aces Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Drop test …. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από aces
arxontas2323 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, dimitrissa είπε AirPods Pro 3 έχει παραλάβει κανείς παιδιά ; Εγω μαζι με ultra 3
Daredevil Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) εξαιρετική δουλειά με τις κάμερες https://www.dxomark.com/apple-iphone-17-pro-camera-test/ Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από Daredevil 3
aces Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 19/9/2025 στις 11:21 ΜΜ, TiPsY4 είπε δεν είμαι φαν του air, αλλά παρολα αυτά Παρόλα αυτά άντεξε έστω κ αν τα χαρακτηριστικά του είναι τα μισά (1 κάμερα mono Ηχείο, μπαταρία περιορισμένη) με τιμή που πλησιάζει/προσεγγίζει το pro. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από aces
t3llis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Παιδιά έχει κανείς την Pitaka ultra thin να πει εμπειρίες (για 17 pro max); Είμαι πολύ προσεκτικός με τις συσκευές μου ωστόσο είμαι σκεπτικός επειδή βλέπω ότι η συγκεκριμένη θήκη έχει ανοίγματα στις περιοχές των κουμπιών. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από t3llis
panosk111178 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 14 ώρες πριν, aces είπε Παρόλα αυτά άντεξε έστω κ αν τα χαρακτηριστικά του είναι τα μισά (1 κάμερα mono Ηχείο, μπαταρία περιορισμένη) με τιμή που πλησιάζει/προσεγγίζει το pro. Έχει και μεγαλύτερη οθόνη από το pro για κάποιους είναι κριτήριο και αυτό
margaritagr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Καλημέρα Γλυκοκοιτάζω δυο θήκες της torras, μου αρέσει που τις βγάζει και σε πορτοκαλί. Υπάρχει κάποιος που να τις έχει δει/δουλέψει? TORRAS Guardian-Mag for iPhone 17 Pro Max Case for MagSafe with Camera Button, Protective Case, Shockproof, Scratch-Resistant, Thin Mobile Phone Case for: Amazon.de: Electronics & Photo και TORRAS Ostand Q3 Spin for 17 Pro Max Case Military Protection Case with Camera Button Protection Slim Scratch-Resistant Matte Back Mobile Phone Case for Pro Max Black: Amazon.de: Electronics & Photo
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 26 λεπτά πριν, margaritagr είπε Καλημέρα Γλυκοκοιτάζω δυο θήκες της torras, μου αρέσει που τις βγάζει και σε πορτοκαλί. Υπάρχει κάποιος που να τις έχει δει/δουλέψει? TORRAS Guardian-Mag for iPhone 17 Pro Max Case for MagSafe with Camera Button, Protective Case, Shockproof, Scratch-Resistant, Thin Mobile Phone Case for: Amazon.de: Electronics & Photo και TORRAS Ostand Q3 Spin for 17 Pro Max Case Military Protection Case with Camera Button Protection Slim Scratch-Resistant Matte Back Mobile Phone Case for Pro Max Black: Amazon.de: Electronics & Photo Η πρώτη σα να λέει κάτι. Η δεύτερη μοιάζει λίγο πιο ...τέρας! 😛
kaktos77 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, t3llis είπε Παιδιά έχει κανείς την Pitaka ultra thin να πει εμπειρίες (για 17 pro max); Είμαι πολύ προσεκτικός με τις συσκευές μου ωστόσο είμαι σκεπτικός επειδή βλέπω ότι η συγκεκριμένη θήκη έχει ανοίγματα στις περιοχές των κουμπιών. Έχω την αντίστοιχη στο 16 pm, οκ για το κινητό, μου έπεσε 2-3 φορές δεν έπαθε τίποτα, θέλει προσοχή να μην σου πέσει με γωνία εκεί που έχει τα κενά, το μεγαλύτερο πρόβλημα μου όμως είναι ότι επειδή δεν προεξέχει από πάνω στα πλάγια, έσπασα το τζάμι μέσα σε 2 μήνες, ενώ με τις άλλες θήκες το είχα από πέρσι άψογο παρόλα τα πεσίματα. 1
CarbonFibre Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Όταν πήγα για την παραλαβή στο istorm είδα ότι είχαν και Nomad θήκες για όποιον ενδιαφέρεται. Είχα ακούσει καλά λόγια στο παρελθόν και πήρα να δοκιμάσω μια. Πολύ καλή προς το παρόν αν και για να έχω πλήρη προσωπική άποψη θα πρέπει να περάσει καιρός. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από CarbonFibre
digitalarchive Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου δεν ειχα ποτε magsafe charger nα ρωτησω κατι απλο; που διευκολυνει αν ειναι να κωλαει πανω το charger της apple και να πρέπει να το ξεκουμπωσεις (αρα τι βαλω καλωδιο δεν βαλω μια απο τα ιδια) καταλαβαινω κατι λαθος με τον παρακατω φορτιστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα