Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DTse είπε

Και εγω το σκεφτομουν αυτο και δεν μπορω να αποφασισω. Απ την μια ποτε δεν αγοραζω εξτρα εγγυηση. Απ την αλλη για ενα προιον τετοιας αξιας ισως να αξιζει.

Το θεμα ειναι παιρνεις αυτη η την αλλη που ειναι για ενα χρονο θραυση κρυσταλλου; Η και τις δυο αν γινεται και θελει καποιος;

Δεν αξίζει καθόλου και υπάρχει τρόπος να την πάρεις και δωρεάν. Η ασφάλεια ίσως αξίζει αν δεν έχει 1000 προϋποθέσεις. 

4 λεπτά πριν, PanozX είπε

εχει προπαραγγειλει κανεις  pro max απο Κωτσοβολο και να του εχει αλλαξει το status της παραγγελιας;

•  

Τι status σου βγάζει; 

• Απαντ. 819
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dimpia είπε

Παιδια, το παιρνετε δεν το παιρνετε φθηνότερα, ενα ειναι το θεμα, που το ανεφερε το παλικαρι αλλα εντέχνως δεν το σχολιασε κανεις σας:

Απο τοτε που βγηκε αυτο το συστημα το 39Α πως το λενε, οι συσκευες μας εχουν εξευτελιστει οικονομικα, στις αγγελιες, στη μεταπωληση, παντου. Παμε να πουλησουμε μια συσκευη πραγματικά του κουτιου, (εμεις που την πληρωνουμε χρυση), και κλαιμε με μαυρο δακρυ.

Πως όταν ακόμη και τώρα οι περισσότερες αγγελίες 16 Pro Max είναι κοντά στο χιλιάρικο; 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dimpia είπε

Παιδια, το παιρνετε δεν το παιρνετε φθηνότερα, ενα ειναι το θεμα, που το ανεφερε το παλικαρι αλλα εντέχνως δεν το σχολιασε κανεις σας:

Απο τοτε που βγηκε αυτο το συστημα το 39Α πως το λενε, οι συσκευες μας εχουν εξευτελιστει οικονομικα, στις αγγελιες, στη μεταπωληση, παντου. Παμε να πουλησουμε μια συσκευη πραγματικά του κουτιου, (εμεις που την πληρωνουμε χρυση), και κλαιμε με μαυρο δακρυ.

δεν τουσ νοιάζει , ο άλλος είδες μου λέει ξέρεις δεν το περνούμε πιο φτηνά την ίδια τιμή πληρώνουμε ασχέτως που κάποιοι πληρώνουμε έξτρα και τον φπα  και αν αυτού του βγαίνει πολύ λιγότερο από εμένα, το ότι αυτός μετά θα το πουλήσει και με περισσότερη άνεση για ποιο λίγα χρήματα ούτε το σκέφτονται . αν αυτό που λέγανε ίσχυε ότι βγαίνει ίδιο για όλους δεν θα υπήρχαν τόσοι μεταπωλητές οι οποίοι δίνουν καινούρια ελληνικά έτσι σφραγισμένα , στην ίδια τιμή που έχει να το πάρεις από κατάστημα δεν θα βγαίνανε , και επειδή δουλεύω στο χώρο όλοι έρχονται με ένα φίλο τουσ για να αγοράσουν , ο φίλος δεν πιστεύω να γουστάρει να πληρώσει από τη δίκη του τσέπη τα έξτρα 300 ευρώ , αυτό λεω και κλείνω καλές προπαραγγελίες 

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jmanol000 είπε

δεν τουσ νοιάζει , ο άλλος είδες μου λέει ξέρεις δεν το περνούμε πιο φτηνά την ίδια τιμή πληρώνουμε ασχέτως που κάποιοι πληρώνουμε έξτρα και τον φπα  και αν αυτού του βγαίνει πολύ λιγότερο από εμένα, το ότι αυτός μετά θα το πουλήσει και με περισσότερη άνεση για ποιο λίγα χρήματα ούτε το σκέφτονται . αν αυτό που λέγανε ίσχυε ότι βγαίνει ίδιο για όλους δεν θα υπήρχαν τόσοι μεταπωλητές οι οποίοι δίνουν καινούρια ελληνικά έτσι σφραγισμένα , στην ίδια τιμή που έχει να το πάρεις από κατάστημα δεν θα βγαίνανε , και επειδή δουλεύω στο χώρο όλοι έρχονται με ένα φίλο τουσ για να αγοράσουν , ο φίλος δεν πιστεύω να γουστάρει να πληρώσει από τη δίκη του τσέπη τα έξτρα 300 ευρώ , αυτό λεω και κλείνω καλές προπαραγγελίες 

Υπάρχουν και επιδοτήσεις δεν κτλβ εσείς νμζτ ότι τα κινητά είναι επένδυση μια φυρα είναι το iPhone εσυ που θα το πάρεις 1500 πχ του άλλου θα του βγει με τιμολόγιο και επιδότηση στα 800 όποτε και 1100 να το δώσει κέρδος έχει και εσυ είσαι ο ποιο χαμένος όπως πάντα ο φτωχός χάνει το μέγιστο, έτσι είναι τα πράγματα χρόνια τώρα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, benZiDirK είπε

Πως όταν ακόμη και τώρα οι περισσότερες αγγελίες 16 Pro Max είναι κοντά στο χιλιάρικο; 

αυτός ο οποίος το πήρε με απαλλαγη το πήρε από 1500 , 1125 , αν το πουλήσει 1000 έχει χάσει 125 ο άλλος που το πήρε 1500 χάνει 500 από την αξία του , η κανεισ ότι δεν καταλαβαίνεις ? για να μην πω ότι θα πολουνταν για παραπανω το 16 προ μαξ από 1000 ευρώ αν όλοι όσοι το πουλάγανε το είχανε αγοράσει πληρώνοντας φάουλ τιμή , όλοι εδώ από ότι καταλαβαίνω είναι τιμολόγιο γιατί αν δεν ήταν κατα πάσα πιθανότητα δεν θα αλλαζνε κινητό κάθε χρόνο , γιατί άλλο να δόσεις 600 για να πασ από 16 σε 17 και άλλο 250

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, DTse είπε

Για να το κλεισουμε εδω και να μην ειμαστε off topic. Στο τελος της ημερας βγαινει και στους 2 το ιδιο και σιγουρα η Apple δεν ειναι χαμενη. 

Εναν ελ. επαγγελματια ή μια εταιρια την συμφερει να κανει οσο περισσοτερα εξοδα μπορει αυτο ειναι το νοημα με αυτους που αγοραζουν για αλλους. Τωρα υπαρχουν πολλες παραμετροι και νομοι που δεν εχει νοημα να αναλυθουν τωρα.

αν βγαίνει και στουσ δυο το ίδιο πωσ υπάρχουν τοσοι που μεταπωλούν καινούριο σφραγισμένα ελληνικά ? το έχω απορία αν μπορεί κάποιος εδώ πιο έμπειρος από εμένα να μου την λύσει τον ευχαριστώ , 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, benZiDirK είπε

Ναι, οι αγγελιες ειναι στο 1000ρικο.

Το εδωσε κανεις 1000? Για ρωτα.

Το 1ο μηνυμα που λαμβανεις με το που βαζεις την αγγελια ειναι "ρε bro ζητάς 1000 για μεταχειρισμενο οταν το αλανι εδω ο μπιζνεσμαν σε αλλη αγγελια ζητα 1080 για σφραγισμενο"

Αρα...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, farcry33 είπε

Σε διαδικασία αποστολής σε κατάστημα

Τι ωρα την εκανες την παραγγελια αν επιτρεπεται;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Υπάρχουν και επιδοτήσεις δεν κτλβ εσείς νμζτ ότι τα κινητά είναι επένδυση μια φυρα είναι το iPhone εσυ που θα το πάρεις 1500 πχ του άλλου θα του βγει με τιμολόγιο και επιδότηση στα 800 όποτε και 1100 να το δώσει κέρδος έχει και εσυ είσαι ο ποιο χαμένος όπως πάντα ο φτωχός χάνει το μέγιστο, έτσι είναι τα πράγματα χρόνια τώρα. 

ε αφού έχει και κέρδος όπως λεσ να μην κλαίει για την εγγύηση , έτσι η με τα λεφτά που όπως λεσ θα βγάλει ασ αγοράσει καλύτερη , αν και ξεχνάς ότι η συζήτηση ξεκίνησε επειδή αυτοί που το περνούν πιο φτηνά θέλουν το ίδιο καλή εγγυηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα αναγκαζομαστε να το δωσουμε και 900 και στο πατωμα

Αρα ναι, το σκοτωνουμε

Τεσπα, oftopic τελος.

Αληθεια ποιος υπουργος το εβγαλε αυτο το συστημα να του στειλω μια θηκη δωρο?

Επεξ/σία από dimpia
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dimpia είπε

Ναι, οι αγγελιες ειναι στο 1000ρικο.

Το εδωσε κανεις 1000? Για ρωτα.

Το 1ο μηνυμα που λαμβανεις με το που βαζεις την αγγελια ειναι "ρε bro ζητάς 1000 για μεταχειρισμενο οταν το αλανι εδω ο μπιζνεσμαν σε αλλη αγγελια ζητα 1080 για σφραγισμενο"

Αρα...

και μένα με έχουν πρήξει με μηνύματα ότι αν το πάρω με αποφορολογιση μου βγαίνει τα ίδια η πιο φτηνό 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Jmanol000 είπε

ε αφού έχει και κέρδος όπως λεσ να μην κλαίει για την εγγύηση , έτσι η με τα λεφτά που όπως λεσ θα βγάλει ασ αγοράσει καλύτερη , αν και ξεχνάς ότι η συζήτηση ξεκίνησε επειδή αυτοί που το περνούν πιο φτηνά θέλουν το ίδιο καλή εγγυηση

Ίδια εγγύηση είναι φίλε μου καλός η κακός μπορείς να επικαλεστείς το αθρο που σου είπαν οι φίλοι ποιο πάνω και δεν μπορούν να κάνουν κάτι το έχω κάνει και εγώ παλιότερα και στο λέω, παρολαυτα φέτος δεν μπορώ να κόψω τιμολόγιο αλλά υπάρχει τροπος όπως είπα να πάρεις δωρεάν 4 χρόνια εγγύηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...