Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kaktos77 είπε

Έχω την αντίστοιχη στο 16 pm, οκ για το κινητό, μου έπεσε 2-3 φορές δεν έπαθε τίποτα, θέλει προσοχή να μην σου πέσει με γωνία εκεί που έχει τα κενά, το μεγαλύτερο πρόβλημα μου όμως είναι ότι επειδή δεν προεξέχει από πάνω στα πλάγια, έσπασα το τζάμι μέσα σε 2 μήνες, ενώ με τις άλλες θήκες το είχα από πέρσι άψογο παρόλα τα πεσίματα. 

Πιστεύεις αξίζει να δώσω τα χρήματα για τη συγκεκριμένη ; Θα την αγόραζες ξανά ; Εναλλακτικά σκέφτομαι να πάρω μια απλή elago που έχω και στο 15 pro max. Σκεφτόμουν απλά να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. 

• Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, t3llis είπε

Πιστεύεις αξίζει να δώσω τα χρήματα για τη συγκεκριμένη ; Θα την αγόραζες ξανά ; Εναλλακτικά σκέφτομαι να πάρω μια απλή elago που έχω και στο 15 pro max. Σκεφτόμουν απλά να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. 

Κοιτά εγώ την πήρα στα 35 από istorm πριν 4 μήνες που προφανώς έκανε ξεστοκάρισμα, 60+ όμως δεν θα έδινα η αλήθεια είναι. Έχω και την elago σιλικόνης, ότι καλύτερο σε σιλικόνη έχω πάρει μέχρι στιγμής, ούτε φθορά, ούτε να κολλάει μετά από μήνες. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

δεν ειχα ποτε magsafe charger

nα ρωτησω κατι απλο;

που διευκολυνει αν ειναι να κωλαει πανω το charger της apple και να πρέπει να το ξεκουμπωσεις (αρα τι βαλω καλωδιο δεν βαλω μια απο τα ιδια)

καταλαβαινω κατι λαθος με τον παρακατω φορτιστ

Screenshot 2025-09-22 at 12.05.35 PM.jpg

Αν το χρησιμοποιείς μόνο του είναι απλά πρακτικό αντί να καρφώνεις το καλώδιο στο usb port και αφαιρείται εύκολα κλπ. Σαν αξεσουάρ όμως μπορεί να συνδεθεί πάνω σε διάφορες βάσεις που κουμπώνει πάνω τους για να το έχεις σαν stand στο γραφείο ή στο τραπεζάκι του κρεβατιού. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Αν το χρησιμοποιείς μόνο του είναι απλά πρακτικό αντί να καρφώνεις το καλώδιο στο usb port και αφαιρείται εύκολα κλπ. Σαν αξεσουάρ όμως μπορεί να συνδεθεί πάνω σε διάφορες βάσεις που κουμπώνει πάνω τους για να το έχεις σαν stand στο γραφείο ή στο τραπεζάκι του κρεβατιού. 

οταν λες βαση τραπεζιου δειχνεις καποιες να δω;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kaktos77 είπε

Κοιτά εγώ την πήρα στα 35 από istorm πριν 4 μήνες που προφανώς έκανε ξεστοκάρισμα, 60+ όμως δεν θα έδινα η αλήθεια είναι. Έχω και την elago σιλικόνης, ότι καλύτερο σε σιλικόνη έχω πάρει μέχρι στιγμής, ούτε φθορά, ούτε να κολλάει μετά από μήνες. 

Την πήρες πολύ καλά ! Όντως η elago είναι εξαιρετική. Κι εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Έχω χρόνο να το σκεφτώ μιας και το κινητό μάλλον θα αργήσει να έρθει ( Φιλάκια στο Πλαίσιο αν με διαβάζει) 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

οταν λες βαση τραπεζιου δειχνεις καποιες να δω;

https://www.google.com/search?client=safari&sca_esv=3cba3ff7c6207a53&rls=en&udm=2&fbs=AIIjpHxU7SXXniUZfeShr2fp4giZ1Y6MJ25_tmWITc7uy4KIegMOm3ItDJ-cT-Q5w0bTw0aWDUsQli3okTHBRSgORXy6amkDFGDGbo-Vm3ltwMUrcxZAq2JinZXziUxfynJTP6pal_f7-itbIokhaZh-fndXy5HIFTvnfR9-I1aQszc2gkKJEL7x6s_QpZEmLk3CSaEdUf3_&q=magsafe+docks&sa=X&ved=2ahUKEwihwPuYhuyPAxVyX_EDHSdVGE8QtKgLegQIEhAB&biw=1393&bih=1242&dpr=2

Κάποιες βάσεις από αυτές δεν έχουν ενσωματωμένο το magsafe αλλά υπάρχει απλά μια υποδοχή για να κουμπώσεις πάνω τους το original της Apple. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, t3llis είπε

Την πήρες πολύ καλά ! Όντως η elago είναι εξαιρετική. Κι εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Έχω χρόνο να το σκεφτώ μιας και το κινητό μάλλον θα αργήσει να έρθει ( Φιλάκια στο Πλαίσιο αν με διαβάζει) 

Ναι πάντα ήθελα μια με ανθρακονήματα αλλά ήταν πανάκριβες και δεν είχα πάρει, αλλά ναι θα ξανά έκανα το ίδιο, αρχικά elago και σε καμιά προσφορά θα χτύπαγα και αυτή. Εύχομαι να οπλιστείς με υπομονή, πέρσι από το Πλαίσιο προπαραγγελία day one μέσω της εταιρίας μου, που υποτίθεται ότι προηγούμαστε κιόλας σε παραγγελίες, παρέλαβα 20 Νοεμβρίου το 16pm 256gb titanium.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Ναι πάντα ήθελα μια με ανθρακονήματα αλλά ήταν πανάκριβες και δεν είχα πάρει, αλλά ναι θα ξανά έκανα το ίδιο, αρχικά elago και σε καμιά προσφορά θα χτύπαγα και αυτή. Εύχομαι να οπλιστείς με υπομονή, πέρσι από το Πλαίσιο προπαραγγελία day one μέσω της εταιρίας μου, που υποτίθεται ότι προηγούμαστε κιόλας σε παραγγελίες, παρέλαβα 20 Νοεμβρίου το 16pm 256gb titanium.

Ίσως κάνω κι εγώ αυτό. Θα ξεκινήσω με μια elago και βλέπω μετά. Ναι και στο 15 pm περίμενα 1 μήνα και για να το πάρω. 

• Like 1
Δημοσ.

πρωτες δυο ωρες με το κινητο. Εκανα το πρωι το μιρορ και τωρα 2 ωρες το δουλευω. Μου φαινεται λιγο καπως laggy οταν ανοιγωκλεινω εφαρμογη αλλα θεωρω πως θα στρωσει.

Με αυτο που επαθα πλακα ειναι το σημα και mobile Και wifi. Συγκεκριμενα wifi στο ιδιο μερος, διπλα διπλα τα κινητα (17 & 16 pro max) το 16αρι εινια στο 250 down και το 17αρι στα 450. Σοκ το λιγοτερο

• Super Moderators
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε

Ερώτηση. Αξίζει να αλλάξω τη SIM για να ενεργοποιηθεί το 5G Standalone; Θα δω καμία τρελή διαφορά; 

Δε νομίζω πως παρατήρησα κάποια σημαντική διαφορά…

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, panosk111178 είπε

Έχει και μεγαλύτερη οθόνη από το pro για κάποιους είναι κριτήριο και αυτό 

Είναι κ αυτό καλύτερα αν είναι εφικτό ας τα δεις από κοντά σε κάποια αλυσίδα πριν από οποιαδήποτε  πληρωμή :)

12 ώρες πριν, margaritagr είπε

Ή 1η είναι πιο compact :rolleyes: η 2η δεν θα βολέψει με το stand ίσως παρέχει περισσότερη προστασία αλλά θα προσθέτει βάρος στο σύνολο.

γενικά η torras είναι premium υλικά από άλλα brands

Επεξ/σία από aces
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Κωτσόβολος έφερε pitaka θήκες και πήρα τη σλιμ. Σήμερα είδα την γουβεν της apple και δε το περίμενα πόσο βελτιωμένη είναι από πέρυσι…πήγα πήρα τη σιλικόνη με 60 ευρώ τσάμπα τελικά αφού έπρεπε να πάρω αυτή σε μπλε χρώμα. μου φαίνεται ότι κολλάει πιο δυνατά  στο MagSafe από τη σιλικόνη. 

https://www.apple.com/uk/shop/product/MGF94ZM/A/iphone-17-pro-max-techwoven-case-with-magsafe-blue

Το κινητό αν εξαίρεσεις την πιο φθηνιαρικη εμφάνιση από πέρυσι τα σπάει! Όποιος μπορεί ας δώσει ακόμα και το περσινό 16 μαξ και να το πάρει γιατί θα έχει πολύ καλύτερη εμπειρία χρήσης! Η οθόνη το κράτημα στο χέρι ή ταχύτητα , οι κάμερες και το βίντεο , τα μικρόφωνα που επιτέλους έχουν δύναμη και καθαρότητα στον ήχο αλλά και τα πιο μικρά όπως καλύτερη απόδοση σε WiFi, 5g και Bluetooth συνδέσεις. Πιστεύω η διαφορά στην ταχύτητα είναι τα 12gb ram και οι βελτιώσεις στον επεξεργαστή. Επίσης τεράστια διαφορά στις selfie αν ενδιαφέρεται καποιος ..Τεράστια διαφορά από όλα τα μήλα που είχα μέχρι τώρα! Όσο το δουλεύω τόσο μου αρέσει και σήμερα στις 11 το βράδυ η μπαταρία με φόρτιση από τις 7 το πρωί είναι στο 39%.. αναβαθμίστε αξίζει!

Επεξ/σία από avacan23
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...