hsa Δημοσ. Τετάρτη στις 11:40 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:40 πμ 1 ώρα πριν, Wheysted είπε Με πρόλαβες 😂😂😂
comfuzio Δημοσ. Τετάρτη στις 11:51 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:51 πμ Τα έχω περάσει εδώ και κάτι βδομάδες και στο κινητό και στο ρολόι και στο macbook air, οπτικά οκ eye candy αλλά γενικά δεν μου αρέσει. Στο Mac O/S ένα χάλι μαύρο το Apps, είχα κάνει φακέλους με τα προγράμματα όπως τα ήθελα, χαθήκαν οι φάκελοι και είναι όλα χύμα πεταμένα μέσα στο apps...τώρα πως τους ήρθε να κάνουν αυτό το μπάχαλο; ναι ξέρω cmd+space και ψάξε έλα μου ντε που δεν θυμάμαι τα ονόματα ΟΛΩΝ των apps που έχω; Πιο πριν ήξερα ότι θα μπω μέσα και θα δω τους φακέλους ανάλογα την κατηγορία που ψάχνω, ακόμα και να μην θυμάμαι το όνομα, θα δω το εικονίδιο. Τώρα είναι ΟΛΑ πεταμένα μέσα σε ένα φάκελο -που δεν είναι καν full screen αλλά ένα παραθυράκι στο κέντρο- και έχει μέσα και προγράμματα από τα VM που έχω! Έλεος! Θέλω να βρω το word και μου βγάζει και αυτό που ψάχνω αλλά και το word από 2 parallels vm που έχω. Στο iOS, άνοιγα την εφαρμογή τηλεφώνου, καλούσα από τα πρόσφατα, έκλεινα την γραμμή και είχα σαν εικόνα πάλι τα πρόσφατα, τώρα δεν με αφήνει να καλέσω αν πατήσω πάνω σε επαφή, πρέπει να την ανοίξω και να καλέσω μέσα από αυτήν και όταν κλείσω την γραμμή, είμαι πάλι μέσα στην επαφή και πρέπει να πατήσω back για να πάω να δω το ιστορικό. Για το eye candy χάθηκε όλη πρακτικότητα. Μπήκαν εξτρά βήματα εκεί που δεν υπήρχε ανάγκη. Το μόνο θετικό που είδα σε σχέση με άλλες παλαιότερες εκδόσεις είναι τρέχουν όλα χωρίς προβλήματα, πιο παλιά ειδικά για τα apps τραπεζών ήταν πόνος ακόμα και μετά από επίσημη έκδοση πόσο μάλλον αν κάποιος έβαζε beta. 1
Dimitris_1981 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:36 μμ 38 λεπτά πριν, comfuzio είπε Τα έχω περάσει εδώ και κάτι βδομάδες και στο κινητό και στο ρολόι και στο macbook air, οπτικά οκ eye candy αλλά γενικά δεν μου αρέσει. Στο Mac O/S ένα χάλι μαύρο το Apps, είχα κάνει φακέλους με τα προγράμματα όπως τα ήθελα, χαθήκαν οι φάκελοι και είναι όλα χύμα πεταμένα μέσα στο apps...τώρα πως τους ήρθε να κάνουν αυτό το μπάχαλο; ναι ξέρω cmd+space και ψάξε έλα μου ντε που δεν θυμάμαι τα ονόματα ΟΛΩΝ των apps που έχω; Πιο πριν ήξερα ότι θα μπω μέσα και θα δω τους φακέλους ανάλογα την κατηγορία που ψάχνω, ακόμα και να μην θυμάμαι το όνομα, θα δω το εικονίδιο. Τώρα είναι ΟΛΑ πεταμένα μέσα σε ένα φάκελο -που δεν είναι καν full screen αλλά ένα παραθυράκι στο κέντρο- και έχει μέσα και προγράμματα από τα VM που έχω! Έλεος! Θέλω να βρω το word και μου βγάζει και αυτό που ψάχνω αλλά και το word από 2 parallels vm που έχω. Στο iOS, άνοιγα την εφαρμογή τηλεφώνου, καλούσα από τα πρόσφατα, έκλεινα την γραμμή και είχα σαν εικόνα πάλι τα πρόσφατα, τώρα δεν με αφήνει να καλέσω αν πατήσω πάνω σε επαφή, πρέπει να την ανοίξω και να καλέσω μέσα από αυτήν και όταν κλείσω την γραμμή, είμαι πάλι μέσα στην επαφή και πρέπει να πατήσω back για να πάω να δω το ιστορικό. Για το eye candy χάθηκε όλη πρακτικότητα. Μπήκαν εξτρά βήματα εκεί που δεν υπήρχε ανάγκη. Το μόνο θετικό που είδα σε σχέση με άλλες παλαιότερες εκδόσεις είναι τρέχουν όλα χωρίς προβλήματα, πιο παλιά ειδικά για τα apps τραπεζών ήταν πόνος ακόμα και μετά από επίσημη έκδοση πόσο μάλλον αν κάποιος έβαζε beta. Αν δεν θες το coherence ξετίκαρε εδώ. Ίσως θα έπρεπε να μπεί ένα layer πάνω στα Icons που να υποδεικνύει ότι είναι Windows/VM App. Δεν ξέρω αν είναι της Apple ή της Parallels. Αυτό το εντοπίζω πάντως και στην Sequoia. Ερώτηση μήπως έχεις Cisco VPN να μου πεις αν λειτουργεί κανονικά στο MacOS 26; Ιδανικά και με ISE Posture. Αναφορά σε κείμενο 2
ksessalonikios Δημοσ. Τετάρτη στις 01:14 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:14 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, comfuzio είπε Τα έχω περάσει εδώ και κάτι βδομάδες και στο κινητό και στο ρολόι και στο macbook air, οπτικά οκ eye candy αλλά γενικά δεν μου αρέσει. Στο Mac O/S ένα χάλι μαύρο το Apps, είχα κάνει φακέλους με τα προγράμματα όπως τα ήθελα, χαθήκαν οι φάκελοι και είναι όλα χύμα πεταμένα μέσα στο apps...τώρα πως τους ήρθε να κάνουν αυτό το μπάχαλο; ναι ξέρω cmd+space και ψάξε έλα μου ντε που δεν θυμάμαι τα ονόματα ΟΛΩΝ των apps που έχω; Πιο πριν ήξερα ότι θα μπω μέσα και θα δω τους φακέλους ανάλογα την κατηγορία που ψάχνω, ακόμα και να μην θυμάμαι το όνομα, θα δω το εικονίδιο. Τώρα είναι ΟΛΑ πεταμένα μέσα σε ένα φάκελο -που δεν είναι καν full screen αλλά ένα παραθυράκι στο κέντρο- και έχει μέσα και προγράμματα από τα VM που έχω! Έλεος! Θέλω να βρω το word και μου βγάζει και αυτό που ψάχνω αλλά και το word από 2 parallels vm που έχω. Στο iOS, άνοιγα την εφαρμογή τηλεφώνου, καλούσα από τα πρόσφατα, έκλεινα την γραμμή και είχα σαν εικόνα πάλι τα πρόσφατα, τώρα δεν με αφήνει να καλέσω αν πατήσω πάνω σε επαφή, πρέπει να την ανοίξω και να καλέσω μέσα από αυτήν και όταν κλείσω την γραμμή, είμαι πάλι μέσα στην επαφή και πρέπει να πατήσω back για να πάω να δω το ιστορικό. Για το eye candy χάθηκε όλη πρακτικότητα. Μπήκαν εξτρά βήματα εκεί που δεν υπήρχε ανάγκη. Το μόνο θετικό που είδα σε σχέση με άλλες παλαιότερες εκδόσεις είναι τρέχουν όλα χωρίς προβλήματα, πιο παλιά ειδικά για τα apps τραπεζών ήταν πόνος ακόμα και μετά από επίσημη έκδοση πόσο μάλλον αν κάποιος έβαζε beta. ΑΚΥΡΟ, έπαψε να δουλεύει στις τελευταίες beta το launchpad μπορείς να το επαναφέρεις... (δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά) sudo mkdir -p /Library/Preferences/FeatureFlags/Domain sudo defaults write /Library/Preferences/FeatureFlags/Domain/SpotlightUI.plist SpotlightPlus -dict Enabled -bool false restart your mac Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:49 μμ από ksessalonikios
takislz Δημοσ. Τετάρτη στις 02:03 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:03 μμ @comfuzio δες τα προγραμματά σου αλφαβητικά από παράθυρο finder, στην αριστερή πλευρά στα favourites/Applications Μετά από 25 χρόνια με Mac & MacOS, για εμένα είναι το χειρότερο οπτικά update όλων των ετών! Θέλει πολύ ταλέντο να το κάνεις τόσο μάπα ή απλά μια ροζ οπτική των πάντων. Οι ρυθμίσεις του ''appearance'' εκτός της default, είναι για τα πανηγύρια ή για τις πολύχρωμες παρελάσεις! Αίσχος, έχουν χάσει κάθε επαφή με την αισθητική, σε hardware & software πια.
comfuzio Δημοσ. Τετάρτη στις 02:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:20 μμ 16 minutes ago, takislz said: @comfuzio δες τα προγραμματά σου αλφαβητικά από παράθυρο finder, στην αριστερή πλευρά στα favourites/Applications Μετά από 25 χρόνια με Mac & MacOS, για εμένα είναι το χειρότερο οπτικά update όλων των ετών! Θέλει πολύ ταλέντο να το κάνεις τόσο μάπα ή απλά μια ροζ οπτική των πάντων. Οι ρυθμίσεις του ''appearance'' εκτός της default, είναι για τα πανηγύρια ή για τις πολύχρωμες παρελάσεις! Αίσχος, έχουν χάσει κάθε επαφή με την αισθητική, σε hardware & software πια. Ναι δεν με βοηθάει να τα βλέπω αλφαβητικά όμως, έτσι το έχει από μόνο του. Μια χαρά ήταν πριν, είχα κάνει φακέλους με σειρά που με βόλευε. Τώρα αυτό το πράγμα είναι για πέταμα. Το σκέφτομαι για rollback 1 hour ago, Dimitris_1981 said: Αν δεν θες το coherence ξετίκαρε εδώ. Ίσως θα έπρεπε να μπεί ένα layer πάνω στα Icons που να υποδεικνύει ότι είναι Windows/VM App. Δεν ξέρω αν είναι της Apple ή της Parallels. Αυτό το εντοπίζω πάντως και στην Sequoia. Ερώτηση μήπως έχεις Cisco VPN να μου πεις αν λειτουργεί κανονικά στο MacOS 26; Ιδανικά και με ISE Posture. Το να τα κρύψω δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, πριν το 26 δεν τα είχα όλα αυτά μέσα και τα είχα όλα σε σειρά. Τώρα με το ζόρι είναι όλα πεταμένα μαζί. Ακόμα και να τα κρύψω από το parallels, πάλι δεν μου αναιρεί την σειρά που είχα με φακέλους ανά κατηγορίες που τα έχασα όλα αυτά 1
takislz Δημοσ. Τετάρτη στις 02:26 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:26 μμ (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, comfuzio είπε Ναι δεν με βοηθάει να τα βλέπω αλφαβητικά όμως, έτσι το έχει από μόνο του. Μια χαρά ήταν πριν, είχα κάνει φακέλους με σειρά που με βόλευε. Τώρα αυτό το πράγμα είναι για πέταμα. Το σκέφτομαι για rollback στο παράθυρο του finder, επιλέγεις τα προγράμματα που θες με command κλικ και με δεξί κλικ η πρώτη επιλογή new folder with selection είναι μια λύση. Δεν ξέρω έπειτα αν θα μπορείς να το δεις (τον φάκελο) και από το Apps στο dock. Το ρολμπακ το σκέφτηκα κι εγώ στην 1η dev, περίμενα μέχρι χθες που ήρθε η τελική για βελτιώσεις (δεν) και τώρα απλά το έχω αποδεχτεί. Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:42 μμ από takislz
freegr Δημοσ. Τετάρτη στις 02:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:49 μμ Αποτελεί μια αναβάθμιση περισσότερο αισθητικά ελπίζοντας ότι θα βελτιώσει τις ενσωματωμένες εφαρμογές και θα δώσει περαιτέρω αξία
petran1790 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:28 μμ Υπεροχο!! Μου αρεσει τρελα! Αντε να βγει επισημα να το σφιξω στα mac... Τωρα οποιος λεει για αντιγραφες σε σχεση με Vista.. νταξει.. εκτιθεται.... 1
Jmanol000 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:00 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:00 μμ 9 ώρες πριν, ardi21 είπε Πργαματικα δεν ξερω τι εχει παθει η Apple και κατεστρεψε εμφανισιακα και το iOS και τα iPhone Pro μεσα σε διαστημα μερικων μηνων. To πρωτο θυμιζει κατι android themes της κακιας ωρας του 2015 και το αλλο κινητο απο Temu. Μιλαμε για ασχημια, οχι αστεια. Ασχήμια αλλά σε λίγο καιρό όλοι η θα το πάρετε ή αν δεν το πάρετε δεν θα το περνάτε ούτως η άλλως για αυτό και είστε τόσο αποφασισμένοι και απόλυτοι . Η ιστορία επαναλαμβάνεται όλοι κραζουν κάτι και μετά το αγοράζουν 4 ώρες πριν, petran1790 είπε Υπεροχο!! Μου αρεσει τρελα! Αντε να βγει επισημα να το σφιξω στα mac... Τωρα οποιος λεει για αντιγραφες σε σχεση με Vista.. νταξει.. εκτιθεται.... ειδικά αν λάβουμε υπόψη το πόσο πιο ζωντανό είναι το liquid glass πόσο πιο διαδραστικό 9 ώρες πριν, lomvardo είπε Δεν καταλαβαινω γιατί πρέπει να γκρινιαζουμε κυριολεκτικά για τα πάντα. Δεν έχουμε χρησιμοποιήσει καν το νεο ios, ας περιμένουμε 10 μερες. Απ όσα βλέπω στις φωτογραφίες πάντως, εμενα μου φαίνεται αισθητικά θετική η αναβαθμιση. Στην πράξη όμως βλέπουμε. Καλά το ότι σχολιάζουν και όσοι δεν έχουν καν iphone ειναι απλα αστείο πλέον ή εμπίπτει στην κατηγορια της ψυχοπαθολογιας. Καλα τους εχει γινει εμμονή να βρίζουν και τα νέα pro και την apple δεν έχουν φαίνεται κάτι άλλο να κάνουν στη ζωή τους χεχεχε 8 ώρες πριν, comfuzio είπε Τα έχω περάσει εδώ και κάτι βδομάδες και στο κινητό και στο ρολόι και στο macbook air, οπτικά οκ eye candy αλλά γενικά δεν μου αρέσει. Στο Mac O/S ένα χάλι μαύρο το Apps, είχα κάνει φακέλους με τα προγράμματα όπως τα ήθελα, χαθήκαν οι φάκελοι και είναι όλα χύμα πεταμένα μέσα στο apps...τώρα πως τους ήρθε να κάνουν αυτό το μπάχαλο; ναι ξέρω cmd+space και ψάξε έλα μου ντε που δεν θυμάμαι τα ονόματα ΟΛΩΝ των apps που έχω; Πιο πριν ήξερα ότι θα μπω μέσα και θα δω τους φακέλους ανάλογα την κατηγορία που ψάχνω, ακόμα και να μην θυμάμαι το όνομα, θα δω το εικονίδιο. Τώρα είναι ΟΛΑ πεταμένα μέσα σε ένα φάκελο -που δεν είναι καν full screen αλλά ένα παραθυράκι στο κέντρο- και έχει μέσα και προγράμματα από τα VM που έχω! Έλεος! Θέλω να βρω το word και μου βγάζει και αυτό που ψάχνω αλλά και το word από 2 parallels vm που έχω. Στο iOS, άνοιγα την εφαρμογή τηλεφώνου, καλούσα από τα πρόσφατα, έκλεινα την γραμμή και είχα σαν εικόνα πάλι τα πρόσφατα, τώρα δεν με αφήνει να καλέσω αν πατήσω πάνω σε επαφή, πρέπει να την ανοίξω και να καλέσω μέσα από αυτήν και όταν κλείσω την γραμμή, είμαι πάλι μέσα στην επαφή και πρέπει να πατήσω back για να πάω να δω το ιστορικό. Για το eye candy χάθηκε όλη πρακτικότητα. Μπήκαν εξτρά βήματα εκεί που δεν υπήρχε ανάγκη. Το μόνο θετικό που είδα σε σχέση με άλλες παλαιότερες εκδόσεις είναι τρέχουν όλα χωρίς προβλήματα, πιο παλιά ειδικά για τα apps τραπεζών ήταν πόνος ακόμα και μετά από επίσημη έκδοση πόσο μάλλον αν κάποιος έβαζε beta. Να σε ρωτήσω πως είναι η εμπειρία από bugs ? Στο iPad είναι απίστευτα πολύ γεμάτο με bugs δεν δουλεύει καθόλου καλά 8 ώρες πριν, Tlykog είπε Η κριτική είναι χρήσιμη όταν είναι τεκμηριωμένη. Εδώ βλέπω άτομα που κρίνουν αρνητικά την εμφάνιση και μόνο και προσπερνάνε όλα τα ουσιαστικά που αναφέρει το άρθρο για λειτουργίες και εμπειρία χρήσης, που πραγματικά θα ενδιέφερε ένα actual χρήστη των συσκευών της εταιρείας. Το γούστο είναι υποκειμενικό, δεν βγαίνει σε καλούπια. Προσωπικά το βρίσκω πανέμορφο, αλλά αυτό είναι το δικό μου γούστο. Όμως, χωρίς τεκμηριωμένη κριτική, όλο αυτό θυμίζει λίγο τη λογική “όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια”, ανθρώπων που απλά στέκονται στο "φαίνεσθαι", όχι στην ουσία. Είναι όλοι που βρίζουν ενώ ούτως η άλλως δεν θα αγόραζαν γιατί μάλλον είναι ακριβό για αυτούς . Δεν εξηγείται αλλιώς η επιμονή τους να κράξουν κάτι που όχι δεν έχουν πιάσει από κοντά αλλά δεν έχουν δει και ολας για να καταλάβουν πως φαίνεται στο φως πχ 10 ώρες πριν, spectaculator είπε Είπαμε, περάσαμε από το "σκέφτομαι άρα υπάρχω" στο "καταναλώνω άρα υπάρχω". Εδω ταίριαζε η απάντηση του Γεωργίου : σοφή η …. Δικό σου το υπόλοιπο 9 ώρες πριν, Digital-Entity είπε Το ίδιο κάνανε και για την μετάβαση από iOS 6 σε iOS 7. Κράζανε, κράζανε και το αντέγραψαν όλοι τελικά. Ετσι γίνεται πάντα . Γιατί με το iPhone 11 Pro ? Δεν βριζαν όλοι και τώρα τέτοια τρικαμερα έχουν
comfuzio Δημοσ. Τετάρτη στις 08:13 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:13 μμ 12 minutes ago, Jmanol000 said: Να σε ρωτήσω πως είναι η εμπειρία από bugs ? Στο iPad είναι απίστευτα πολύ γεμάτο με bugs δεν δουλεύει καθόλου καλά Το περίμενα χειρότερο, το βλέπω πολύ σταθερό και στις 3 συσκευές που έχω
Jmanol000 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:16 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:16 μμ 2 λεπτά πριν, comfuzio είπε Το περίμενα χειρότερο, το βλέπω πολύ σταθερό και στις 3 συσκευές που έχω Αλήθεια ε; Εμένα το ακριβώς ανάποδο
comfuzio Δημοσ. Τετάρτη στις 08:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:18 μμ 1 minute ago, Jmanol000 said: Αλήθεια ε; Εμένα το ακριβώς ανάποδο Πέραν από το ρολόι, το mac και το iPhone τα ζορίζω καθημερινά
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τετάρτη στις 08:43 μμ Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 08:43 μμ 23 λεπτά πριν, comfuzio είπε Πέραν από το ρολόι, το mac και το iPhone τα ζορίζω καθημερινά Με τις χθεσινές νέες εκδόσεις (RC) όλα πλέον λειτουργούν άψογα (iPhone 16pro, iPad Pro M4, AW ultra2, Apple TV, MacBook Pro M1, iMac 27” 5K (intel i7) 1
comfuzio Δημοσ. Τετάρτη στις 09:04 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:04 μμ 20 minutes ago, billdanos said: Με τις χθεσινές νέες εκδόσεις (RC) όλα πλέον λειτουργούν άψογα (iPhone 16pro, iPad Pro M4, AW ultra2, Apple TV, MacBook Pro M1, iMac 27” 5K (intel i7) Ναι, αλλά και πιο πριν πάλι δεν είχα πρόβλημα πέραν από αυτά που έγραψα πιο πάνω που είναι θέμα πρακτικότητας. Αλλιώς crashes κτλ δεν είχα ούτε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα