Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παραγγειλει τζαμακι magic john ειναι αυτος που βγαινει με κατι τσεκουρια και διαφημιζει πως δεν σπαει δεν αφηνει αποτυπωματα δεν χαλαει κτλπ.Εχει παρει ποτε κανεις τετοιο τζαμακι? Να σημειωσω βγαινει στα 28 ευρω και εχει δυο με το τζαμι που οταν κοιτανε απο το πλαι το κινητο σου να μην βλεπουν τι δειχνει.

• Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, avacan23 είπε

..Τεράστια διαφορά από όλα τα μήλα που είχα μέχρι τώρα! Όσο το δουλεύω τόσο μου αρέσει και σήμερα στις 11 το βράδυ η μπαταρία με φόρτιση από τις 7 το πρωί είναι στο 39%.. αναβαθμίστε αξίζει!

Όντως η μπαταρία βράχος!!! 

Βελτιωμένη αισθητά και από το 16ΡΜ την αντίστοιχη περσινή περίοδο , γιατί μετά με τις επερχόμενες αναβαθμίσεις του ΙΟS, τα χαλάνε όλα....

Μακάρι να προχωρήσει η τεχνολογία να έχουμε μια διάρκεια μπαταρίας σαν του ΡΜ , με το πάχος του AIR.....

..

Δημοσ.
Στις 21/9/2025 στις 8:00 ΜΜ, t3llis είπε

Παιδιά έχει κανείς την Pitaka ultra thin να πει εμπειρίες (για 17 pro max); Είμαι πολύ προσεκτικός με τις συσκευές μου ωστόσο είμαι σκεπτικός επειδή βλέπω ότι η συγκεκριμένη θήκη έχει ανοίγματα στις περιοχές των κουμπιών. 

Εγώ έχω παραγγείλει την sunset Aramid ProGuard Case αλλά χάζευα reddit και έπεσα στο από κάτω:

Δημοσ.

Πήρα σε μαγαζί να ρωτήσω για τζαμάκι για 17 pro max και μου λέει η κοπελιά ότι είναι τα ίδια με τα περσινά του 16 pro max στις 6,9 ίντσες.

Ισχυει κανονικά ;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jonis είπε

Πήρα σε μαγαζί να ρωτήσω για τζαμάκι για 17 pro max και μου λέει η κοπελιά ότι είναι τα ίδια με τα περσινά του 16 pro max στις 6,9 ίντσες.

Ισχυει κανονικά ;

Ισχύει αλλά υπάρχουν εταιρίες, βλέπε Spigen, που έχει βγάλει νέα έκδοση.

• Like 1
Δημοσ.

εχουν ίδια διασταση ναι.

τώρα εκανα εγκατασταση ενα esr με πολύ βολικό σύστημα εφαρμογής. κλείνεις το καπάκι και τραβάς την ταινία και είναι έτοιμο.

spacer.png

spacer.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, ktsak είπε

Πλαίσιο ενημέρωση 0 (πλήρης άγνοια), iStorm επικοινωνία 0 (πλήρης απάθεια, στα όρια της αναισθησιας). Καλά θα πάει αυτό .......

Καλά δεν ξέρουν και αυτοί μην νομίζεις ο υπάλληλος πατάει στο υπολογιστή μαι γράφει εκτός στοκ οπότε αυτο λέει! Εκείνοι που ξέρουν είναι στησ αποθήκες που ξέρουν τι περιμένουν 

Επεξ/σία από panosk111178

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...