Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, aler45 είπε

Ναι ναι. Τελικά ότι να΄ναι ήταν, για να κάνω προπαραγγελία μου είπαν γιατί έβαλα εκδήλωση ενδιαφέροντος. Έχουν χάσει τον μπούσουλα.

Δεν ρώτησες κάτι για αναμενόμενη παράδοση ε; Πιστεύω εντός Σεπτέμβρη; Δε νομίζω να έχουν τόσο μεγάλη ζήτηση που θα υπάρξει αναμονή μηνών, όπως με τα iPhone.

• Απαντ. 564
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα ασημενια σχεδον παντου sold out.

τη μαλακια τους τραβηξε με τα κωλοχρωμματα. καλα το πορτοκαλι θα εχει μεταπωλητικη αξια του κωλου.

τα Air τα περιμενα λιγο καλυτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα το αμαζον έχει και ασημί 512 και 1tb… άλλες χρονιές δεν έπαιζε αυτό

Επεξ/σία από Vesouvious
Δημοσ.
5 minutes ago, TasosMG said:

Δεν ρώτησες κάτι για αναμενόμενη παράδοση ε; Πιστεύω εντός Σεπτέμβρη; Δε νομίζω να έχουν τόσο μεγάλη ζήτηση που θα υπάρξει αναμονή μηνών, όπως με τα iPhone.

Μου είπαν ότι δεν ξέρουν ποσά τεμάχια θα παραλάβουν και τα γνωστά.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, nikosp97 είπε

Εγω πάντως 3 χρόνια τώρα από Κωτσόβολο day 1 παραλαμβάνω με πλήρη εξόφληση πάντα Pro max 256 που είναι το μοντέλο με τη μεγαλύτερη ζήτηση και όχι μια αλλά δύο συσκευές κάθε φορά, όπως θα γίνει και φέτος και μου το έχουν εγγυηθεί ακόμα μια φορά το day1

Πουλάω το προηγούμενο 900 πάνω κάτω , 1210 βγαίνει με αποφορολογηση το καινούριο οπότε βγαίνει ένα 300 350 πάνω κάτω ή αναβάθμιση . 

Με την αποφπρολογηση τι γίνεται ; Δεν υποτίθεται ότι αντί να πληρώσει ο κοτσοβολος τον ΦΠΑ τον πληρώνεις εσύ ; Αρα θεωρητικά δεν γλιτώνεις κάτι ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Με την αποφπρολογηση τι γίνεται ; Δεν υποτίθεται ότι αντί να πληρώσει ο κοτσοβολος τον ΦΠΑ τον πληρώνεις εσύ ; Αρα θεωρητικά δεν γλιτώνεις κάτι ;

kανονικα γινεται η αποφορολογηση. και ατοκες δοσεις εχει και οτι θες. εγω τον προτιμησα γιατι εσπασα το ποσο σε δοσεις και σε cash φυσικα και αποφορολογηση αλλα αυτο γινεται απο κοντα μονο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμάστε τί μέρα παίρνουν τηλέφωνο για παραλαβή από istorm αν είναι να παραλάβεις Παρασκευή; Τετάρτη ή Πέμπτη;

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 1
Δημοσ.
Just now, CarbonFibre said:

Θυμάστε τι μέρα παίρνουν τηλέφωνο για παραλαβή από istorm αν είναι να παραλάβεις Παρασκευή; Τετάρτη ή Πέμπτη;

e-mail στέλνουν συνήθως. Εμένα πέρσι ήρθε μια μέρα πριν, δηλαδή Πέμπτη.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

kανονικα γινεται η αποφορολογηση. και ατοκες δοσεις εχει και οτι θες. εγω τον προτιμησα γιατι εσπασα το ποσο σε δοσεις και σε cash φυσικα και αποφορολογηση αλλα αυτο γινεται απο κοντα μονο.

Μπορείς να κάνεις απο κοντά προπαραγγελία ε ; Δεν το σκέφτηκα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Μπορείς να κάνεις απο κοντά προπαραγγελία ε ; Δεν το σκέφτηκα 

ναι πηγα εδω στο καταστημα της τσιμισκης και εκανα αποπληρωμη και ολα. τους αγριοκοιταξα και για Day 1 αλλιως θα ξαναπαω να τους τα σουρω χαχαχα γιατι μου εκανε αρκετα την εξυπνη μια ταμιας λες και δεν ξερουμε τι γινεται εκει μεσα.

προτιμω να εχω φυσικη παρουσια αν παει κατι στραβα και με πετανε στον καθε. ραντομα στα τηλεφωνα που δουλευουν απο τα σπιτια τους και απαντανε ναι ναι

Επεξ/σία από digitalarchive
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο πουμπλικ που εκανα 13:01 την παραγγελια μου ειπαν οτι εχω δρομολογηθει για αμεση παραδοση. τωρα ποσο "αμεση" ειναι το αμεση ο θεος και η ψυχη του

Επεξ/σία από kostasmath23
  • Like 1
Δημοσ.

εβαλα δυο φορες ενα order στο amazon και τις δυο μου το ακυρωσε και ηρθε μηνυμα οτι πρεπει να υποβαλω τα στοιχεια της ταυτοτητας μου γιατι ανιχνευσανε υποπτη δραστηριοτητα. Με το account αυτο ψωνιζω συνεχεια εδω και χρονια χωρις κανενα προβλημα. Γραφει επισης οτι θα παρει τουλαχιστον 3 μερες η επιβεβαιωση των στοιχειων. Ετυχε και σε κανεναν αλλο αυτο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραιο ειναι το μπλε απλα προσωπικα με φοβιζει η μεταπωλήση οταν θα θελω να το αλλαξω . το σιλβερ ως ουδετερο θα φυγει πιο ευκολα..το πορτοκαλι ειναι το χρωμα βιτρινα της φετινης χρονιας απλα και αυτο θεωρω οτι οταν περασει η "μοδα" του δυσκολα θα πωλειται. 

Επεξ/σία από kostasmath23

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...