Tropical_fever Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Το μπλε δειχνει περισσοτερο premium το πορτοκαλι σαν temu το ασημενιο αδιαφορο. 3
kostasmath23 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Tropical_fever είπε Το μπλε δειχνει περισσοτερο premium το πορτοκαλι σαν temu το ασημενιο αδιαφορο. συμφωνω, αλλα το κλασικο δεν χανει ποτε για αυτο το ασημι πουλαει...ασε που μελλοντικα θα χει και πιο ευκολη μεταπωληση. αν δεν ειχα προθεση μεταπωλησης το μπλε θα χτυπαγα και εγω ΞΕΚΑΘΑΡΑ σε αλλα νεα γιατι μας πετσοκοψαν ετσι φετος και εξαφανισαν το μαυρο/space grey για πρωτη φορα;; πεφταμε ολοι πανω σε αυτο και δεν επαιρνε κανεις τα αλλα; Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από kostasmath23
teol20 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 ώρες πριν, Mitsos_The_Great είπε Μου αρέσει το πορτοκαλί pro max. Έχω πρόβλημα;😀 Οχι καί εγω αυτό θα τσιμπήσω. Λάτρης του κιτς 😂 1 1
Daredevil Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 5 minutes ago, teol20 said: Οχι καί εγω αυτό θα τσιμπήσω. Λάτρης του κιτς 😂 Κι εγώ το πορτοκαλί προ πήρα:) 1
farcry33 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Στις 10/9/2025 στις 8:34 ΜΜ, digitalarchive είπε για μενα το ασσημι κανει καλες αντιθεσεις με πολλες θηκες. το πορτοκαλι ειναι σαν TEMU phone. το μπλε συμπαθητικο αλλα δεν μου εκανε κλικ με καμια θηκη. ιδιως σε μαυρο να πηγαινει σε μπλε αντε να δουμε Σου άλλαξε κάτι στο στάδιο η ακόμα σε προετοιμασία λέει ;
7psyxos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Πορτοκαλί και εγώ! Μπλε είχα ξανά και το ασήμι δεν μου άρεσε ποτέ ( μόνο το 3Gs είχα και το 4 σε λευκό). Όπως αναφέρετε μπορεί να έχει μικρότερη μεταπωλητική αξία αλλά πάντα το δίνω στην σύζυγο για να πάρω το επόμενο. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από 7psyxos
aler45 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα 5 hours ago, bill_2 said: Hπρωτη που περνω και εγω ειναι αυτη , απο που την τσιμπισες ? istorm δεν εχει φερει ακομα ? απο το ευρωπαικο σαιτ την πειρες ? Ναι, από speck.eu.com 2 hours ago, farcry33 said: Σου άλλαξε κάτι στο στάδιο η ακόμα σε προετοιμασία λέει ; Σε φίλη μου τις άλλαξε από σε προετοιμασία, σε διαδικασία αποστολής από κατάστημα.
pj2501 Δημοσ. πριν από 59 λεπτά Δημοσ. πριν από 59 λεπτά 7 ώρες πριν, Pankar94 είπε Εχει παραγγειλει κανενας το AIR? Me <—— 1
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 23 λεπτά Δημοσ. πριν από 23 λεπτά 35 λεπτά πριν, pj2501 είπε Me <—— αλήθεια ? πωσ και έτσι ? 3 ώρες πριν, 7psyxos είπε Πορτοκαλί και εγώ! Μπλε είχα ξανά και το ασήμι δεν μου άρεσε ποτέ ( μόνο το 3Gs είχα και το 4 σε λευκό). Όπως αναφέρετε μπορεί να έχει μικρότερη μεταπωλητική αξία αλλά πάντα το δίνω στην σύζυγο για να πάρω το επόμενο. ποιο μπλε είχες ? εγώ του 15 προ και νιώθω ότι κάθε φορά το χειροτερεύουν το μπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα