Super Moderators billdanos Δημοσ. Τετάρτη στις 09:22 πμ Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 09:22 πμ 30 λεπτά πριν, vavatraxaki είπε καλημερα ερωτηση φορατε προστατευτικά κάμερας ; κι αν ναι ποιο; πρωτη φορα σκεφτομαι να βαλω αλλα φοβαμαι μην επηρεάζουν την ποιοτητα των φωτογραφιων γιατι το θελω για επαγγελματικούς σκοπούς σε κανενα iphone μου δεν ειχα βαλει στην καμερα Οχι να μην το κάνεις. Κυκλοφορούν πολλά "σκουπίδια" με άθλια τζαμάκια που θα σου επηρεάσουν την ποιότητα των φωτογραφιών, κυρίως από τις επιπλέον αντανακλάσεις σε ειδικές συνθήκες φωτισμού κλπ. Το ίδιο συμβαίνει και με θήκες που καλύπτουν εντελώς και τους φακούς από πίσω. 3
agelosLX Δημοσ. Τετάρτη στις 10:08 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:08 πμ Καλημέρα σε όλους. Ποιά θήκη προτείνετε σε στύλ πορτοφολιού για 17 pro max? Επίσης τζαμάκι ποιό θεωρείται καλό σε λογική τιμή?
vavatraxaki Δημοσ. Τετάρτη στις 11:22 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:22 πμ 1 ώρα πριν, billdanos είπε Οχι να μην το κάνεις. Κυκλοφορούν πολλά "σκουπίδια" με άθλια τζαμάκια που θα σου επηρεάσουν την ποιότητα των φωτογραφιών, κυρίως από τις επιπλέον αντανακλάσεις σε ειδικές συνθήκες φωτισμού κλπ. Το ίδιο συμβαίνει και με θήκες που καλύπτουν εντελώς και τους φακούς από πίσω. ευχαριστω για τις συμβουλές κι εγω αυτο φοβομουν γιατι καποια στιγμη που ειχα βαλει σε ενα δεν θυμαμαι πιο μοντελο τα εβγαλα απο το πρωτο λεπτο ηταν αθλια η ποιοτητα των φωτογραφιων και δεν ξανα ασχοληθηκα και ειπα τωρα μηπως αλλαξε κατι
Bill1622 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:14 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:14 μμ Προσωπικά χρησιμοποιώ τις flolab εδώ κ 3 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα . https://flolab.io/collections/camera-protector/products/iphone-17-pro-max-camera-protector?variant=46094265942167
aces Δημοσ. Τετάρτη στις 04:01 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:01 μμ (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, agelosLX είπε Καλημέρα σε όλους. Ποιά θήκη προτείνετε σε στύλ πορτοφολιού για 17 pro max? Επίσης τζαμάκι ποιό θεωρείται καλό σε λογική τιμή? Tempered Glass Flolab ή εναλλακτικά Torras σε τζαμι. Σε κατ/ματα Γερμανος βαζουν κ PanzerGlass που ειναι και αυτα κοντα στο ιδιο επιπεδο. Θηκες Torras ή Pitaka ή Nomad οτι βρεις άμεσα διαθεσιμο......που βολεύει. https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?keyphrase=nomad+17+pro+max https://the-istore.gr/thikes-iphone-17-pro-max/ Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:09 μμ από aces
Stelaras1993 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:04 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:04 μμ 8 ώρες πριν, billdanos είπε Οχι να μην το κάνεις. Κυκλοφορούν πολλά "σκουπίδια" με άθλια τζαμάκια που θα σου επηρεάσουν την ποιότητα των φωτογραφιών, κυρίως από τις επιπλέον αντανακλάσεις σε ειδικές συνθήκες φωτισμού κλπ. Το ίδιο συμβαίνει και με θήκες που καλύπτουν εντελώς και τους φακούς από πίσω. Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο να δημιουργεί προβλήματα της panzer glass πχ . Πίσω είναι αρκετά ευαίσθητο το σημείο δεν ξέρω εγώ δεν μπορώ να το αφήσω έτσι .
aces Δημοσ. Τετάρτη στις 07:12 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:12 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Stelaras1993 είπε Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο να δημιουργεί προβλήματα της panzer glass πχ . Πίσω είναι αρκετά ευαίσθητο το σημείο δεν ξέρω εγώ δεν μπορώ να το αφήσω έτσι . Είναι αξιόπιστη και η PanzerGlass απλά στις κάμερες είναι πιθανό να υπάρχει αλλοίωση στο τελικό αποτέλεσμα. Αν προτεραιότητα είναι η προστασία της συσκευής το επιλέγεις. Το πολύ πολύ το κάνεις εγκατάσταση κ το βγάζεις μετά αν δεν έχει ίδια ποιότητα ή αν δεν κρατήσει. https://www.istorm.gr/products/panzerglass-picture-perfect-camera-lens-protector-iphone-17-pro-max?srsltid=AfmBOopJM7snX0fhjaMaojtCWozPr19x6VkEva2vRMsZiMTO9OR8-anf Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:13 μμ από aces
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τετάρτη στις 08:12 μμ Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 08:12 μμ 2 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο να δημιουργεί προβλήματα της panzer glass πχ . Πίσω είναι αρκετά ευαίσθητο το σημείο δεν ξέρω εγώ δεν μπορώ να το αφήσω έτσι . Αν έχει τρύπες στις κάμερες δεν θα έχεις θέμα (πέρα από το αισθητικό κομμάτι). Αν και εκεί έχει τζάμι, δεν το λες και καλό…
SkenaDena Δημοσ. Τετάρτη στις 08:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:38 μμ 25 λεπτά πριν, billdanos είπε Αν έχει τρύπες στις κάμερες δεν θα έχεις θέμα (πέρα από το αισθητικό κομμάτι). Αν και εκεί έχει τζάμι, δεν το λες και καλό… Το συγκεκριμένο , επειδή το έχω , δεν εχει τρυπα στις κάμερες. Προσωπικά σε όλα τα iPhone βάζω δαχτυλίδια για το φόβο των γρατζουνιών. Σε αυτα που είναι ''1 κομματι'' στα προηγούμενα μοντέλα είχα θέμα σε λήψεις με φλάς. Για το 17PM πήρα και το έχω αλλα θα το βάλω σε επόμενη αλλαγή. 2 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο να δημιουργεί προβλήματα της panzer glass πχ . Πίσω είναι αρκετά ευαίσθητο το σημείο δεν ξέρω εγώ δεν μπορώ να το αφήσω έτσι . Περιμένω μεμβράνες απο Temu για να βάλω και να χρησιμοποιώ θήκες που αφήνουν το Plateu ακάλυπτο.
Stelaras1993 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:14 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:14 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, aces είπε Είναι αξιόπιστη και η PanzerGlass απλά στις κάμερες είναι πιθανό να υπάρχει αλλοίωση στο τελικό αποτέλεσμα. Αν προτεραιότητα είναι η προστασία της συσκευής το επιλέγεις. Το πολύ πολύ το κάνεις εγκατάσταση κ το βγάζεις μετά αν δεν έχει ίδια ποιότητα ή αν δεν κρατήσει. https://www.istorm.gr/products/panzerglass-picture-perfect-camera-lens-protector-iphone-17-pro-max?srsltid=AfmBOopJM7snX0fhjaMaojtCWozPr19x6VkEva2vRMsZiMTO9OR8-anf Και αυτό μαρεσει , έχει φουλ προστασία στο πίσω μέρος , εκτός των καμερών για να μην αλλοιώνει πιθανών ! Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:39 μμ από Stelaras1993 1
aces Δημοσ. Τετάρτη στις 10:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:41 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Stelaras1993 είπε Και αυτό μαρεσει , έτσι έχει φουλ προστασία εκτός των καμερών για να μην αλλοιώνει Ναι αυτό δείχνει καλύτερο την εταιρία tech protect έτυχε να βάλουμε ένα τζαμάκι σε iPad Πολωνία έχει έδρα λογικά έχει φθηνότερη τιμή βγάζει στα περισσότερα μοντέλα iPhone/iPad αξεσουάρ αν έχεις το blue θα γίνει blue black κ θήκη ίδιο χρώμα με κάμερες (μαύρο) αυτο ναι μόνο αν ξεκολλήσει δεν θα κρατήσει. Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:44 μμ από aces
spyros66666 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:43 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:43 πμ Flolab και Torras , έκαναν περίπου 17 μέρες για να έρθουν Κρητη. Με Elta Courier στο τελικό στάδιο.
brody_polinsky Δημοσ. Πέμπτη στις 02:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:18 μμ 2 ώρες πριν, spyros66666 είπε Flolab και Torras , έκαναν περίπου 17 μέρες για να έρθουν Κρητη. Με Elta Courier στο τελικό στάδιο. εμένα ένα δεκαήμερο! μου εχουν μείνει κάτι camera silver rings της flolab αν ενδιαφέρεται κανείς.
agelosLX Δημοσ. Πέμπτη στις 03:55 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:55 μμ 23 hours ago, aces said: Tempered Glass Flolab ή εναλλακτικά Torras σε τζαμι. Σε κατ/ματα Γερμανος βαζουν κ PanzerGlass που ειναι και αυτα κοντα στο ιδιο επιπεδο. Θηκες Torras ή Pitaka ή Nomad οτι βρεις άμεσα διαθεσιμο......που βολεύει. https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?keyphrase=nomad+17+pro+max https://the-istore.gr/thikes-iphone-17-pro-max/ Μου αρέσουν αρκετά οι Nomad Modern Folio, ωστόσο παρατηρώ ότι οι τιμές τους παίζουν στο σκρούτζ για τα ίδια χρώματα. Υπάρχει περίπτωση τα μαγαζιά που τις πουλάνε γύρω στα 50κάτι ευρώ (έναντι 70 των επίσημων μεταπωλητών) να είναι μαιμού?
SkenaDena Δημοσ. Πέμπτη στις 04:24 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:24 μμ 2 ώρες πριν, brody_polinsky είπε εμένα ένα δεκαήμερο! μου εχουν μείνει κάτι camera silver rings της flolab αν ενδιαφέρεται κανείς. Είσαι Κρήτη και αν ναι που ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα