Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

190 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      11
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      15
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      18
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      45
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      37
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      34
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      0
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      3
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, aler45 είπε

Εγώ ξέρω εσωτερικά ότι αύριο από το μεσημέρι και μετά θα ξεκινήσουν ορισμένες αλυσίδες.

12 λεπτά πριν, aler45 είπε

Εμένα έτσι μου ανέφερε γνωστός, μπορεί να κάνει λάθος δεν ξέρω.  

Λάθος κάνει , 1000% 

2 λεπτά πριν, TiPsY4 είπε

Η παραλαβή demo είναι με συνεργάτη και επίβλεψη, και συνήθως ανανέωση επίπλου εάν είναι παλιό. Δεν παίρνουν απο μία στοίβα κινητά απο τα καινούρια που έρχονται, καθώς έχουν και δικό τους firmware

Ακριβώς . Και έρχονται νωρίτερα . Επίσης τα κουτιά το γράφουν ότι είναι ντέμο σήμερα έγινε μια μικρή προετοιμασία για να μπουν στις 19 

4 λεπτά πριν, TiPsY4 είπε

Η παραλαβή demo είναι με συνεργάτη και επίβλεψη, και συνήθως ανανέωση επίπλου εάν είναι παλιό. Δεν παίρνουν απο μία στοίβα κινητά απο τα καινούρια που έρχονται, καθώς έχουν και δικό τους firmware

Από ποιον επίβλεψη ; Εκεί την ώρα που μπαίνουν δεν επιβλέπει κανείς 

• Thanks 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Από ποιον επίβλεψη ; Εκεί την ώρα που μπαίνουν δεν επιβλέπει κανείς 

Εδώ στην Κρήτη πάντως έτσι γίνεται. Κατεβαίνει άτομο απο την Αθήνα και κρατάει αυτός τα demo ή τα φέρνουν με τα έπιπλα. Δεν τα αγγίζει κανείς άλλος εκτός απο αυτόν μέχρι να μπουν οι συναγερμοί. Στο istorm που άνοιξε τελευταία στο Ηράκλειο τα έβαλαν οι υπεύθυνοι που ήρθαν απο κεντρικά επίσης

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω φέτος έχει πέσει περισσότερη συζήτηση από πέρυσι, ενώ στην αρχή λέγαμε ότι έχει γίνει το αντίθετο! 

Είναι κανείς που παρήγγειλε 512 Pro Max;

Υ.Γ Δεν θα παραλάβουμε ποτέ 

Επεξ/σία από G10rgos
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Νομίζω φέτος έχει πέσει περισσότερη συζήτηση από πέρυσι, ενώ στην αρχή λέγαμε ότι έχει γίνει το αντίθετο! 

Είναι κανείς που παρήγγειλε 512 Pro Max;

Υ.Γ Δεν θα παραλάβουμε ποτέ 

Εγω γιατι απλα νομιζω να ανακυκλωνουμε οι ιδιοι και οι ιδιοι τα ιδια και τα ιδια απλα για του σουσου; :P

Μεχρι στιγμης δεν εχω δει κάποιον να αναφέρει για παραγγελία ΡΜ 512 εδω στο φόρουμ.

• Like 4
Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα.  Στη σελίδα του Γερμανού με πληρωμή από πριν και παραλαβή στο κατάστημα γραφει για παραλαβή από 18 έως 19 Σεπτεμβρίου.  Μου φαίνεται όμως αυτοματοποιημένο και ότι το πληροφοριακο τους σύστημα δεν είναι της προκοπής.  Το έχετε δει καθόλου; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συζήτηση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να δειτε οτι παιζει να το βρισκουμε day 1 σε καταστηματα τυπου γερμανος ή κοσμοτε αφου ολοι πεσαμε σε istorm που δεν θα εχει κομματια ενω εκεινοι θα εχουν διαθεσιμοτητα. 
Πάντως τη παραγγελια απο amazon την εχω ηδη ετοιμη να φυγει μολις τα δω απο κοντα τη παρασκευη 

Επεξ/σία από Ribopaido
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Να δειτε οτι παιζει να το βρισκουμε day 1 σε καταστηματα τυπου γερμανος ή κοσμοτε αφου ολοι πεσαμε σε istorm που δεν θα εχει κομματια ενω εκεινοι θα εχουν διαθεσιμοτητα. 
Πάντως τη παραγγελια απο amazon την εχω ηδη ετοιμη να φυγει μολις τα δω απο κοντα τη παρασκευη 

Έχεις βρει pro max από Amazon ?

Υ.Γ ΕΝΑ pro 256 που αγόρασα μέσα στην παραγγελία αναγράφει 6 Νοεμβρίου παράδοση.

Δημοσ.
28 minutes ago, malamis1996 said:

Έχεις βρει pro max από Amazon ?

Υ.Γ ΕΝΑ pro 256 που αγόρασα μέσα στην παραγγελία αναγράφει 6 Νοεμβρίου παράδοση.

Οχι για το απλο μιλαω , το μαξ ειναι too much για μενα

Δημοσ.

Παντως οτι πιο ακυρο διαβασα σημερα εδω ειναι οτι ανθρωπος με αριθμο 7400κατι ρωτησε και του ειπαν οτι δεν θα παραλαβει

Δηλαδη σαν να λεμε (εφοσον ξεκινησαν απο το 7300) οτι η istorm δεν θα φερει πανω απο 100 κινητα συνολικα μεικτα ολα τα μοντέλα πανελλαδικά 

Δεν υπαρχει τετοια περίπτωση ουτε μια στο εκατομμύριο 

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dimpia είπε

Παντως οτι πιο ακυρο διαβασα σημερα εδω ειναι οτι ανθρωπος με αριθμο 7400κατι ρωτησε και του ειπαν οτι δεν θα παραλαβει

Δηλαδη σαν να λεμε (εφοσον ξεκινησαν απο το 7300) οτι η istorm δεν θα φερει πανω απο 100 κινητα συνολικα μεικτα ολα τα μοντέλα πανελλαδικά 

Δεν υπαρχει τετοια περίπτωση ουτε μια στο εκατομμύριο 

Ορίστε μια φωνή λογικής. Επιτέλους! 

Και δεν έμεινε τίποτα παιδιά. 2 μερούλες και θα ξέρουμε. Αλίμονο αν η istorm που ειναι και ο επίσημος εισαγωγέας να μην φέρει έστω 500 συσκευές από όλα τα μοντέλα day 1 στα μαγαζιά της. Και αυτό το νούμερο πιστεύω την πρώτη εβδομάδα μετά την κυκλοφορία θα πολλαπλασιαστει όπως θα μπει η νέα φουρνιά κλπ. Το dynamic capacity έχει αυξηθεί από πέρσι.

Ακόμα και τώρα που πέρασε μια βδομάδα από την ανακοίνωση και έφυγε το μεγάλο ΜΠΑΜ εκεί 7-15 Οκτωβρίου λένε για παράδοση αν παραγγείλεις ΤΩΡΑ τα μεγάλα Apple Stores ανά την Ευρώπη /κόσμο. Που σημαίνει πως η εφοδιαστικη αλυσίδα λειτουργεί μία χαρά πάρα την ζήτηση, καθώς μιλάμε για συσκευές που θεωρητικά ξεκινά η κατασκευή τους και η αποστολή από τα εργοστάσια την ώρα της παραγγελίας. Ήδη από τις πρώτες αυτές μέρες έχει δει Ζητηση η εταιρία και κάνει την παραγωγή όπως πάει το flow.

To cut a long story short, σε σχέση με πέρσι σίγουρα θα είναι καλύτερα. Πόσο; Θα δείξει όπως και να έχει!

It's final countdown 😌

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, freestyoler93 είπε

Νομιζω αυτο το thread προσθετει ενα αγχος στη ζωη μου που δεν χρειαζομαι αλλα i cant help it και συνεχιζω να το παρακολουθω 😅

Αφού γράφουν οι ίδιοι και ίδιοι κάθε μέρα τα ίδια. Κουράσατε παιδιά. Ξέρετε ποιοι είστε εσείς. Κόψτε το spam και πάμε παρακάτω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...