Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέτε παιδιά, αισιόδοξα τα σκέφτεστε, εγώ παραγγελία είμαι 392 για Pro Max 256 Silver, πιστεύω δύσκολο θα είναι γιατί είναι αυτό που επέλεξαν οι περισσότεροι.

Όπως έγραψε και ο φίλος μας:

Παραγγελία θήκης 13.00 #17304

Παραγγελία 17αρι 14.59 #17416

Άμα δεν πάρεις και εσύ Day 1 φίλε Γιώργο, δύσκολα μας βλέπω. Ήσουν σαν το Λουκι Λουκ. Πιο γρήγορος και από τη σκιά του 😂

• Haha 5
Δημοσ.

Είδα τα χρώματα σε βίντεο comparison και θεωρώ πως το μπλε είναι με άνεση το πιο ωραίο απολα με χειρότερο το ασημί.Το πορτοκάλι με την κατάλληλη θήκη μια σαν ύφασμα που είδα πιστεύω πως θα είναι και αυτό ωραίο.

• Like 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, konik είπε

Είδα τα χρώματα σε βίντεο comparison και θεωρώ πως το μπλε είναι με άνεση το πιο ωραίο απολα με χειρότερο το ασημί.Το πορτοκάλι με την κατάλληλη θήκη μια σαν ύφασμα που είδα πιστεύω πως θα είναι και αυτό ωραίο.

Ισχύει. Απλα το silver ταιριάζει με όλες τις θήκες ενώ με το μπλε περιορίζεσαι αρκετά. Θα τα δω από κοντά και θα πάρω σε κανένα δίμηνο στην καλύτερη  

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, NoMans είπε

Update: ενώ εμφανίζεται με αναζήτηση (με βάση αριθμό παραγγελίας και κινητό) στο site τους, δεν είναι καταχωρημένη στις "παραγγελίες μου". Ο τύπος στο τηλ. μου είπε ότι "εφόσον έχει καταχωρηθεί ως παραγγελία στις 12/9 15.01, 19/9 πρωί παραλαμβάνετε, παρόλο που γίνεται ένας χαμός, δεν γινόταν να την έχετε βάλει και νωρίτερα οπότε προηγείστε". 

Τώρα το κατά πόσο ισχύει, πάντα κρατάμε μικρό καλάθι, δεν επείγομαι κιόλας ευτυχώς.

ε

5 ώρες πριν, teol20 είπε

Μηπως τις περασαν αυτοί στο σύστημα στις 12/09 15:01 manually? Δεν ξερω τι "συστημικά" μαγικα μπορούν να κανουν :P

Εγω πιστευω και στο πρωτο κυμα να μην ειναι καποιοι, το δευτερο κυμα δεν θα αργησει να έρθει. Υπομονη....

5 ώρες πριν, PanozX είπε

Πως ομως παραλαμβανεις 12/9 15:01 στις 19/9 ενω ανοιξαν οι προπαραγγελιες απο 10/9?

εμένα από το κοτσοβολο πανβτωσ μου είπαν ότι ακύρωσαν τισ προπαραγγελίες που κακώς δέχτηκαν νωρίτερα 

2 ώρες πριν, teol20 είπε

17430

Πολυ κοντινό το νούμερο. Πιστεύω με μικρή επιφύλαξη στο πρώτο κύμα.

εγώ είμαι 17720 , πωσ είστε τόσο μπροστά ρε παιδιά , μπράβο 

46 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέτε παιδιά, αισιόδοξα τα σκέφτεστε, εγώ παραγγελία είμαι 392 για Pro Max 256 Silver, πιστεύω δύσκολο θα είναι γιατί είναι αυτό που επέλεξαν οι περισσότεροι.

εσύ θα παραλβεισ σίγουρα ωραίος , μπράβο που ήσουν τόσο νωρίς 

2 ώρες πριν, TiPsY4 είπε

θέλω να πιστεύω ότι παραλαμβάνουμε παρασκευή, δεν παίζει να παράγγειλαν οι πρώτοι 500 που ήμασταν στις 2:57-59 ακριβώς το ίδιο μοντέλο, ούτε στο ίδιο κατάστημα. Επίσης ούτε θήκες είχαν ακόμα, την παρασκευή και αυτές

εμάς που είμαστε 3 και 1 πωσ μασ βλέπεις , έχουμε ελπίδα ? 

ξέρει κανείς ποτέ είναι το δεύτερο κύμα ? 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

εμένα από το κοτσοβολο πανβτωσ μου είπαν ότι ακύρωσαν τισ προπαραγγελίες που κακώς δέχτηκαν νωρίτερα 

2 ώρες πριν, teol20 είπε

Από που και ως που; Δεν έχει ακυρωθεί τίποτα. Έκανες εσύ προπαραγγελία πριν την παρασκευή από Κοτσοβολο και στην ακύρωσαν; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, calamander είπε

Από που και ως που; Δεν έχει ακυρωθεί τίποτα. Έκανες εσύ προπαραγγελία πριν την παρασκευή από Κοτσοβολο και στην ακύρωσαν; 

μου το είπαν πολλοί υπάλληλοι νευριασμενοι , ενώ τα βάλαν με τη διοίκηση , μετά ήταν χαλασμένο τηλεφωνο αλλά έλεγε ο ένας αλλά ο άλλος , λόγω δουλειάς συναναστρέφομαι με υπαλλήλους κοτσοβολου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, calamander said:

Περίεργο μου φαίνεται 

Επεξ/σία από aler45
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

αν ισχυει αυτο που λες εγω πρεπει λογικα να παραλαβω day one εκτος και αν προλαβαν τοσοι πολλοι πριν απο εμενα εγω παρηγγειλα 15:14 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jmanol000 είπε

όσοι πήρατε από κοτσοβολο , σασ ακυρώθηκε , σασ είπαν τίποτα ? 

Σε εμένα ούτε είπαν ούτε ακυρώθηκε κάτι. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, calamander είπε

Σε εμένα ούτε είπαν ούτε ακυρώθηκε κάτι. 

δεν θα βγάλω άκρη , ευχαριστώ πάντως θα δούμε σύντομα τι έγινε τελικά

2 λεπτά πριν, PanozX είπε

αν ισχυει αυτο που λες εγω πρεπει λογικα να παραλαβω day one εκτος και αν προλαβαν τοσοι πολλοι πριν απο εμενα εγω παρηγγειλα 15:14 

τι πήρες ? εγώ έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι δεν θα πάρω νωρίς αν και πήρα βασικό προ πορτοκαλί 

50 σελίδες btw ποιοσ έλεγε ότι δεν τα πάμε καλά φέτος ΕΕΕΕΕ

Δημοσ.
2 minutes ago, Jmanol000 said:

δεν θα βγάλω άκρη , ευχαριστώ πάντως θα δούμε σύντομα τι έγινε τελικά

τι πήρες ? εγώ έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι δεν θα πάρω νωρίς αν και πήρα βασικό προ πορτοκαλί 

50 σελίδες btw ποιοσ έλεγε ότι δεν τα πάμε καλά φέτος ΕΕΕΕΕ

Σε πήραν τηλέφωνο και σου είπαν ότι ακυρώθηκε; 'Η απλά το είδες στο σάιτ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aler45 είπε

μου το είπαν από κοντά αρκετοί 

1 λεπτό πριν, aler45 είπε

για αυτό λεω δεν θα βγάλω άκρη , γιατί αλλά είπαν άλλοι μετά , αλλά διαβάζω εδώ αλλά νταξει αφού δεν επέλεξα τον κότσο οκ 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, teol20 είπε

Όπως έγραψε και ο φίλος μας:

Παραγγελία θήκης 13.00 #17304

Παραγγελία 17αρι 14.59 #17416

Άμα δεν πάρεις και εσύ Day 1 φίλε Γιώργο, δύσκολα μας βλέπω. Ήσουν σαν το Λουκι Λουκ. Πιο γρήγορος και από τη σκιά του 😂

14:58 εγώ 17366

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Pippen1410 είπε

14:58 εγώ 17366

Οριστε. Τοσο απλό το οτι τα πρώτα 2 λεπτά δεν έγιναν ούτε 200 παραγγελίες, από πόσα διαφορετικά μοντέλα και χωρητικότητες. Θεωρητικά όλοι αυτοί που παράγγειλαν τα πρώτα αυτά λεπτά θα εξυπηρετηθούν Day 1. No more drama. :) 

3 λεπτά πριν, calamander είπε

Δεν θα είχε τότε λόγο ύπαρξης το topic :)

Ας πρυτανεύσει η ηρεμία και η λογική. Ναι, εντάξει κόσμος στις μέρες μας δεν έχει να φάει, υπάρχουν και πιο σοβαρά προβλήματα. Απλά εδώ ο καθένας βγάζει την αγωνία του επειδή είναι apple fan, ή tech geek ή οτιδήποτε. Αν σε κάποιους δεν αρέσει, ξέρουν υποθετω σε τι thread μπαίνουν και τι θα συζητηθεί.  Επίσης, τα "ειπες, ειπε, είπαν" από "ξερόλες" υπαλλήλους τα ακούω διαχρονικά και πολλές φορές γίνεται όλο αυτό στα όρια του ράδιο αρβύλα. Δεν νομίζω μαγαζί να "ακυρώσει" μια παραγγελία με τοσο προφανή τρόπο. Το πολύ πολύ (που πάλι αμφιβάλλω), να γίνει τουρλουμπουκι και να δώσουν τις παραγγελίες όπως να ναι. Το εκανε και αλλες χρονιες ο Κωτσος. Όλα τα άλλα είναι απλά για το "κους κους" και για να χαμε να λέγαμε. Από Πέμπτη βράδυ κλασικά κάποιοι θα ενημερωθουν οτι οι συσκευή τους έφυγε με κούριερ (όσοι επελεξαν παραδοση κατ οικον) και θα έχουμε να λέμε ποιος γνωστος γνωστου εξυπηρετήθηκε πιο γρηγορα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...