Lewnidas1995 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:35 μμ 5 minutes ago, digitalarchive said: story απο κοτσο Παίζει να έφαγαν χέρι για τις τηλεφωνικές παραγγελίες από την επόμενη μέρα . 1 1
dimpia Δημοσ. Τετάρτη στις 02:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:40 μμ 4 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Παίζει να έφαγαν χέρι για τις τηλεφωνικές παραγγελίες από την επόμενη μέρα . μακάρι! παντως ειχα βαλει τα δυνατα μου περισυ😉
Thanasis159 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:42 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:42 μμ 17 minutes ago, Lewnidas1995 said: Η βλακεία που σας δέρνει και χάνει κάποιος άλλος την σειρά του γιατί μετά κάποιος θα το πάρει με refresh και θα λέτε τα δικά σας Χωρίς κριτική διάθεση (ο γραπτός λόγος εύκολα παρεξηγείται), τι εννοείς εδώ;
Lewnidas1995 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:52 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:52 μμ (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, Thanasis159 said: Χωρίς κριτική διάθεση (ο γραπτός λόγος εύκολα παρεξηγείται), τι εννοείς εδώ; ακριβως αυτο που γραφω. Κανανε παραγγελιες τοσα χρονια ατομα απο ολα τα καταστηματα και τελικα δεν τα παιρνανε και εβγαινε στο λεγομενο refresh και μπαιναν και εγραφαν διαφορα για κλοπες και δηθεν σειρες κλπ Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:53 μμ από Lewnidas1995
KFitilis Δημοσ. Τετάρτη στις 02:52 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:52 μμ Ποιος ειχε πάρει day1 πέρσι; Θυμάται κανεις απο που;
Lewnidas1995 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:53 μμ 3 minutes ago, KFitilis said: Ποιος ειχε πάρει day1 πέρσι; Θυμάται κανεις απο που; Εγω σιγουρα κωτσο 15 minutes ago, dimpia said: μακάρι! παντως ειχα βαλει τα δυνατα μου περισυ😉 μακαρι δεν το λες, εγω εμεινα ξυπνιος μεχρι τη 1 για να κανω εκδηλωση ενδιαφεροντως 1
deepspace Δημοσ. Τετάρτη στις 02:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:56 μμ Άρα όσοι κάνουν εκδήλωση ενδιαφέροντος έχουν προτεραιότητα στο pre-order; Ή θα στηθούμε όλοι ανεξαρτήτως στις 15:00 την Παρασκευή;
Lewnidas1995 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:57 μμ 3 minutes ago, deepspace said: Άρα όσοι κάνουν εκδήλωση ενδιαφέροντος έχουν προτεραιότητα στο pre-order; Ή θα στηθούμε όλοι ανεξαρτήτως στις 15:00 την Παρασκευή; αν παιχτηκε κατι τετοιο (να τους εκοψαν τον αερα για της τηλεφωνικες παραγγελιες απο την επομένη) δεν παιζει κανενα ρολο η εκδηλωση
dimpia Δημοσ. Τετάρτη στις 03:12 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:12 μμ 12 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε αν παιχτηκε κατι τετοιο (να τους εκοψαν τον αερα για της τηλεφωνικες παραγγελιες απο την επομένη) δεν παιζει κανενα ρολο η εκδηλωση Αυτο πιστευω κι εγω. η εκδηλωση τους χρησιμευει μονο για να ψαρευουν τηλεφωνικα οποιον εκανε (και αφου του ζητησουν και 100 ευρουλακια καταθεση) Αν τους το ξεκοψαν δεν υπαρχει λογος υπαρξης
Lewnidas1995 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:16 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:16 μμ 4 minutes ago, dimpia said: Αυτο πιστευω κι εγω. η εκδηλωση τους χρησιμευει μονο για να ψαρευουν τηλεφωνικα οποιον εκανε (και αφου του ζητησουν και 100 ευρουλακια καταθεση) Αν τους το ξεκοψαν δεν υπαρχει λογος υπαρξης προσωπικα δεν με χαλουσε το 100αρικο. Ηταν καλη μπιζνα γιατι εκανες εκδηλωση και περιπου αναλογα το ποτε σε επαιρναν τηλ ηξερες αν θα παραλαβεις day1
ritualistic Δημοσ. Τετάρτη στις 03:24 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:24 μμ παντως απο αυτα που ακουω γυρω μου αλλα κ την κινηση στο παρον thread νομιζω οτι το ενδιαφερον ειναι χλιαρο σε σχεση με αλλες χρονιες...
deepspace Δημοσ. Τετάρτη στις 03:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:31 μμ Νομίζω αν κάποιος έχει 15-16 δύσκολα θα αλλάξει, ίσως από τις απλές εκδόσεις, για να πάει έστω στο 17 που δίνει επιτέλους 120Hz
Costaskokk Δημοσ. Τετάρτη στις 03:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:41 μμ (επεξεργασμένο) Φέτος θεωρώ ότι το Iphone Air ΘΑ ήταν η καλύτερη επιλογή, αλλά η μπαταρία του δεν θα παλεύεται.... Και μόνο που με την παρουσίαση του, το παρουσιάζουν μαζί με powerbank , καταλαβαίνεις ότι με σχετικά αυξημένη χρήση , ΔΕΝ θα βγάζει το μεσημέρι... Για την κάμερα μπορείς να κάνεις τον συμβιβασμό, γιατί έχει καλά χαρακτηριστικά, αλλά με αυτη την μπαταρία, από εμένα όχι... . Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:58 μμ από Costaskokk 1 1
aler45 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:02 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 04:02 μμ (επεξεργασμένο) Κάλεσαν φίλη μου από Κωτσόβολο και της είπαν ότι το προπαραγγέλνει, τις κάνουν ένα authorization 100€ και θα το έχει τις πρώτες ημέρες και αν θέλει ακύρωση καλεί και βγάζουν το authorization. Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:05 μμ από aler45
nikosgnr Δημοσ. Τετάρτη στις 04:03 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:03 μμ 5 ώρες πριν, ThodorisAthina είπε Ξενερα φετος... για οσους εχουμε 16 pro max πραγματικα δεν βλεπω κανενα λογο αλλαγης, μην πω οτι οπτικα ειναι και πιο ασχημο το 17 pro ... Ναι γιατί υπάρχει λόγος αν έχεις προηγούμενα. Χρόνια τώρα η αλλαγή συσκευής κάθε χρόνο δεν έχει κανένα νόημα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα