Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 564
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, andrianosk είπε

καλησπερα και απο εμενα... διαβαζω πλαισιο,istorm , public... απο κωτσοβολο ποσοι ειμαστε? τελικα?

Ίσως οι περισσότεροι είμαστε από Κωτσόβολο (οκ και από ιστορμ που έκοψε 2000 τεμάχια) αλλά δεν μας βλέπεις τις τελευταίες ώρες να ποστάρουμε επειδή δεν περιμέναμε τις 15:00 για την προπαραγγελία αλλά έχει γίνει (με δέσμευση κιόλας χρημάτων) από χθες και προχθές ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

US και UK που βλέπω για προ-παραγγελίες απο τις 3:02 μεταφέρθηκαν απο 19/9 σε 25/9 εκτός αν παίρνανε μεγάλες χωρητικότητες 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Eirinipat είπε

Ελπίζω να μην ισχύει αυτό με τον αριθμό για istorm

😆 15:04 έχω 8243 🥴

Σου ορκιζομαι οτι ισχυει😆

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έφυγα από κατάστημα Κωτσόβολος Λαμίας έκανα παραγγελία IPhone 17 pro max orange 256 και είπαν θα το έχω από τους πρώτους γιατί δεν έχει πολλές προ παραγγελίες στην Λαμία !! Αναμένουμε 

Επεξ/σία από Giorgoss94
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΧΧΧΧΧΧ531 από istorm στις 15:00. Βέβαια, εγώ πάω για απλό 17 οπότε δεν φοβάμαι και τόσο 

Επεξ/σία από manolisk96
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimpia είπε

Σου ορκιζομαι οτι ισχυει😆

Ας υποθέσουμε οτι ισχύει ... πως ξέρεις αν στην περιοχή σου δεν είσαι πχ το νο1.... 
Εγώ είμαι Γιάννενα για παράδειγμα και η παραγγελία μου έχει μεγαλύτερο αριθμό απο το 8243... τι σημαίνει οτι θα παραλάβω πιο αργά απο τον παραπάνω φίλο? dunno !!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, farcry33 είπε

Λοιπόν οι παραγγελίες στο iStorm οι επίσημες ξεκινάνε με τον αριθμό 300017 και αυξάνετε αν έχετε πχ 300017001 είστε ο πρώτος συγχαρητήρια αν τηρηθεί η σειρά θα το πάρετε day 1 

Δεν θεωρώ πως αυτό είναι ακριβές, αλλά ούτε και ότι μπορεί κάποιος να εκτιμήσει αν θα παραλάβει Day #1 με βάση μόνο το Order No. , καθώς θαρρώ πως είναι σειριακό για ΟΛΕΣ τις παραγγελίες.

Είναι ένα μπούσουλας όμως σίγουρα που δείχνει την ζήτηση γενικά για φέτος..

Παραγγελία θήκης 13.00 #17304

Παραγγελία 17αρι 14.59 #17416

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vaggelisst είπε

Δεν θεωρώ πως αυτό είναι ακριβές, αλλά ούτε και ότι μπορεί κάποιος να εκτιμήσει αν θα παραλάβει Day #1 με βάση μόνο το Order No. , καθώς θαρρώ πως είναι σειριακό για ΟΛΕΣ τις παραγγελίες.

Είναι ένα μπούσουλας όμως σίγουρα που δείχνει την ζήτηση γενικά για φέτος..

Παραγγελία θήκης 13.00 #17304

Παραγγελία 17αρι 14.59 #17416

14:59 καί έχω #17430.

Απο τη στιγμή που δεν πληρώθηκε τίποτα εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει. Εγώ την εξυπηρέτηση για το φιλικό πρόσωπο την έκανα όπως και να έχει.

Έχω όμως μια αίσθηση πως δεν θα απέχει και πολύ η ημερομηνία εξυπηρετησης δεδομένου ότι μόλις λιγες παραγγελίες έγιναν σε αυτό το διάστημα.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, george991 είπε

Ίσως οι περισσότεροι είμαστε από Κωτσόβολο (οκ και από ιστορμ που έκοψε 2000 τεμάχια) αλλά δεν μας βλέπεις τις τελευταίες ώρες να ποστάρουμε επειδή δεν περιμέναμε τις 15:00 για την προπαραγγελία αλλά έχει γίνει (με δέσμευση κιόλας χρημάτων) από χθες και προχθές ακόμα.

Είμαι εδώ από την πρώτη στιγμή που άνοιξε το θέμα και την παραγγελία την έκανα την Τετάρτη στις 14:28. Παρ’ όλα αυτά, για Κωτσόβολο έχω δει το πολύ 6-7 άτομα να αναφέρουν... ειδικα τις πρωτες μερες 2-3 ατομα ειπαν οτι παραγγειλαν... για να δουμε λοιπον... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, margaritagr είπε

Έχει καταφέρει να βάλει κάποιος προ παραγγελία πλαίσιο χωρίς να πληρώσει;;;

ποτέ και πουθενά

απο αρχαιοτάτων χρόνων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...