Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jimis98 είπε

οθονη και μπαταρια με ενδιαφερει,με φωτο και βιντεο δεν ασχολουμε  τα 17 pro δεν μου αρεσουν σχεδιαστικα αρα 16 pro /προ μαξ απο pro μοντελα

δεν ξερω αν και τα 256 gb ειναι λιγα με τοσες συχνες ενημερωσεις

πηγες απο κοντα και τα δουλεψες?

αναμεσα σε 17 και 16 pro max ποιο θα επελεγες?

λόγω μεγέθους το 17 , είχα 15 pro max , νομίζω δε μου ταιριάζει το μέγεθος και δε χρειάζομαι αυτά που παρέχει ( κάμερες , προ βιντεο κτλπ ) 

το δούλεψα στον Κωτσοβολο , μου άρεσε ( άσχετο οτι το ειχα προπαραγγείλει ) . σήμερα το βράδυ θα ξεκινήσω και την χρήση του επίσημα . Lets see

• Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, spyros66666 είπε

λόγω μεγέθους το 17 , είχα 15 pro max , νομίζω δε μου ταιριάζει το μέγεθος και δε χρειάζομαι αυτά που παρέχει ( κάμερες , προ βιντεο κτλπ ) 

το δούλεψα στον Κωτσοβολο , μου άρεσε ( άσχετο οτι το ειχα προπαραγγείλει ) . σήμερα το βράδυ θα ξεκινήσω και την χρήση του επίσημα . Lets see

Και εγώ από 15 pro max πήγα σε AIR με κούρασε το μέγεθος και το βάρος μοασ και δεν κουβαλάω τσαντάκι γέμιζε η τσέπη δεν είχα που να το βάλω! Παιχνίδια δεν παίζω ποτέ και από της PRO ρυθμίσεις φωτογραφίας δεν της χρησιμοποίησα σχεδόν ποτέ. Οπότε πήγα εκεί τώρα αν έκανα σωστή επιλογή θα δείξει άλλωστε ένα τηλέφωνο είναι του χρόνου το δίνω και παίρνω άλλο αν δεν με ικανοποιεί σαν τηλέφωνο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, spyros66666 είπε

θα μου αρεσαν οι μεγαλες οθονες

να το χαρεις

3 λεπτά πριν, panosk111178 είπε

Και εγώ από 15 pro max πήγα σε AIR με κούρασε το μέγεθος και το βάρος μοασ και δεν κουβαλάω τσαντάκι γέμιζε η τσέπη δεν είχα που να το βάλω! Παιχνίδια δεν παίζω ποτέ και από της PRO ρυθμίσεις φωτογραφίας δεν της χρησιμοποίησα σχεδόν ποτέ. Οπότε πήγα εκεί τώρα αν έκανα σωστή επιλογή θα δείξει άλλωστε ένα τηλέφωνο είναι του χρόνου το δίνω και παίρνω άλλο αν δεν με ικανοποιεί σαν τηλέφωνο.

πως ειναι η εμπειρια?

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, jimis98 είπε

θα μου αρεσαν οι μεγαλες οθονες

να το χαρεις

πως ειναι η εμπειρια?

Δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα ούτε με θερμοκρασίες ξεκούραστο στο χέρι και επιτέλους μπορώ να μιλήσω και από την συσκευή που με το pro max άλλαζα χέρι κάθε 2 λεπτά λόγο βάρους. Βέβαια συνήθισα και μιλάω από τα airpods μπαταρία με όλα ανοιχτά και με το ρολόι συνδεμένο μου φτάνει μέχρι το βράδυ. Αλλά και 40% να μου έμεναν πάλι θα το φορτιζα το βράδυ οπότε δεν με ενοχλεί έχω πάρει και τον magsafe του air αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη. Για αυτά που ζητάω από ένα τηλέφωνο προς το παρών είμαι ευχαριστημένος. Έχω παραγγείλει και ένα 17 pro πληρωμένο αλλα δεν βλέπω φως και θα το ακυρώσω θα το  περιμένω λίγες μέρες ακόμη.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Iphone 17 Θήκη ESR Classic Hybrid Halolock Back Cover Σιλικόνης και τζαμάκι belkin από istorm. Μην με ρωτήσετε τι έγινε, το κινητό το έχει η γυναίκα  της το έκανα  δώρο. Έσπασε το tempered glass στο  δεξιά σημείο κάπου πάνω από την μέση. Η οθόνη μάλλον αλώβητη. Πρέπει να ανέβουμε κατηγορία. Σκέφτομαι τα κεραμικά της panzer 50€ αλλά  μου μπήκαν και ιδέες για την θήκη. Torras ή πάμε για uag plyo γιατί την θέλουμε και clear. Στο δικό μου έχω uag αλλά το monarch που είναι κανονικό Τανκ. Άρε κάτι first world problems που έχουμε...

• Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, panosk111178 είπε

Δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα ούτε με θερμοκρασίες ξεκούραστο στο χέρι και επιτέλους μπορώ να μιλήσω και από την συσκευή που με το pro max άλλαζα χέρι κάθε 2 λεπτά λόγο βάρους. Βέβαια συνήθισα και μιλάω από τα airpods μπαταρία με όλα ανοιχτά και με το ρολόι συνδεμένο μου φτάνει μέχρι το βράδυ. Αλλά και 40% να μου έμεναν πάλι θα το φορτιζα το βράδυ οπότε δεν με ενοχλεί έχω πάρει και τον magsafe του air αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη. Για αυτά που ζητάω από ένα τηλέφωνο προς το παρών είμαι ευχαριστημένος. Έχω παραγγείλει και ένα 17 pro πληρωμένο αλλα δεν βλέπω φως και θα το ακυρώσω θα το  περιμένω λίγες μέρες ακόμη.

απο μπαταρια? τα παλιοτερα μοντελα θα ηταν καποιο βαρια επειδη ειχαν και ατσαλι

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jimis98 είπε

απο μπαταρια? τα παλιοτερα μοντελα θα ηταν καποιο βαρια επειδη ειχαν και ατσαλι

Με βγάζει μέχρι το βράδυ! Εγώ είχα 15 pro max ήταν τιτάνιο άλλωστε τι 17 pro max είναι βαρύτερο και είναι από αλουμίνιο 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Belial είπε

Καλημέρα σε όλους. Iphone 17 Θήκη ESR Classic Hybrid Halolock Back Cover Σιλικόνης και τζαμάκι belkin από istorm. Μην με ρωτήσετε τι έγινε, το κινητό το έχει η γυναίκα  της το έκανα  δώρο. Έσπασε το tempered glass στο  δεξιά σημείο κάπου πάνω από την μέση. Η οθόνη μάλλον αλώβητη. Πρέπει να ανέβουμε κατηγορία. Σκέφτομαι τα κεραμικά της panzer 50€ αλλά  μου μπήκαν και ιδέες για την θήκη. Torras ή πάμε για uag plyo γιατί την θέλουμε και clear. Στο δικό μου έχω uag αλλά το monarch που είναι κανονικό Τανκ. Άρε κάτι first world problems που έχουμε...

Αρκέτα γρήγορα έσπασε θα έλεγα , άγνωστος πάντα ο τρόπος. Καλό που είναι αλώβητη η οθόνη.

Τζαμάκι εγω πάω μόνο σε spigen , οτι εχω δοκιμασει είναι οκ ως τωρα.

Θήκη και εγώ σκέφτομαι Torras Q3 Stand , μ αρεσει και η βαση και ο μαγνητης της . Δεν βγαζει το air για το 17αρι το απλό.

αν έχεις κάποια άλλη πρόταση ενημέρωσε

• Like 1
Δημοσ.

Ερωτηματικά γύρω από το iPhone Air

Το νέο ‌iPhone Air‌ είναι το μοναδικό από τα τέσσερα μοντέλα που είναι άμεσα διαθέσιμο με την κυκλοφορία του. Αρχικά, θα μπορούσε να εκληφθεί ότι η ζήτηση είναι χαμηλότερη σε σχέση με το iPhone 16 Plus, ωστόσο ο Kuo τόνισε ότι η παραγωγή του αναμένεται να είναι περίπου τριπλάσια συγκριτικά με το iPhone 16 Plus. Ο αναλυτής πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει ιστορικό σημείο σύγκρισης για το συγκεκριμένο μοντέλο, κάτι που καθιστά δύσκολη την εκτίμηση της απόδοσής του σε αυτό το πρώιμο στάδιο.

Δώστε λεφτά για το τζαμάκι...δεν είναι μόνο η προαστασία αλλά η αντανακλαση, οι δακτυλιές και το πιο σημαντικό η απόκριση στο άγγιγμα. Ενα φθηνό τζαμάκι καταστρέφει την εμπειρία χρήσης. Πάρτε αυτό που είναι το καλύτερο

https://www.youtube.com/watch?v=OX_0cy4UgOQ

spacer.png

https://flolab.io/collections/iphone-17-pro-max-screen-protector/products/iphone-17-pro-max-screen-protector?variant=46102482976919

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panosk111178 είπε

Με βγάζει μέχρι το βράδυ! Εγώ είχα 15 pro max ήταν τιτάνιο άλλωστε τι 17 pro max είναι βαρύτερο και είναι από αλουμίνιο 

ας ελπιζουμε τα 18 τα ειναι ωραια σε εμφανιση

3 λεπτά πριν, avacan23 είπε

Ερωτηματικά γύρω από το iPhone Air

Το νέο ‌iPhone Air‌ είναι το μοναδικό από τα τέσσερα μοντέλα που είναι άμεσα διαθέσιμο με την κυκλοφορία του. Αρχικά, θα μπορούσε να εκληφθεί ότι η ζήτηση είναι χαμηλότερη σε σχέση με το iPhone 16 Plus, ωστόσο ο Kuo τόνισε ότι η παραγωγή του αναμένεται να είναι περίπου τριπλάσια συγκριτικά με το iPhone 16 Plus. Ο αναλυτής πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει ιστορικό σημείο σύγκρισης για το συγκεκριμένο μοντέλο, κάτι που καθιστά δύσκολη την εκτίμηση της απόδοσής του σε αυτό το πρώιμο στάδιο.

Δώστε λεφτά για το τζαμάκι...δεν είναι μόνο η προαστασία αλλά η αντανακλαση, οι δακτυλιές και το πιο σημαντικό η απόκριση στο άγγιγμα. Ενα φθηνό τζαμάκι καταστρέφει την εμπειρία χρήσης. Πάρτε αυτό που είναι το καλύτερο

https://www.youtube.com/watch?v=OX_0cy4UgOQ

spacer.png

https://flolab.io/collections/iphone-17-pro-max-screen-protector/products/iphone-17-pro-max-screen-protector?variant=46102482976919

ετσι και αλλιως η αοθονες των 17 series εχουνε

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Belial είπε

dbrand ghost 2.0 και καθάρισες 

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, avacan23 είπε

καλοριζικα !! το qi2 δείχνει ωραίο!! δε ξέρω αν θα έπερνα wireless για το κινητό , ακόμα φοβάμαι το κατα πόσο επηρεάζει την μπαταρία του.

ποιο κινητό και θήκη έχεις ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

IMG_0924.jpeg.800ff113ee9797aa75009cc0f4d64d6b.jpeg

iphone 17 pro max blue + silicone case apple

σήμερα θα δοκιμασω την pitaka ultra slim

Το spigen kai to anker τα πήρα απο ηλιουπολη μέσω γνωστού που ξέρει τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού gadgetistas. Ζήτησα ενα φορτιστή να φορτίζω και το macbook και το μήλο και για αυτό πήρα τον anker και το spigen είναι πολύ μικρό και έχει το μοναδικό χαρακτηριστικό των συρόμενων θυρών, δλδ πατας το κουμπί και βγαίνει η βάση να φορτίσεις το ρολοι και από την αλλη μεριά τα ακουστικά και η βάση για το τηλ. γυρίζει ηλεκτρονικά οποτε έχει πολύ μικρό μέγεθος και βολεύει για γραφείο + ταξίδι.

Επεξ/σία από avacan23
  • Super Moderators
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, avacan23 είπε

Γράφει κάπου ο φορτιστής τι έκδοση PD είναι? Τα νεα 17pro υποστηρίζουν πλέον PD 3.2 για quick charging.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...