bill89 Δημοσ. χθες στις 03:44 μμ Δημοσ. χθες στις 03:44 μμ Έριξα ένα 17άρι σε φασκόμηλο στην iStorm και από ό,τι βλέπω ο αριθμός τελειώνει σε 9334… Καλή χρονιά, ευτυχισμένο το 2026, καλά να είμαστε! 2 2
digitalarchive Δημοσ. χθες στις 03:45 μμ Δημοσ. χθες στις 03:45 μμ κατι αλλο που δεν σημειωθηκε φετος θα φυγουνε πολλα 17αρια. αρα καπως καλυτερευεη τη κατασταση με τα PRO 1 1
aler45 Δημοσ. χθες στις 03:47 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 03:47 μμ 3 minutes ago, digitalarchive said: τι πηρες; Speck, έχω βάλει και φωτό.
G10rgos Δημοσ. χθες στις 03:49 μμ Δημοσ. χθες στις 03:49 μμ 3 λεπτά πριν, aler45 είπε Μου ήρθε μόλις η θήκη!!!!! Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αδερφέ μου, δεν θέλω να σε ξενερώσω, αλλά έχεις δει ότι το ring του Magsafe στο κάτω μέρος θα σου κρύβει το μήλο έτσι; Αν δεις Spigen και ESR έχουν αλλάξει το σχήμα του magsafe πίσω για να μην κρύβεται το μήλο. Σίγουρα μπορεί κ να μην σε νοιάζει, απλά το παρατήρησα και το είπα. 1
aler45 Δημοσ. χθες στις 03:49 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 03:49 μμ Just now, G10rgos said: Αδερφέ μου, δεν θέλω να σε ξενερώσω, αλλά έχεις δει ότι το ring του Magsafe στο κάτω μέρος θα σου κρύβει το μήλο έτσι; Αν δεις Spigen και ESR έχουν αλλάξει το σχήμα του magsafe πίσω για να μην κρύβεται το μήλο. Σίγουρα μπορεί κ να μην σε νοιάζει, απλά το παρατήρησα και το είπα. Έχω πάντα το MagSafe wallet απάνω οπότε δεν φαίνεται. 1
G10rgos Δημοσ. χθες στις 03:52 μμ Δημοσ. χθες στις 03:52 μμ 2 λεπτά πριν, aler45 είπε Έχω πάντα το MagSafe wallet απάνω οπότε δεν φαίνεται. Τέλεια! Τότε είσαι μια χαρά! 1
aler45 Δημοσ. χθες στις 03:53 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 03:53 μμ (επεξεργασμένο) Just now, G10rgos said: Τέλεια! Τότε είσαι μια χαρά! Επίσης κάποια στιγμή φυσιολογικά, όπως όλες, θα κιτρινίσει και θα την αλλάξω Επεξ/σία χθες στις 03:53 μμ από aler45
nikosgnr Δημοσ. χθες στις 03:57 μμ Δημοσ. χθες στις 03:57 μμ (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε Καλησπέρα ! Δεν έχω διαβάσει το thread όλο.. μπορεί να έχει ειπωθεί Επειδή όλοι μάλλον ζητάνε πληρωμή στην προ-παραγγελία... ποιό κατά την γνώμη σας και την εμπειρία σας είναι γενικότερα πιο γρήγορο και έμπιστο? Θέλω την πιο σύντομη παραλαβή.... Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων για την όποια πληροφορία Κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί Day 1. Μόνο αν είσαι απο τους πρώτους στη iStorm. Όποιοι ζητάνε προκαταβολές στυλ Κώτσου, προφανώς και δεν ασχολείσαι. Αλλά αν τελικά το κάνεις, μη παραπονιέσαι μετά οτι πλήρωσες και συσκευή δεν έχεις.. Αλλά τι λεω.. Άλλοι είχαν ξεκινήσει και δόσεις απο Σεπτέμβρη και πήραν τη συσκευή Δεκέμβριο. Επεξ/σία χθες στις 03:57 μμ από nikosgnr 1
digitalarchive Δημοσ. χθες στις 03:58 μμ Δημοσ. χθες στις 03:58 μμ πως σε αλλες χωρες λεει sold out και εδω δεν υπαρχει ενα λιμιτ; να πουνε θα παρουμε 200 κομματια τωσα θα δωσουμε...
nikosgnr Δημοσ. χθες στις 03:58 μμ Δημοσ. χθες στις 03:58 μμ 12 λεπτά πριν, digitalarchive είπε θα φυγουνε πολλα 17αρια. αρα καπως καλυτερευεη τη κατασταση με τα PRO Αυτά τα διαβάζουμε κάθε χρόνο. Απο που προκύπτει αυτό? 1
digitalarchive Δημοσ. χθες στις 03:58 μμ Δημοσ. χθες στις 03:58 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, nikosgnr είπε Κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί Day 1. Μόνο αν είσαι απο τους πρώτους στη iStorm. Όποιοι ζητάνε προκαταβολές στυλ Κώτσου, προφανώς και δεν ασχολείσαι. Αλλά αν τελικά το κάνεις, μη παραπονιέσαι μετά οτι πλήρωσες και συσκευή δεν έχεις.. Αλλά τι λεω.. Άλλοι είχαν ξεκινήσει και δόσεις απο Σεπτέμβρη και πήραν τη συσκευή Δεκέμβριο. μια χαρα υπαρχει κοσμος που το πηρε και πολυ νωρις με προκαταβολη. μην παραμυθιαζομαστε. ας δουμε την iStorm φέτος πως θα παιξει μπαλα με τοσο μεγάλο momentum απο τα 17άρια επίσης ειναι χιλιοι παράγωντες; βρισκεσαι σε μεγαλο αστικο κεντρο; χρώμμα; μοντελο; τυποι με κονε, χιλια δυο. 4 λεπτά πριν, nikosgnr είπε Αυτά τα διαβάζουμε κάθε χρόνο. Απο που προκύπτει αυτό? φαγανε πολυ μεγάλο upgrade δεν το ειδες; Επεξ/σία χθες στις 04:03 μμ από digitalarchive 1 1
george991 Δημοσ. χθες στις 04:00 μμ Δημοσ. χθες στις 04:00 μμ Λέω να παραγγείλω αυτή την Spigen με το ασημένιο θα πάει καλά
7psyxos Δημοσ. χθες στις 04:03 μμ Δημοσ. χθες στις 04:03 μμ 40 λεπτά πριν, farcry33 είπε Λοιπόν οι παραγγελίες στο iStorm οι επίσημες ξεκινάνε με τον αριθμό 300017 και αυξάνετε αν έχετε πχ 300017001 είστε ο πρώτος συγχαρητήρια αν τηρηθεί η σειρά θα το πάρετε day 1 Χθες το βράδυ παράγγειλα αξεσουάρ με αριθμό 300017200 1 2
Ribopaido Δημοσ. χθες στις 04:03 μμ Δημοσ. χθες στις 04:03 μμ (επεξεργασμένο) Πρώτη χρονιά ύστερα από πέντε χρόνια ξεχάστηκα πήγα για επιτήρηση και έκανα προ παραγγελία και μισή. Φέτος θα αργήσουμε φοβάμαι. Πάντως το site πήγαινε σφαίρα 9631 τελειωνει εμενα Επεξ/σία χθες στις 04:04 μμ από Ribopaido
nikosgnr Δημοσ. χθες στις 04:05 μμ Δημοσ. χθες στις 04:05 μμ 2 λεπτά πριν, digitalarchive είπε μια χαρα υπαρχει κοσμος που το πηρε και πολυ νωρις με προκαταβολη. μην παραμυθιαζομαστε. Δεν είπα οτι δε θα παραλάβει κανείς. Αυτοί απλά είναι απειροελάχιστοι σε σχέση με αυτούς που θα 'χουν πληρώσει και συσκευή δε θα έχουν. Τα βλέπουμε κάθε χρόνο. 5 λεπτά πριν, digitalarchive είπε φαγανε πολυ μεγάλο upgrade δεν το ειδες; Και αυτό σου εγγυάται πως θα πουλήσουν και θα έχουν μεγαλύτερη ζήτηση? ΟΚ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα