agnostos13 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:31 μμ (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, aler45 είπε Πρέπει πρώτα να βολέψουν διευθυντές, manager, μεγάλες εταιρίες με επιδοτήσεις, γνωστούς και μετά τους υπόλοιπους. Αυτό ακριβώς! Θα εξυπηρετηθούν πρώτα εταιρείες που κάνουν τζίρο μερικές δεκάδες (αν όχι εκατοντάδες) χιλιάδες ευρώ το χρόνο και όσοι έχουν κονέ με στελέχη των resellers και μετά όσοι δώσανε 100αρικο… Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:32 μμ από agnostos13 2
Jmanol000 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:46 μμ Πάμε μάγκες το ταξίδι αρχίζει Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω trade in 16 pro και να προπαραγγείλω
teol20 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:47 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:47 μμ 1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε Δν σου είπε κανείς ότι θα το έχεις παρασκευή 19 του μήνα σίγουρα. Σου είπε από τους πρώτους Μετέφερα ακριβώς ότι μου ανέφεραν. Η απάντηση "θα το πάρετε από τους πρώτους" ενώ είναι γνωστός ο τρόπος τα τελευταία χρόνια που λειτουργούν εμένα σαν πελάτη δεν θα με κάλυπτε έτσι και αλλιώς. Όταν δίνω μια προκαταβολή, σε οποιοδήποτε μέρος του δυτικού κόσμου προβλέπουν ένα εύρος παραλαβής "19-27 Σεπτεμβρίου" πχ ή "27 Σεπτ- 4 Οκτωβρίου" κοκ Οπότε εννοείται επειδή πλέον κάθε χρόνο το αλλάζω, Apple Store σε ένα από τα επόμενα ταξίδια μου στο εξωτερικό (UK το πιο πιθανό) και τελείωσε για μένα αυτή η παράνοια. Στόχος μου είναι απλά να ενημερώσω εδώ τους συμφορουμιτες για το τι ισχύει, γιατί κάποιοι ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, θέλουν να βάλουν προπαραγγελια κλπ. Εμένα ένα γνωστό μου /φιλικό άτομο έτσι και αλλιώς με istorm συνεργάζεται όλα αυτά τα χρόνια και εκεί θα το προπαραγγειλει, απλά εγώ ήθελα να δω αν και φέτος ακολουθούν το ίδιο μοτίβο. Αντε και καλες (προ)παραγγελίες σε όλους! 1
Jmanol000 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:50 μμ 2 ώρες πριν, deepspace είπε Πότε την έκανε την εκδήλωση ενδιαφέροντος; Γιατί και εγώ χθες το βράδυ την έκανα αλλά τίποτα ακόμα Και γω τι γίνεται
aler45 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:57 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 06:57 μμ Ότι να΄ναι, δεν το περίμενα από την ίδια την quest https://www.isquare.gr/store/product/iphone/iphone-17-pro-max/ Μπορείς κανονικά να το βάλεις στο καλάθι
Fulgore Δημοσ. Τετάρτη στις 06:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:59 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, equi1908 είπε η μέρα της μαρμότας.. τουλάχιστον είναι πιστοί στην παραμύθα, κάθε χρόνο το κρατάνε σταθερό Γιατί παραμύθι?? Βάζουν και καλά 100ευρώ προκαταβολή, για να αποφύγουν κόσμο που ρίχνει παραγγελίες παντού(και φυσικά να έχουν σίγουρα έσοδα τώρα με τις προπαραγγελίες που υπάρχει παραπάνω ενδιαφέρον), χωρις να ξέρει από που θα αγοράσει τελικά. Υπάρχουν φυσικά και οι άλλες πιο μαύρες περιπτώσεις με αγορές με τιμολόγιο και day one αγγελίες του τύπου ''πωλείται iphone σφραγισμένο''. Επίσης υπάρχει κοσμος που προτιμάει Κώτσο και λοιπες αλυσίδες για τους κλασσικούς λόγους τιμολογίου/δόσεων κλπ. Προσφορά και ζήτηση με λίγα λόγια ή αλλιώς βρίσκουν και κάνουν ότι κάνουν. Ούτως ή άλλως φέτος, μονο το Pro Max αξίζει από τα pro μοντέλα. Το απλό Pro δεν βλέπω να έχει την ζήτηση που είχε παλιότερα. Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:00 μμ από Fulgore 2
Sherlock_7 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:03 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:03 μμ 6 λεπτά πριν, aler45 είπε Ότι να΄ναι, δεν το περίμενα από την ίδια την quest https://www.isquare.gr/store/product/iphone/iphone-17-pro-max/ Μπορείς κανονικά να το βάλεις στο καλάθι Είναι σοβαρό μαγαζί αυτό; Το παρήγγειλε κανείς;
aler45 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:05 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 07:05 μμ (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Sherlock_7 said: Είναι σοβαρό μαγαζί αυτό; Το παρήγγειλε κανείς; Είναι ο βασικός εισαγωγέας iPhone στην Ελλάδα, δεν ξέρω δεν έχω παραγγείλει ποτέ αλλά μέχρι και αυτοί τις ανοίγουν πολύ νωρίτερα από το επίσημο της apple. Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:06 μμ από aler45
Sherlock_7 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:08 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:08 μμ 2 λεπτά πριν, aler45 είπε Είναι ο βασικός εισαγωγέας iPhone στην Ελλάδα, δεν ξέρω δεν έχω παραγγείλει ποτέ αλλά μέχρι και αυτοί τις ανοίγουν πολύ νωρίτερα από το επίσημο της apple. Θα προχωρούσα την παραγγελία αλλά δεν έχει 39Α.
digitalarchive Δημοσ. Τετάρτη στις 07:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:27 μμ με πηρε και εμενα ο κοτσος μολις 1
deepspace Δημοσ. Τετάρτη στις 07:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:39 μμ Από iSquare που το έβγαλε από τώρα, θέλει εξόφληση από τώρα; βλέπω καλά;
Costaskokk Δημοσ. Τετάρτη στις 07:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:45 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Angeldust είπε 2 είναι τα βασικά θέματα με το Air και όχι η μπαταρία. Μπαταρία έχει μεγαλύτερη απο το 16 Pro και με βάση επεξεργαστή/modem/Wifi Chip της Apple θα τα πηγαίνει μια χαρά. 1) Μονή κάμερα. Για κάποιους η έλλειψη macro είναι deal-breaker. Δοκίμασε να βγάλεις φωτογραφία έγγραφα με κάμερα χωρίς macro. Καλή τύχη. 2) Ελλειψη 2ου ηχείου. No comment. Επιστρέφουμε 10 χρόνια πίσω με μονοφωνικό ηχείο. Του χρόνου που θα τα φτιάξουν τα 2 παραπάνω, το συζητάμε. Το Air (3,149 mAh) έχει μικρότερη μπαταρία από το 16 pro (3,582 mAh) & από το 15pro (3274 mAh) !!!!! Τώρα γούστα είναι αυτά εμένα δεν με νοιάζει το ηχείο, αλλά περισσότερο η μπαταρία… . Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:52 μμ από Costaskokk
aler45 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:46 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 07:46 μμ 6 minutes ago, deepspace said: Από iSquare που το έβγαλε από τώρα, θέλει εξόφληση από τώρα; βλέπω καλά; Ναι….
stratdevel1 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:46 μμ (επεξεργασμένο) Και όμως ναι.... και εντελως τυχαια δεν αναφέρουν καν πότε θα παραλάβεις Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:48 μμ από stratdevel1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα