dimpia Δημοσ. χθες στις 01:07 μμ Δημοσ. χθες στις 01:07 μμ 6 λεπτά πριν, charalampos21 είπε Αυτό με την πίτα και τον σκύλο που λες που κολλάει; Τελείως άστοχο... Με προλαβαν και το εξηγησαν αντ'εμου αλλος στο πιο κατω σχολιο...
MikhailBakurin Δημοσ. χθες στις 01:25 μμ Δημοσ. χθες στις 01:25 μμ Στα θέματα εγγύησης, υπάρχει πανευρωπαϊκή πολιτική. Ζητήστε να σας την εξηγήσουν (καθώς και τι ισχύει για τιμολόγια). Το να ρωτάμε ο ένας τον άλλον στα φόρα δεν οδηγεί κάπου.
ktsak Δημοσ. χθες στις 01:33 μμ Δημοσ. χθες στις 01:33 μμ Πλαίσιο με τιμολόγιο, θέλει εξωφληση κατα την προπαραγγελια ?
dimpia Δημοσ. χθες στις 01:33 μμ Δημοσ. χθες στις 01:33 μμ Ξερει κανεις περίπου ποσες συσκευες παρελαβε η istorm περισυ για day1 συνολικα? εννοω όλα τα μοντελα μαζί, απλά, pro, pro max?
Jmanol000 Δημοσ. χθες στις 01:55 μμ Δημοσ. χθες στις 01:55 μμ 54 λεπτά πριν, charalampos21 είπε Αυτό με την πίτα και τον σκύλο που λες που κολλάει; Τελείως άστοχο... Γιατί άσχετο ? Θες και φτηνότερη τιμή και όλη την εγγύηση ? Ωραίοι είστε , 1 1
Babis_allos Δημοσ. χθες στις 01:55 μμ Δημοσ. χθες στις 01:55 μμ Έχω παραγγείλει το pro max silver αλλά η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά παραγγέλνω χωρίς να τα έχω δεί. Ακόμη και στο Apple store στη Γερμανία που πήγα δεν τα έχουν σε έκθεση, θα τα βγάλουν Παρασκευή 19.09. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα βγάλανε έστω από 12.09 που αρχίζουν οι προπαραγγελίες. Ελπίζω να μην μετανιώσω το χρώμα. Κατα τ' άλλα αφού δεν το είδα που δεν το είδα, δεν θα πάω να τα δώ καθόλου μέχρι ν ανοίξω το κουτί να το δώ τουλάχιστον πρώτη φορά στο opening.
Jmanol000 Δημοσ. χθες στις 01:57 μμ Δημοσ. χθες στις 01:57 μμ 1 λεπτό πριν, Babis_allos είπε Έχω παραγγείλει το pro max silver αλλά η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά παραγγέλνω χωρίς να τα έχω δεί. Ακόμη και στο Apple store στη Γερμανία που πήγα δεν τα έχουν σε έκθεση, θα τα βγάλουν Παρασκευή 19.09. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα βγάλανε έστω από 12.09 που αρχίζουν οι προπαραγγελίες. Ελπίζω να μην μετανιώσω το χρώμα. Κατα τ' άλλα αφού δεν το είδα που δεν το είδα, δεν θα πάω να τα δώ καθόλου μέχρι ν ανοίξω το κουτί να το δώ τουλάχιστον πρώτη φορά στο opening. Είναι πολλοί οι λόγοι , δεν είναι πρακτικό για την εταιρεία , 2 λεπτά πριν, Babis_allos είπε Έχω παραγγείλει το pro max silver αλλά η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά παραγγέλνω χωρίς να τα έχω δεί. Ακόμη και στο Apple store στη Γερμανία που πήγα δεν τα έχουν σε έκθεση, θα τα βγάλουν Παρασκευή 19.09. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα βγάλανε έστω από 12.09 που αρχίζουν οι προπαραγγελίες. Ελπίζω να μην μετανιώσω το χρώμα. Κατα τ' άλλα αφού δεν το είδα που δεν το είδα, δεν θα πάω να τα δώ καθόλου μέχρι ν ανοίξω το κουτί να το δώ τουλάχιστον πρώτη φορά στο opening. Το Σίλβερ είναι το πιο safe οπότε δεν θα το μετανιώσεις μάλλον
benZiDirK Δημοσ. χθες στις 01:59 μμ Δημοσ. χθες στις 01:59 μμ 3 ώρες πριν, AFXO είπε Καλημέρα σε όλους , θα ήθελα να ρωτήσω γνώμη για τζαμάκι , για 17 pro παίρνουμε το ίδιο με 16pro το καλούπι για καλή τοποθέτηση θα κάνει ; 17 Pro / 17 και 16 Pro ειναι συμβατα τα τζαμάκια. 1
Costaskokk Δημοσ. χθες στις 02:00 μμ Δημοσ. χθες στις 02:00 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Babis_allos είπε Έχω παραγγείλει το pro max silver αλλά η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά παραγγέλνω χωρίς να τα έχω δεί. Ακόμη και στο Apple store στη Γερμανία που πήγα δεν τα έχουν σε έκθεση, θα τα βγάλουν Παρασκευή 19.09. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα βγάλανε έστω από 12.09 που αρχίζουν οι προπαραγγελίες. Ελπίζω να μην μετανιώσω το χρώμα. Κατα τ' άλλα αφού δεν το είδα που δεν το είδα, δεν θα πάω να τα δώ καθόλου μέχρι ν ανοίξω το κουτί να το δώ τουλάχιστον πρώτη φορά στο opening. Το silver φιλε μου είναι μια safe επιλογή, νομίζω δεν θα εκπλαγείς... Εξάλλου τόσο το bump της πίσω κάμερας , όσο και το μέγεθος (ίδιο με πέρσι) είναι γνωστά... Ποιο unsafe είναι το πορτοκαλί χρώμα , που η απόχρωση μόνο από κοντα μπορείς να την καταλάβεις. Όπως πέρσι το dessert. που από bronze χρώμα (στις φωτό), τελικά μας βγήκε πολύ ανοιχτό μπεζ.... . Επεξ/σία χθες στις 02:01 μμ από Costaskokk
DTse Δημοσ. χθες στις 02:02 μμ Δημοσ. χθες στις 02:02 μμ (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, Jmanol000 said: Γιατί άσχετο ? Θες και φτηνότερη τιμή και όλη την εγγύηση ? Ωραίοι είστε , Μαλλον δεν ξερεις τι σημαινει το 39Α και επισης μαλλον δεν σκεφτεσαι οτι στην εταιρια(Apple) η οποια κατασκευαζει, πωλει και εν τελει μπορει να χρειαστει να επισκευασει την συσκευή και εσυ που πληρωσες 1500 και εγω που με το 39Α πληρωσα 1200 τα ιδια χρηματα εχουμε δωσει. * τα παραδείγματα των ποσων ειναι τυχαια Επεξ/σία χθες στις 02:05 μμ από DTse 1 1
Jmanol000 Δημοσ. χθες στις 02:05 μμ Δημοσ. χθες στις 02:05 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, DTse είπε Μαλλον δεν ξερεις τι σημαινει το 39Α και επισης μαλλον δεν σκεφτεσαι οτι στην εταιρια η οποια κατασκευαζει, πωλει και εν τελει μπορει να χρειαστει να επισκευασει την συσκευή και εσυ που πληρωσες 1500 και εγω που με το 39Α πληρωσα 1200 τα ιδια χρηματα εχουμε δωσει. Για πες μου γιατί δεν ξέρω , το πληρώνεις τελικά τον ΦΠΑ ή όχι ? Αν τον πληρώνεις και εν τελεί σου κοστίζει εσένα το ίδιο με εμένα οκ αν όχι είναι δίκαιο να έχεις χαμηλότερη εγγύηση εσύ , δεν με νοιάζει τι γίνεται με την εταιρεία , είναι βλακεία κάποιοι να το περνούν πιο φτηνά από άλλους και να έχουν και ίδια εγγύηση πως να το κάνουμε , γιατί μετά χαλάνε και την μεταπωλητική αξία και του δικού μου κινητού αφού μπορούν να το δώσουν πολύ πιο εύκολα για λιγότερα αλλά επειδή όντως δεν ξέρω για πες μου τι γίνεται , κατά πάσα πιθανότητα γλιτώνεις τον ΦΠΑ εντελώς αλλιώς δεν θα υπήρχαν τόσοι μεταπωλητές που τα αγοράζουν με απαλλαγή και τα πουλάνε κανονική τιμή , ή τόσοι που περνούν με απαλλαγή για φίλους τους Τι τζαμάκι θα πάρετε για να μην επηρεάζει την επίστρωση anti glare Επεξ/σία χθες στις 02:08 μμ από Jmanol000
Babis_allos Δημοσ. χθες στις 02:11 μμ Δημοσ. χθες στις 02:11 μμ 7 λεπτά πριν, Costaskokk είπε Το silver φιλε μου είναι μια safe επιλογή, νομίζω δεν θα εκπλαγείς... Δεν περιμένω να εκπλαγώ δυσάρεστα από το σιλβερ. Περισσότερο φοβάμαι μην εκπλαγώ ευχάριστα από το μπλέ (ή ακόμη και το orange). Ντάξει το orange ακόμη και να μ' αρέσει όταν το δω, δεδομένου ότι αλλάζω κινητό κάθε 3-4 χρόνια δε νομίζω να με συγκινήσει. Είναι εκ των πραγμάτων ένα χρώμα που ακόμη και να μ' άρεσε θα το έπαιρνα αν ήξερα ότι αλλάζω κινητό κάθε χρόνο, αλλά όχι για 3-4 χρόνια να έχω πορτοκαλί κινητό. Αλλά οι μπλέ αποχρώσεις του παρελθόντως μου άρεσαν πολύ (pacific blue/sierra blue). Αυτό το μπλέ στις φώτο δεν μου αρέσει ιδιαίτερα αλλά φοβάμαι ότι ίσως να είναι πολύ ωραίο από κοντά.
Costaskokk Δημοσ. χθες στις 02:11 μμ Δημοσ. χθες στις 02:11 μμ 2 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε Για πες μου γιατί δεν ξέρω , το πληρώνεις τελικά τον ΦΠΑ ή όχι ? Αν τον πληρώνεις και εν τελεί σου κοστίζει εσένα το ίδιο με εμένα οκ αν όχι είναι δίκαιο να έχεις χαμηλότερη εγγύηση εσύ , δεν με νοιάζει τι γίνεται με την εταιρεία , είναι βλακεία κάποιοι να το περνούν πιο φτηνά από άλλους και να έχουν και ίδια εγγύηση πως να το κάνουμε αλλά επειδή όντως δεν ξέρω για πες μου τι γίνεται , κατά πάσα πιθανότητα γλιτώνεις τον ΦΠΑ εντελώς αλλιώς δεν θα υπήρχαν τόσοι μεταπωλητές που τα αγοράζουν με απαλλαγή και τα πουλάνε κανονική τιμή , ή τόσοι που περνούν με απαλλαγή για φίλους τους Φίλε μου είσαι λάθος.... Το ότι το κράτος έχει αποφασίσει το νόμο 39/Α για κάποιες συσκευές , δεν το έκανε σε ανταλλαγή με το δικαίωμα στην εγγύηση του προιόντος σε αγορά με τιμολόγιο.... Τα 2 αυτά είναι ανεξάρτητα. Εξάλλου ο 2ος χρόνος εγγύησης ισχύει και στην αγορά με τιμολόγιο στην δικαιοδοσία του πωλήτη, για την οποία οι "σοβαρές" αλυσίδες(istorm/ amazon κτλ) το υλοποιούν και άλλες σφυρίζουν αδιάφορα... . 2
arxontas2323 Δημοσ. χθες στις 02:17 μμ Δημοσ. χθες στις 02:17 μμ 9 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε Για πες μου γιατί δεν ξέρω , το πληρώνεις τελικά τον ΦΠΑ ή όχι ? Αν τον πληρώνεις και εν τελεί σου κοστίζει εσένα το ίδιο με εμένα οκ αν όχι είναι δίκαιο να έχεις χαμηλότερη εγγύηση εσύ , δεν με νοιάζει τι γίνεται με την εταιρεία , είναι βλακεία κάποιοι να το περνούν πιο φτηνά από άλλους και να έχουν και ίδια εγγύηση πως να το κάνουμε , γιατί μετά χαλάνε και την μεταπωλητική αξία και του δικού μου κινητού αφού μπορούν να το δώσουν πολύ πιο εύκολα για λιγότερα αλλά επειδή όντως δεν ξέρω για πες μου τι γίνεται , κατά πάσα πιθανότητα γλιτώνεις τον ΦΠΑ εντελώς αλλιώς δεν θα υπήρχαν τόσοι μεταπωλητές που τα αγοράζουν με απαλλαγή και τα πουλάνε κανονική τιμή , ή τόσοι που περνούν με απαλλαγή για φίλους τους Τι τζαμάκι θα πάρετε για να μην επηρεάζει την επίστρωση anti glare αντιλογισμος γινεται, το δηλωνει κανονικα ο λογιστης στο τελος του μηνα. Μην λέτε οτι θέλετε περι τιμων και οτι το παιρνει καποιος ποιο φθηνα γιατι θα βγει κανενα τζιμανι και θα λεει οτι οσοι κοβουν τιμολογια το παιρνουν πιο φθηνα. 1
ravisher34 Δημοσ. χθες στις 02:17 μμ Δημοσ. χθες στις 02:17 μμ 5 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε Για πες μου γιατί δεν ξέρω , το πληρώνεις τελικά τον ΦΠΑ ή όχι ? Αν τον πληρώνεις και εν τελεί σου κοστίζει εσένα το ίδιο με εμένα οκ αν όχι είναι δίκαιο να έχεις χαμηλότερη εγγύηση εσύ , δεν με νοιάζει τι γίνεται με την εταιρεία , είναι βλακεία κάποιοι να το περνούν πιο φτηνά από άλλους και να έχουν και ίδια εγγύηση πως να το κάνουμε , γιατί μετά χαλάνε και την μεταπωλητική αξία και του δικού μου κινητού αφού μπορούν να το δώσουν πολύ πιο εύκολα για λιγότερα αλλά επειδή όντως δεν ξέρω για πες μου τι γίνεται , κατά πάσα πιθανότητα γλιτώνεις τον ΦΠΑ εντελώς αλλιώς δεν θα υπήρχαν τόσοι μεταπωλητές που τα αγοράζουν με απαλλαγή και τα πουλάνε κανονική τιμή , ή τόσοι που περνούν με απαλλαγή για φίλους τους Είσαι μικρός μάλλον και δεν ξέρεις, ακόμα και 39Α να μην κοπεί, κόβεται το κινητό τιμολόγιο στην εταιρεία και το ΦΠΑ που έχει δωθεί για την αγορά, συμψηφίζεται με το ΦΠΑ των εσόδων του αντίστοιχου τριμήνου. Άρα με 39Α ή χωρίς 39Α στο τέλος το ίδιο ποσό θα δώσει αυτός με τιμολόγιο. Επίσης δεν επηρεάζει η τιμή του προϊόντος την εγγύηση, π.χ. σε περίπτωση που πάρεις ένα μηχάνημα με 30% 40% έκπτωση θα αφαιρούνται μήνες και από την εγγύηση του, με τη δικά σου λογική... Ας σοβαρευτούμε λίγο.... 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα