Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι παραλάβετε airpods pro 3 μηπως τα δοκιμάσατε σε τρέξιμο; 

Ακούω ενα περίεργο θόρυβο καθε φορά που πατάω λίγο πιο δυνατά 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, arxontas2323 είπε

Όσοι παραλάβετε airpods pro 3 μηπως τα δοκιμάσατε σε τρέξιμο; 

Ακούω ενα περίεργο θόρυβο καθε φορά που πατάω λίγο πιο δυνατά 

Μολις παρέλαβα σήμερα, αλλα αφότου ειχα παει για τρεξιμο. Μπορώ να εκφέρω άποψη αύριο.

Με τι mode? Noise cancellation ή transparency το παρατηρησες; 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, YiannisPj είπε

Μολις παρέλαβα σήμερα, αλλα αφότου ειχα παει για τρεξιμο. Μπορώ να εκφέρω άποψη αύριο.

Με τι mode? Noise cancellation ή transparency το παρατηρησες; 

Transparency ..πέτυχα έναν φίλο και σταμάτησα την μουσική…και απλά τα είχα στ αυτί για τον παλμογράφο 

Δημοσ.

Πρώτη φορά σε Airpods και... δεν εντυπωσιάστηκα όσο θα περίμενα. Η σύγκριση γίνεται με τα Samsung Galaxy Buds 2 Pro.

Δεν έχω βγάλει ασφαλές συμπέρασμα ακόμα, γιατί κάπου μου αρέσουν τα airpods, κάπου τα buds. Τα airpods μου φαίνονται καλύτερα στο sound stage, αλλά τα buds φαίνονται καλύτερα σε μπάσο (τα έχω στο Dynamic EQ, όχι στο Normal που είναι το default).

Σε transparency mode που κυρίως τα δουλεύω, δεν έχω αποφασίσει ποια είναι καλύτερα. Noise cancelling δεν έχω συγκρίνει.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, arxontas2323 είπε

Transparency ..πέτυχα έναν φίλο και σταμάτησα την μουσική…και απλά τα είχα στ αυτί για τον παλμογράφο 

Ετρεξα σήμερα, δεν παρατηρησα κάτι.

Δοκιμασα noise cancellation, transparency mode με μουσικη και χωρις.

Θα το παρατηρησω και τις επομενες μερες κι αν εντοπισω κατι επανερχομαι

Δημοσ.
16 ώρες πριν, YiannisPj είπε

Ετρεξα σήμερα, δεν παρατηρησα κάτι.

Δοκιμασα noise cancellation, transparency mode με μουσικη και χωρις.

Θα το παρατηρησω και τις επομενες μερες κι αν εντοπισω κατι επανερχομαι

made in china; μολις πηγαινες να κανεις πιο γρηγορο κομματι(ν αυξησεις ρυθμο) δεν ακουγες κατι;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, arxontas2323 είπε

made in china; μολις πηγαινες να κανεις πιο γρηγορο κομματι(ν αυξησεις ρυθμο) δεν ακουγες κατι;

Οχι δεν ακουγα κατι συγκεκριμενο. Ειχα και intervals χτες, αρα ρυθμοι πιο χαλαροι αλλα και γρηγοροι. δεν ακουσα τιποτα. σημερα ξανα που ετρεξα, και παλι δεν ακουσα κατι (αλλα με noise cancellation mode)

θα δω το κουτι αυριο και θα ενημερωσω, γιατι το ανεβασα στην αποθηκη, για το που ειναι κατασκευασμενα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, YiannisPj είπε

Οχι δεν ακουγα κατι συγκεκριμενο. Ειχα και intervals χτες, αρα ρυθμοι πιο χαλαροι αλλα και γρηγοροι. δεν ακουσα τιποτα. σημερα ξανα που ετρεξα, και παλι δεν ακουσα κατι (αλλα με noise cancellation mode)

θα δω το κουτι αυριο και θα ενημερωσω, γιατι το ανεβασα στην αποθηκη, για το που ειναι κατασκευασμενα

εγω πηγα για τρεξιμο εχθες και παλι τα ιδια...αλλαξα και eartip μηπως εφταιγε αυτο αλλα τιποτα...θα τα παω σημερα στην istorm να δω τι θα μου πουν... πισω στην θηκη των ακουστικων γραφει assembled in

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε

εγω πηγα για τρεξιμο εχθες και παλι τα ιδια...αλλαξα και eartip μηπως εφταιγε αυτο αλλα τιποτα...θα τα παω σημερα στην istorm να δω τι θα μου πουν... πισω στην θηκη των ακουστικων γραφει assembled in

Assembled in Vietnam ειναι εμένα.

Δημοσ.

πηγα στην istorm θεσσαλονικης και δεν ειχαν το καινουριο μηχανημα ωστε να ελεγξουν τα airpods pro 3...

τα εστειλα εχθες στην infoquest...σημερα θα τα παραλαβουν και να δουμε τι θα γινει...

θεωρητικα πρεπει να τα αντικαταστησουν γιατι διαβασα και απο αλλους χρηστες οτι ειχαν θεμα και πηγαν σε καταστημα apple και τα αλλαξαν... 

Δημοσ.
Στις 7/10/2025 στις 10:21 ΠΜ, arxontas2323 είπε

πηγα στην istorm θεσσαλονικης και δεν ειχαν το καινουριο μηχανημα ωστε να ελεγξουν τα airpods pro 3...

τα εστειλα εχθες στην infoquest...σημερα θα τα παραλαβουν και να δουμε τι θα γινει...

θεωρητικα πρεπει να τα αντικαταστησουν γιατι διαβασα και απο αλλους χρηστες οτι ειχαν θεμα και πηγαν σε καταστημα apple και τα αλλαξαν... 

Ειχες κανενα νεοτερο; Χτες που βγηκα για τρεξιμο που ειχα και hill repeats, στις κατηφορες ακουγα ενα ρυθμικο τακ-τακ-τακ με την καθε προσγειωση του ποδιου.

Αν το εσπρωχνα πιο μεσα το ακουστικο (μονο το δεξί μου το εκανε), σταματουσε, αρα λεω να δοκιμασω και μεγαλυτερο ear tip.

Δημοσ.

Τα eartips δεν με βολεύουν ρε γαμώτο. Έχω τα Μ επάνω και τα ακουστικά βγαίνουν σταδιακά από τα αφτιά αν μιλάω ή κινούμαι (συν ότι προκαλούν και λίγο πόνο). Τα S αντίστοιχα δεν κάνουν καλό sealing.

Μπας κι έχει πάρει το μάτι σας αν έχουν βγει aftermarket της προκοπής;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, YiannisPj είπε

Ειχες κανενα νεοτερο; Χτες που βγηκα για τρεξιμο που ειχα και hill repeats, στις κατηφορες ακουγα ενα ρυθμικο τακ-τακ-τακ με την καθε προσγειωση του ποδιου.

Αν το εσπρωχνα πιο μεσα το ακουστικο (μονο το δεξί μου το εκανε), σταματουσε, αρα λεω να δοκιμασω και μεγαλυτερο ear tip.

Κάλεσα την Παρασκευή info quest και το μονο που μου είπαν οτι δεν ειχε τελειώσει ακομα ο έλεγχος αλλα δεν πέρασε ολα τα τεστ ως τώρα...

Περιμένω ακόμα να δω τι και πως...

4 ώρες πριν, jimmy213 είπε

Τα eartips δεν με βολεύουν ρε γαμώτο. Έχω τα Μ επάνω και τα ακουστικά βγαίνουν σταδιακά από τα αφτιά αν μιλάω ή κινούμαι (συν ότι προκαλούν και λίγο πόνο). Τα S αντίστοιχα δεν κάνουν καλό sealing.

Μπας κι έχει πάρει το μάτι σας αν έχουν βγει aftermarket της προκοπής;

Δες μήπως εβγαλε η comply...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...