Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

210 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      14
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      15
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      19
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      50
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      42
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      37
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      0
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      4
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Αν δεν την έβαλες τουλάχιστον 3 και 3 και μετά την παραγγελία δεν παραλαμβάνεις day one, πολιτική της iStorm.

Αλλιως τους αρκει απλα να ΜΗΝ εισαι απο Αθηνα

Αν εχεις κατι απο αυτα τα δυο, μη σου πω οτι κανεις ηδη unboxing

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dimpia είπε

Αλλιως τους αρκει απλα να ΜΗΝ εισαι απο Αθηνα

Αν εχεις κατι απο αυτα τα δυο, μη σου πω οτι κανεις ηδη unboxing

Αυτό ακριβώς! Το έχεις ήδη στα χέρια σου. Εμείς οι Αθηναίοι οι νωρίς νωρίς κρατάμε στα χέρια μας άλλα πράγματα.

Δημοσ.

Επίσκεψη προχτές iStorm μου είπανε ΑΚΡΙΒΩΣ το χρονοδιάγραμμα... σήμερα στο ίδιο μαγαζί άλλος υπάλληλος κούναγε τους ώμους πάνω κάτω σε όλες τις ερωτήσεις γιατί δεν γνώριζε το παραμικρό... ή μας δουλεύουνε ή απλά δεν ξέρουν την τύφλα τους

Χάνουν πόντους και αυτοί.... So far Public για μένα πολυ καλή αντιμετώπιση και δε γνωρίζω το Πλαίσιο πως κινείται γιατί έχει ενημερώσει με έναν απλό αριθμό κουπονιού

Κωτσόβολο πιστεύω οτι επειδή κανένας νοήμον δεν θα έβαζε παραγγελία εκεί θα φέρει και το περισσότερο στοκ για να το διαθέσει στον καθένα

θα δείξει 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LuNaTiC είπε

Επίσκεψη προχτές iStorm μου είπανε ΑΚΡΙΒΩΣ το χρονοδιάγραμμα... σήμερα στο ίδιο μαγαζί άλλος υπάλληλος κούναγε τους ώμους πάνω κάτω σε όλες τις ερωτήσεις γιατί δεν γνώριζε το παραμικρό... ή μας δουλεύουνε ή απλά δεν ξέρουν την τύφλα τους

Χάνουν πόντους και αυτοί.... So far Public για μένα πολυ καλή αντιμετώπιση και δε γνωρίζω το Πλαίσιο πως κινείται γιατί έχει ενημερώσει με έναν απλό αριθμό κουπονιού

Κωτσόβολο πιστεύω οτι επειδή κανένας νοήμον δεν θα έβαζε παραγγελία εκεί θα φέρει και το περισσότερο στοκ για να το διαθέσει στον καθένα

θα δείξει 

Όντως τις άλλες χρονιές ο Κωτσόβολος νομίζω είχε παραπάνω κίνηση. Τώρα έπεσε η κίνηση στην iStorm και έχουν γίνει χειρότεροι.

Δημοσ.

κανεις δεν ξερει τιποτα παιδια. ολα γινονται στη τυχη. ιδιως στα μεγάλα αστικα κεντρα.

public μεχρι στιγμης τα βλεπω καλα τα πραγματα.

επισης παρατηρω θεματα με το Silver Pro Max

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

από public day one όπως επίσης ήταν η μόνη εταιρία που έκανε έκπτωση λόγω προπαραγγελίες 

Επεξ/σία από naeg15
  • Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

κανεις δεν ξερει τιποτα παιδια. ολα γινονται στη τυχη. ιδιως στα μεγάλα αστικα κεντρα.

public μεχρι στιγμης τα βλεπω καλα τα πραγματα.

επισης παρατηρω θεματα με το Silver Pro Max

Λογικό πιστεύω οι πιο πολλοί ασημενιο έχουν πάρει και μετά μπλε

Δημοσ.

εμενα μου χτυπαει πολυ του παιδιου που ειχε πολυ μικρο order number και δεν εχει δεχθει ακομα τπτ

3 λεπτά πριν, naeg15 είπε

image.jpeg.8efe72e65c67069382b5efd726bd43a8.jpegαπό public day one όπως επίσης ήταν η μόνη εταιρία που έκανε έκπτωση λόγω προπαραγγελίες 

πως και δεν γραφτηκε αυτο εδω μεσα οτι ειχε εκπτωση; και μαλιστα γενναια...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, digitalarchive είπε

εμενα μου χτυπαει πολυ του παιδιου που ειχε πολυ μικρο order number και δεν εχει δεχθει ακομα τπτ

ενω του αλλουνου που τα παιρνει δυο δυο και silver με 15:03 σου φαινεται νορμαλ?

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 12/9/2025 στις 3:58 ΜΜ, digitalarchive είπε

πως σε αλλες χωρες λεει sold out και εδω δεν υπαρχει ενα λιμιτ;

να πουνε θα παρουμε 200 κομματια τωσα θα δωσουμε...

Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί μόνο στην Apple δεν εξυπηρετούνται οι προπαραγγελίες. Σε οτιδήποτε έχω προπαραγγείλει (ps5, videogames γενικά) δεν είχα ποτέ θέμα και ήξεραν πότε θα παραλάβεις και αν. Αυτή η ανοργανωσιά μισή μέρα πριν την κυκλοφορία μόνο εδώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, dimpia είπε

ενω του αλλουνου που τα παιρνει δυο δυο και silver με 15:03 σου φαινεται νορμαλ?

τι να πω δεν ξερω...

παντως το 75% των youtubers δεν κανουν unbox τα ασημενια. εχουν "επιλεξει" μπλε και πορτοκαλια. περιεργο

εγω πιστευω φταινει και ενα μάτσο ανόητοι που βαζουν προπαραγγελιες χωρις να αγωράζουν και να τους ψαχνουν τωρα στα τηλεφωνα μιας και εμας καπως μας εχουν σίγουρους.

Επεξ/σία από digitalarchive
Δημοσ.
7 minutes ago, digitalarchive said:

πως και δεν γραφτηκε αυτο εδω μεσα οτι ειχε εκπτωση; και μαλιστα γενναια...

Νομίζω το ανάφερε κάποια στιγμή καποιος ισωσ και εγώ ,απλά όλοι προτίμησαν istorm κτλ για σιγουριά διότι θεωρούν τα public όχι και τόσο αξιόπιστα 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

τι να πω δεν ξερω...

παντως το 75% των youtubers δεν κανουν unbox τα ασημενια. εχουν "επιλεξει" μπλε και πορτοκαλια. περιεργο

Δεν επιλέγουν. Τους στέλνει η Apple συγκεκριμένα χρώματα απο το κάθε μοντέλο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...