teol20 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Νομίζω το availability για Pro είναι καλύτερο από τα Pro Max. Νομίζω και το Air δεν είχε τόσο τρελό hype. Και για το απλό που πιστεύω θα υπάρχει σε κάποιες περιπτώσεις day 1 availability για τις πιο πολλές προπαραγγελιες. Νομίζω η Apple έχει ανεβάσει dynamic capacity σε σχέση με πέρσι και έχει λάβει feedback αυτές τις πρώτες μέρες για να αναπροσαρμοσει την παραγωγή και την εφοδιαστικη αλυσίδα. 8 λεπτά πριν, aler45 είπε Εμένα είναι 361 και είναι για silver 256 αν δεν παραλάβω κάτι θα έχει πάει πολύ λάθος Όσο βλέπουμε ακόμα 3-4 βδομάδες παράδοση σε μεγάλα Apple stores του εξωτερικού χωρίς push back, σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν σημαντικά θέματα. Σε 1-2 βδομάδες που θα speedαρουν στη παραγωγή αυτοί που χρόνοι θα μειωθούν. Οπότε και Day 1 να μην παραλάβουν κάποιοι, σίγουρα φαινόμενα 1+ και 1.5 μήνα αναμονης ΔΕΝ θα υπάρχουν για όσους ήταν νωρίς στο Day 1 pre order. Εγώ πιστεύω και σήμερα να παραγγείλει κάποιος το πολύ σε ένα μήνα θα έχει παραλάβει. 5 λεπτά πριν, deepspace είπε Εκτός αν έχει ελάχιστα κομμάτια το iStorm.. Είναι ο επίσημος εισαγωγέας. Πιστεύεις θα κρατήσει ελάχιστα κομμάτια; ίσα ίσα θα έχει τα περισσότερα θεωρώ. Το μόνο που ίσως αντισταθμιζει την κατάσταση είναι η ζήτηση που πιθανοτατα να είχε σε σύγκριση με άλλους retailers (Κωτσος πχ). Γιατί ο Κωτσος κάπου διάβασα χωρίς να είμαι σίγουρος ότι έχει και άλλο προμηθευτη. Αλλά δεν βάζω το χέρι στη φωτιά.
Vkngs Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Εβαλα προπαραγγελια Παρασκευη 19:30 Κωτσοβολο με 300 ευρω προκαταβολη. Ετσι οπως τα βλεπω μηνα τον εχω σιγουρα για να παραλαβω ισως στο 2μηνο ετσι οπως τα λεμε εδω. Παντως βλεπω πολυ κινηση, οι αναλυτες εδω στα αρθρα απο κατω που εγραφαν οτι η Apple παει για φουντο μαλλον επεσαν εξω;
digitalarchive Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) το day ειναι πάντα ζόρικο. λιγοι θα παραλάβουν αλλα πιστευω στο 2nd wave καπως ενα 60% θα εξυπηρητεθουνε. θα περασω μια τωρα απο Κότσο (εχω προπληρωσει ολο το ποσό απο τη προηγουμενη τρητη) να κωψω καταστασεις. ενταξει εγω δεν στρεσαρομαι η θηκη απο PITAKA kαι το γυαλι από flolab σιγουρα θελουν μια ακομα εβδομαδ ανα παραλαβω. ισως το τζάμι φτασε DAY1 Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από digitalarchive
TiPsY4 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 3 λεπτά πριν, Vkngs είπε Εβαλα προπαραγγελια Παρασκευη 19:30 Κωτσοβολο με 300 ευρω προκαταβολη. Ετσι οπως τα βλεπω μηνα τον εχω σιγουρα για να παραλαβω ισως στο 2μηνο ετσι οπως τα λεμε εδω. Παντως βλεπω πολυ κινηση, οι αναλυτες εδω στα αρθρα απο κατω που εγραφαν οτι η Apple παει για φουντο μαλλον επεσαν εξω; Μην ακούω βλακιες 3 τρις εταιρία για φουντο, έχουν από τα μεγαλύτερα "πορτοφόλια" με πραγματικό χρήμα και όχι τα ψευτο net worth που κάνουν trade μεταξύ τους. Μόνο r&d δίνουν 30 δις τον χρόνο
teol20 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 9 λεπτά πριν, Vkngs είπε Εβαλα προπαραγγελια Παρασκευη 19:30 Κωτσοβολο με 300 ευρω προκαταβολη. Ετσι οπως τα βλεπω μηνα τον εχω σιγουρα για να παραλαβω ισως στο 2μηνο ετσι οπως τα λεμε εδω. Παντως βλεπω πολυ κινηση, οι αναλυτες εδω στα αρθρα απο κατω που εγραφαν οτι η Apple παει για φουντο μαλλον επεσαν εξω; Καλά οι γνωστές υπερβολές. Μεσα στον Οκτώβριο όλοι θα εξυπηρετηθουν. Χαλαραααα. ίσα ίσα έχουν βάλει μπρος τις μηχανές με νέα εργοστάσια Ινδία κλπ να πάρει φωτιά η παραγωγή. 9 λεπτά πριν, digitalarchive είπε το day ειναι πάντα ζόρικο. λιγοι θα παραλάβουν αλλα πιστευω στο 2nd wave καπως ενα 60% θα εξυπηρητεθουνε. θα περασω μια τωρα απο Κότσο (εχω προπληρωσει ολο το ποσό απο τη προηγουμενη τρητη) να κωψω καταστασεις. Λες να σου πει για καμιά ακύρωση; 😂
ToProkopio Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, charalampos21 είπε Παραγγελία με νούμερο 17396 από iStorm, pro max πορτοκαλί. Σε επικοινωνία σήμερα μαζί τους μου είπαν πως ΔΕΝ θα παραλάβω την Παρασκευή. Υποθέτω η παραγγελία θα έγινε κάπου μεταξύ 14:57 και 14:59; Εγώ σκέψου ολοκλήρωσα την παραγγελία μου 14:59+κάποια δεύτερα και ο αριθμός μου τελειώνει σε 17629..Άρα αν δεν παραλάβεις και εσύ day one με βλέπω για 3ο κύμα στην καλύτερη 😬 Και εγώ orange pro max παρεπιπτόντως..Αλλά απορώ, πόσες παραγγελίες να έγιναν σε 2-3 λεπτά..Μάλλον όβερ 500..Και αν η μεγαλύτερη ζήτηση είναι κυρίως για το pro max orange (256gb) και τα τεμάχια στο πρώτο κύμα περιορισμένα, η φάση θα πάει για αργότερα.. *είδα μόλις σε απάντηση σου ότι η παραγγελία σου έγινε και58..Ένα λεπτό περίπου διαφορά με τη δική μου και 233 νούμερα απόσταση..ακραίο Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από ToProkopio
Lewnidas1995 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Πώς σας αρέσει όλους η παραπληροφόρηση ρε παιδια ο ένας λέει εγώ προπλήρωσα και δν μου ακύρωσαν παραγγελία ενώ σε όλους τους άλλους θα ακυρωσει Ο αλλος λέει έκανε παραγγελία την τρίτη ο άλλος απαίτησαν προπληρωμή όλου του ποσου Εμείς πάντως τόσα χρόνια ένα κατοστάρικο δίνουμε και μας εξυπηρετούν κανονικά. Η μόνη διαφορά φέτος ήταν ότι δν πήραν τηλέφωνα μόνοι τους και όποιος ήθελε έπαιρνε και έκανε παραγγελία από την τετάρτη το πρωί 2
bill_2 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Mikeynf είπε Φαντάζομαι για να έχεις τέτοιο νούμερο θα έκανες 2:58; Άντε και 59; Δηλαδή αν δεν παραλάβεις εσύ, ποιος θα παραλάβει; 17396* 12:58 τι διαολο !! μας δουλευουν! αν γίνει αυτο θα πεσει πολυ κραξιμο κατσε να δεις ... δλδ ποτε επρεπρε να κανουμε την προπαραγγελια ? προτου την ανοιξουν ! και μενα ετσι μου ειπανε οταν τους πειρα τηλ κατι τετοιες βλακειες , οτι και καλα θα ρθουνε 10-10 τα τηλ στην αρχη και να μην περιμενουμε 1day Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από bill_2 1
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 59 λεπτά πριν, Costaskokk είπε Νομίζω είστε για 1st day παραλαβή... Όντως θα είναι πολύ παράξενο με παραγγελία 14.58 να μην παραλάβετε.... . Σίγουρα θα παραλάβει αυτός Όσοι είστε istorm τι νούμερο έχετε ; Έχετε λάβει καμία ενημέρωση ; Εγώ καμία απολύτως 2 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε Εγώ θεωρώ πως η φάση θα πάει καλύτερα φέτος διότι έχει ένα χρώμα λιγότερο και το εργοστάσιο της ινδιας έχει μεγαλύτερη παραγωγή Από το στόμα σου και στου θεού τα αυτί 1
naeg15 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) οσοι πληρωσαν στα public κανονικα το ποσό να φανταστω θα παρουν πούλο ?.... Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από naeg15
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 λεπτό πριν, naeg15 είπε οσοι πληρωσαν στα public κανονικα το ποσό να φανταστω θα παρουν πούλο ?.... Γιατί το λες αυτό ;
teol20 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε Σίγουρα θα παραλάβει αυτός Όσοι είστε istorm τι νούμερο έχετε ; Έχετε λάβει καμία ενημέρωση ; Εγώ καμία απολύτως Από το στόμα σου και στου θεού τα αυτί 17430 εγώ στις 14:58-14:59 κάπου εκεί έγινε. Ενημέρωση στη καλύτερη Πέμπτη απόγευμα υπολογιζω και βλέπουμε. Αισιοδοξιααα 1
LuNaTiC Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Με πήρανε απο το Πλαίσιο τηλ... γιατί μάλλον είχε γραφτεί λάθος το email μου και μέχρι τώρα δεν έβλεπα κάτι σαν αποδεικτικό οτι έχω κάνει προ-παραγγελία... και μου στείλανε ένα email πριν λίγο με ένα αριθμό κουπονιού μακρινάρι... δεν ξέρω αν είναι κάποιος αύξων αριθμός ή οτιδήποτε έχει κανείς άλλος κάτι παρόμοιο να συγκρίνουμε αν τυχόν το περάσανε ΤΩΡΑ ή έχει πιο πίσω ισχύ διότι το Πλαίσιο με πήρε απο μόνο του όταν ανοίξανε οι προ-παραγγελίες και μου είπανε οτι με έχουν βάλει.... Την ρώτησα την κοπέλα στο τηλ ... σε τι φάση βρισκόμαστε και μου είπε τα περιμένουμε λέει λογικά θα παραλάβετε ή 18!? ή 19 .... Ενδιαφέρον θα είχε , καλά δεν το πιστεύω αλλά θα δείξει Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από LuNaTiC
teol20 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, bill_2 είπε 17396* 12:58 τι διαολο !! μας δουλευουν! αν γίνει αυτο θα πεσει πολυ κραξιμο κατσε να δεις ... δλδ ποτε επρεπρε να κανουμε την προπαραγγελια ? προτου την ανοιξουν ! και μενα ετσι μου ειπανε οταν τους πειρα τηλ κατι τετοιες βλακειες , οτι και καλα θα ρθουνε 10-10 τα τηλ στην αρχη και να μην περιμενουμε 1day Σιγά μην φέρνουν και 50 τηλέφωνα από κάθε μοντέλο. 😂 Απλά για να μην υπάρξει πρηξιμο λένε ότι να ναι. Λες και ξέρουν τι θα παραλάβουν; 🧐 Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από teol20
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα