naeg15 Δημοσ. χθες στις 11:01 μμ Δημοσ. χθες στις 11:01 μμ (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, LuNaTiC said: Έτσι λένε, γενικότερα αλλά γιατί να μην είναι και τρίκ για να σιγουρέψουν μια πώληση ... λέω εγώ ! Το βλέπω εγώ μαλακία έκανα Μπορώ να ακυρώσω; 😂😂😂 Επεξ/σία χθες στις 11:02 μμ από naeg15
LuNaTiC Δημοσ. χθες στις 11:03 μμ Δημοσ. χθες στις 11:03 μμ 1 λεπτό πριν, naeg15 είπε Το βλέπω εγώ μαλακία έκανα 😂😂😂 εσύ πλήρωσες ή όχι δεν έχω καταλάβει... πήγαινε άραξε στο κατάστημα και κόψε κίνηση τι να πω ..χαχαχ
skiace Δημοσ. χθες στις 11:03 μμ Δημοσ. χθες στις 11:03 μμ ξερουμε ποσα watt φορτιστη θα χρειαζεται το 17 ;
Jmanol000 Δημοσ. χθες στις 11:06 μμ Δημοσ. χθες στις 11:06 μμ 16 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε Ποιο το νόημα να παραλάβει κάποιος day one... ή ξέρω εγώ μετά από 2-3 μέρες....λες και δεν έχουμε ήδη κινητά? Εγώ προσωπικά θέλω να το κάνω δώρο... για φάση γενέθλια. Τα γενέθλια είναι της 18 οπότε θα ήταν κουτί να το παραλάβω πχ 19 λέμε τώρα... αλλά απο ότι καταλαβαίνω απο 22 και βλέπουμε πρέπει να είναι η φάση Όλοι κάτι τέτοιο σκέφτονται μη νομίζεις
teol20 Δημοσ. χθες στις 11:06 μμ Δημοσ. χθες στις 11:06 μμ 2 λεπτά πριν, skiace είπε ξερουμε ποσα watt φορτιστη θα χρειαζεται το 17 ; Νομίζω για fast charge 40+ watt 1
naeg15 Δημοσ. χθες στις 11:08 μμ Δημοσ. χθες στις 11:08 μμ 4 minutes ago, LuNaTiC said: εσύ πλήρωσες ή όχι δεν έχω καταλάβει... πήγαινε άραξε στο κατάστημα και κόψε κίνηση τι να πω ..χαχαχ Ναι το πλήρωσα κανονικά και μένω επαρχία ….
HliasB03 Δημοσ. χθες στις 11:10 μμ Δημοσ. χθες στις 11:10 μμ 1 ώρα πριν, SkenaDena είπε 50028 Εγω. Το παρήγγειλα την επομένη μερα τις κυκλοφορίας του , απογευματινή ώρα και σημερα μου ήρθε mail με τον κωδικό. Και εγώ ακριβώς το ίδιο απόγευμα μια μέρα μετά την παρουσίαση. Πήρα pro silver 256. Και εσύ το ίδιο ; Για να ξέρουμε αν είναι για το συγκεκριμένο μοντέλο ή γενικός ο αριθμός
LuNaTiC Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 1 λεπτό πριν, naeg15 είπε Ναι το πλήρωσα κανονικά και μένω επαρχία …. Κοίτα αν το παράγγειλες απο κάποιο κατάστημα που έχει μαγαζί στην περιοχή...θεωρητικά μπορεί να είναι καλύτερα. Απο την άποψη ότι δεν θα είναι και πάρα πολλοί όπως αθήνα/θεσ/νικη κτλ ... Απο την άλλη αν δεν έχεις το κατάστημα στην περιοχή βάλε σίγουρα για την αποστολή 1-2 μέρες όποτε ίσως να μην άξιζε και τόσο. Αλλά ποτέ δεν είχα ασχοληθεί να πάρω κάτι day one εκτός απο τα Google Nexus 5 που είχα αγγαρέψει καμιά 10αρια άτομα με διαφορετικά email να παραγγείλουν απο αμερική και να μου τα στείλουν με σκοπό την μεταπώληση 8 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε Όλοι κάτι τέτοιο σκέφτονται μη νομίζεις δλδ οτι δεν χρειάζεται ?
naeg15 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 4 minutes ago, LuNaTiC said: Κοίτα αν το παράγγειλες απο κάποιο κατάστημα που έχει μαγαζί στην περιοχή...θεωρητικά μπορεί να είναι καλύτερα. Απο την άποψη ότι δεν θα είναι και πάρα πολλοί όπως αθήνα/θεσ/νικη κτλ ... Απο την άλλη αν δεν έχεις το κατάστημα στην περιοχή βάλε σίγουρα για την αποστολή 1-2 μέρες όποτε ίσως να μην άξιζε και τόσο. Αλλά ποτέ δεν είχα ασχοληθεί να πάρω κάτι day one εκτός απο τα Google Nexus 5 που είχα αγγαρέψει καμιά 10αρια άτομα με διαφορετικά email να παραγγείλουν απο αμερική και να μου τα στείλουν με σκοπό την μεταπώληση δλδ οτι δεν χρειάζεται ? κοιτα με το που ανοιξαν οι προπαραγγελιες δεν υπηρχε στα public η επιλογη σε παραδοση καταστηματος ( παρολου που στο νησι εχουμε public ) ειχε μονο παραδοση στο σπιτι ,με επιπλεον κοστο + 2.5 ευρω μεταφορικα και πληρωμη ολου του ποσου. Απο το απογευμα και μετα πλεον δινει την επιλογη παραδοσης στο καταστημα της περιοχης και πληρωμη επισης στο καταστημα .
kostasmath23 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, naeg15 είπε κοιτα με το που ανοιξαν οι προπαραγγελιες δεν υπηρχε στα public η επιλογη σε παραδοση καταστηματος ( παρολου που στο νησι εχουμε public ) ειχε μονο παραδοση στο σπιτι ,με επιπλεον κοστο + 2.5 ευρω μεταφορικα και πληρωμη ολου του ποσου. Απο το απογευμα και μετα πλεον δινει την επιλογη παραδοσης στο καταστημα της περιοχης και πληρωμη επισης στο καταστημα . παντως ρωτησα στο συγκεκριμενο καταστημα γιατι και εγω πληρωσα ολο το ποσο και μου ειπαν σε περιπτωση ακυρωσης στο γυρνανε πισω..τωρα ελπιζω να ισχυει!! Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από kostasmath23
naeg15 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 1 minute ago, kostasmath23 said: παντως ρωτησα στο συγκεκριμενο καταστημα γιατι και εγω πληρωση ολο το ποσο και μου ειπαν σε περιπτωση ακυρωσης στο γυρνανε πισω..τωρα ελπιζω να ισχυει!! πιστευω ναι στα επιστρεφουν τα χρηματα , απλα θελει και καποιες μερες να πιστωθει πισω στην καρτα και ισως αν αργησεις και λιγο η αναλογα ποτε εκδιδεται ο λογαριασμος να φας την πρωτη δοση , οπου εκει δυσκολευει ακομη περισσοτερο η κατασταση
kostasmath23 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 1 λεπτό πριν, naeg15 είπε πιστευω ναι στα επιστρεφουν τα χρηματα , απλα θελει και καποιες μερες να πιστωθει πισω στην καρτα και ισως αν αργησεις και λιγο η αναλογα ποτε εκδιδεται ο λογαριασμος να φας την πρωτη δοση , οπου εκει δυσκολευει ακομη περισσοτερο η κατασταση θελει θυσιες η first day παραλαβη για μας τα φανατικα μηλαροπαιδα😄 ενταξει αντικειμενικα ο μεσος αγοραστης κινητου δε θα σκασει προκαταβολες γιατι πολυ απλα δεν τον νοιαζει αν θα το παρει τωρα ή σε 3 μηνες. τωρα αν θελει κανεις προτεραιοτητα...βαζει το χερι τσεπη 1
G10rgos Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Τα public με πήραν και εμένα αφού άνοιξαν οι προπαραγγελίες αρκετή ώρα ενώ είχα εκδηλώσει από νωρίς ενδιαφέρον και πιπιλάνε την καραμέλα πως αν έχει εξοφληθεί θα έχεις προτεραιότητα σε σχέση με αυτούς που δεν το έχουν εξοφλήσει. Εγώ πιστεύω ότι είναι μούφα αυτό που λένε και είναι οι πιο ανοργάνωτοι αν θες να παραλάβεις day one, γνώμη μου πάντα. 1
kostasmath23 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Μόλις τώρα, G10rgos είπε Τα public με πήραν και εμένα αφού άνοιξαν οι προπαραγγελίες αρκετή ώρα ενώ είχα εκδηλώσει από νωρίς ενδιαφέρον και πιπιλάνε την καραμέλα πως αν έχει εξοφληθεί θα έχεις προτεραιότητα σε σχέση με αυτούς που δεν το έχουν εξοφλήσει. Εγώ πιστεύω ότι είναι μούφα αυτό που λένε και είναι οι πιο ανοργάνωτοι αν θες να παραλάβεις day one, γνώμη μου πάντα. στη συγκεκριμενη αλυσιδα ισως λειτουργουν ετσι..γενικα παντως δεν ισχυει μιας και συνηθως η ιστορμ ειναι η πρωτη που φερνει παρτιδες και δεν ζηταει καν μερικη προκαταβολη για να σου δωσει προτεραιοτητα
deepspace Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Πάντως από iStorm νομίζω από τους πρώτους είδα τον @aler45 που είπε ότι πήρε αριθμό παραγγελίας να τελειώνει σε 7361. Έχουμε κάποιον με μικρότερο αριθμό; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα