Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να τα αγοράσω από Κοτσοβολο για να αξιοποιήσω μια δωροεπιταγή που έχω αλλά βλέπω ότι οι διαθεσιμότητες κινούνται στα επίπεδα iPhone. Ξέρει κανείς πότε θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση ; 

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, SkenaDena είπε

Θέλω να τα αγοράσω από Κοτσοβολο για να αξιοποιήσω μια δωροεπιταγή που έχω αλλά βλέπω ότι οι διαθεσιμότητες κινούνται στα επίπεδα iPhone. Ξέρει κανείς πότε θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση ; 

Πριν κατι μερες που ειχα τσεκαρει απο περιεργια ειδα οτι ειναι αμεσαα διαθεσιμα και σε πολλα καταστηματα! Αυτη τη στιγμη βλεπω μονο σε ενα.. αλλα δεν παιζει σε καμια περιπτωση να ειναι στα επιπεδα iPhone.. Σχετικα αμεσα θα παραλαβεις.. εξαλλου σε αλλα καταστηματα ολα Αναμενεται ειναι.. 

Δημοσ.

Κι εγώ περιμένω να ομαλοποιηθεί η κατάσταση να πάω να αγοράσω. Πιστεύω έως τέλος του μήνα θα είναι διαθέσιμα παντού. 

Δημοσ.
Στις 12/10/2025 στις 10:59 ΠΜ, YiannisPj είπε

Ειχες κανενα νεοτερο; Χτες που βγηκα για τρεξιμο που ειχα και hill repeats, στις κατηφορες ακουγα ενα ρυθμικο τακ-τακ-τακ με την καθε προσγειωση του ποδιου.

Αν το εσπρωχνα πιο μεσα το ακουστικο (μονο το δεξί μου το εκανε), σταματουσε, αρα λεω να δοκιμασω και μεγαλυτερο ear tip.

μου τα επιστρεφουν σημερα πισω απο info quest... ο ανθρωπος που τα ανελαβε, τα δοκιμασε και περασαν ολα τα τεστ...τα δοκιμασε και οπως του ζητησα και παρατηρησε τ προβλημα...αλλαξε eartips και τα εβαλε πολυ καλα μεσα στο αυτι και σταματησαν να το κανουν οπως μου ειπε...

θα τα ξανα δοκιμασω μολις ερθουν..τα ειχα δοκιμασει με medium και με large...στο large εκει ηταν που καταλαβα την μεγαλη διαφορα στο anc...το θεμα ειναι να αξιοποιουμε στ επακρο και τα ακουστικα!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, gianniskks είπε

Κι εγώ περιμένω να ομαλοποιηθεί η κατάσταση να πάω να αγοράσω. Πιστεύω έως τέλος του μήνα θα είναι διαθέσιμα παντού. 

Την παρασκευή πήγα να δω διαθεσιμότητα γιατί ήθελα να πάρω εκείνη την μέρα, istorm πλαίσιο μη διαθέσιμα, κωτσο 20 μέρες το λιγότερο. Πήρα τα pro 2 γιατί τα ήθελα εκείνη την μέρα (δώρο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...