farcry33 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:10 μμ Ωραία τι χρώμα λέτε είμαι ανάμεσα σε πορτοκαλί και ασημένιο ιδανικά θα ήθελα λευκό αλλά δεν υπάρχει, και όχι το λευκό δεν είναι το ίδιο με το άσπρο πχ δεν θα αγόραζα ποτέ ασημένιο αυτοκίνητο.
aler45 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:10 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 05:10 μμ (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Fulgore said: Οχι, εννοώ ότι προσφορά βλέπουμε κάθε χρόνο σε smartphones, ανεξαρτήτως αλυσίδας/τράπεζας, σχεδόν πάντα είναι εκτός τα προιοντα της Apple. Γιαυτό και δεν βλέπουμε στην ενότητα των προσφορών, σχεδόν ποτέ Iphones, ipads κλπ. Για τις προσφορές που λένε τα καταστήματα ναι, ποτέ δεν είναι στα smartphone sale & back to school. Τα προγράμματα επιβραβεύσεων στα οποία αναφέρθηκα δεν έχουν σχέση, μιλάω για εξαργύρωση. Επίσης πέρσι στον Γερμανό κάποιος είχε αναφέρει ότι είχε πάρει την 20% επιστροφή που έδιναν την περίοδο εκείνη Επεξ/σία Τετάρτη στις 05:11 μμ από aler45
equi1908 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:11 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:11 μμ 34 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Οτι θελουμε θα κανουμε. Εγω 2 χρονια εδωσα και το πηρα day1 Γιατι οχι δηλαδη; Σου κρατανε 100€ απλα να για ειναι ασφαλης αυτοι. Επιστροφη μπορεις να κανεις οποτε δεν υπαρχει θεμα Ηταν καλυτερα τα public που εδιναν την ψευτικη ενημερωση πως εαν προπληρωσεις ανεβαινεις στην λιστα ; Προφανώς είσαι ο 1 στους 100, βλέπω ότι είσαι και επαρχία οπότε υπάρχει και άλλη ζήτηση.. μην παραπλανείς όμως τους υπόλοιπους, για αυτό είπα να πάνε να διαβάσουν τα περυσινά. Πίστευαν όλοι ότι αν δώσουν τα χρήματα θα το έχουν μέσα στο πρώτο 3ημερο έστω και φάγανε πιστόλι 3 και 4 μήνες. Έπαιρναν άλλοι με refresh χωρίς καν προπαραγγελία και άλλοι που είχαν δώσει προκαταβολή πήγαιναν από εβδομάδα σε εβδομάδα 3
Lewnidas1995 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:13 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:13 μμ 2 minutes ago, equi1908 said: Προφανώς είσαι ο 1 στους 100, βλέπω ότι είσαι και επαρχία οπότε υπάρχει και άλλη ζήτηση.. μην παραπλανείς όμως τους υπόλοιπους, για αυτό είπα να πάνε να διαβάσουν τα περυσινά. Πίστευαν όλοι ότι αν δώσουν τα χρήματα θα το έχουν μέσα στο πρώτο 3ημερο έστω και φάγανε πιστόλι 3 και 4 μήνες. Έπαιρναν άλλοι με refresh χωρίς καν προπαραγγελία και άλλοι που είχαν δώσει προκαταβολή πήγαιναν από εβδομάδα σε εβδομάδα Ο κωτσοβολος δεν τα στελνει σε καταστηματα αλλα απο την αποθηκη κατευθειαν στο σπιτι σου οποτε δεν παιζει ρολο η επαρχια. Αυτο με τα refresh το ειπα σε προηγουμενο reply οπου και παλι φταιμε εμεις που παραγγελνουμε ! Κατα τα αλλα καμια κλεψια δεν νιωθω γιατι οταν εισαι σε κατι με τοση ζητηση περιμενεις και τετοιες καταστασεις. Αλλο ομως το να σου ζητανε μια προκαταβολη τελειως τυπικη και αλλο να σου λενε ψεματα για προτεραιοτητες. 1
digitalarchive Δημοσ. Τετάρτη στις 05:16 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:16 μμ 5 λεπτά πριν, equi1908 είπε Προφανώς είσαι ο 1 στους 100, βλέπω ότι είσαι και επαρχία οπότε υπάρχει και άλλη ζήτηση.. μην παραπλανείς όμως τους υπόλοιπους, για αυτό είπα να πάνε να διαβάσουν τα περυσινά. Πίστευαν όλοι ότι αν δώσουν τα χρήματα θα το έχουν μέσα στο πρώτο 3ημερο έστω και φάγανε πιστόλι 3 και 4 μήνες. Έπαιρναν άλλοι με refresh χωρίς καν προπαραγγελία και άλλοι που είχαν δώσει προκαταβολή πήγαιναν από εβδομάδα σε εβδομάδα για ριξε μια περιληψη τι εγινε περυσι. 1
Lewnidas1995 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:27 μμ 8 minutes ago, digitalarchive said: για ριξε μια περιληψη τι εγινε περυσι. Πέρσι απλά κάποιοι άργησαν να παραλάβουν , όπως είναι λογικό όταν έχεις 1500 παραγγελίες και 1000 κινητά. Ο Κωτσόβολος και ο Γερμανός τα πάνε καλύτερα παραδοσιακά στις παραδόσεις επειδή έχουν δύο προμηθευτές. Πέρσι το public και το πλαίσιο ήταν χάλια μαύρα , ακόμη και το istorm τα έκανε λίγο μαντάρα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά άτομα από public να έχουν πληρώσει όλο το ποσό γιατί τους κορόιδευαν στα τηλέφωνα ότι δήθεν παίρνεις σειρά πιο πάνω αν βάλεις όλο το ποσό και είχαμε πιάσει Χριστούγεννα και δν είχαν παραλάβει Συγκριτικά ο Κωτσόβολος είχε φουλ διαθεσιμότητα στα καταστήματα από μέσα Δεκέμβρη
