TasosMG Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω, εάν γνωρίζει κανείς πότε πρόκειται να ανοίξει η φάση προπαραγγελίες για τα AirPods Pro 3 από τα Public. Μέχρι τώρα δεν έχει κάτι η ιστοσελίδα τους. Επίσης, έχω μια απόδειξη επιστροφής 200 ευρώ. Ξέρει κανείς αν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω σε περίπτωση αγοράς online, ή μόνο σε φυσικό κατάστημα; Ευχαριστώ EDIT: Άνοιξε σήμερα. Σε περίπτωση που κάποιος άλλος βρίσκεται στη ίδια περίπτωση, ναι γίνεται να δώσεις το κουπόνι αγοράς για πληρωμή σε μετρητά αλλά όχι online, μόνο σε φυσικό κατάστημα. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από TasosMG
alexx_bauer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Υπάρχει κανένα κατάστημα που να τα πουλάει; Όλα προ παραγγελία τα έχουν ακόμη. Μα καλά πόσα μοντέλα έφεραν;
funk7777 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Από Istorm που τα εχω βαλει προπαραγγελια, έμαθα ότι ακόμα δεν έχει έρθει κανένα σε αυτούς. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από funk7777
raxanas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Και i-system π πηρα δεν ηξεραν κάν πότε θα έρθουν. Αν μιλήσετε με κάποιο κατάστημα και σας δώσει ημερομηνία για το πότε θα έρθουν ενημερώστε
Wolftub21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Τίποτα παιδιά 10.9 έκανα παραγγελία αλλά το πλαίσιο είναι το βραδύτερο από όλες τις αλυσίδες πιστεύω.
KalapoP812 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Εγω που τα παραγγειλα απο το πλαισιο στις 15/9 (πληρωμένα) δεν τα βλεπω να ερχονται συντομα. Τα παραγγειλα απο εκει καθως ειχα 50ευρω κουπονι.
jimmy213 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Από Public που τα πήρα λέει εκτιμώμενη παράδοση έως 04/11 😅
arxontas2323 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου θα τα γραψω εδω γιατι καποιοι θα ψαχτειτε.. ap3=airpods pro 3 τι εχω παρατηρησει στα airpods pro 3 σε σχεση με τα airpods pro 2... 1)θελει χρονο να βρεις το καταλληλο μαξιλαρακι ωστε να παρεις το μεγιστο απο τα ap3(ακομα παιδευομαι λιγο, στα 2 ειχα το medium..medium εβαλα και στα 3 αλλα τα νιωθω λιγο σφιχτα..το small καταλαβαινω οτι χανει το anc αρκετα και ακουω παραπανω θορυβο) 2)Το anc ειναι λιγο καλυτερο σε σχεση με τα ap2 αλλα οχι χ2 οπως λενε... 3)ακουγα εναν στατικο θορυβο σαν παρασιτο να το πω;σαν βουητο να το πω; απο τοτε που εκενα αναβαθμιση σε 26.1 δεν τα ξανα ακουσα ή δεν τα παρατηρησα 4)οι καρδιακοι παλμοι δουλευουν παρα πολυ καλα(καλυτερα θα ελεγα και απο ultra3 ειδικα στην αρχη της ασκησης) και μπραβο τους γι αυτο(γλιτωσα την αγορα παλμογραφου που ηθελα) 5)νιωθω οτι τα ap3 σε σχεση με τα ap2 εχασαν λιγο στα μεσαια 6)ακουγονται καλυτερα στο spatial sound 1
petran1790 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Σχετικα με το 4, αραγε αν φορας και apple watch και ap3, στην ασκηση οι παλμοι απο ποιο καταγραφονται?
arxontas2323 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, petran1790 είπε Σχετικα με το 4, αραγε αν φορας και apple watch και ap3, στην ασκηση οι παλμοι απο ποιο καταγραφονται? συνδιασμο κανει και οποιο θεωρει οτι ειναι το πιο σωστο απο αυτο καταγραφει
jimmy213 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Από Public στάλθηκαν στη μεταφορική σήμερα, οπότε ήρθαν κομμάτια απ' ό,τι φαίνεται. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από jimmy213 1
KalapoP812 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Πήρα το πλαίσιο τηλέφωνο για να μαθω την κατάσταση εκει, και μου απαντανε οτι θα με ξαναπαρουν τηλεφωνο σε 5 λεπτα ωστε να το ψαξουν περισσοτερο. Περνάνε 20 λεπτα χωρις καμια κληση και τελικά μου ηρθε sms για παραδοση αυριο.
arxontas2323 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, esofron είπε Σημερα πηρα ειδοποιηση απο istorm και παρέλαβα. πως σου φαινονται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα