Jmanol000 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Μόλις τώρα, dimpia είπε Αρα αναγκαζομαστε να το δωσουμε και 900 και στο πατωμα Αρα ναι, το σκοτωνουμε άμα δεν το έπαιρνε κανείς με αποφορολογιση η έστω λίγοι θα είχε και καλύτερη μεταπωλητική αξία ,το 14 προ είχε 1400 και ούτε χρόνο μετά έκανε 600 στο ινσομνια ,θέλετε να μου πείτε ότι άλλοι αυτοί που το δώσανε πληρώσανε φουλ τιμή ?
DTse Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, farcry33 said: Ίδια εγγύηση είναι φίλε μου καλός η κακός μπορείς να επικαλεστείς το αθρο που σου είπαν οι φίλοι ποιο πάνω και δεν μπορούν να κάνουν κάτι το έχω κάνει και εγώ παλιότερα και στο λέω, παρολαυτα φέτος δεν μπορώ να κόψω τιμολόγιο αλλά υπάρχει τροπος όπως είπα να πάρεις δωρεάν 4 χρόνια εγγύηση. E πες μας πως και σε εμας μην πληρωνουμε τζαμπα την iStorm Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από DTse
PanozX Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 4 λεπτά πριν, farcry33 είπε Τετάρτη νωρίς απότι θυμάμαι. Εκανα αρα λαθος που το πηρα απο Κωτσοβολο γιατι στα υπολοιπα ανοιγε 15:00 παρασκευη οπως ηταν το νομιμο! και ειδα οτι ειχε ανοιξει στον Κωτσοβολο 15:01 και το πηρα απο εκει αλλα τωρα αντιληφθικα οτι το ανοιξαν απο τεταρτη.....
dimpia Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Μόλις τώρα, PanozX είπε Εκανα αρα λαθος που το πηρα απο Κωτσοβολο γιατι στα υπολοιπα ανοιγε 15:00 παρασκευη οπως ηταν το νομιμο! και ειδα οτι ειχε ανοιξει στον Κωτσοβολο 15:01 και το πηρα απο εκει αλλα τωρα αντιληφθικα οτι το ανοιξαν απο τεταρτη..... Αν είχες εμπειρία από πέρισυ το ίδιο έγινε. Αυτά μας κάνει ο γλυκούλης ο κωτσόβολος και πόοοοοοσο τον αγαπάμεεεεεε 2
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 2 λεπτά πριν, PanozX είπε Εκανα αρα λαθος που το πηρα απο Κωτσοβολο γιατι στα υπολοιπα ανοιγε 15:00 παρασκευη οπως ηταν το νομιμο! και ειδα οτι ειχε ανοιξει στον Κωτσοβολο 15:01 και το πηρα απο εκει αλλα τωρα αντιληφθικα οτι το ανοιξαν απο τεταρτη..... γιατί λάθος ? θεωρητικά δεν προπαραγγειλεσ από πριν ? κάποιος από το κοτσοβολο μου είπε βέβαια ότι ακύρωσαν προπαραγγελίες
PanozX Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 2 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε γιατί λάθος ? θεωρητικά δεν προπαραγγειλεσ από πριν ? κάποιος από το κοτσοβολο μου είπε βέβαια ότι ακύρωσαν προπαραγγελίες Γιατι λογικα δεν θα ειμαι στην πρωτη φουρνιά
Fulgore Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 11 λεπτά πριν, farcry33 είπε υπάρχει τροπος όπως είπα να πάρεις δωρεάν 4 χρόνια εγγύηση. ??
Costaskokk Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) Οι πρώτες παλέτες γεμίζουν τις ελληνικές αποθήκες*....😁 . *φωτογραφίες απο εξωτερικό... Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από Costaskokk 1
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 42 λεπτά πριν, dimpia είπε Αν είχες εμπειρία από πέρισυ το ίδιο έγινε. Αυτά μας κάνει ο γλυκούλης ο κωτσόβολος και πόοοοοοσο τον αγαπάμεεεεεε Είναι άστα να πάνε
NoMans Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Στις 14/9/2025 στις 3:24 ΜΜ, NoMans είπε Εδώ εμένα δεν την εμφανίζει καν στο λογαριασμό μου στον Κώτσο και το έχω πληρώσει όλο. 😂 (την έκανα τηλεφωνικώς την προπαραγγελία - με πήραν μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος και πλήρωσα με κωδικό RF). Update: ενώ εμφανίζεται με αναζήτηση (με βάση αριθμό παραγγελίας και κινητό) στο site τους, δεν είναι καταχωρημένη στις "παραγγελίες μου". Ο τύπος στο τηλ. μου είπε ότι "εφόσον έχει καταχωρηθεί ως παραγγελία στις 12/9 15.01, 19/9 πρωί παραλαμβάνετε, παρόλο που γίνεται ένας χαμός, δεν γινόταν να την έχετε βάλει και νωρίτερα οπότε προηγείστε". Τώρα το κατά πόσο ισχύει, πάντα κρατάμε μικρό καλάθι, δεν επείγομαι κιόλας ευτυχώς.
CarbonFibre Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 ώρα πριν, farcry33 είπε Δεν αξίζει καθόλου και υπάρχει τρόπος να την πάρεις και δωρεάν. Η ασφάλεια ίσως αξίζει αν δεν έχει 1000 προϋποθέσεις. Ρίχνεις τη χειροβομβίδα και φεύγεις.Για λέγε τον τρόπο.😁
PanozX Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 20 λεπτά πριν, NoMans είπε Update: ενώ εμφανίζεται με αναζήτηση (με βάση αριθμό παραγγελίας και κινητό) στο site τους, δεν είναι καταχωρημένη στις "παραγγελίες μου". Ο τύπος στο τηλ. μου είπε ότι "εφόσον έχει καταχωρηθεί ως παραγγελία στις 12/9 15.01, 19/9 πρωί παραλαμβάνετε, παρόλο που γίνεται ένας χαμός, δεν γινόταν να την έχετε βάλει και νωρίτερα οπότε προηγείστε". Τώρα το κατά πόσο ισχύει, πάντα κρατάμε μικρό καλάθι, δεν επείγομαι κιόλας ευτυχώς. Πως ομως παραλαμβανεις 12/9 15:01 στις 19/9 ενω ανοιξαν οι προπαραγγελιες απο 10/9?
teol20 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, PanozX είπε Πως ομως παραλαμβανεις 12/9 15:01 στις 19/9 ενω ανοιξαν οι προπαραγγελιες απο 10/9? Μηπως τις περασαν αυτοί στο σύστημα στις 12/09 15:01 manually? Δεν ξερω τι "συστημικά" μαγικα μπορούν να κανουν Εγω πιστευω και στο πρωτο κυμα να μην ειναι καποιοι, το δευτερο κυμα δεν θα αργησει να έρθει. Υπομονη.... Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από teol20
petran1790 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Εγω παντως διαβασα οτι η ζητηση στις προπαραγγελιες φετος ειναι πολυ μεγαλυτερη φετος απο οτι περσυ με τη σειρα 16.... συγκεκριμενα το 17 Pro Max 60% περισσοτερο απο οτι το 16 Pro Max περσυ... καλα θα παει και αυτο...
freestyoler93 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 6 λεπτά πριν, petran1790 είπε Εγω παντως διαβασα οτι η ζητηση στις προπαραγγελιες φετος ειναι πολυ μεγαλυτερη φετος απο οτι περσυ με τη σειρα 16.... συγκεκριμενα το 17 Pro Max 60% περισσοτερο απο οτι το 16 Pro Max περσυ... καλα θα παει και αυτο... Που το διαβασες αυτο? Αλλοι λενε οτι φετος ειναι λιγοτερες. Εχει αλλαξει σε κανεναν που εχει παραγγειλει απο πλαισιο το status? Εμενα λεει προπαραγγελια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα