τα κλειδιά σου και το περιεχόμενο του κουμπαρά σου και έλα μετά από κάνα μήνα να το συζητήσουμε. :) 

Και θα μου απαντήσεις «ναι αλλά το 17 pro θα έχει περισσότερα σημάδια» και όλα καλά. 

Ο επόμενος παρακαλώ. :) 

Χαχχαχαχα το τιτάνιο ποιοτικά είναι καλύτερο όσο και να χτυπιέσαι και θα κανει μακράν λιγότερα σημάδια, σχεδιάστηκα τώρα με το iPhone 17 pro είναι η πρώτη φορά που μου αρέσει iPhone μετά το 5s που για μένα ήταν ίσως ο τοπ σχεδιασμός, δλδ από iPhone 2g μέχρι 5s για μένα ήταν κορυφή από το 6 και μετά ήταν όλα τραγικά για μένα μια κατρακύλα ατελείωτη, αλλά φέτος μου άρεσε αρκετά δεν ξέρω γιατί. 

• Super Moderators
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Χαχχαχαχα το τιτάνιο ποιοτικά είναι καλύτερο όσο και να χτυπιέσαι και θα κανει μακράν λιγότερα σημάδια, σχεδιάστηκα τώρα με το iPhone 17 pro είναι η πρώτη φορά που μου αρέσει iPhone μετά το 5s που για μένα ήταν ίσως ο τοπ σχεδιασμός, δλδ από iPhone 2g μέχρι 5s για μένα ήταν κορυφή από το 6 και μετά ήταν όλα τραγικά για μένα μια κατρακύλα ατελείωτη, αλλά φέτος μου άρεσε αρκετά δεν ξέρω γιατί. 

Πως γίνεται να γελάς ενώ λες το ιδιο πράγμα με εμένα; Τι έχετε πάθει; 

Ρώτησα απλά αν θα έχεις σημάδια σε ένα 16pro αν το πετάς μέσα σε τσέπες γυμνό μαζί με κλειδιά και κέρματα. Το τιτάνιο είναι απλά μια στενή λωρίδα μισού εκατοστού γύρω γύρω, το υπόλοιπο είναι γυαλί. 

Και εγώ επειδή μου άρεσε το νέο πορτοκαλί άλλαξα το 16 pro. Απλά κοντεύετε να μας τρελάνετε με την παράνοια. :) 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

απο το site τους πιστευω ειναι ενα κλικ καλυτερο και ενα κλικ ακριβοτερο μαζι μετα μεταφορικα και την αναμονη,

Έχει μαύρο περίγραμμα γύρω ή είναι τελείωςclear το συγκεκριμένο τζαμάκι; 

Δημοσ.

Τι μανία έχετε πάθει ρε παιδιά με το αλουμίνιο και το τι μπορεί να πάθει; 

Πάρτε τη συσκευή σας, χαρείτε την. Θέλετε θήκη; Βάλτε. Δεν θέλετε; Μη βάζετε και νιωστε το γυμνό αλουμίνιο. Αυτός ο ψυχαναγκασμος μη τυχόν και πάθει κάποιο μικρό χτύπημα δεν σας αφηνει να χαρείτε τη συσκευη που τόσο περιμένατε και δώσατε τόσα χρήματα. Είναι συσκευές και ειναι ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ. Αν έχει και ένα μικρό χτύπημα και το πάρουν 50-60 ευρώ κάτω στο flip (δεν ασχολούμαι με τον κάθε μιζερο χασομερακια) μετά από ένα χρόνο, δεν έχει ΤΟΣΗ σημασία μπροστά στο να χαρεις μια συσκευή, να την ξεζουμισεις, χωρίς μιρλα.

Στη τελική δώστε χρήματα να πάρετε μία ΚΑΛΗ θήκη ( που μπορεί να φτάσει 50-60 ευρώ) και μην ασχολείστε. Τελείως φιλικα. Ο φίλος μου που του πήρα το 17 ΡΜ είχε ένα 14 ΡΜ σε Purple. Από την τριβή μέσα στη θήκη έκανε αποχρωματισμο το πλαίσιο γύρω γυρω με το ανοξείδωτο ατσάλι. Εεε νταξ δεν έχασε και τον ύπνο του. Προχωραμε παρακάτω.😎

• Like 5
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, teol20 είπε

Πάρτε τη συσκευή σας, χαρείτε την. Θέλετε θήκη; Βάλτε. Δεν θέλετε; Μη βάζετε και νιωστε το γυμνό αλουμίνιο. Αυτός ο ψυχαναγκασμος μη τυχόν και πάθει κάποιο μικρό χτύπημα δεν σας αφηνει να χαρείτε τη συσκευη που τόσο περιμένατε και δώσατε τόσα χρήματα. Είναι συσκευές και ειναι ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ. Αν έχει και ένα μικρό χτύπημα και το πάρουν 50-60 ευρώ κάτω στο flip (δεν ασχολούμαι με τον κάθε μιζερο χασομερακια) μετά από ένα χρόνο, δεν έχει ΤΟΣΗ σημασία μπροστά στο να χαρεις μια συσκευή, να την ξεζουμισεις, χωρίς μιρλα.

Στη τελική δώστε χρήματα να πάρετε μία ΚΑΛΗ θήκη ( που μπορεί να φτάσει 50-60 ευρώ) και μην ασχολείστε. Τελείως φιλικα. Ο φίλος μου που του πήρα το 17 ΡΜ είχε ένα 14 ΡΜ σε Purple. Από την τριβή μέσα στη θήκη έκανε αποχρωματισμο το πλαίσιο γύρω γυρω με το ανοξείδωτο ατσάλι. Εεε νταξ δεν έχασε και τον ύπνο του. Προχωραμε παρακάτω.😎

Εμένα πραγματικα δεν μου καίγεται καρφί αν κάνει γρατζουνιά αναμενόμενο απλά αναφέρομαι στην ποιότητα των υλικών που δύστυχος έπεσε φέτος παρολαυτα το σχέδιο είναι για μένα πολύ καλύτερο και το air ακόμα καλύτερο αλλά ένα κουτσό τηλέφωνο για την χρήση που κάνω εγώ 🥳

Μόλις τώρα, billdanos είπε

IMG_0589.jpeg

Ναι εκεί υπάρχει το θέμα το οποίο είναι ξεκάθαρο λάθος της apple εγώ σε αυτο αναφέρομαι όπως και να έχει το σχέδιο για μένα μετράει. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, teol20 είπε

Δεν είναι λογική να βάλουμε θήκη απλά για να προστατέψουμε τη συσκευή και μη γρατζουνιστεί. Θέλουμε ένα αξιόπιστο υλικό και το αλουμίνιο από τη φύση του ΔΕΝ είναι. Είναι δυνατόν να έχεις τιτάνιο και να γυρίζεις σε αλουμίνι; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

λετε και κανα S26 ultra να κανει το πισογυρησμα;

Αν θυμηθουμε οτι εβαλε τιτανιο οταν εβαλε και η apple μαλλον θα το παει και τωρα σε αλουμινιο

Δημοσ.

παντου εξωτερικο απο οτι βλεπω τα silver ηρθαν πριν μια μερα άρα Σαββατο/Κυριακη εξωτερικό. Παρασκευη/Σαββατο εβλεπες ελαχιστα silver στα review τωρα γεμησανε ολα 1 μερα πριν. Συγκρίνοντας και με την ελειψη εδω ελλαδα και αυτα που ειπανε και στον Aler45 από iStorm οντως υπηρχε προβλημα εφοδιασμου. ειχαν ελάχιστα.

λογικα θα εχουμε και εμεις μεσα σε αυτη την εβδομαδα να εξυπρετηθουμε.

Δημοσ.

Μιας και το θέμα είναι προπαραγγελίες . Έχει κανείς ιδέα κάθε πότε είναι βαση logistics και περασμένων ετών οι παραλαβές στην Ελλάδα? Weekly biweekly? Γιατί αν είναι biweekly και πάμε για αρχές Οκτ τότε μιλάμε για μέσα με τέλη Οκτ ικανοποίηση όλων των προπαραγγελιων

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, stevengr είπε

Μιας και το θέμα είναι προπαραγγελίες . Έχει κανείς ιδέα κάθε πότε είναι βαση logistics και περασμένων ετών οι παραλαβές στην Ελλάδα? Weekly biweekly? Γιατί αν είναι biweekly και πάμε για αρχές Οκτ τότε μιλάμε για μέσα με τέλη Οκτ ικανοποίηση όλων των προπαραγγελιων

Weekly υπάρχουν παραλαβες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...