Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλαίσιο γνωρίζει κανείς τι παίζει με τον αριθμό κουπονιού; Εμένα τελειωνει σε 50033; Είμαι δηλαδή ο 33ος για το συγκεκριμένο μοντέλο (χρώμα & χωρητικότητα); Γενικά ο 33ος ; Ή δεν έχει καμία σχέση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω όσοι είχαν κάνει ΠΕΡΣΙ  Προ-Παραγγελία στο Πλαίσιο, είχαν την δυνατότητα να ΜΗΝ πληρώσουν μέχρι να έρθει το κινητό;;;;

Φετος πάντως γίνεται….

.

Επεξ/σία από Costaskokk
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ritualistic είπε

Παραγγελια Pro 512GB Silver στο Πλαισιο με τιμολογιο παραλαβη 19-22 Σεπτεμβρη.

Τι αριθμό σου δώσανε ; Γιατί εγώ επειδή πήρα απο το κατάστημα και όχι σαιτ μου λέει μόνο αριθμό voucher (τελείωνει 50033) και δεν μπορώ να δω κάπου εκτιμώμενη ημερομηνία. Να ξέρω περίπου πότε θα παραλάβω και εγώ

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι γίνεται με τα apple watch? Έχει 30 διαφορετικά να επιλέξεις, τις πρώτες μέρες φέρνουν από ολους τους συνδιασμούς ή πρέπει να πέσεις στην περίπτωση να ζητησεις αυτο που θα τυχει να έρθει;
Πάντως γενικά φαντάζομαι θα είναι λίγες οι προπαραγγελίες σε apple watch....

Δημοσ.
Στις 10/9/2025 στις 11:25 ΜΜ, nikosp97 είπε

Καλησπέρα και καλές παραλαβές , εγώ έκανα προπαραγγελια από κώτσο σήμερα το πρωί στις 9:30 και εξόφληση όλο το ποσό για 17 pro max 256gb Silver και μου εγγυήθηκαν 100% παραλαβή day 1 όπως και Πέρυσι που όντως έγινε.

και μου γράφει μέσα στην κατάσταση παραγγελίας Θα έχεις τη συσκευή στα χέρια σου αμέσως μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας

Πόσο σου κοστίζει να αναβαθμίζεις κάθε χρόνο ; Το αγοράζεις και σύ με απαλλαγή ;

Εγώ από istorm μου είπαν θα με ενημερώσουν μόλις είναι έτοιμη η παραγγελία μου για παραλαβή 

20 λεπτά πριν, Costaskokk είπε

Να ρωτήσω όσοι είχαν κάνει ΠΕΡΣΙ  Προ-Παραγγελία στο Πλαίσιο, είχαν την δυνατότητα να ΜΗΝ πληρώσουν μέχρι να έρθει το κινητό;;;;

Φετος πάντως γίνεται….

.

Αυτό δεν θα καθυστερεί την παράδοση ;

1 ώρα πριν, margaritagr είπε

Ρε συ εμένα μου βγάζει μόνο πεδίο πληρωμής δε με αφήνει ούτε παραλαβή σε κατάστημα 

Εμένα πήγε 18+ δηλαδή καλά Χριστούγεννα !!!

Τόσο μετά ;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Costaskokk είπε

Φετος πάντως γίνεται….

.

Ναι εμείς δεν είχαμε δώσει τίποτα 

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, sazistas said:

Έχει κανείς link από οποιοδήποτε ευρωπαϊκό amazon για το 17 pro max blue 512gb?

Δεν υπαρχει σαλιο πουθενα απ οτι βλεπω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikosgnr είπε

Κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί Day 1. Μόνο αν είσαι απο τους πρώτους στη iStorm.

Όποιοι ζητάνε προκαταβολές στυλ Κώτσου, προφανώς και δεν ασχολείσαι.

Αλλά αν τελικά το κάνεις, μη παραπονιέσαι μετά οτι πλήρωσες και συσκευή δεν έχεις..

Αλλά τι λεω.. Άλλοι είχαν ξεκινήσει και δόσεις απο Σεπτέμβρη και πήραν τη συσκευή Δεκέμβριο.

Εγω πάντως 3 χρόνια τώρα από Κωτσόβολο day 1 παραλαμβάνω με πλήρη εξόφληση πάντα Pro max 256 που είναι το μοντέλο με τη μεγαλύτερη ζήτηση και όχι μια αλλά δύο συσκευές κάθε φορά, όπως θα γίνει και φέτος και μου το έχουν εγγυηθεί ακόμα μια φορά το day1

24 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Πόσο σου κοστίζει να αναβαθμίζεις κάθε χρόνο ; Το αγοράζεις και σύ με απαλλαγή ;

Εγώ από istorm μου είπαν θα με ενημερώσουν μόλις είναι έτοιμη η παραγγελία μου για παραλαβή 

Αυτό δεν θα καθυστερεί την παράδοση ;

Τόσο μετά ;

Πουλάω το προηγούμενο 900 πάνω κάτω , 1210 βγαίνει με αποφορολογηση το καινούριο οπότε βγαίνει ένα 300 350 πάνω κάτω ή αναβάθμιση . 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aler45 είπε

Σε ευχαριστώ. Εντωμεταξύ με πήραν από πλαίσιο, μάλλον για τα ακουστικά και δεν το πρόλαβα. Τώρα παίρνω πίσω 13 λεπτά αναμονή λέει 

Παράγγειλες τα Pro 3; Έκανα προπαραγγελία 10/09 το μεσημέρι στα Public. Σου είπαν κάτι για παράδοση/αναμονή ή δε θα υπάρξει γενικά;

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, HliasB03 είπε

Τι αριθμό σου δώσανε ; Γιατί εγώ επειδή πήρα απο το κατάστημα και όχι σαιτ μου λέει μόνο αριθμό voucher (τελείωνει 50033) και δεν μπορώ να δω κάπου εκτιμώμενη ημερομηνία. Να ξέρω περίπου πότε θα παραλάβω και εγώ

Δεν τον εχω γιατι εγινε παραγγελια μεσω εταιρειας φιλου αλλα δεν λεει κατι ο αριθμος γιατι δεν εχουν παραγγειλει ολοι το ιδιο προιον

• Like 1
Δημοσ.
Just now, TasosMG said:

Παράγγειλες τα Pro 3; Έκανα προπαραγγελία 10/09 το μεσημέρι στα Public. Σου είπαν κάτι για παράδοση/αναμονή ή δε θα υπάρξει γενικά;

Ναι ναι. Τελικά ότι να΄ναι ήταν, για να κάνω προπαραγγελία μου είπαν γιατί έβαλα εκδήλωση ενδιαφέροντος. Έχουν χάσει τον μπούσουλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...