Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, Ribopaido said:

Πρώτη χρονιά ύστερα από πέντε χρόνια ξεχάστηκα πήγα για επιτήρηση και έκανα προ παραγγελία και μισή. Φέτος θα αργήσουμε φοβάμαι. Πάντως το site πήγαινε σφαίρα

9631 τελειωνει εμενα

2000+ παραγγελίες

• Απαντ. 564
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7psyxos είπε

Χθες το βράδυ παράγγειλα αξεσουάρ με αριθμό  300017200

Άρα είτε το 300017 αφορά όλα τα φετινά προϊόντα της Apple είτε είναι τυχαίο τελείως 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ribopaido είπε

Πρώτη χρονιά ύστερα από πέντε χρόνια ξεχάστηκα πήγα για επιτήρηση και έκανα προ παραγγελία και μισή. Φέτος θα αργήσουμε φοβάμαι. Πάντως το site πήγαινε σφαίρα

ποιά είναι τα τελευταία 4 ψηφία της παραγγελίας; να δούμε που φτάσανε μετά απο μισή ώρα

Δημοσ.
Just now, deepspace said:

Άρα είτε το 300017 αφορά όλα τα φετινά προϊόντα της Apple είτε είναι τυχαίο τελείως 

Εντελώς τυχαίο είναι πάει σειριακα κάθε παραγγελία για οποιοδήποτε προϊόν που μπαίνει προστίθεται νούμερο δηλαδή 7001, 7002 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 7psyxos είπε

Ωραία άρα ξεκίνησαν κοντά στα 300017300 άρα εκεί κοντε είναι ο πρώτος και η σειρά είναι ίδια για όλα τα προϊόντα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7psyxos είπε

πες τα ρε φιλε γιατι θα μας τρελανουν. ο καλυτερος εδωμεσα ειχε 7340κατι και μπηκε οριακα πριν και απο τον server τους.

Φυσικα και ΔΕΝ ξεκινανε τα iphones απο καποιον στανταρ αριθμο, ειναι συνολικα οι παραγγελιες του καταστηματος. αν 1 δευτερολεπτο πριν ανοιξει το συστημα καποιος παρηγγειλε μια θηκη με αριθμο 7360, το 1ο iphone θα παρει το 7361

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες μην ξεχνάτε ότι ένας μεγάλος αριθμός των πρώτων παραλαβών πάνε στους ιδιοκτήτες/υπαλλήλους των καταστημάτων και στους γνωστούς τους. Κάθε χρόνο έτσι γίνεται. Για πρώτη βδομάδα παραλαβή λίγοι θα είναι οι τυχεροί 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, kostasmath23 said:

Παίδες μην ξεχνάτε ότι ένας μεγάλος αριθμός των πρώτων παραλαβών πάνε στους ιδιοκτήτες/υπαλλήλους των καταστημάτων και στους γνωστούς τους. Κάθε χρόνο έτσι γίνεται. Για πρώτη βδομάδα παραλαβή λίγοι θα είναι οι τυχεροί 

Οπότε έκανα παραγγελία μέχρι και 10 παντα παραλαμβανα day 1.Ελπίζω λόγω του χρώματος - ασημι προ να μαι τυχερός

ΥΓ. Γνωστός έκανε δύο προ παραγγελίες σε διάστημα 1 λεπτου και κατι και η διαφορά σε αυτό το χρονο ήτανε 80 νούμερα.

Επεξ/σία από Ribopaido
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, t3llis είπε

Εγώ παιδιά είπα να πάρω από πλαίσιο. Ας έρθει όποτε θέλει. 

Πολύ καλά έκανες μπορεί να παραλάβεις και νωρίτερα από πολλούς από εμάς. Εγώ ας πούμε και σε Κωτσόβολο και σε iStorm δεν είμαι πολύ καλά στη σειρά αλλά οκ πιστεύω θα το πάρω σχετικά νωρίς. Το πλαίσιο δεν με άφηνε να διαλέξω παραλαβή από κατάστημα πάντως παρά τα όσα ειπώθηκαν εδώ. Μπορείς να το επιλέξεις αλλά δεν προχωράει επειδή στην επιλογή καταστήματος δεν υπάρχει πουθενά απόθεμα.

• Like 2
Δημοσ.

Αν κάποιος θέλει να πάρει απο τα απλά τα 17άρια...και σχεδόν ανεξάρτητα χρώματος. Πότε υπολογίζετε οτι θα μπορώ να βρω διαθεσιμότητα σε κάτι τέτοιο? Χωρίς προ-παραγγελία χωρίς τίποτα 

Δημοσ.

Ψόφια πράγματα σήμερα απότι βλέπω όλοι day1 θα το έχουν 😂. Εγώ θα έχω 2 ήταν για φίλο που τελικά θα πάει για Δεκέμβριο, όπως είπα και πριν αν κάποιος που κόβει τιμολόγιο μπορεί να κόψει και για μένα και το θέλει day1 μου λέει για να εξυπηρετηθούμε και οι δυο. Αν τελικά δεν το πάρω θα στείλω εδώ μέσα για όποιον το θέλει.

Μονο Θεσσαλονίκη  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, george991 είπε

Πολύ καλά έκανες μπορεί να παραλάβεις και νωρίτερα από πολλούς από εμάς. Εγώ ας πούμε και σε Κωτσόβολο και σε iStorm δεν είμαι πολύ καλά στη σειρά αλλά οκ πιστεύω θα το πάρω σχετικά νωρίς. Το πλαίσιο δεν με άφηνε να διαλέξω παραλαβή από κατάστημα πάντως παρά τα όσα ειπώθηκαν εδώ. Μπορείς να το επιλέξεις αλλά δεν προχωράει επειδή στην επιλογή καταστήματος δεν υπάρχει πουθενά απόθεμα.

Όντως το παρατήρησα κι εγώ αυτό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...