Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

ναι πηγα εδω στο καταστημα της τσιμισκης και εκανα αποπληρωμη και ολα. τους αγριοκοιταξα και για Day 1 αλλιως θα ξαναπαω να τους τα σουρω χαχαχα γιατι μου εκανε αρκετα την εξυπνη μια ταμιας λες και δεν ξερουμε τι γινεται εκει μεσα.

προτιμω να εχω φυσικη παρουσια αν παει κατι στραβα και με πετανε στον καθε. ραντομα στα τηλεφωνα που δουλευουν απο τα σπιτια τους και απαντανε ναι ναι

Εγώ έβαλα να το πληρώσω στη παραλαβή , λες να αργήσει παραπάνω ; Όσο για την αποφορολογιση , το ΦΠΑ τον δηλώνεις μετά μόνος σου και τον πληρώνεις ; Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται  

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, DTse είπε

Δεν ειναι το ιδιο λινκ με αυτο που σχολιασα. Επισης με business δεν δειχνει αποθεμα

Κάτι λάθος κάνεις 

IMG_9874.png.a93075f2471490af9a34972cfaad9be6.png

Μόλις τώρα, LuNaTiC είπε

απο ποιό amazon ...και πόσο γρηγορότερα θα σου έρθει υπολογίζεις ? 

.de όσα iPhone έχω πάρει σε 2-3 ημέρες ήταν ελλάδα περιφέρεια 

Για να βγάζει διαθεσιμότητες το Amazon από την πρώτη ημέρα στάνταρακι δεν θα υπάρξει φέτος θέμα με αναμονές και στοκ. Το ενδιαφέρον για 17PM είναι μειωμένο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, TiPsY4 είπε

30/9? αυτοί που θα πάνε την παρασκευή για να τσεκάρουν αν τους αρέσουν θα τα δουν απο του χρόνου και αν

γιατι ασχημα ειναι 30 του μηνα να παραλαβεις;

1 ώρα πριν, Jmanol000 είπε

Εγώ έβαλα να το πληρώσω στη παραλαβή , λες να αργήσει παραπάνω ; Όσο για την αποφορολογιση , το ΦΠΑ τον δηλώνεις μετά μόνος σου και τον πληρώνεις ; Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται  

εχεις επαγγελματικο ΑΦΜ; μαλλον οχι για να ρωτας τετοια πραγματα

εισαι σε καθεστως αποφρολογησης;

Επεξ/σία από digitalarchive
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

Κάτι λάθος κάνεις 

IMG_9874.png.a93075f2471490af9a34972cfaad9be6.png

.de όσα iPhone έχω πάρει σε 2-3 ημέρες ήταν ελλάδα περιφέρεια 

Για να βγάζει διαθεσιμότητες το Amazon από την πρώτη ημέρα στάνταρακι δεν θα υπάρξει φέτος θέμα με αναμονές και στοκ. Το ενδιαφέρον για 17PM είναι μειωμένο.

Πλεον unavailable το promax .μονο το προ μου βγαζει εμενα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostasmath23 είπε

Μέχρι 15/10 παραλαβή σούπερ νομίζω ότι είναι από κει και πέρα αρχίζουν οι κατάρες 😅

τα ασημενια τα pro max 256 θα υποφερουν λιγο.

• Like 1
Δημοσ.
48 minutes ago, Vesouvious said:

όσα iPhone έχω πάρει σε 2-3 ημέρες ήταν ελλάδα περιφέρεια 

Μου κανει εντυπωση ο αδερφος παραγγειλε τωρα εξοφλησε και κυριος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...