Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ εμένα δεν την εμφανίζει καν στο λογαριασμό μου στον Κώτσο και το έχω πληρώσει όλο. 😂 (την έκανα τηλεφωνικώς την προπαραγγελία - με πήραν μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος και πλήρωσα με κωδικό RF). 

• Απαντ. 852
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 minutes ago, NoMans said:

Εδώ εμένα δεν την εμφανίζει καν στο λογαριασμό μου στον Κώτσο και το έχω πληρώσει όλο. 😂 (την έκανα τηλεφωνικώς την προπαραγγελία - με πήραν μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος και πλήρωσα με κωδικό RF). 

Κάποιο λάθος ψηφίο λογικά πατήθηκε στον αριθμό τηλεφώνου 

10 minutes ago, calamander said:

«Σε διαδικασία αποστολής σε κατάστημα»

και πληρωμή σε αναμονή σε μπλε πλαίσιο 

εδώ και 4 μέρες. 

Πώς γίνεται να σου βγάζει και τα δύο, πολύ παραξενο

εμενα μόνο την αναμονή πληρωμής και όταν είδα το πόσο έπαθα ένα εγκεφαλικό 😂

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

Το Air κλείνει το μάτι στις επόμενες εκδόσεις. Δεν είναι μια η κάμερα, όπως λέει η apple είναι fusion καμερα 😛 κράτησε  και το τιτάνιο…

γενικα νομίζω οι περισσότεροι θα παραλάβουμε τα pro την πρώτη εβδομάδα. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον στις περισσότερες χώρες απ ότι φαίνεται οι περισσότεροι πάνε σε 17 και air

Από μάρκετινγκ να φάνε και οι κότες😌

Εγώ αναβάθμισε και τη τρίτη κάμερα φέτος, λέω να το πάρω και να μείνω στο κιτς πορτοκάλι για κάνα 2-3 χρόνια τουλάχιστον. Εδώ εξαφάνισαν το Apple Intelligence από την παρουσίαση κατά 80-90% σε σχέση με πέρσι 😂 αντε του χρόνου 8Κ και reverse charging, έχοντας ανακαλύψει τον τροχό 🤭

8 λεπτά πριν, NoMans είπε

Καλά δεν χάνεται η πληρωμή με RF. Κάνε τους ένα τηλέφωνο να δεις τι παίζει και να το διορθώσουν.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, TiPsY4 είπε

to focus sε αυτη τη παρουσιαζει επεσε δυστηχωσ στο 17άρι. το pro παραμελημενο. αν ηταν στις 6.6 ιντσες θα πηγαινα και εγω για το απλο το 17άρι.

σοβαρα τωρα ποιος απο εμας εσας χρησιμοποιει Telephoto? hahaha

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, teol20 είπε

Εγώ θα μεταφέρω τη δική μου πηγή πληροφόρησης. Επειδή έχει γίνει μια μεγάλη παραγγελία εταιρικών κινητών για μεγάλη πολυεθνική στο χώρο του consulting (big 4) σε 17 απλό από iStorm, η παράδοση θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου στην εταιρία. Λέω πάλι το 17 απλό.

Που σημαίνει παιδιά στις 19 θα υπάρχει διαθεσιμότητα και στα μαγαζιά. Θα ειναι μια δυο τρεις συσκευές συν τα εκθεσιακα; πάντως κάποιοι στις 19 θα εξυπηρετηθουν.

Κρατατε επίσης μυστικο; Όταν δούλευα το 2018 στη Media Markt (Θεός σχωρεστην τώρα με τα Public), θυμάμαι ότι είχαμε τις συσκευές απο την προηγούμενη μέρα της κυκλοφορίας, απλά σε σφραγισμενο κουτί και να μην ανοιχτεί μέχρι την ημέρα της κυκλοφορίας. Δεν θα παραλάβουν δλδ πρωί πρωί 😂

IMG_7163.jpeg

Στης πολυεθνικές στην Θεσσαλονίκη δίνουν μόνο απλά μοντέλα ποτέ pro και μόνο παλιότερα για μείωση κόστους.  

57 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

τα χα πει εξαρχης η ζητηση για τα προ με τα 17 αρια πλεον να εχουν 120hz θα ειναι μειωμενη. ο κοσμος εμεινε ειτε με τα 16αρια ειτε τα λουρια σφυξανε.

τα δε σχεδιαστικα λαθη στο Pro (δειτε magsafe, γυαλι άχαρο, χρωμματα το λιγοτερο απαίσια και αδιαφορια.) πραγματικα δεν μπορουσε να αλλαξει τη θεση του magsafe να ειναι σε αρμονια με το μήλο;  Δλδ αυτο αν δεν ειναι τσαπατσουλια πως το αποκαλουμε; σχεδιαστικη αποτυχια; ποιος δεινει green flags για τετοια πραγματα.

πραγματικα δεν ειναι θέμα αισθητικης ολα ειναι λαθος σχεδιαστικα. 

πρωτη φορα βλεπω τετοια μαυρα χάλια. Κατεμε ειναι εσκεμένα λαθη για να πρωοθησουν κοσμο αλλου (AIR) η απλως δεν τους νοιαζει (που δεν το πολυπιστευω)

Screenshot2025-09-14at2_52_58PM.jpg.58141299f277cf131eaa5d3ce4636cfb.jpgScreenshot2025-09-14at2_53_16PM.jpg.33c4390be7739f1eb31f853e74c39ac1.jpg
Να μην σχολιασω μια ευκαιρια για eSIM και μεγαλυτερη μπαταρια που πεταχτηκε στα σκουπιδια (ναι 250mah εχει μεγαλη διαφορα).

Μια χαρά είναι η φυσική sim και αν είναι μόνο για 250mah να μην την βγάλουν ποτέ !

Επεξ/σία από farcry33
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Κάποιο λάθος ψηφίο λογικά πατήθηκε στον αριθμό τηλεφώνου 

Πώς γίνεται να σου βγάζει και τα δύο, πολύ παραξενο

εμενα μόνο την αναμονή πληρωμής και όταν είδα το πόσο έπαθα ένα εγκεφαλικό 😂

Μου βγάζει αυτά που φαίνονται στην οθόνη και στις λεπτομέρειες της σύνοψης παραγγελίας δείχνει 999-100=899 σε αναμονή με πιστωτική κάρτα.

IMG_3064.jpeg

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ribopaido είπε

19/9 εμαθα και εγω για τα εκθεσιακα εξαλλου τουε τελειωνει και το εμπαργκο στο ΥΤ.

Φετος ειναι καλα τα πραγματα στο προ, σε 4 μερες θα σκάνε βροχή τα μειλ. Αμαζον το εχει διαθεσιμο απο day 1 εκτος του silver αυτο λεει πολλα

Εισια και εσυ ipro  

Δημοσ.

Το εργοστάσιο στην ινδια δινει πονο στη παραγωγη βοηθαει και αυτο (πιθανον?) . Οπως και να εχει φαινεται αισιοδοξη η φαση. Παρεπιπτοντως Μια που αναφερθηκε στο ποσταυτο νομιζω, η istorm που ξερώ σιγουρα παραλαμβανει και στηνει -ενημερώνει μια μερα πριν.  Οποτε αναμονη.

Amazon.de και το μπλε και το πορτοκαλι για παραγγελια , περσυ θυμαται κανεις να ειδε κατι τετοιο?

Screenshot 2025-09-14 at 17.11.16.png

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Το εργοστάσιο στην ινδια δινει πονο στη παραγωγη βοηθαει και αυτο (πιθανον?) . Οπως και να εχει φαινεται αισιοδοξη η φαση. Παρεπιπτοντως Μια που αναφερθηκε στο ποσταυτο νομιζω, η istorm που ξερώ σιγουρα παραλαμβανει και στηνει -ενημερώνει μια μερα πριν.  Οποτε αναμονη.

Amazon.de και το μπλε και το πορτοκαλι για παραγγελια , περσυ θυμαται κανεις να ειδε κατι τετοιο?

Screenshot 2025-09-14 at 17.11.16.png

Πέρσι σίγουρα έχει περάσει μια βδομάδα ΑΠΟ την κυκλοφορία για να τα ανεβάσει έτσι το Amazon DE.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως με μια γρήγορη ματιά στο γερμανικό apple store

-Πάλι το best selling είναι το pro max με 3-4 εβδομάδες παραδοση

-Το air εκτός από το μαύρο που λέει παράδοση 19 Σεπτέμβρη όλα τα άλλα λένε 2-3 εβδομαδες

-Το ίδιο ισχύει και για το πάλι και το προ 

Αν θυμάμαι καλά πέρσι τέτοιο καιρό το προ μαξ έλεγε 6-7 εβδομάδες 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Πάντως με μια γρήγορη ματιά στο γερμανικό apple store

-Πάλι το best selling είναι το pro max με 3-4 εβδομάδες παραδοση

-Το air εκτός από το μαύρο που λέει παράδοση 19 Σεπτέμβρη όλα τα άλλα λένε 2-3 εβδομαδες

-Το ίδιο ισχύει και για το πάλι και το προ 

Αν θυμάμαι καλά πέρσι τέτοιο καιρό το προ μαξ έλεγε 6-7 εβδομάδες 

Θα δεις από την κυκλοφορία και μετά και σίγουρα μέσα στο Σεπτεμβριο αυτό θα ομαλοποιηθει και θα πάει αντίστοιχα σε 2-3 βδομάδες και 1-2 βδομάδες με το που μπει ο Οκτώβριος. Μετά θα αρχίσουν και τα Apple Stores να φέρνουν κύματα παραλαβων. Θεωρώ με το το που μπει ο Οκτώβριος με λίγη τύχη θα μπορεί να βρίσκει κάποιος ετοιμοπαραδοτα σε Apple Stores. Και αυτό γιατί έχουν αλλά distribution channels. Αυτά που λέει 3-4 weeks για παράδοση στο σπίτι έρχονται κατευθείαν από το εργοστάσιο στη πόρτα σου. Δηλαδή κατά κάποιο τρόπο ξεκινάει να φτιάχνεται για σένα "τη στιγμή που το παραγγελνεις".

Όπως και να έχει. Πολύ καλύτερα από πέρσι. Λιγότερες γκρίνιες σίγουρα και προφανώς ΌΧΙ Χριστούγεννα για όσους έχουν παραγγείλει έως τώρα 😂

6 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε

Τώρα που τσέκαρα το public... μου γράφει αυτό 

image.png.6a1fd999c98a764ef02c87491267f86a.png

Πολύ αισιόδοξοι είναι? :) 

ΑΠΟ Παρασκευή. Δεν λέει ΤΗΝ Παρασκευή. Άσε που είναι εκτίμηση χρόνου παράδοσης. Και πάλι γιατί να μην υπάρχει αισιοδοξία; 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, teol20 είπε

Θεωρώ με το το που μπει ο Οκτώβριος με λίγη τύχη θα μπορεί να βρίσκει κάποιος ετοιμοπαραδοτα σε Apple Stores. 

ΑΠΟ Παρασκευή. Δεν λέει ΤΗΝ Παρασκευή. Άσε που είναι εκτίμηση χρόνου παράδοσης. Και πάλι γιατί να μην υπάρχει αισιοδοξία; 

Δεν έχουμε Apple Stores :) 
και ναι... απο την στιγμή που αυτό το ΑΠΟ και το ΕΩΣ στοιχειώνει το ελληνικό ίντερνετ γενικότερα είναι μια safe θα έλεγα προσέγγιση ! χαχαχ

Δημοσ.
Στις 13/9/2025 στις 4:09 ΜΜ, Thanasis159 είπε

Caudabe από που πήρες; Στο επίσημο site λέει πως σε EU στέλνουν από ΗΠΑ, οπότε φαντάζομαι τελωνείο, σωστά;

Ναι πληρώνεις λίγο έξτρα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...