teol20 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:29 μμ Breaking news... Έλαβα τηλέφωνο από Κωτσοβολο. Κλασικά 100 ευρώ προκαταβολή για να είμαι ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ όταν παραλάβουν. Τους είπα αυτο θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου; Μου απάντησαν δεν είναι ακόμα σίγουροι για την ημερομηνία. Αλλά αν τα πληρωσω ΣΗΜΕΡΑ θα το λαβω μόλις κυκλοφορήσει. Εεεε ρε γλέντια. Κάθε χρόνο τα ίδια. 1
equi1908 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:38 μμ 8 λεπτά πριν, teol20 είπε Breaking news... Έλαβα τηλέφωνο από Κωτσοβολο. Κλασικά 100 ευρώ προκαταβολή για να είμαι ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ όταν παραλάβουν. Τους είπα αυτο θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου; Μου απάντησαν δεν είναι ακόμα σίγουροι για την ημερομηνία. Αλλά αν τα πληρωσω ΣΗΜΕΡΑ θα το λαβω μόλις κυκλοφορήσει. Εεεε ρε γλέντια. Κάθε χρόνο τα ίδια. η μέρα της μαρμότας.. τουλάχιστον είναι πιστοί στην παραμύθα, κάθε χρόνο το κρατάνε σταθερό 2
Lewnidas1995 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:39 μμ Δν σου είπε κανείς ότι θα το έχεις παρασκευή 19 του μήνα σίγουρα. Σου είπε από τους πρώτους 1
equi1908 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:40 μμ 21 λεπτά πριν, digitalarchive είπε για ριξε μια περιληψη τι εγινε περυσι. ειδικά για Κώτσο που αναφέρθηκε, υπήρχε κόσμος που έδωσε το 100αρι και περίμενε συσκευή.. Από κάποια στιγμή και μετά που ανέβηκαν στο website οι συσκευές έμπαινε κόσμος, έκανε ασταμάτητα refresh και του έβγαζε από εδώ και απο εκεί διαθέσιμα τεμάχια και τα τσίμπαγαν (πήρα και εγώ έτσι). Αυτοί με τις προπαραγγελίες και τα πληρωμένα 100αρια έβγαζαν αφρούς και με το δίκιο τους.. 1
aler45 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:43 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 05:43 μμ Γενικά νομίζω από θέμα αριθμού τεμαχίων ισχύει το πάρακατω: Apple, amazon>iStorm,Κωτσοβολος>Public,Plaisio,iSystem 1
digitalarchive Δημοσ. Τετάρτη στις 05:43 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:43 μμ ποσο δυσκολο ειναι αραγε να εξηπηρετησεις οντως αυτους που προπληρωσαν.. πραγματικα...
aler45 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:44 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 05:44 μμ Just now, digitalarchive said: ποσο δυσκολο ειναι αραγε να εξηπηρετησεις οντως αυτους που προπληρωσαν.. πραγματικα... Πρέπει πρώτα να βολέψουν διευθυντές, manager, μεγάλες εταιρίες με επιδοτήσεις, γνωστούς και μετά τους υπόλοιπους. 2 1
digitalarchive Δημοσ. Τετάρτη στις 05:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:46 μμ τι να πω λιγο νιωθω και περιεργα ενω δεν ξερω πως ειναι τα χρωμματα IRL μπερδεμενο το ασημι αλλου μου φενεται οκ αλλου πολυ ασπρουλο 1
aler45 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:46 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 05:46 μμ (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, digitalarchive said: τι να πω λιγο νιωθω και περιεργα ενω δεν ξερω πως ειναι τα χρωμματα IRL μπερδεμενο το ασημι αλλου μου φενεται οκ αλλου πολυ ασπρουλο Η αλήθεια είναι ότι το άσπρο ceramic plate το κάνει να φαίνεται πιο φωτεινό από ότι είναι. 13 minutes ago, digitalarchive said: ποσο δυσκολο ειναι αραγε να εξηπηρετησεις οντως αυτους που προπληρωσαν.. πραγματικα... Εργάζομαι για την Verizon εξ αποστάσεως, όσες φορές έχω ρωτήσει και εγώ και άλλοι υπάλληλοι για να μας δώσουν το iPhone αυτοί νωρίς και να μην περιμένουμε λένε να το προπαραγγείλουμε από αλλού γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα. Και την ήμερα των προ-παραγγελιών μας κλείνουν το σύστημα που μας δίνει την υπαλληλική έκπτωση γιατί πρέπει πρώτα να εξυπηρετηθούν οι πελάτες. Αν ήταν ελληνική εταιρία όμως.... Επεξ/σία Τετάρτη στις 05:57 μμ από aler45
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα