Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

210 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      14
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      15
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      19
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      50
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      42
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      37
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      0
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      4
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι λένε από αύριο διαθεσιμότητα θα έχουν σε όλα τα χρώματα!!! 28 τηλέφωνα έκανα σε όλα τα μαγαζιά όπου γνωρίζω ότι θα έχουν!!! Πόνεσε το αυτί μου να λένε το ίδιο και το ίδιο!!!!!!

• Haha 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω ζητήσει ακύρωση στο Istorm γιατί άλλαξα γνώμη για το μοντέλο. Μην με βρίσετε δεν σας ανταγωνίζομαι γιατί έχω την παραγγελία 24547 και την έκανα . Αν μου στείλουν μήνυμα σήμερα θα είναι όντως αχταρμάς και δεν θα υπάρχει προτεραιότητα. Έχω κάνει επιπλέον μόνο τηλεφωνική κράτηση στο πλαίσιο χωρίς να φαίνεται αριθμός παραγγελίας.Ακόμα κανένα νεώτερο από εκεί ενώ έγινε άμεσα η εκδήλωση ενδιαφέροντος και το τηλεφώνημα από το Πλαίσιο

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως εμένα μου κάνει εντύπωση γιατί έχω παραγγείλει και θήκη, και apple watch ultra 3, και airpods pro 3 και δεν εχω ειδοποιηθεί για τίποτα. Μάλλον υπάρχει θέμα με το κατάστημα Ηρακλείου Κρήτης;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, dimpia είπε

Παντως ανεκαθεν στο river υπηρχε μια δυσκοιλιοτητα

Ελπιζω να φταιει αυτο

Αυτοι παιρνουν μπρος κατα το απογευμα-βραδυ καθε χρονο

Μα τα ίδια είναι και Golden Hall και The Mall φέτος όπως φαίνεται

4 λεπτά πριν, Pipimix είπε

Όλοι λένε από αύριο διαθεσιμότητα θα έχουν σε όλα τα χρώματα!!! 28 τηλέφωνα έκανα σε όλα τα μαγαζιά όπου γνωρίζω ότι θα έχουν!!! Πόνεσε το αυτί μου να λένε το ίδιο και το ίδιο!!!!!!

Τι εννοείς αδερφέ; Θα έχει αύριο διαθεσιμότητα σε προ μαξ σιλβερ σε όλα τα καταστήματα όλες τις αλησίδες; Όντως τώρα; Ποιος το είπε αυτό; Χωρίς προπαραγγελίες χωρίς τίποτα;

Επεξ/σία από G10rgos
Δημοσ.
Μόλις τώρα, G10rgos είπε

Μα τα ίδια είναι και Golden Hall και The Mall φέτος όπως φαίνεται

Σωστα, αλλα το river το τερματιζει καθε χρονο

το φτανει βραδυ, και στο τελος ουτε email δεν ερχεται, σε παιρνει μια θειά και σου το λεει στο μιλητο

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Πηρα iStorm για να ρωτησω για το τιμολογιο και προφανως λενε οτι δεν γνωριζουν ποτε θα παραλαβω, διαθεσιμοτητα κλπ. Σκεφτειτε τι πρηξιμο εχει πεσει και με ρωτησε αν προκειτε για προπαραγγελια πριν του πω τον κωδικο 🤣

• Haha 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sgerolio είπε

Παραγγελία από public 15/09 iphone 17 pro 256gb silver απεστάλη μόλις με acs από αθήνα.

Μας δουλεύετε δεν υπάρχει περίπτωση...

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, charalampos21 είπε

Πάντως εμένα μου κάνει εντύπωση γιατί έχω παραγγείλει και θήκη, και apple watch ultra 3, και airpods pro 3 και δεν εχω ειδοποιηθεί για τίποτα. Μάλλον υπάρχει θέμα με το κατάστημα Ηρακλείου Κρήτης;

Τίποτα από Ηράκλειο Κρήτης γενικά, λογικά μετά τις 2:30-3:00 θα δούμε εμείς γιατί μάλλον μας στείλανε τελευταίους ή θα μας πακεταρουν Αθήνα και θα παραλάβουν με το σημερινό καράβι παλέτα να έρθει αύριο το πρωί 

Επεξ/σία από TiPsY4
Δημοσ.

Εγώ μόλις μίλησα με μία αγενέστατη κοπέλα στο τηλέφωνο του Κωτσό δεν ήξερε τίποτα. Απλά επαναλάμβανε ότι της έλεγα. Να μου γίνει μάθημα λοιπόν να μην ξαναπάρω από εκεί.

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, numlore είπε

Εγώ μόλις μίλησα με μία αγενέστατη κοπέλα στο τηλέφωνο του Κωτσό δεν ήξερε τίποτα. Απλά επαναλάμβανε ότι της έλεγα. Να μου γίνει μάθημα λοιπόν να μην ξαναπάρω από εκεί.

Ενώ εμείς από iStorm προκόψαμε...

• Like 2
Δημοσ.

Κανένας/καμία (σ)λουκι λουκ με προπαραγγελία ~15.00 που επέλεξε αποστολή με courier από την μπλε υπάρχει που να έχει λάβει email / tracking no ή αναμένουμε και εμείς έως τις 15.00+ να δούμε τι μέλλει γενέσθαι ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vaggelisst είπε

Κανένας/καμία (σ)λουκι λουκ με προπαραγγελία ~15.00 που επέλεξε αποστολή με courier από την μπλε υπάρχει που να έχει λάβει email / tracking no ή αναμένουμε και εμείς έως τις 15.00+ να δούμε τι μέλλει γενέσθαι ?

Αν δεν την έβαλες τουλάχιστον 3 και 3 και μετά την παραγγελία δεν παραλαμβάνεις day one, πολιτική της iStorm.

• Like 1
  • Haha 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...