Tropical_fever Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Εχω παραγγειλει τζαμακι magic john ειναι αυτος που βγαινει με κατι τσεκουρια και διαφημιζει πως δεν σπαει δεν αφηνει αποτυπωματα δεν χαλαει κτλπ.Εχει παρει ποτε κανεις τετοιο τζαμακι? Να σημειωσω βγαινει στα 28 ευρω και εχει δυο με το τζαμι που οταν κοιτανε απο το πλαι το κινητο σου να μην βλεπουν τι δειχνει.
avacan23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου https://youtu.be/iw0_TKN5cII?feature=shared Οι κάμερες του 17 και οι διαφορές με το 16 μαξ. δείτε το αξίζει Μπορει τα ανδροιντ να χουν καλύτερεσ κάμερες αλλά τα φυσικά χρώματα και το βίτειο του μήλου δεν το έχουν..
Costaskokk Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, avacan23 είπε ..Τεράστια διαφορά από όλα τα μήλα που είχα μέχρι τώρα! Όσο το δουλεύω τόσο μου αρέσει και σήμερα στις 11 το βράδυ η μπαταρία με φόρτιση από τις 7 το πρωί είναι στο 39%.. αναβαθμίστε αξίζει! Όντως η μπαταρία βράχος!!! Βελτιωμένη αισθητά και από το 16ΡΜ την αντίστοιχη περσινή περίοδο , γιατί μετά με τις επερχόμενες αναβαθμίσεις του ΙΟS, τα χαλάνε όλα.... Μακάρι να προχωρήσει η τεχνολογία να έχουμε μια διάρκεια μπαταρίας σαν του ΡΜ , με το πάχος του AIR..... ..
Grisos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Στις 21/9/2025 στις 8:00 ΜΜ, t3llis είπε Παιδιά έχει κανείς την Pitaka ultra thin να πει εμπειρίες (για 17 pro max); Είμαι πολύ προσεκτικός με τις συσκευές μου ωστόσο είμαι σκεπτικός επειδή βλέπω ότι η συγκεκριμένη θήκη έχει ανοίγματα στις περιοχές των κουμπιών. Εγώ έχω παραγγείλει την sunset Aramid ProGuard Case αλλά χάζευα reddit και έπεσα στο από κάτω:
jonis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Πήρα σε μαγαζί να ρωτήσω για τζαμάκι για 17 pro max και μου λέει η κοπελιά ότι είναι τα ίδια με τα περσινά του 16 pro max στις 6,9 ίντσες. Ισχυει κανονικά ;
Grisos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, jonis είπε Πήρα σε μαγαζί να ρωτήσω για τζαμάκι για 17 pro max και μου λέει η κοπελιά ότι είναι τα ίδια με τα περσινά του 16 pro max στις 6,9 ίντσες. Ισχυει κανονικά ; Ισχύει αλλά υπάρχουν εταιρίες, βλέπε Spigen, που έχει βγάλει νέα έκδοση. 1
avacan23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου εχουν ίδια διασταση ναι. τώρα εκανα εγκατασταση ενα esr με πολύ βολικό σύστημα εφαρμογής. κλείνεις το καπάκι και τραβάς την ταινία και είναι έτοιμο. 1
jonis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 12 λεπτά πριν, Grisos είπε Ισχύει αλλά υπάρχουν εταιρίες, βλέπε Spigen, που έχει βγάλει νέα έκδοση. Ψαρωσα και εγώ με το site της flolab που δίνει τζαμακια μόνο για 17 https://flolab.io/collections/iphone-screen-protectors
spyros66666 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου τωρα που το 17αρι το απλο ειναι σαν το pro , ξέρετε αν η θήκη και το τζαμάκι απο το 16pro , μπαίνουν ?
ktsak Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Λάθος νήμα, ΔΙΑΓΡΑΦΗ 😇 Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από ktsak
panosk111178 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, ktsak είπε Πλαίσιο ενημέρωση 0 (πλήρης άγνοια), iStorm επικοινωνία 0 (πλήρης απάθεια, στα όρια της αναισθησιας). Καλά θα πάει αυτό ....... Καλά δεν ξέρουν και αυτοί μην νομίζεις ο υπάλληλος πατάει στο υπολογιστή μαι γράφει εκτός στοκ οπότε αυτο λέει! Εκείνοι που ξέρουν είναι στησ αποθήκες που ξέρουν τι περιμένουν Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από panosk111178
jonis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Πολύ σούσουρο διαβάζω για αυτό το τζαμάκι. https://torraslife.com/products/origarmor-screen-protector-for-iphone-17-pro-max το έχει βάλει κανείς ; υπάρχει Ελλάδα ή το παίρνουμε μόνο μέσω του site ;
petran1790 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Αρεσε τελικα ο Jerry... θηριο Jerry ποιος να σου το λεγε οτι θα τους παταγες στα αυτια.. 🤣🤣🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα