Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/9/2025 στις 11:21 ΜΜ, TiPsY4 είπε

δεν είμαι φαν του air, αλλά παρολα αυτά 

Παρόλα αυτά άντεξε έστω κ αν τα χαρακτηριστικά του είναι τα μισά (1 κάμερα mono Ηχείο, μπαταρία περιορισμένη) με τιμή που πλησιάζει/προσεγγίζει το pro.

Επεξ/σία από aces
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχει κανείς την Pitaka ultra thin να πει εμπειρίες (για 17 pro max); Είμαι πολύ προσεκτικός με τις συσκευές μου ωστόσο είμαι σκεπτικός επειδή βλέπω ότι η συγκεκριμένη θήκη έχει ανοίγματα στις περιοχές των κουμπιών. 

Επεξ/σία από t3llis
Δημοσ.
14 ώρες πριν, aces είπε

Παρόλα αυτά άντεξε έστω κ αν τα χαρακτηριστικά του είναι τα μισά (1 κάμερα mono Ηχείο, μπαταρία περιορισμένη) με τιμή που πλησιάζει/προσεγγίζει το pro.

Έχει και μεγαλύτερη οθόνη από το pro για κάποιους είναι κριτήριο και αυτό 

Δημοσ.
  • Super Moderators
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Η πρώτη σα να λέει κάτι. Η δεύτερη μοιάζει λίγο πιο ...τέρας! 😛 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, t3llis είπε

Παιδιά έχει κανείς την Pitaka ultra thin να πει εμπειρίες (για 17 pro max); Είμαι πολύ προσεκτικός με τις συσκευές μου ωστόσο είμαι σκεπτικός επειδή βλέπω ότι η συγκεκριμένη θήκη έχει ανοίγματα στις περιοχές των κουμπιών. 

Έχω την αντίστοιχη στο 16 pm, οκ για το κινητό, μου έπεσε 2-3 φορές δεν έπαθε τίποτα, θέλει προσοχή να μην σου πέσει με γωνία εκεί που έχει τα κενά, το μεγαλύτερο πρόβλημα μου όμως είναι ότι επειδή δεν προεξέχει από πάνω στα πλάγια, έσπασα το τζάμι μέσα σε 2 μήνες, ενώ με τις άλλες θήκες το είχα από πέρσι άψογο παρόλα τα πεσίματα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν πήγα για την παραλαβή στο istorm είδα ότι είχαν και Nomad θήκες για όποιον ενδιαφέρεται. Είχα ακούσει καλά λόγια στο παρελθόν και πήρα να δοκιμάσω μια. Πολύ καλή προς το παρόν αν και για να έχω πλήρη προσωπική άποψη θα πρέπει να περάσει καιρός. 

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.

δεν ειχα ποτε magsafe charger

nα ρωτησω κατι απλο;

που διευκολυνει αν ειναι να κωλαει πανω το charger της apple και να πρέπει να το ξεκουμπωσεις (αρα τι βαλω καλωδιο δεν βαλω μια απο τα ιδια)

καταλαβαινω κατι λαθος με τον παρακατω φορτιστ

Screenshot 2025-09-22 at 12.05.35 PM.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...