SkenaDena Δημοσ. χθες στις 09:36 μμ Δημοσ. χθες στις 09:36 μμ 3 ώρες πριν, HliasB03 είπε Τι αριθμό σου δώσανε ; Γιατί εγώ επειδή πήρα απο το κατάστημα και όχι σαιτ μου λέει μόνο αριθμό voucher (τελείωνει 50033) και δεν μπορώ να δω κάπου εκτιμώμενη ημερομηνία. Να ξέρω περίπου πότε θα παραλάβω και εγώ 50028 Εγω. Το παρήγγειλα την επομένη μερα τις κυκλοφορίας του , απογευματινή ώρα και σημερα μου ήρθε mail με τον κωδικό.
Psidi Δημοσ. χθες στις 09:58 μμ Δημοσ. χθες στις 09:58 μμ Έχει παραγγείλει κανένας από i square σήμερα;;
ToProkopio Δημοσ. χθες στις 10:13 μμ Δημοσ. χθες στις 10:13 μμ Κάποιος που να έχεις παραγγείλει από Public; Και αν ναι, τι έλαβε στο mail σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης; Εγώ έλαβα αυτό:
Jmanol000 Δημοσ. χθες στις 10:13 μμ Δημοσ. χθες στις 10:13 μμ 1 ώρα πριν, digitalarchive είπε γιατι ασχημα ειναι 30 του μηνα να παραλαβεις; εχεις επαγγελματικο ΑΦΜ; μαλλον οχι για να ρωτας τετοια πραγματα εισαι σε καθεστως αποφρολογησης; Το έχω χάσει , δικαιούται οδοντίατρος ; Πρέπει να το κοιτάξω με λογιστή αλλά είμαι στην αρχή και δεν βγάζω άκρη
deepspace Δημοσ. χθες στις 10:15 μμ Δημοσ. χθες στις 10:15 μμ 1 λεπτό πριν, ToProkopio είπε Κάποιος που να έχεις παραγγείλει από Public; Και αν ναι, τι έλαβε στο mail σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης; Εγώ έλαβα αυτό: Να φανταστώ το έχεις πληρώσει ήδη ε; Δεν είδα να έχει πληρωμή στο κατάστημα το Public.
SkenaDena Δημοσ. χθες στις 10:15 μμ Δημοσ. χθες στις 10:15 μμ 1 λεπτό πριν, Jmanol000 είπε Το έχω χάσει , δικαιούται οδοντίατρος ; Πρέπει να το κοιτάξω με λογιστή αλλά είμαι στην αρχή και δεν βγάζω άκρη Βάλε εδω (https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/apple-iphone-17-pro-256gb-5g-deep-blue_4902882) το ΑΦΜ σου να δεις αν δικαιούσαι. Αν ναι όλα καλά , αν όχι πρέπει να μιλήσεις με λογιστή ή και καταστημα
ToProkopio Δημοσ. χθες στις 10:17 μμ Δημοσ. χθες στις 10:17 μμ (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, deepspace είπε Να φανταστώ το έχεις πληρώσει ήδη ε; Δεν είδα να έχει πληρωμή στο κατάστημα το Public. Και όμως όχι..Παραγγελία πριν από 14 λεπτά με παραλαβή από το κατάστημα και πληρωμή εκεί..Εδώ η συνέχεια του mail Επεξ/σία χθες στις 10:18 μμ από ToProkopio
Jmanol000 Δημοσ. χθες στις 10:19 μμ Δημοσ. χθες στις 10:19 μμ 3 λεπτά πριν, SkenaDena είπε Βάλε εδω (https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/apple-iphone-17-pro-256gb-5g-deep-blue_4902882) το ΑΦΜ σου να δεις αν δικαιούσαι. Αν ναι όλα καλά , αν όχι πρέπει να μιλήσεις με λογιστή ή και καταστημα Ξέρεις τι πολλοί συνάδελφοι δικαιούνται οι άλλοι γιατροί και δεν βγάζω άκρη
deepspace Δημοσ. χθες στις 10:22 μμ Δημοσ. χθες στις 10:22 μμ 4 λεπτά πριν, ToProkopio είπε Και όμως όχι..Παραγγελία πριν από 14 λεπτά με παραλαβή από το κατάστημα και πληρωμή εκεί..Εδώ η συνέχεια του mail Α οκ, φαίνεται το άλλαξαν. 1
SkenaDena Δημοσ. χθες στις 10:25 μμ Δημοσ. χθες στις 10:25 μμ Εγω εχω παραγγείλει 512gb Silver Pro Max. Γενικά ποια πιστεύεται είναι τα πιο κινήσημα και ποια όχι ; για να δουμε τι πιθανότητες έχουμε να παραλάβουμε day one.
digitalarchive Δημοσ. χθες στις 10:41 μμ Δημοσ. χθες στις 10:41 μμ 15 λεπτά πριν, SkenaDena είπε Εγω εχω παραγγείλει 512gb Silver Pro Max. Γενικά ποια πιστεύεται είναι τα πιο κινήσημα και ποια όχι ; για να δουμε τι πιθανότητες έχουμε να παραλάβουμε day one. Silver 256 to proto
LuNaTiC Δημοσ. χθες στις 10:49 μμ Δημοσ. χθες στις 10:49 μμ Ποιο το νόημα να παραλάβει κάποιος day one... ή ξέρω εγώ μετά από 2-3 μέρες....λες και δεν έχουμε ήδη κινητά? Εγώ προσωπικά θέλω να το κάνω δώρο... για φάση γενέθλια. Τα γενέθλια είναι της 18 οπότε θα ήταν κουτί να το παραλάβω πχ 19 λέμε τώρα... αλλά απο ότι καταλαβαίνω απο 22 και βλέπουμε πρέπει να είναι η φάση 1
Lewnidas1995 Δημοσ. χθες στις 10:52 μμ Δημοσ. χθες στις 10:52 μμ 2 minutes ago, LuNaTiC said: Ποιο το νόημα να παραλάβει κάποιος day one... ή ξέρω εγώ μετά από 2-3 μέρες....λες και δεν έχουμε ήδη κινητά? Εγώ προσωπικά θέλω να το κάνω δώρο... για φάση γενέθλια. Τα γενέθλια είναι της 18 οπότε θα ήταν κουτί να το παραλάβω πχ 19 λέμε τώρα... αλλά απο ότι καταλαβαίνω απο 22 και βλέπουμε πρέπει να είναι η φάση Κάποιοι έχουμε στην αναμονή να δώσουμε το προηγούμενο οπότε το θέλουμε day one Το άλλο πάλι είναι ότι αν δν το πάρεις day one πιθανότατα θα πάει για 10-15 μέρες μετά το λιγότερο
naeg15 Δημοσ. χθες στις 10:57 μμ Δημοσ. χθες στις 10:57 μμ (επεξεργασμένο) 43 minutes ago, deepspace said: Να φανταστώ το έχεις πληρώσει ήδη ε; Δεν είδα να έχει πληρωμή στο κατάστημα το Public. Κάποιος να φανταστώ που πλήρωσε όλο το ποσό απευθείας στα public με το που άνοιξε η προπαραγγελία με την κάρτα του , φαντάζομαι θα το πάρει νωρίτερα από κάποιον που το έχει παραγγείλει πχ από κατάστημα ( κατάθεση εκεί χρημάτων) Θελω να δω αν έκανα μαλακιά 😂😂😂 Επεξ/σία χθες στις 10:59 μμ από naeg15
LuNaTiC Δημοσ. χθες στις 10:58 μμ Δημοσ. χθες στις 10:58 μμ Μόλις τώρα, naeg15 είπε Κάποιος να φανταστώ που πλήρωσε όλο το ποσό απευθείας στα public , φαντάζομαι θα το πάρει νωρίτερα από κάποιον που το έχει παραγγείλει πχ από κατάστημα ( κατάθεση εκεί χρημάτων) Θελω να δω αν έκανα μαλακιά 😂😂😂 Έτσι λένε, γενικότερα αλλά γιατί να μην είναι και τρίκ για να σιγουρέψουν μια πώληση ... λέω εγώ ! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα