Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

227 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      15
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      16
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      21
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      52
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      46
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      42
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      2
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      4
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυριο μετα τις 11.30 περιμενουμε τα μαζικα email.  Για istorm δεν απορω , το οτι στειλανε απο σημερα μονο θετικο ειναι για τη ποσοτητα και την βελτιωση των logistics. αναμενουμε !

• Like 3
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, aler45 said:

Αν πουμε οτι το παραγγελνουμε τωρα , δινει καποια ημερομηνια στο site? FREE delivery Tuesday, 23 September αυτο ισχυει?
Eπισης στο γερμανικο αμαζον δεν λεει τπτ 

Screenshot 2025-09-17 at 19.33.31.png

Επεξ/σία από Ribopaido
  • Like 1
Δημοσ.

https://www.mediamarkt.de/de/product/_apple-iphone-17-pro-max-5g-256-gb-silber-dual-sim-3013594.html

Delivery by publication date 19.09.2025

Πιστεύω πως το καλό σενάριο ισχύει...

Just now, Ribopaido said:

Αν πουμε οτι το παραγγελνουμε τωρα , δινει καποια ημερομηνια στο site? FREE delivery Tuesday, 23 September αυτο ισχυει?

Ναι ισχύει, έχουν παραλάβει πλέον αποθέματα.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Αυριο μετα τις 11.30 περιμενουμε τα μαζικα email.  Για istorm δεν απορω , το οτι στειλανε απο σημερα μονο θετικο ειναι για τη ποσοτητα και την βελτιωση των logistics. αναμενουμε !

Αδερφέ προσπαθείς να μας καθησυχάσεις και μπράβο σου. 
Εγώ πάλι μόνο αρνητικό το βλέπω το όλο σκηνικό. Πόσο πιο μαζικά να γίνει κάτι; Εδώ όσοι προπαράγγειλαν μέχρι και 2-3 χιλιάδες παραγγελίες μετά το άνοιγμα του preorder θα παραλάβουν day one, δεν έχει μείνει κ κανείς για κάτι άλλο μαζικό, εγώ εσύ και ο aler είμαστε. 

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, G10rgos said:

Εγώ πάλι μόνο αρνητικό το βλέπω το όλο σκηνικό. Πόσο πιο μαζικά να γίνει κάτι; Εδώ όσοι προπαράγγειλαν μέχρι και 2-3 χιλιάδες παραγγελίες μετά το άνοιγμα του preorder θα παραλάβουν day one, δεν έχει μείνει κ κανείς για κάτι άλλο μαζικό, εγώ εσύ και ο aler είμαστε. 

Γιώργο, οτι μου ειπε εμπιστο ατομο απο river σου λεω. Εχουν λαβει αρκετα κομματια σε σχεση με πέρσυ, περιμενε αυριο να δουμε . Βλεπεις απο αμαζον κλπ οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα - εχω μεινει ολιγον τι τρελος - καλο σημαδι δεν ειναι αυτο? Αυριο θα μας στελνεις εδω το μνμ που ελαβες και θα τρελαινομαστε!!! ;)

• Like 4
Δημοσ.
6 minutes ago, G10rgos said:

Κοιτα και εγω ειμαι απο τους πρωτους με Pro Max Orange και ειδα πιο πανω οτι ενημερωσαν για ιδιο μοντελο στην Θεσσαλονικη. Αρα προφανως δεν εχουν ενημερωσει ολες τις παραγγελιες ακομα. Ελπιζω να μην φταιει οτι εχω και το απλο 17 σε ροζ και κατι θηκες στην παραγγελια.

Θα δουμε αυριο εγω δεν απελπίζομαι...ακομα 🤣

Just now, aler45 said:

Εξυπνοι...

• Haha 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Γιώργο, οτι μου ειπε εμπιστο ατομο απο river σου λεω. Εχουν λαβει αρκετα κομματια σε σχεση με πέρσυ, περιμενε αυριο να δουμε . Βλεπεις απο αμαζον κλπ οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα - εχω μεινει ολιγον τι τρελος - καλο σημαδι δεν ειναι αυτο? Αυριο θα μας στελνεις εδω το μνμ που ελαβες και θα τρελαινομαστε!!! ;)

West; Μακάρι αδερφέ μακάρι… για να δούμε ξέρω ‘γώ… 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ με παραλαβή από istorm Πάτρας και παραγγελία στις 12/09 το απόγευμα τίποτα ακόμα . (Pro Max Orange 256 παραγγελία με πληρωμή στο κατάστημα)

Επεξ/σία από Mitsos_The_Great
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα παιδια αναμενατε... Ακομα δεν τα εχουν στειλει ολα τα μεηλ..

Και αφου οι Αμαζονες φορτωνουν τις αποθηκες, πιστευω και στην Ελλαδα φετος τα πραγματα θα κυλησουν πολυυυυ πιο γρηγορα.

Επεξ/σία από teol20
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...