Jmanol000 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Εγώ είμαι 17800 ελπίζω να με σώσει ότι πήρα το αντιπαθητικό πορτοκάλι χαχαχα
naeg15 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 minutes ago, Jmanol000 said: Γιατί το λες αυτό ; με αυτα που ακουω και διαβαζω για λιγα κομματια τα οποια θα διατεθουν πρωτα σε αυτους που πηραν απο istorm κτλ , παει μακρια η βαλιτσα για τα public να φανταστω ...?
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 λεπτά πριν, teol20 είπε 17430 εγώ στις 14:58-14:59 κάπου εκεί έγινε. Ενημέρωση στη καλύτερη Πέμπτη απόγευμα υπολογιζω και βλέπουμε. Αισιοδοξιααα Έτσι αισιοδοξία 48 λεπτά πριν, digitalarchive είπε το day ειναι πάντα ζόρικο. λιγοι θα παραλάβουν αλλα πιστευω στο 2nd wave καπως ενα 60% θα εξυπηρητεθουνε. θα περασω μια τωρα απο Κότσο (εχω προπληρωσει ολο το ποσό απο τη προηγουμενη τρητη) να κωψω καταστασεις. ενταξει εγω δεν στρεσαρομαι η θηκη απο PITAKA kαι το γυαλι από flolab σιγουρα θελουν μια ακομα εβδομαδ ανα παραλαβω. ισως το τζάμι φτασε DAY1 Πότε είναι το δεύτερο wave ξέρει κανείς 1 ώρα πριν, darkman είπε Ξέρει κανείς αν έχουν έρθει τα χρώματα σε κάποιο φυσικό κατάστημα, ώστε να πάμε να τα δούμε και από κοντά? Οχι ακόμα . 53 λεπτά πριν, Vkngs είπε Εβαλα προπαραγγελια Παρασκευη 19:30 Κωτσοβολο με 300 ευρω προκαταβολη. Ετσι οπως τα βλεπω μηνα τον εχω σιγουρα για να παραλαβω ισως στο 2μηνο ετσι οπως τα λεμε εδω. Παντως βλεπω πολυ κινηση, οι αναλυτες εδω στα αρθρα απο κατω που εγραφαν οτι η Apple παει για φουντο μαλλον επεσαν εξω; Τον αν έχει πολύ κίνηση είναι ακόμα νωρίς για να το δούμε . Οι φανατισμένοι πάντα υπήρχαμε που θα κάνουμε να μοιάζει σαν να τρέχουμε όλοι 6 λεπτά πριν, teol20 είπε Σιγά μην φέρνουν και 50 τηλέφωνα από κάθε μοντέλο. 😂 Απλά για να μην υπάρξει πρηξιμο λένε ότι να ναι. Λες και ξέρουν τι θα παραλάβουν; 🧐 Σωστό και αυτό . Εσείς που έχετε προπαραγγείλει πολλές χρονιές τι εμπειρία έχετε σχετικά με το availability 5 λεπτά πριν, naeg15 είπε με αυτα που ακουω και διαβαζω για λιγα κομματια τα οποια θα διατεθουν πρωτα σε αυτους που πηραν απο istorm κτλ , παει μακρια η βαλιτσα για τα public να φανταστω ...? Καλή δύναμη Και μένα με ρωτάνε κάποιοι αν προπαραγγειλουν τώρα αν θα παραλάβουν 19 , τους λέω αργήσατε υπάρχει ουρά χαχαχα 48 λεπτά πριν, TiPsY4 είπε Μην ακούω βλακιες 3 τρις εταιρία για φουντο, έχουν από τα μεγαλύτερα "πορτοφόλια" με πραγματικό χρήμα και όχι τα ψευτο net worth που κάνουν trade μεταξύ τους. Μόνο r&d δίνουν 30 δις τον χρόνο Ήταν ένας υπάλληλος του κότσου που μου έλεγε πάει για κλείσιμο η apple σε πέντε χρόνια και τέτοια . Τι απαντάει κανείς σε έναν τέτοιον άνθρωπο 1
Pippen1410 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Οπως έγραψα πιο πάνω παραγγελία IStorm 14:58 έχω αριθμό 17366 17 pro max orange
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 34 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Πώς σας αρέσει όλους η παραπληροφόρηση ρε παιδια ο ένας λέει εγώ προπλήρωσα και δν μου ακύρωσαν παραγγελία ενώ σε όλους τους άλλους θα ακυρωσει Ο αλλος λέει έκανε παραγγελία την τρίτη ο άλλος απαίτησαν προπληρωμή όλου του ποσου Εμείς πάντως τόσα χρόνια ένα κατοστάρικο δίνουμε και μας εξυπηρετούν κανονικά. Η μόνη διαφορά φέτος ήταν ότι δν πήραν τηλέφωνα μόνοι τους και όποιος ήθελε έπαιρνε και έκανε παραγγελία από την τετάρτη το πρωί Από που πήρες εσύ ; Και πήρες την τέταρτη ή και ποιο πριν
digitalarchive Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες γυρησα απο κοτσο (τσιμισκη θεσσαλονικη) δεν ειχε ιδεα . (καλα λεω εγω ολα στη τυχη θα γινουν) μου ειπε παντως για αυξημενη ζητηση και αν δεν ερθουν τα κινητα στο καταστημα δεν μπορει να γνωριζει σειρα και πρωτερεότητα. σφηξτε ζώνες και περιμενετε.
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 ώρες πριν, farcry33 είπε Το trade in είναι μεγάλη χασούρα κανε μια αγγελία να το χαρεί και κάποιος σε λογική τιμή. Στο iStorm μπορείς κανονικά Οκ ο γραπτός λόγος παρερμηνεύεται όπως και να έχει δεν θα ακυρώσουν δεν υπάρχει κανένας λόγος και δεν τους συμφέρει, προτεραιότητα λογικά θα έχεις εσυ λόγο πλήρης εξόφλησης όπως και να έχει πιστεύω ότι θα το έχουν πολλά άτομα φέτος day1 και γενικά θα υπάρχει διαθεσιμότητα τις επόμενα μέρες. Τι αγγελία εδώ ; Όλοι παζαρεύουν θέλουν για 600 ευρώ το pro και 800 το μαξ , ή τουλάχιστον έτσι βλέπω εγώ 3 ώρες πριν, farcry33 είπε Τα παιδιά που δουλεύουν εκεί και οι γνωστοί τους να μην πάρουν πρώτοι ; Αυτό με τους γνωστούς δεν στέκει ή τουλάχιστον δεν στέκει στον βαθμό που νομίζεις 1 λεπτό πριν, digitalarchive είπε γυρησα απο κοτσο (τσιμισκη θεσσαλονικη) δεν ειχε ιδεα . (καλα λεω εγω ολα στη τυχη θα γινουν) μου ειπε παντως για αυξημενη ζητηση και αν δεν ερθουν τα κινητα στο καταστημα δεν μπορει να γνωριζει σειρα και πρωτερεότητα. σφηξτε ζώνες και περιμενετε. Μίλησα και γω με υπαλλήλους κουσοβολου σε φιλικό βέβαια πλαίσιο και δεν φάνηκαν θετικοί . Και ο άλλος είπε ενώ έχει μικρό νούμερο ότι η istorm του είπε ότι δεν παραλαμβάνει
manolisk96 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 17531 istorm 15:00. Παραμένω αισιόδοξος γιατί περιμένω το απλό 17. Εσείς οι pro θα έχετε πιο σοβαρό θέμα
digitalarchive Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, manolisk96 είπε 17531 istorm 15:00. Παραμένω αισιόδοξος γιατί περιμένω το απλό 17. Εσείς οι pro θα έχετε πιο σοβαρό θέμα και τα 17αρια εχουν τρελη ζητηση. εδω τα παιρνει ο κοσμος με 60hz Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από digitalarchive
manolisk96 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μόλις τώρα, digitalarchive είπε και τα 17αρια εχουν τρελη ζητηση. Λογικό. Αφού είναι vfm. Οι 9/10 που γράφουν για pro max δεν το χρειάζονται καν 1
DTse Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 17375 απο iStorm στις 14:58 περιπου αλλα τα ειχα ολα περασμενα και πηγε αερα. Χωρις να εχω καμια απολυτως γνωση απο logistics και retail γενικα μου φαινεται λιγο κουλο να μην παρει τουλαχιστον απο 500 κομματια του καθε κωδικου η καθε εταιρια σε συνδυασμό με το γεγονος οτι ειναι τρελα δημοφιλες. Προσωπικα εμενα θα μου φαινοταν κουλο η καθε εταιρια να μην ζηταει απ την Apple τουλαχιστον το 80% που πουλησε περυσι αν οχι ολη την χρονια αλλα σιγουρα τους πρωτους μηνες. Θα μου φαινοταν κακη διαχειριση γενικα. Τωρα αν το ζητησε και δεν του τα εδωσαν λογω προτεραιοτητας πιο μεγαλων αγορων οκ.
digitalarchive Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) παιδια παιζει ρολο και το αστικο κεντρο πιστευω αλλο αθηνα αλλο θεσσαλονικη αλλο καποια ποιο μικρή κωμοπολη 100Κ πλυθησμου. εμενα μου κανει εντυπωση παντως μεγαλες εταιριες τυπου spigen να μην εχουν dumpphone να μας δειξουν χρωμματα και θηκες. οfficial post με θηκη σε 16άρι. τι να κρυβει αραγε αυτη η γουρνα; Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από digitalarchive
smoothjimmy27 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 29 λεπτά πριν, digitalarchive είπε και τα 17αρια εχουν τρελη ζητηση. εδω τα παιρνει ο κοσμος με 60hz 120Hz πλεον , οποτε αυξημενη ζητηση
Giorgoss94 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Εγώ από Κωτσόβολο παραγγελία , παρασκευή 12/9 ώρα 16:20 ο αριθμός παραγγελίας μου τελειώνει σε 2579 ! Αλλά επειδή έκαναν κάποιο λάθος στο κατάστημα την ώρα της παραγγελίας μου η πρώτη τελειώνε σε 2589 οπότε δεν ξέρω αν ισχύουν τα τελευταία ψηφία παιδιά.
Lewnidas1995 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 48 minutes ago, Jmanol000 said: Από που πήρες εσύ ; Και πήρες την τέταρτη ή και ποιο πριν Όπως κάθε χρόνο Κωτσόβολο Αυτό που λέτε για αστικά κέντρα δν ισχύει εκτός και αν πήγατε σε κατάστημα και κάνετε παραγγελια Τα μεγάλα καταστήματα (κωτσοσ , public storm κλπ) αν έβαλες παράδοση σπίτι στέλνουν από τις κεντρικές αποθήκες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα