Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Λοιπόν οι παραγγελίες στο iStorm οι επίσημες ξεκινάνε με τον αριθμό 300017 και αυξάνετε αν έχετε πχ 300017001 είστε ο πρώτος συγχαρητήρια αν τηρηθεί η σειρά θα το πάρετε day 1 

Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που έχει τόσο μικρό αριθμό κοντα στο 001; Αλλιώς πιστεύω ότι οι πρώτες παραγγελίες είναι από άλλα κανάλια, βύσματα κλπ 

• Απαντ. 564
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 minute ago, fastmac said:

Είσαι σίγουρος γι'αυτό που λες ? 

Ναι δεν το νομίζω ότι ισχύει να ξεκινάνε από 7000 γιατί εμένα η παραγγελία έπεσε 14:58:09 που ήταν σίγουρα από τις πρώτες 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, deepspace είπε

Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που έχει τόσο μικρό αριθμό κοντα στο 001; Αλλιώς πιστεύω ότι οι πρώτες παραγγελίες είναι από άλλα κανάλια, βύσματα κλπ 

Είμαι πολύ κοντά.

Δημοσ.
Just now, digitalarchive said:

πως γινεται να ξερεις απο που ξεκινησε η σειρα; οτινανε...

Οι παραγγελίες απλά πάνε με σειρά μπορεί δηλαδή εμένα η παραγγελία μου να είναι η 7350 και από πίσω οι 350 να είναι Apple Watch ,AirPods, θήκες κλπ

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, donteo είπε

Κατάλαβα εγώ που είμαι 619 θα πάρω τα Χριστούγεννα 

Οι παλέτες παραλαβής είναι 1000-άρες ανά μονάδα, δεν έρχονται 100 μόνο. Άρα το πρώτο κύμα θα είνα οι πρώτοι χίλιοι. Τουλάχιστον αυτό παίζει στα μαγαζιά που ξέρω.

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια δεν θα φέρουν μόνο 10-20-30 κομμάτια. Λογικά έρχονται bulk και μοιράζονται μετά στους retailers. Τώρα τελείωσε. Απλά υπομονή 🙏

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, digitalarchive είπε

πολυ iStorm βλεπω πως και δεν το σπασατε σε κανενα αλλο καναλι παραγκελιας διαφορετικου μαγαζιου;

Δεν θέλει προκαταβολή / προπληρωμη μάλλον 😂

Δημοσ.
Just now, DTse said:

375 🪐 Orange pro max 256

Πάντως βλέπω τώρα στο Amazon με γερμανική διεύθυνση έχει ακόμα διαθεσιμα για day one orange & blue 256gb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...