Costaskokk Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) Επιτέλους έγινε αναβαθμιση και στην γρηγορη φόρτιση απο τα 27w του 16, φτάσαμε στα 40w !!! . Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από Costaskokk 1
jimis98 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 4 λεπτά πριν, Shyn είπε Μεγαλη διαφορα στις θερμοκρασιες εκαναν την ιδια χρηση ομως?
Shyn Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 2 minutes ago, jimis98 said: εκαναν την ιδια χρηση ομως? Εαν καταλαβα σωστα ειναι ιδιες οι συνθηκες ναι. 4K video recording, max brightness και genshin impact
jimis98 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 1 λεπτό πριν, Shyn είπε Εαν καταλαβα σωστα ειναι ιδιες οι συνθηκες ναι. 4K video recording, max brightness και genshin impact το 17 pro τσιμπιμενο ειναι
jonis Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Ευτυχώς γλίτωσα την αναβάθμιση για φέτος. https://www.macrumors.com/2025/09/13/apple-n1-chip-has-wi-fi-7-limitation/ 1
petran1790 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 1 ώρα πριν, Shyn είπε Μεγαλη διαφορα στις θερμοκρασιες Link απο το βιντεο αυτο υπαρχει? Εντυπωσιακα αποτελεσματα παντως... Εμπρος πισω και υποβαθμιση κατα τα αλλα που λενε καποιοι.. 1 ώρα πριν, jimis98 είπε εκαναν την ιδια χρηση ομως? Συνηθως σε τετοιες δοκιμες (λογικα αντιστοιχη με το battery drain ειναι φανταζομαι), ολα τα τηλεφωνα τους κανουν την ιδια ακριβως χρηση... 16 λεπτά πριν, jonis είπε Ευτυχώς γλίτωσα την αναβάθμιση για φέτος. https://www.macrumors.com/2025/09/13/apple-n1-chip-has-wi-fi-7-limitation/ Τι μας λεει αυτο?? τοσο deal breaker για σενα?? δλδ δεν σε καλυπτει το 6/6Ε και θες το 7 ? ωραιος.. 🤣
TiPsY4 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 40 λεπτά πριν, petran1790 είπε Link απο το βιντεο αυτο υπαρχει? 1
venomawakens7 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Αύριο θα παραλάβω το απλό 17 από istorm. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον φορτιστή από εκεί ; Θέλω να εκμεταλλευτώ το fast charge του 17. Φαντάζομαι το κλασικό adapter που μου είχε στο πακέτο το 11 pro max είναι συμβατό αλλά με πιο αργή φόρτιση. Είδα έχει βγάλει ένα νέο η Apple αλλά δεν τον βρήκα κάπου εδώ.
CarbonFibre Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, venomawakens7 είπε Αύριο θα παραλάβω το απλό 17 από istorm. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον φορτιστή από εκεί ; Θέλω να εκμεταλλευτώ το fast charge του 17. Φαντάζομαι το κλασικό adapter που μου είχε στο πακέτο το 11 pro max είναι συμβατό αλλά με πιο αργή φόρτιση. Είδα έχει βγάλει ένα νέο η Apple αλλά δεν τον βρήκα κάπου εδώ. Προσωπικά έχω καλή εμπειρία με τον belkin 65W. Εχει δυο θύρες usb-c. Χωρίζει σε 45w και 20w όταν χρησιμοποιείς και τις δυο ενώ όταν χρησιμοποιείς τη μια έχεις φουλ 65w. Κάνει δουλίτσα και για το macbook άνετα αν δεν θες να κουβαλάς τον μεγάλο φορτιστή. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από CarbonFibre 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 18 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 18 ώρες 2 ώρες πριν, jonis είπε Ευτυχώς γλίτωσα την αναβάθμιση για φέτος. https://www.macrumors.com/2025/09/13/apple-n1-chip-has-wi-fi-7-limitation/ Θα μας πεις πού θα το χρησιμοποιούσες αυτό? Πες μας ένα σενάριο χρήσης... "Wi-Fi 7 is still very fast. The standard allows for data transmission over the 2.4GHz, 5GHz, and/or 6GHz bands simultaneously, with a compatible router, resulting in faster speeds, lower latency, and more reliable connectivity. All of the iPhone 16 models — excluding the iPhone 16e — also support Wi-Fi 7 with up to 160 MHz channel bandwidth. Those devices are equipped with a Broadcom chip for wireless networking, though, leading to hopes that Apple's N1 chip might raise the limit to 320 MHz. Evidently, that is not the case. There are other benefits, though. Apple said the N1 chip improves the overall performance and reliability of features like Personal Hotspot and AirDrop, and it also contributes to power efficiency improvements in the latest iPhone models."
Daredevil Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 33 minutes ago, billdanos said: Θα μας πεις πού θα το χρησιμοποιούσες αυτό? Πες μας ένα σενάριο χρήσης... "Wi-Fi 7 is still very fast. The standard allows for data transmission over the 2.4GHz, 5GHz, and/or 6GHz bands simultaneously, with a compatible router, resulting in faster speeds, lower latency, and more reliable connectivity. All of the iPhone 16 models — excluding the iPhone 16e — also support Wi-Fi 7 with up to 160 MHz channel bandwidth. Those devices are equipped with a Broadcom chip for wireless networking, though, leading to hopes that Apple's N1 chip might raise the limit to 320 MHz. Evidently, that is not the case. There are other benefits, though. Apple said the N1 chip improves the overall performance and reliability of features like Personal Hotspot and AirDrop, and it also contributes to power efficiency improvements in the latest iPhone models." καλό θα ήταν να υποστηρίζει τα 320Mhz, αλλά οκ δεν είναι deal breaker, πιο σημαντικό θεωρώ το καλύτερο σήμα πχ
jonis Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 49 λεπτά πριν, billdanos είπε Θα μας πεις πού θα το χρησιμοποιούσες αυτό? Πες μας ένα σενάριο χρήσης... Έχω μια γραμμή από την Cosmote στα 3gbps έχω αγοράσει WiFi router 7 για να υποστηρίζει αυτές τις ταχύτητες και έχω την apple από πέρσι να μας λέει οτι δεν χρειάζεστε τα 320mhz της μπάντας. Από ότι φαίνεται δεν τα χρειαζόμαστε ούτε φέτος. Μη με ρωτάς και εσύ αν τα χρειάζομαι και που.
Daredevil Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 1 minute ago, jonis said: Έχω μια γραμμή από την Cosmote στα 3gbps έχω αγοράσει WiFi router 7 για να υποστηρίζει αυτές τις ταχύτητες και έχω την apple από πέρσι να μας λέει οτι δεν χρειάζεστε τα 320mhz της μπάντας. Από ότι φαίνεται δεν τα χρειαζόμαστε ούτε φέτος. Μη με ρωτάς και εσύ αν τα χρειάζομαι και που. το θέμα είναι υποστηρίζει το router τα 320Mhz? πολλά πχ wifi6 routers δεν υποστήριζαv καν τα 160Mhz 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 17 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 17 ώρες 7 λεπτά πριν, jonis είπε Έχω μια γραμμή από την Cosmote στα 3gbps έχω αγοράσει WiFi router 7 για να υποστηρίζει αυτές τις ταχύτητες και έχω την apple από πέρσι να μας λέει οτι δεν χρειάζεστε τα 320mhz της μπάντας. Από ότι φαίνεται δεν τα χρειαζόμαστε ούτε φέτος. Μη με ρωτάς και εσύ αν τα χρειάζομαι και που. Και έχεις βεβαιωθεί πως αυτές οι μετρήσεις οφείλονται αποκλειστικά στο chip της Apple? Τη γραμμή αυτή θα τη χαρείς σε ένα desktop/laptop κλπ με τη σχετική ethernet. Στο τηλέφωνό σου τι ακριβώς θα κάνεις πέρα από το να θαυμάζεις τα speedtests (το κάνω κι εγώ)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα