Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giannisww είπε

Αυτος ο adaptive charger 40w-60W της apple τον πουλάνε πουθενά στην ελλαδα?

Ακόμα δεν έχει εμφανιστεί πουθενά.... νομίζω πολλοι τον περιμένουν 

• Like 1
  • Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια μπορει να μου προτεινει κανεις καμια λεπτη θηκη σαν την pitaka αλλα να εχει και λιγο περισσοτερη προστασία στο μπροστινο μερος? την pitaka την βλεπω ερχεται τελειως περασια με το τζαμι της οθονης και με φοβιζει λιγο αν τυχον σκασει κατω το κινητο και χτυπησει σε καποια μπροστινη γωνια.

Δημοσ.

Φαινεται οντως πολυ καλη! Οπως την βλεπεις απο κοντα, στο κομματι του Camera bump, εξεχε τοσο ωστε να ειναι πιο εξω απο τις καμερες?... 

Και κατι ακομα που λογικα δεν μπορεις να το ξερεις μιας και δεν εχεις το κινητο.. στην μπροστινη οψη, επισης εξεχει λιγο περαν της οθονης??

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, petran1790 είπε

Φαινεται οντως πολυ καλη! Οπως την βλεπεις απο κοντα, στο κομματι του Camera bump, εξεχε τοσο ωστε να ειναι πιο εξω απο τις καμερες?... 

Και κατι ακομα που λογικα δεν μπορεις να το ξερεις μιας και δεν εχεις το κινητο.. στην μπροστινη οψη, επισης εξεχει λιγο περαν της οθονης??

Ναι και ναι πετραν . Φοβερα premium φοβερό ring πίσω για να στέκεται και αντέχει σίγουρα πολύ κοπάνιμα 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Stelaras1993 είπε

Ναι και ναι πετραν . Φοβερα premium φοβερό ring πίσω για να στέκεται και αντέχει σίγουρα πολύ κοπάνιμα 

Εισαι πρωτος!! μου αρεσει οπως την ειδα.. θα ειναι στα υποψιν οταν ριξω την παραγγελια για το νεο μηλο....

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stelaras1993 είπε

Torras πάρα πολύ καλή ! Περιμένοντας και εμείς το κινητό! 

IMG_0492.jpeg

Ωραία θήκη, χρόνια οπαδός της Torras...

Ταιριάζει θεωρώ και με τα 3 χρώματα των Pro....

.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stelaras1993 είπε

Torras πάρα πολύ καλή ! Περιμένοντας και εμείς το κινητό! 

IMG_0493.jpeg

IMG_0492.jpeg

ωπ εισαι ο άνρθωπός μου!!! αν δεις λίγο πίσω ψαχνω για Torras θήκη φέτος και κοιτάω και τη σειρά ostand. Αυτό ποιο μοντέλο είναι?

• Super Moderators
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, margaritagr είπε

ωπ εισαι ο άνρθωπός μου!!! αν δεις λίγο πίσω ψαχνω για Torras θήκη φέτος και κοιτάω και τη σειρά ostand. Αυτό ποιο μοντέλο είναι?

Δεν θα είναι κεντραρισμένο το μήλο στη μέση του κύκλου... 😛 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν έχω δει και σε καμία να κεντράρεται......και το ring από πίσω μου φαίνεται χρήσιμο 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Στην συγκεκριμενη λογικα παιζει και να κρυβεται.. γιατι σε οποια αλλη εχω δει, το ring εκει ειναι ανοιχτο στο κατω μερος και εκει πεφτει το μηλο...

Καλυτερα να μην φαινεται καθολου να μην το ματιαζουν 🤣

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, petran1790 είπε

Στην συγκεκριμενη λογικα παιζει και να κρυβεται.. γιατι σε οποια αλλη εχω δει, το ring εκει ειναι ανοιχτο στο κατω μερος και εκει πεφτει το μηλο...

Καλυτερα να μην φαινεται καθολου να μην το ματιαζουν 🤣

Καλά δεν τρέχει και τίποτα! Σκοπός είναι να είναι καλή η θήκη και να μη διπλασιάζει τις διαστάσεις της συσκευής! Εγώ πήρα τη νέα Woven και την έχω απλά και την κοιτάζω γιατι με ενοχλεί να κραταω το κινητό μαζί με θήκη! Η αίσθηση στο χέρι εντελώς "γυμνό" είναι αξεπέραστη, παρόλο που κινδυνεύει περισσότερο! 😛 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Καλά δεν τρέχει και τίποτα! Σκοπός είναι να είναι καλή η θήκη και να μη διπλασιάζει τις διαστάσεις της συσκευής! Εγώ πήρα τη νέα Woven και την έχω απλά και την κοιτάζω γιατι με ενοχλεί να κραταω το κινητό μαζί με θήκη! Η αίσθηση στο χέρι εντελώς "γυμνό" είναι αξεπέραστη, παρόλο που κινδυνεύει περισσότερο! 😛 

Αυτο ακριβως που ειπες.. κομψη και αποτελεσματικη...

Σχετικα με την Woven , λεω φετος να την παρω και εγω, παρολο που τοσα χρονια κυριος προμηθευτης μου ειναι το Αλι.. 😂.. Η συγκεκριμενη μου φαινεται απιστευτα καλη.. και ομορφος συνδυασμος της καφε(ισως και πρασινης) μαζι με το Orange 17... (οταν το παραγγειλω)..αξεπεραστος και ομορφος!!

Οσο για το "γυμνο".. η αισθηση απλα δεν υπαρχει.. Ειναι σαν να εχεις αλλο κινητο.. αλλα προσωπικα το φοβαμαι παρα πολυ.. και δεν ειναι οτι φοβαμαι την μειωμενη μεταπωλητικη αξια λογω ενδεχομενων φθορων/γρατσουνιων (μιας και τα κραταω min 3 χρονια και μετα πανε στην οικογενεια συνηθως - με 14 Pro ειμαι τωρα) οσο τρεμω το τυχον σπασιμο απο πτωση... εκει θα ξενερωσω φουλ.... 

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά για το 17αρι το απλό πήρα τζάμι Flolab, με κουπόνι FB25 πάει στα 34Ευρω με τα μεταφορικά.

Και Torras θήκη με κουπονι WelcomeBack 

Καλή αναμονή μέχρι τότε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...