Vesouvious Δημοσ. χθες στις 07:35 μμ Δημοσ. χθες στις 07:35 μμ 6 λεπτά πριν, DTse είπε Δεν ειναι Pro Max https://www.amazon.de/dp/B0FQG1TSY1?ref_=ast_sto_dp&th=1&psc=1
Ribopaido Δημοσ. χθες στις 07:37 μμ Δημοσ. χθες στις 07:37 μμ Το αμαζον δινει τη λυση αν δεν ερθει μειλ απο istorm εως πεμπτη μεσημερι .. φευγει παραγγελια απο κει να το εχω τριτη 1
Jmanol000 Δημοσ. χθες στις 07:39 μμ Δημοσ. χθες στις 07:39 μμ 27 λεπτά πριν, digitalarchive είπε ναι πηγα εδω στο καταστημα της τσιμισκης και εκανα αποπληρωμη και ολα. τους αγριοκοιταξα και για Day 1 αλλιως θα ξαναπαω να τους τα σουρω χαχαχα γιατι μου εκανε αρκετα την εξυπνη μια ταμιας λες και δεν ξερουμε τι γινεται εκει μεσα. προτιμω να εχω φυσικη παρουσια αν παει κατι στραβα και με πετανε στον καθε. ραντομα στα τηλεφωνα που δουλευουν απο τα σπιτια τους και απαντανε ναι ναι Εγώ έβαλα να το πληρώσω στη παραλαβή , λες να αργήσει παραπάνω ; Όσο για την αποφορολογιση , το ΦΠΑ τον δηλώνεις μετά μόνος σου και τον πληρώνεις ; Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται
DTse Δημοσ. χθες στις 07:42 μμ Δημοσ. χθες στις 07:42 μμ (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, Vesouvious said: https://www.amazon.de/dp/B0FQG1TSY1?ref_=ast_sto_dp&th=1&psc=1 Δεν ειναι το ιδιο λινκ με αυτο που σχολιασα. Επισης με business δεν δειχνει αποθεμα Επεξ/σία χθες στις 07:42 μμ από DTse
LuNaTiC Δημοσ. χθες στις 08:01 μμ Δημοσ. χθες στις 08:01 μμ απο ποιό amazon ...και πόσο γρηγορότερα θα σου έρθει υπολογίζεις ?
Vesouvious Δημοσ. χθες στις 08:01 μμ Δημοσ. χθες στις 08:01 μμ 18 λεπτά πριν, DTse είπε Δεν ειναι το ιδιο λινκ με αυτο που σχολιασα. Επισης με business δεν δειχνει αποθεμα Κάτι λάθος κάνεις Μόλις τώρα, LuNaTiC είπε απο ποιό amazon ...και πόσο γρηγορότερα θα σου έρθει υπολογίζεις ? .de όσα iPhone έχω πάρει σε 2-3 ημέρες ήταν ελλάδα περιφέρεια Για να βγάζει διαθεσιμότητες το Amazon από την πρώτη ημέρα στάνταρακι δεν θα υπάρξει φέτος θέμα με αναμονές και στοκ. Το ενδιαφέρον για 17PM είναι μειωμένο. 1
TiPsY4 Δημοσ. χθες στις 08:23 μμ Δημοσ. χθες στις 08:23 μμ 30/9? αυτοί που θα πάνε την παρασκευή για να τσεκάρουν αν τους αρέσουν θα τα δουν απο του χρόνου και αν 1
digitalarchive Δημοσ. χθες στις 08:45 μμ Δημοσ. χθες στις 08:45 μμ (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, TiPsY4 είπε 30/9? αυτοί που θα πάνε την παρασκευή για να τσεκάρουν αν τους αρέσουν θα τα δουν απο του χρόνου και αν γιατι ασχημα ειναι 30 του μηνα να παραλαβεις; 1 ώρα πριν, Jmanol000 είπε Εγώ έβαλα να το πληρώσω στη παραλαβή , λες να αργήσει παραπάνω ; Όσο για την αποφορολογιση , το ΦΠΑ τον δηλώνεις μετά μόνος σου και τον πληρώνεις ; Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται εχεις επαγγελματικο ΑΦΜ; μαλλον οχι για να ρωτας τετοια πραγματα εισαι σε καθεστως αποφρολογησης; Επεξ/σία χθες στις 08:47 μμ από digitalarchive
kostasmath23 Δημοσ. χθες στις 08:47 μμ Δημοσ. χθες στις 08:47 μμ Μέχρι 15/10 παραλαβή σούπερ νομίζω ότι είναι από κει και πέρα αρχίζουν οι κατάρες 😅
Stormac Δημοσ. χθες στις 08:47 μμ Δημοσ. χθες στις 08:47 μμ 45 λεπτά πριν, Vesouvious είπε Κάτι λάθος κάνεις .de όσα iPhone έχω πάρει σε 2-3 ημέρες ήταν ελλάδα περιφέρεια Για να βγάζει διαθεσιμότητες το Amazon από την πρώτη ημέρα στάνταρακι δεν θα υπάρξει φέτος θέμα με αναμονές και στοκ. Το ενδιαφέρον για 17PM είναι μειωμένο. Πλεον unavailable το promax .μονο το προ μου βγαζει εμενα
digitalarchive Δημοσ. χθες στις 08:48 μμ Δημοσ. χθες στις 08:48 μμ Μόλις τώρα, kostasmath23 είπε Μέχρι 15/10 παραλαβή σούπερ νομίζω ότι είναι από κει και πέρα αρχίζουν οι κατάρες 😅 τα ασημενια τα pro max 256 θα υποφερουν λιγο. 1
ToProkopio Δημοσ. χθες στις 08:51 μμ Δημοσ. χθες στις 08:51 μμ 5 ώρες πριν, G10rgos είπε Σε τι αριθμό τελειώνουν οι παραγγελίες σας παιδιά; 😂 …17629 istorm
Ribopaido Δημοσ. χθες στις 08:51 μμ Δημοσ. χθες στις 08:51 μμ 48 minutes ago, Vesouvious said: όσα iPhone έχω πάρει σε 2-3 ημέρες ήταν ελλάδα περιφέρεια Για να βγάζει διαθεσιμότητες το Amazon από την πρώτη ημέρα στάνταρακι δεν θα υπάρξει φέτος θέμα με αναμονές και στοκ. Το ενδιαφέρον για 17PM είναι μειωμένο. Μου κανει εντυπωση ο αδερφος παραγγειλε τωρα εξοφλησε και κυριος!
CarbonFibre Δημοσ. χθες στις 09:06 μμ Δημοσ. χθες στις 09:06 μμ Φαίνεται ότι το μπλε είναι το λιγότερο δημοφιλές. Άρα έχω ελπίδες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα